- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гледате ли гаджето си в очите докато....
Въпросът ми е към момичетата, дали гледате приятеля си докато му правите френска....... аз лично много се кефя мацката да ме гледа в очите, докато надува бузките там долу, но ънфорчънтли не всички гърли са навити....... пускам и анкета за да стане ясно как стоят нещата в проценти.
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Да![]()
Зрителният контакт е задължителен.
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
Гледам го,възбуждащо е![]()
Не. Колкото пъти погледна към него, той е със затворени очи и витае някъде из облаците.
Като цяло погледа не е НАЙ-важното, но допринася наистина много. Освен, че един мръснишки поглед прави кеф на момчето, не виждам защо някои биха пропуснали да видят удоволствието, което се изписва по лицето му.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Ми..от време на време,но в повечето случаи гледам как да му доставя удоволствие,от колкото да си държа главата нагоре през цялото време.Просто не ми е удобно така...![]()
От време на време, не постоянно.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Право у мене гледа и ми се надува ...![]()
Мисля , че е добре да го гледаш , защото е възбуждащо за него , а и като го гледаш може да прецениш реакциите му и да видиш дали се справяш добре.![]()
Мисля , че е добре да го гледаш , защото е възбуждащо за него , а и като го гледаш може да прецениш реакциите му и да видиш дали се справяш добре.![]()
Вие хубаво казвате че е възбуждащо при него без да си давате сметка дали реално е така при всички. Мене когато момичето ме гледа в такъв момент ми става прекалено неудобно, докато си правим разни работи предпочитам да не се зяпаме в очите... Щото и аз като я ближа ако ме погледне се чувствам кат червей, а и за нея ми става неудобно като ме погледне докато ми лапа... така е при мен поне, кофти.
Мда и следя с поглед от кое му става най-хубаво..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Мен ме гледаше и аз още не бях загряла и го гледах едно странно,а неговият поглед беше един очакващ такъв.Исках да се изсмея,но беше тъпо...
Ххахахаах. Сеш са къде витае нали?Първоначално написано от Qnkishhh
Споко и аз съм същият.
Готино е, но почти никоя не го прави...
Temet Nosce
벨야카
Можеш да прецениш дали се справяш добре и без да го гледаш. Аз се ръководя най-вече от дишането и движенията му. Досега не се е оплаквал...Първоначално написано от BibiKome
![]()
даПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
sleda ot lubovta
Не, освен това е трудничко.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
да,защото мисля, че и за двамата е много възбуждащо
когато го погледна човека не е в състояние да гледа![]()