.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Помощ

Помощ

Направих си регистрация само заради този въпрос.Знам че повечето от вас ще ми се подиграват , но все пак да опитам. Така ето го и въпросът : значи като маструабирам ( с пръст ) не усещам нищо.Опитах с продълговат тънък предмет беше по -добре но не ми беше чак толкова хубаво. Става ли нещо с мен и трябва ли да се тревожа за това ? И още нещо - Опитах с крастевица но тя не можа да ми влезне въобще , а не беше много дебела. Каква е причината ?

Моля ви не се подигравайте искъм само отговори . Благодаря =D>

Супер фен
    Ами, ако си девствена няма как да влезе краставицата и няма как да усещаш нещо от един пръст.
    И не, не си дефектна, спокойно.

Доколкото успях да разбера въпросът ти е защо не изпитваш удоволствие от мастурбацията>>> възможния отговор е защото може би си фригидна
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Отпусни се и не се тревожи за нищо. Не можеш да предизвикаш усещане, като се ръчкаш произволно.
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Един съвет от мен:вместо да си пъхаш разни работи във вагината, пробвай да стимулираш клитора си. Гаранте, че ще изпиташ удоволствие, и то голямо.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ми просто си по-широка според мен.Иии...да-спри да си пъхаш разни работи.Ако ти е мерак или си купи вибратор или си намери гадже(но внимавай!).

Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Един съвет от мен:вместо да си пъхаш разни работи във вагината, пробвай да стимулираш клитора си. Гаранте, че ще изпиташ удоволствие, и то голямо.
    +1

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Голям фен Аватара на maistorluk

Re: Помощ

Цитирай Първоначално написано от hibaby
    Направих си регистрация само заради този въпрос.Знам че повечето от вас ще ми се подиграват , но все пак да опитам. Така ето го и въпросът : значи като маструабирам ( с пръст ) не усещам нищо.Опитах с продълговат тънък предмет беше по -добре но не ми беше чак толкова хубаво. Става ли нещо с мен и трябва ли да се тревожа за това ? И още нещо - Опитах с крастевица но тя не можа да ми влезне въобще , а не беше много дебела. Каква е причината ?

Моля ви не се подигравайте искъм само отговори . Благодаря =D>
    Аз доколкото разбирам от поста ти, ти просто пъхаш и вадиш пръста и другите предмети които си изброила. Ако греша се извинявам. Според мен за по-голяма възбуда си представи че го правиш с някой ама недей много се увлича че да не се отвориш сама ако си девствена. Съгласен съм със мнението на Qnkishhh че трябва да стимулираш клитора. Радвам се ако съм ти бил полезен.
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

То и аз като си пъхах пръсти и краставици не ми беше яко, после разбрах че това било защото съм момче. При теб как е? Момиче ли си? Значи вместо да се мъчиш така си барай клитора или прави секс първо и след това прецени дали да се притесняваш или не.

Голям фен Аватара на maistorluk
    Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    То и аз като си пъхах пръсти и краставици не ми беше яко, после разбрах че това било защото съм момче. При теб как е? Момиче ли си? Значи вместо да се мъчиш така си барай клитора или прави секс първо и след това прецени дали да се притесняваш или не.
    Паднах от стола след това изказване. Брао пич.
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    иди на лекар...
    Станислава

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не ти давам повече от 12-13 ..
    Спри да си буташ каквито и да е неща и се осъзнай малко!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си