.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво да правя ? [с момичетата :X ]

Харесах си 1 момиче...Тя е много готина,забвна и красива,но не съм сигурен че и тя ме е харесала...Какво да правя за да я сваля,защото незнам в момента дали и тя ме харесва.

(много банална и изстаркана тема,но всеки с проблемите си)
    [img][/img]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Докато си с нагласата че ТРЯБВА да я свалиш и ТРЯБВА да я впечатлиш за да ходите.. си в губеща позиция

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Докато си с нагласата че ТРЯБВА да я свалиш и ТРЯБВА да я впечатлиш за да ходите.. си в губеща позиция
    По точно ? Защо ?
    [img][/img]

на колко си?
    тя на колко е?

Град
    В мислите на хората
    Защото момичетата са радар за подобни неща. Видят ли че искаш да ги свалиш и те са твоя ЦЕЛ.. и веднага се включва bitch-shield-a и почват да играят номера. За да видят доколко ще играеш по свирката им респективно доколко характер - кученце притежаваш. Както разправях в една друга тема.. времето им е ценно, и не обичат да си го пилеят току така.

Dr. Gregory House

Защото момичетата са радар за подобни неща. Видят ли че искаш да ги свалиш и те са твоя ЦЕЛ.. и веднага се включва bitch-shield-a и почват да играят номера. За да видят доколко ще играеш по свирката им респективно доколко характер - кученце притежаваш. Както разправях в една друга тема.. времето им е ценно, и не обичат да си го пилеят току така.
    Добре де тогава какво се прави ?
    [img][/img]

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    на колко си?
    тя на колко е?

тя: 15 аз 16
    [img][/img]

Град
    В мислите на хората
    Държиш се внимателно и на място с нея и задължително и показваш индиректно или директно според случая че ти можеш и без нея, и тя не е слънце на планетата ти. Няма да и ходиш след опашката в замяна на двояки изречения и свенливи усмивки + топло и студено. Обърнал си и внимание, защото смяташ че заедно бихте си подхождали и бихте могли да си доставите един куп страхотни емоции.

И че нямаш НУЖДА да си с нея. А просто искаш

Dr. Gregory House

+ ,че някой може да те изпревари
    сега ще питаш ко да правиш
    еми ако сте от една компания я каниш да излезете някъде .. . .разучаваш дали имате общи интереси или ко я интересува..
    ох, ко обяснвам не ме бива /

Re: Какво да правя ? [с момичетата :X ]

Цитирай Първоначално написано от withdrawsmoke
    Харесах си 1 момиче...Тя е много готина,забвна и красива,но не съм сигурен че и тя ме е харесала...Какво да правя за да я сваля,защото незнам в момента дали и тя ме харесва.

за да те хареса момичето трябва да и покажеш,че си по-силен от нея,и психически и физически ,колкото и изтъркано да е това е така

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    + ,че някой може да те изпревари
    сега ще питаш ко да правиш
    еми ако сте от една компания я каниш да излезете някъде .. . .разучаваш дали имате общи интереси или ко я интересува..
    ох, ко обяснвам не ме бива /
    Обяснявай,обяснавай помагаш доста...
    [img][/img]

Държиш се внимателно и на място с нея и задължително и показваш индиректно или директно според случая че ти можеш и без нея, и тя не е слънце на планетата ти. Няма да и ходиш след опашката в замяна на двояки изречения и свенливи усмивки + топло и студено. Обърнал си и внимание, защото смяташ че заедно бихте си подхождали и бихте могли да си доставите един куп страхотни емоции.

И че нямаш НУЖДА да си с нея. А просто искаш
    в момента можеп да се стиш като е към игурно 5 часа ин шещо как съм аз.. ама аз 'е сес сеъта да ти пиша ЛС!да ми обясниш как да оправя проблема си с приятелката ми, а и знам, че можеш дами помогнше. МЕРСИ

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!

Цитирай Първоначално написано от TranceMusic
    Цитирай Първоначално написано от withdrawsmoke

за да те хареса момичето трябва да и покажеш,че си по-силен от нея,и психически и физически ,колкото и изтъркано да е това е така

+1 Трябва да й покажеш, че си мъж (МОМЧЕ) на място, че има и други момичета, но че ти си харесал нея.

Прави, каквото ти доставя удоволствие. Когато едно момиче те хареса, обикновенно се появява блясък в очите им. Ако те харесат какъвто си - супер. Ако не, теглиш й майна и продължаваш напред.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Цитирай Първоначално написано от TranceMusic
    за да те хареса момичето трябва да и покажеш,че си по-силен от нея,и психически и физически
    Значи толкова простотии чета в форума,но понякога не мога да се сдържа да не коментирам.Ти усещаш ли се какви глупости пишеш "да покаже че е по-силен физически и психически от нея" хаха какво значи по-силен физически http://vbox7.com/play:fca984af ?

Идея си нямате как да свалите едно момиче,ама си пускате коментарчета...и да не съм оффтопик ще кажа прочети коментара на valdesbg има малко истина там,но не като цяло.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сприятели се с нея и постепенно й давай знаци,че не ти е безразлична.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си