- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ? [с момичетата :X ]
Харесах си 1 момиче...Тя е много готина,забвна и красива,но не съм сигурен че и тя ме е харесала...Какво да правя за да я сваля,защото незнам в момента дали и тя ме харесва.
(много банална и изстаркана тема,но всеки с проблемите си)
[img][/img]
Докато си с нагласата че ТРЯБВА да я свалиш и ТРЯБВА да я впечатлиш за да ходите.. си в губеща позиция![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По точно ? Защо ?Първоначално написано от valdesbg
[img][/img]
Защото момичетата са радар за подобни неща. Видят ли че искаш да ги свалиш и те са твоя ЦЕЛ.. и веднага се включва bitch-shield-a и почват да играят номера. За да видят доколко ще играеш по свирката им респективно доколко характер - кученце притежаваш. Както разправях в една друга тема.. времето им е ценно, и не обичат да си го пилеят току така.
Dr. Gregory House
Добре де тогава какво се прави ?Първоначално написано от valdesbg
[img][/img]
Държиш се внимателно и на място с нея и задължително и показваш индиректно или директно според случая че ти можеш и без нея, и тя не е слънце на планетата ти. Няма да и ходиш след опашката в замяна на двояки изречения и свенливи усмивки + топло и студено. Обърнал си и внимание, защото смяташ че заедно бихте си подхождали и бихте могли да си доставите един куп страхотни емоции.
И че нямаш НУЖДА да си с нея. А просто искаш![]()
Dr. Gregory House
+ ,че някой може да те изпревариПървоначално написано от valdesbg
сега ще питаш ко да правиш![]()
еми ако сте от една компания я каниш да излезете някъде .. . .разучаваш дали имате общи интереси или ко я интересува..
ох, ко обяснвамне ме бива /
за да те хареса момичето трябва да и покажеш,че си по-силен от нея,и психически и физическиПървоначално написано от withdrawsmoke
,колкото и изтъркано да е това е така
![]()
Обяснявай,обяснавайПървоначално написано от TheOnee
помагаш доста...
[img][/img]
в момента можеп да се стиш като е към игурно 5 часа ин шещо как съм аз.. ама аз 'е сес сеъта да ти пиша ЛС!да ми обясниш как да оправя проблема си с приятелката ми, а и знам, че можеш дами помогнше. МЕРСИПървоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от TranceMusic
+1 Трябва да й покажеш, че си мъж (МОМЧЕ) на място, че има и други момичета, но че ти си харесал нея.![]()
Прави, каквото ти доставя удоволствие. Когато едно момиче те хареса, обикновенно се появява блясък в очите им. Ако те харесат какъвто си - супер. Ако не, теглиш й майна и продължаваш напред.
Значи толкова простотии чета в форума,но понякога не мога да се сдържа да не коментирам.Ти усещаш ли се какви глупости пишеш "да покаже че е по-силен физически и психически от нея" хаха какво значи по-силен физически http://vbox7.com/play:fca984af ?Първоначално написано от TranceMusic
Идея си нямате как да свалите едно момиче,ама си пускате коментарчета...и да не съм оффтопик ще кажа прочети коментара на valdesbg има малко истина там,но не като цяло.
Сприятели се с нея и постепенно й давай знаци,че не ти е безразлична.