- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли смисъл :д
омръзна ми само аз да търся "принца на бял кон"
мне знам на мен нешо ли ми има, или само на еднакви попадам![]()
тъпо е, не ми се занимава, защото винаги се получава като предишните пъти
наговаряме си среща, кафенца, паркове блабла, после следващия път прегръдки целувки и не знам си каквотъпотъпотъпо.
Темата е сериозна / колкото и да не ви се вярва/
чудя се: да продължавам ли да търся или да чакам някой мен да ме намери![]()
грозна ли си
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
по-добре чакай,остави се на течението
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
сигyрно не е грозна,по тая логика- ти грозен ли си?Първоначално написано от pentxayc
Авторке я ни опиши как според теб не би било тъпо и би ти било приятно/ново/романтично/забавно/интересно/затрогващо etc.
Иначе може да смениш мястото/средата където намираш еднаквите хубустници.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хахах аз никога не си хващам грозна жена
може да ти пратя наше клипче да го понадървиш![]()
ОДИН!!!
Ами намери си някой и вкарай малко забързан ритъм - кино, театър, зоопарк, басейнчета, клубчета, дискотеки, напийте се, целувайте се, натискайте се, секс (в големи дози), отидете в магазин който никога не сте посещавали, возете се в автобуса който дори не знаете до къде отива, романтични срещи, разговор "на тихо"... Още да изброявам ли, или вече си представи всичко това с момчето, което вероятно вчера/оня ден предположи че може да бъде с теб?
Еми защо пък трябва ти да търсиш.. Може пък теб да те намерят, не се знаеНе се отчайвай само
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
+1Първоначално написано от soul1199
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
Еми, примерно... да излизаме на различни места, да не мисли за ебане всяка секунда, да ме запознае с приятелите си ( евентуално ), да имаме общи интерси . . да не е лигльо, да НЕ МИ казва още на втория ден, че ме обича ии да не ревнува... абе много неща, смисъл.. ако почна да изреждам, ама тва е супер тъпо, отиваме ние на майната си в някой парк/ заведение блабла осле следващия път прегръдки целувки и не знам си коПървоначално написано от valdesbg
мне знам, вече съвсем съм се отказала
![]()
много ! приличам на чубака,обръснатПървоначално написано от soul1199
задник съм
браво на тебеПървоначално написано от pentxayc
![]()
ела у насПървоначално написано от TheOnee
задник съм
Не че нещо, ама ти не беше ли мъничка?
И как милиш че стават свалките - 2 месеца чат по скайп/фейсбук/форум и още толкова мъкненици по разни знайни и незнайни места и чак след това да има целувки и ала бала?
А и замисли се - ти можеш ли да отговориш на изискванията поставени от теб? Ама на всичките! Щото ако не - закъде сме тръгнали
Порастналите хора хич не обичат да чакат.. една, две срещи максимум и се разбира ще има ли бъдеще с тая девойка или не. Face that reallity.
Секса защо е проблем за теб? Общите интереси се усещат още в първите няколко минути![]()
Dr. Gregory House
може би, ми трябва време... да опозная човека срещу мен. а не така от 1 - 2 - 3 срещии ии прас / въпреки, че досега всичките са били такива/ Може би искам, някой който ме познава отдавна и така / не говоря за най-добър приятел момче, щото нямам
/ .. .
тъпотъпотъпо ми е така
пп: 15
![]()
Ахааа отчаяла си се. И си дребосъче.
Това ли е всичко? Ми смени средата дето ги намираш тия еднаквите бе девойче
То омомковците на тая възраст плюс минус две години търсят как да оправят някоя девойка, щото сега им бушуват хормоните. А много големите батковци пък.. само искат да натопят чушката, предвид че си малко и глупаво според тях.
А само да попитам 3 срещи не са ли ти достатъчни за да опознаеш човека? И какво по дяволите имаш предвид под "опознавам човека"?
Dr. Gregory House
Нем. 3 срещи НИКОГА не са ми достатъчни'шото виж сега :д аз се държа различно пред него и различно пред приятели, предполагам и той го прави .. .
искам да познавам всяка негова стъпка ии какво ще направи в даден момент
Като наистина наистина да го познаваш. Точно за същото говорех с приятелка. Уговарям си среща с един сладур и той ми звънва да уточним последни детайли и ми казва, ама ако не си на 100% убедена, че ще има бенги-бенги, изобщо да не тръгвам. А иначе е супер якия тип. Ама аз така не мога, консервативна съм, трябва да ме ухажват първо, да ми спечелят сърцето, пък после може и изобщо да не си вдигам гащите, постоянно да сме на гимнастика. Къде са старомодните мъже, бе? На мен сексът ми е много скъп, напук на модерните нрави!
е попринциm момчетата търсят момичетата
мене ме запознаха с сегашното ми гадже и аз и казах по телефона че ще е моя тя неискаше да излиза с мен .. и 2 години си е моя вечетъи че щете намери някои -за всеки влак си има пътник от къде си междодругото ?
Скъп скъп.. колко да е скъп секса?
Да ще те ухажвам, да ще ти покажа свят който никога нме си виждала и да и ще бъдеш на седмото небе с мен. Обаче и аз искам да получа нещо в замяна и да знам че си струваш и има смисъл да правя всичко това. И ето какво правим - 2-3 срещи ти показвам демото на моя милост и на третата решаваме дали аз искам да съм с теб и ти искаш да си с мен. Щото моите ресурси са изчерпаеми и времето ми е скъпо. Предполагам и при теб е по същия начин. Затова - няма смисъл да си губим времето излишно.
Та.. така. Това че си слагаш маска на срещите е смао в твой минус. Щиото няма начин да очакваш всички да го правят. Моя милост примерно си е точно такъв, какъвто е и със стари приятели. Няма разлика... освен че щом излизам с теб явно имам и други мераци към теб.
Та.. да преразгледай си критериите.
Dr. Gregory House
авторке, всъщност на колко години си?
http://www.youtube.com/watch?v=8xg3vE8Ie_E
Нещо такова ли?
пп:Не обичам лигави песни,обаче тази много ми харесва(в началото е тъпа)![]()
Излез с мен, тогава. Гарантирам нещо различно от нещата, които изреди.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar