- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли смисъл :д
Да ви бил спечелил сърцето, да ви бил ухажвал, да сте го били опознали и общи интереси. Девойки....спрете да запаметявате Космополитън.
А замиислихте ли се, че с едно хубаво телце, не може да спечелите всеки? Или че и вие трябва да се помъчите малко за една връзка. Да аз съм ловецът, аз свалям, но ако видя срещу себе си една куха лейка няма да има втора среща. Ако момичето е на моето ниво, тя знае, че времето ми е ценно. Тя е също толкова целеустремена. Знае, че игричките й на изчакване или да се правиш на недостъпна ще й струват мястото. Защото има много момчета и момичета.
Просто се замислете и излезте от филмите.
Към авторката - след като все попадаш на лигльовци, които така бързо свалят гарда, значи, нещо в начинът ти на изразяване или характерът ти привлича мухльовци. Замисли се над това, как да се промениш, така, че истинските момчета да имат за какво да ти обръщат внимание.
Относно общите интереси - за да си съвпадат, трябва да имаш собствени.
П.П.
А това за белия кон ми е любимо - не случайно е измислена приказката за Цар Дроздобрад.
Мисията невъзможна.Първоначално написано от TheOnee
![]()
Спри да търсиш.Принцът,както го наричаш,ще те намери,когато най-малко очакваш.
Ама как истимаро определени хора си лепнаха етикета "принц"![]()
Сексът няма къде да иде. Химията налице ли е, пасвате ли си и като личности, има ли добра комуникация дори и да не е цвете самият (толкова важен) секс ще си влезе в релси и ще стане това, което и двамата очакват/искат. 'Ма пък вие много бързате за някъде... Ако за "принцът" е толкова трудно да ме изчака (говорим в рамките на няк'во нормално опознаване, никой не говори за абсурдно дълги периоди), значи съм много "мерси" с него. Нещо такова е част от мен, значи той не ме приема каквато съм, значи по - горе изброеното изобщо го няма и със, и без секс пак няма да ни бъде. Еми... следващия!
Абе, не знам. Аз лично имам доста странен житейски път - моя принц на бяла кобила нещо ми се изтърси много лесно и бързо. Без да съм го очаквала, без да съм го искала. Беше перфектно, нали знаеш - любов от пръв поглед, аз виждам само него, той вижда само мене - еби й майката на претъпканата стая. Но точно за това не успях да го оценя и се разделихме. След това много си бих главата, че съм го изпуснала, че не съм знаела какво имам, точно щото след това идваха все МАГАРЕТА!
Истината обаче е, че принцовете на коне не винаги изглеждат като принцове и ние не винаги ги виждаме веднага. Но успеем ли - то тогава не само един принц ще видиш. Аз знам, че вторият вече е при мен![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
съгласна съм ..Първоначално написано от soul1199
![]()
Аз така направих и се намерихме много случайно на един рожден ден ;д
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Винаги има смисъл! Не се отказвай да търсиш, а промени гледната си точка! Ще видиш как по този начин всичко ще се промени. :]
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
хахах доста добър отговор . +1Първоначално написано от xterm
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
защо пък трябва да ти пука,че нямаш гадже...
някво безсмислено е да се сдухваш и да се ядосваш точно пък заради тва..
Адмирации за добрия аргумент, евала =D>Първоначално написано от bratignat
Авторке, не бързай да растеш... На 15 години истинска обич няма... Аз имах едно гадже като бях на 15, и си мислех, че го обичам, но след 4 месеца ми омръзна, и след още един-два го скъсах (и пак много съм издържала).
Перфектен няма да намериш, защото перфектни хора няма.
Трябва да се научиш да обичаш човек с недостатъците му.
Освен това е малко глупаво да си изграждаш някакви илюзии за това как искаш да изглеждат срещите ти с момчетата, защото нали знаеш - никога нищо не се случва точно така, както си мечтаем да се случи.
Не му е цаката в търсенето - обикновено тия неща си идват, когато човек престане да ги очаква.
Обърни внимание на тези постове. =>
...моя принц на бяла кобила нещо ми се изтърси много лесно и бързо. Без да съм го очаквала, без да съм го искала.Аз също срещнах сегашния ми приятел съвсем случайно, точно когато вече се бях отказала да търся насила каквото и да било "по-такова" отношение с момче и си бях казала, че ще си живея "Single and Fabulous", докато не ми дойде гръм от ясно небе... и така и стана. Бързо и неусетно.Спри да търсиш.Принцът,както го наричаш,ще те намери,когато най-малко очакваш.
И като говорим за принцове, помисли малко над всички приказки, които си чела.
Да се сещаш за някоя, в която принцесата да гони/търси принца?
Принцът намира спящата красавица случайно, принцът изпраща слугите си да търсят Пепеляшка... а в много приказки принцът дори не е принц, а е обикновен селяк, който извършва велико дело и така получава принцесата и половината кралство и те "заживели дълго и щастливо".
Надявам се да схванеш смисъла на думите ми.![]()
Някой, някога, някъде ще те грабне с нещо... съвсем неочаквано.
Но не очаквай този неочакван момент. Той ще дойде изведнъж.
П.П. : Не спирайте да бъдете деца... поне до 18![]()
monotonous, евала за поста, аз също съм на мнението, че трябва да се оставиш на течението, а принцът сам ще те намери![]()
ами аз съм принц , само че не съм на бял кон ами на бяло pagani zonda
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre