- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заспивате ли с мисли
За любимия човек до вас?![]()
Днеска това обсъждахме,и стигнах до извода че не го правя,а той се нацупи.. ;д
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
дам, дам.. почти всяка вечер, пък и няма как иначе.. не мога да заспя, ако преди това не го чуя, поне по телефона..![]()
без значение дАли скоро ще обсъдя бъдещите мъртъвци, котио са нейни приятели от доста време, няма значение. винаги ще си мисля защо не съм с нея вечер, а ако съм в нея винаги ще се чудя с какво съм го залсужил. ако някой се чуди защо постоянно си мисля за нея. може да ми шиш е ЛС И утре да му отговоря пийс .
Да,помага ми да заспя по-лесно![]()
Да![]()
освен,че много често си мисля за него преди да заспя,
много често го сънувам. <33
Нямам си, но често сънувам този, който харесвам.![]()
да мисля си за мен
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Настоящ нямам, но попринцип често го правя. Представям си, че е до мен и ме е гушнал и заспивам за нула време.
нямаш представа даже бях направил тема колко се обичам и , че не мога без мен и съм си благодарен , че ме имаПървоначално написано от TheOnee
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
и аз благодаря, че ме имаПървоначално написано от LuxurySk0B
мисля, че имаше таква болет
![]()
Да,заспивам с мисли за различни неща,включително и за него.
Преди да заспя по принцип си мисля за много неща.И той определено е една голяма част от тези неща! <3
Същата работаПървоначално написано от FreakBitch
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Не.
TheOnee кой са теЗ от аватара ти?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дам...преди да заспя си пускам музика на слушалките и мисля за него![]()
![]()
![]()
Абсолютно винаги..
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
най-редовно си мисля за нещо![]()
+ 1Първоначално написано от TheOnee
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()