- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заспивате ли с мисли
Да заспивам с мисълта за него, и на сутринта се събуждам с името му ...![]()
![]()
Първоначално написано от vas4e3to0
Дрън-дрън
Почти винаги.
различно.. един път за него..дръг път какво ще става на следващия денпо-добре да не разбира,че не мисля много за него преди да заспя.. че ще има сърдити
![]()
Когато съм влюбен - да.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Недей.. Ужасно е да нямаш човек до теб, който да те подкрепя в трудните моменти,, когато приятелките ти не знаят отговораПървоначално написано от BabyBluee
)
аз и в момента нямам, а проятелите ми никога не знаят отговораПървоначално написано от vas4e3to0
![]()
размишлявам за неща,свързани със живота ми => мъжа ми (ако имам) е част от него => мисля
и не само преди да си легна,вие само тогава ли мислите?![]()
Да, мисля за него преди да заспя, както мисля за още много неща.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
От скоро съм сама, но преди иначе ми беше на ума.. сега може би заспивам с мисълта за един по-добър ден ; )
i know u thought i'd sold my soul but u never told me to my faceeee...
да, мисля си за някакви случкии, негови думии и заспивам по-лесничко![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
И заспивам и се събуждам с мисълта за него.. и веднага грабвам телефона да го чуя![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ами аз го правя. Общо взето мисля за него почти постоянноСутрин също като си отворя очите и първото нещо, за което се сещам е той...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
не съм се замислял, но да![]()
Първоначално написано от BabyBluee
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Не винаги. Случва се понякога да заспя с мисли за играта от 10 лева на Кръчмата. А и моята половинка сигурно също не го прави, само дето не знам дали и тя не си мисли за кръчма.ком...Първоначално написано от silvencety
Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com
Всяка вечер с една и съща мисъл заспивам........ и със същата се събуждам..........