.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

натоварвала съм го психически

става дума за отношенията ми с бившия ми приятел.

в последните дни се държи ужасно. когато скъсахме ми каза, че иска да бъдем приятели.. и беше така! но от както се върна от морето нещо се промени. преди да замине бяхме много близки. споделях му всичко и му вярвах. но след като си дойде вече не беше същия. преди няколко дни се скарахме много жестоко и не си говорим. днес го питах защо се държа толкова тъпо, а той ми отговори, че "присъствието ми го натоварва психически и нуждата да сме далеч един от друг става все по-голяма".. казах му че утре (вече днес) ще си изясним всичко face to face, а той ми отговори, че нямало смисъл. но за мен има.. не искам да го губя като приятел, а и го харесвам

Супер фен Аватара на radeberger
    Еми според мен още те харесва и за това иска да не сте толкова близки.
    Какво те интересува , нали ти е бивш ?

интересува ме, защото и аз го харесвам.. след като ме харесва защо се държи толкова тъпо? говори ми с някакъв пренебрежителен тон

За да се отдалечите.

2-рия вариант е , че може да вижда , че го харесваш , но да си е намерил друга.

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    За да се отдалечите.

2-рия вариант е , че може да вижда , че го харесваш , но да си е намерил друга.
    няма друга.. всеки ден съм с него, а и брат му ми докладва

Сега май разбрах. Проблема е в това , че всеки ден сте заедно. Може да иска малко свобода , защото в сегашното положение все едно ходите още.

Хайде успех в изясняването утре и лека нощ

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Явно още има чувства към тебе, но си мисли че ти нямаш към него затова гледа да се отдръпне щото повярвай ми всеки ден ако сте заедно наистина няма да е добре за него...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Криво му е като е с теб,щото те иска. "Натоварваш ме психически" според мен означава,след като не сме заедно, ме остави да живея.

Получава се малко българска работа,но кой от двамата прекрати връзката ?

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Сега май разбрах. Проблема е в това , че всеки ден сте заедно. Може да иска малко свобода , защото в сегашното положение все едно ходите още.
    +1 Просто иска малко свобода.

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Като ти честох историята повече ми прилича на това,че като те сте искали да останете прятели той е имал надежда,че нещата ще се оправят,но те не са и съответно той се опитва да се отдалечи от теб.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Според мен той няма НИКАКВИ чувства към теб и след като е усетил,че ти го харесваш е решил да те разкара тотално
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Paradise
    Съгласна съм със Зориту. Освен това той те е скъсал с причина и вероятно се е надявал, че като скъсате ще го почувства по някакъв начин, а не че пак ще сте нон стоп заедно. Съжелявам, но и за теб самата е най-добре да се отдалечиш от него, за да успееш да го забравиш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз бях така с първия си приятел.След раздялата ни първоначално поддържахме приятелски отношения,но изведнъж всичко се промени.Виждам,че с твоя бивш така се получава.Остави го.Вашата история е минало.Не вярвам да сте отново приятели.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Според мен той няма НИКАКВИ чувства към теб и след като е усетил,че ти го харесваш е решил да те разкара тотално

Супер фен Аватара на JDeel
    Когато казват тези думи, момчетата не лъжат. "Натоварваш ме психически" означава буквално това - натоварваш го психически. Няма друго значение, това е.

Какво означава да го натоварваш психически?
    Когато е бил на морето, нещо се е случило. Не е задължително да е намерил друго момиче, достатъчно е просто да е осъзнал нещо за себе си. Открил е, че такава каквато си ти сега - не си му подходяща. Може би изискваш много от него, а той не е готов да посрещне тези изисквания. Нещо в начина по който ти се държиш с него не му допада. А когато това започва да се случва, повярвай ми, започва да не те харесва и физически. Ако преди си му харесвала много, вече не му допадаш никак. Превръщаш се в нещо към което е безразличен. В този момент всичко, което направиш може да го дразни.

Какво можеш да направиш?
    Нищо. Най-добре не прави нищо. Най-доброто, което можеш да направиш е да оставиш нещата така и да спреш да го търсиш. Просто продължи живота си напред без него. Както ти казах - всичко, което направиш в този момент ще го дразни.
    Всеки скандал, това "face to face" те отдалечава с ГОЛЕМИ крачки от него в този момент и наистина е вероятно между вас да няма нищо повече.

Не поглеждай към миналото и това какъв е бил и какво е било между вас. Животът е динамичен, всеки ден нещата са различни и днес може всичко да е обърнато противоположно на това от вчера. Нито той, нито ти, нито връзката ви вече е онази същата, която е била преди. Тези неща вече не съществуват. Затова не натяквай на тях.

Грешката, която правят момичетата е да продължат да му посочват в миналото и да казват "Ти беше такъв!" и да изискват отново да бъде. И ако той не е отново такъв, зло нещастие го чака. Жените са изключително отмъстителни.

Просто спри до тук, отдалечи се от него и не се връщай да му напомняш какво е било. Всеки твой опит да достигнеш до него, всяка твоя дума може единствено да го отдалечи все повече.

В момента ти и той сте в едни такива "напрегнати състояния", в които нито ти, нито той можете да правите нещата правилно. Всъщност всичко, което направите е само грешно. Затова трябва да мине известно време за да излезете от тези състояния. И колкото по-скоро се откъснеш от него, толкова това време ще е по-малко.
    След това, след месец например, когато облаците над вас се изчистят, тогава може да има по-хубаво продължение. Но само тогава, сега недей да правиш нищо. Покажи колко безразлична можеш да бъдеш

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от JDeel
    Когато казват тези думи, момчетата не лъжат. "Натоварваш ме психически" означава буквално това - натоварваш го психически. Няма друго значение, това е.

Какво означава да го натоварваш психически?
    Когато е бил на морето, нещо се е случило. Не е задължително да е намерил друго момиче, достатъчно е просто да е осъзнал нещо за себе си. Открил е, че такава каквато си ти сега - не си му подходяща. Може би изискваш много от него, а той не е готов да посрещне тези изисквания. Нещо в начина по който ти се държиш с него не му допада. А когато това започва да се случва, повярвай ми, започва да не те харесва и физически. Ако преди си му харесвала много, вече не му допадаш никак. Превръщаш се в нещо към което е безразличен. В този момент всичко, което направиш може да го дразни.

Какво можеш да направиш?
    Нищо. Най-добре не прави нищо. Най-доброто, което можеш да направиш е да оставиш нещата така и да спреш да го търсиш. Просто продължи живота си напред без него. Както ти казах - всичко, което направиш в този момент ще го дразни.
    Всеки скандал, това "face to face" те отдалечава с ГОЛЕМИ крачки от него в този момент и наистина е вероятно между вас да няма нищо повече.

Не поглеждай към миналото и това какъв е бил и какво е било между вас. Животът е динамичен, всеки ден нещата са различни и днес може всичко да е обърнато противоположно на това от вчера. Нито той, нито ти, нито връзката ви вече е онази същата, която е била преди. Тези неща вече не съществуват. Затова не натяквай на тях.

Грешката, която правят момичетата е да продължат да му посочват в миналото и да казват "Ти беше такъв!" и да изискват отново да бъде. И ако той не е отново такъв, зло нещастие го чака. Жените са изключително отмъстителни.

Просто спри до тук, отдалечи се от него и не се връщай да му напомняш какво е било. Всеки твой опит да достигнеш до него, всяка твоя дума може единствено да го отдалечи все повече.

В момента ти и той сте в едни такива "напрегнати състояния", в които нито ти, нито той можете да правите нещата правилно. Всъщност всичко, което направите е само грешно. Затова трябва да мине известно време за да излезете от тези състояния. И колкото по-скоро се откъснеш от него, толкова това време ще е по-малко.
    След това, след месец например, когато облаците над вас се изчистят, тогава може да има по-хубаво продължение. Но само тогава, сега недей да правиш нищо. Покажи колко безразлична можеш да бъдеш
    Абсолютно съгласна съм с JDeel Просто се дистанцирай, остави го да "диша" .. кой знае, може пък скоро сам да те потърси

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И при мен беше по същия начин с бившия ми приятел. Скъсахме, но аз все още имах чувства към него и бяхме решили да си останем приятели, но просто не се получаваше... Приятелство не може да има дори само ако 1 от двамата има някакви по-специални чувства към другия... Накрая той се отдръпна от мен и в продължение на около половин година изобщо не си говорехме. След като мина това време аз вече се бях поопомнила и не изпитвах толкова силни неща към него, той беше с друга и така общо взето успяхме да станем приятели, но гледахме един на друг само и единствено като на такива. После ми призна, че се е отдръпнал от мен, за да мога да го забравя

В твоя случай мисля че нещата са сходни. Може би момчето вече не изпитва нищо към теб, а вижда, че не ти е безразличен и иска по някакъв начин да помогне и на себе си, и на теб. Може би иска да си продължи живота и да си намери друго момиче, но знае, че това ще те нарани и за това иска да спрете да общувате. Най-добре спри да го търсиш и остави нещата сами да се наредят. Ще ти е много гадно в начолото, защото сигурно си свикнала с присъствието му, но повярвай като мине малко време, в което не поддържате никакъв контакт ще почнеш лека-полека да го забравяш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на fenasf
    Спри да го натоварваш.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0
    +1 Просто иска малко свобода.
    Дааа! Иска свобода!

Ако си от момичетата-пиявички, той се чувства изсмукан, задушен, отегчен. Винаги трябва да има някакъв елемент на тайнственост, която да привлича мъжа. Също така, трябва да знаеш къде свършваш ти и започва той и обратното. Бъде по-независима, бъди повече себе си, живей повече собствения си живот! Не предявявай чувство за собственост към него!

Поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=bSAo2...eature=related
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Не те иска, а ти все повече му се натрапваш
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

след любов е много малка вероятноста с някой да останеш приятел. Не го притискай,явно още те иска и неможе да гледа как стоиш до него,а той дори неможе да те прегърне.. остави го да си живее.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    ПРИЯТЕЛСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЛЮБОВ,НО ЛЮБОВТА В ПРИЯТЕЛСТВО НИКОГА!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мисля,че преди да отиде на морето о6е е изпитвал не6о към теб,но като се е върнал е решил,че е по-добре да те остави
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си