.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

възможно ли е?

zdraveite! znam 4e foruma e pulen sus takiva temi i sigurno sum pro4ela pove4eto ot tqh, oba4e 2 dena me e nalegnala ujasna paranoq i molq nqkoi da mi pomogne... zna4i predi 3 dni go pravihme s priqtelq mi oba4e nqmahme prezervativ i Toi svur6i otvun. Mnogo hora mi kazaha 4e nqma nikfa opasnost da e stanala belqta oba4e az vse pak mn se pritesnih i na 48 4as pih eskapelle. Ta vaprosa mi e vazmo6no li e da e stanala belqta dori i sled priema na hap4eto?

здравейте! знам че форума е пълен със такива теми и сигурно съм прочела повечето от тях, обаче 2 дена ме е налегнала ужасна параноя и моля някой да ми помогне... значи преди 3 дни го правихме с приятеля ми обаче нямахме презерватив и Той свърши отвън. Много хора ми казаха че няма никфа опасност да е станала белята обаче аз все пак мн се притесних и на 48 час пих ескапелле. Та въпроса ми е възмошно ли е да е станала белята дори и след приема на хапчето?

Кирилицата е задължителна!
    Ако имаш затруднения, ползвай това- http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
    kalpazanka

Град
    пловдив
    Според мен няма как да е станала беля,ама защо след като е свършил отвън се притесняваш.
    С приятеля ми сме го правили много пъти и без кондом и като свършва вън няма проблем и не е имало до сега.
    Няма ти нищо ,не се притесняваи.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ако искаше да стане белята защо си купила ескапеле?
    Станислава

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Не, няма никаква опастност.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Контрацепцията с Ескапел действа в 84% от случаите.
    На кой ден от МЦ стана гафа? Колко дни ти е МЦ? Овулация смятала ли си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Защо пиете хапчето като незнаете дали изобщо е възможно да стане така...Знаеш ли тези хапчета колко ще ти увредят организма?? НЕ е възможно да стане нещо след като не е свършил в теб.Прочети мало във форумите ,образовай се.Какви са тея работи..Има сигурно 50 теми такива където казват : не съм сигурна дали е станало нещо , пих хапче.. Това да не е бонбон бе..
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Контрацепцията с Ескапел действа в 84% от случаите.
    На кой ден от МЦ стана гафа? Колко дни ти е МЦ? Овулация смятала ли си?
    .еми тези дни трябва да ми дойде и ми трае около 7 дни. А попринцип цикъла ми е нередовен и незнам как да си сметна овулацията в този случай.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    По календарния метод за 6 месечен период назад.

Няма ли да се научите най-накрая да четете внимателно какво ви питат?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на radeberger
    Тези хапчета не се пият като бонбони. Ако не си била в овулация , шанса да забременееш е почти никакъв. Вземете се образовайте малко преди да почнете да водите полов живот ....

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Гооосподи ако за всяко правене на секс без презерватив се вземаха ескапел-то да са милиардери вече аптекарите.Вие луди ли сте?!!
    Свършил е отвън-тогава?Никакъв гаф няма
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Не си бременна ... Happy End

Споделям мнението на съфорумниците - не си бременна. Но ако все пак искаш да си не 100%, а 1000% сигурна, направи си тест за бременност след две седмици.

Re: възможно ли е?

Той свърши отвън. Ти сама си отговори на въпроса.За какво изощо си пила ескапел,само се тровиш.Няма опастност и не си бременна.То ако всички забременяваха ,които са правили секс без презерватив представиси какво щеше да е.
    sleda ot lubovta

Град
    Шумен
    Преди еякулацията (свършването) момчето отделя предеякулационна течност, в която може да има сперматозоди. Казано на по-прост език:
    това, че не е свършил във вас си е чиста доза самоуспокояване, напълно е възможно да надуете корема. Ескапел оправя нещата, макар и да прецаква организма.
    Don't deny the obvious...

Пийте Ескапел ! Може да ви окапят крайниците, да ви падне клитора но поне няма да сте бременна Има случаи, когато може мъжа да се изпразни един милион пъти в жена си и тя да не забременее. Има такива дето само като му го види надървен и е вече бременна. Всичко идва от гени и от начин на живот. Това, че има жени забременели от предеякулационна течност не значи, че всяка жена МОЖЕ ! Аре стига сте се панирали и задавали малоумни въпроси. НИЕ НЕ СМЕ ВРАЧКИ, ГИНЕКОЛОЗИ, за да може да ви кажем дали сте бременни ! Има си тестове правете ги !

Re: възможно ли е?

Спокойно, прекалено от минимални възможности се притеснявате!
    Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    М не бе, пфу нали за това го продават това Ескапеле на тая цена. Дори не е трябвало да пиеш, според мен.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Не !
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    омръзна ми от такива теми... ебете са с презерватив, кат не мойте без!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си