.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен Аватара на slicky

театрален кръжок

Тази година ще бъда 9 клас,а в нашото училище има театрален кръжок.Аз искам да се запиша и много хора казват че ще се оправя в актьорството,но аз съм леко притеснителен и това ме спира да се запиша.Дайте 1 съвет-ако се запиша там ще преодолея ли страха и лесно се преупява като актьор?

1) всичко зависи от теб, и все пак - да, мисля, че средата разчупва и с времето ще се отпуснеш
    2) не се преуспява, ще дойде време, ще осмислиш и наредиш приоритетите в живота;
    //внимавай, театърът е краста

да прав си.това е една прищявка,ще се пробвам,пак после ще реша накъде ще тръгна.Мерси за съвета

Ako iskash da se zanimavash seriozno s teatar trqbva da sviknesh sred hora i da ne te e sram... Az mnogo iskam da se zanimavam i se sreshtnax s uchitelka koqto mi dade razni uprajneniq da pravq i mi kaza che e mnogo vajno da ne te e sram a za da sviknesh mi kaza che shte e dobre da se zapisha na nqkakv vid tanci, za da svikvam sred hora... A da si pitam ako nqkoi znae nqkakvo uchilishte v Plovdiv , v koeto da se provejdat5 uroci po aktiorsko maistorstvo

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Nadq18
    Ako iskash da se zanimavash seriozno s teatar trqbva da sviknesh sred hora i da ne te e sram... Az mnogo iskam da se zanimavam i se sreshtnax s uchitelka koqto mi dade razni uprajneniq da pravq i mi kaza che e mnogo vajno da ne te e sram a za da sviknesh mi kaza che shte e dobre da se zapisha na nqkakv vid tanci, za da svikvam sred hora... A da si pitam ako nqkoi znae nqkakvo uchilishte v Plovdiv , v koeto da se provejdat5 uroci po aktiorsko maistorstvo
    мен по принцип по танците никак не ме бива,но първо ти не излизаш пред голяма публика,а правиш там някакви малки сценки или там както ги наричат.Мисля си,че не трябва да ти пука какво говорят другите и да се стараем,пък ще видим какво ще излезе.МОже пък в България да се намери новият Робърт Де Ниро :

Град
    somewhere over the rainbow
    тоя монтфиз ще ви изяде главите

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    тоя монтфиз ще ви изяде главите
    що?

Град
    Не пада сериозна работа там ,но пък зависи при кого попаднеш...

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Да питам в темата- къде мога да се запиша на театрален кръжок само за удоволствие ( за сега ), а не за професионална подготовка?
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Град
    Където и да е. Те тези школи (като гореспоменатата) попринцип не се водят като някакво специално обучение. Отиваш ,виждаш ,играеш ,но предимно за удоволствие.
    http://www.studiabu.de.tl/ мисля ,че в славянска беше това
    http://www.dksredets.com/index.php?go=teatur
    иначе монтфиз, да.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    ^ оооо, много ти благодаря за линка!!!
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

a някой за Русе нещо да ми предостави,примерно подобни школи

^ Ами аз от октомври мисля да ходя на актьорско майсторство в Младежкия дом. Намира се близо до часовника, до Биг Боб (заведението ) точно. За Русе става въпрос, де.
    I wanna be a billionaire so fucking bad
    Buy all of the things I never had
    I wanna be on the cover of Forbes magazine
    Smiling next to Oprah and the Queen!

Цитирай Първоначално написано от adelina1996
    ^ Ами аз от октомври мисля да ходя на актьорско майсторство в Младежкия дом. Намира се близо до часовника, до Биг Боб (заведението ) точно. За Русе става въпрос, де.
    аз това го знам 1 мой фр ходи,но не било много добро там и явно не е било,щом се отказа от актьорството

Цитирай Първоначално написано от slicky
    аз това го знам 1 мой фр ходи,но не било много добро там и явно не е било,щом се отказа от актьорството
    Еми ще го видим.
    I wanna be a billionaire so fucking bad
    Buy all of the things I never had
    I wanna be on the cover of Forbes magazine
    Smiling next to Oprah and the Queen!

Град
    Русе
    Еми ще го видим.
    Може ли малко повече инфо за тази школа, защото и аз съм от Русе и силно ме вълнува това. Има една школа "Артистисимо" към Военния клуб, но мен малко не ме устройва и търся други варианти. Ако искаш пиши на лично.

Цитирай Първоначално написано от divaneee
    Еми ще го видим.
    Може ли малко повече инфо за тази школа, защото и аз съм от Русе и силно ме вълнува това. Има една школа "Артистисимо" към Военния клуб, но мен малко не ме устройва и търся други варианти. Ако искаш пиши на лично.
    за школата знам,че се провежда в младежкия дом от 2 госпожи и е безплатно.Лошото е ,че ходят доста пробутани хора...

Град
    Русе
    ^^ ок, де ами някакъв телефон за връзка имаш ли? Или поне знаеш ли кога репетират? Как мога да се свържа с тях.

моят фр се записа,като доидоха в моето вече бившо даскало и те му казаха кога да идва,но това беше миналата година.Иди във младаежкия дом и разпитай там,няма как да не ти кажат,пък и мисля ,че постоянно там има някой

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Аз ходя от 5 години!!! Мога да ти кажа,че е невероятно.. . Правим представления ходим по фестивали,костюми,декори,р квизити
    Няма да съжаляваш!!!То си зависи и от преподавателите де,но все пак ще ти хареса!

Кажете във Варна къде има актьорско майстворство?

Кажете някоя школа или курсове по актьорско майсторство във Варна.От известно време търся,но нищо не мога да намеря.Твърдо съм решила да кандидатствам НАТФИЗ,но ми трябва подготовка и мисля,че сега е времето.МОНТИФЗ нищо не разбирам от него има някакви кастинги,които са 2-3 дена в годината,а аз искам сега да се запиша...кажете някоя школа или преподавател....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си