- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- въпросче :D
бе като четох там в сайта бб-теам за креатина и видях това
Как се произвежда/изолира?
В промишлен мащаб креатинът се произвежда чрез химичен синтез от две изходни вещества - от цианамид или от тиоурея. Креатинът, произведен от тиоурея, има различни примеси - дихидротриазин, дицианамид, остатъчни количества тиоурея, поради които, ако се приема по-дълго време, може да окаже вредно въздействие върху организма и да предизвика алергии, нарушения във функцията на бъбреците и рак.
Източник: Креатин - повелителят на експлозивната сила http://www.bb-team.org/articles/871/#ixzz0xPt7DsdI
та за колко време става дума ? и наистина ли ако си започнал да го приемаш и да тренираш и го спреш тялото ти става като чувал ?
а начи може и със години да го ползвам така ? а и като почка на следващия месец пак ли трябва зареждащ етап ?Първоначално написано от vaseto0o0
Кре-Алкалина е простоПървоначално написано от vaseto0o0
Няма да съжаляваш ако си вземеш такъв !
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
а кре-алкин се приема като монохидрат нали ? 20-30 грама зареждащ период 4-7 дена и после по 1 - 2 - 5 грама или 0,03 на кило нали ? или ?и откаде мога си го набавя и кви са цените :Д от някоя аптека дали ще има ?
в какъв смисал да тренирам ? баскетбол футбол ? или имаш предвитш като стана сутрин там лицеви упори и такиз глупости :Д а и другото е може да съм малко нахален но съм и малко тъп :Д немоа да боравя с гугъл :Д тарся нещо пък намирам напално различно..ако търся да сваля някоя игра ще ми покаже как да сваля мацка....сякви простотии :Д та ща помоля да дадеш някой линк :Д дето мога си го порачам да ми го доставят по куриер :ДПървоначално написано от vaseto0o0
3-4 пъти в седмицата ходя и мисля че е достатачно а като не ходя през устаналите дни от седмицата пак да го зимам нали ?
викам туй да зема http://fitness1.bg/kre-alkalyn-efx-pro/
През останалите дни го вземаш половин дневна доза и по-малко.