.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Немога да заспя от страх...

Четох подобна тема тук. Значи проблема ми е следния. Като си легна (примерно в 11 вечерта) и се събуждам към 2, 3 или 4 часа и немога да заспя... Имам чувството че някой влиза в къщата макар и да не е така.... Просто от малък си имам този страх страх ме е от извънземни, крадци, убийци и подобни... макар и 2те врати да са заключени имам чувството че някой стъпва в съседните стаи Мноо е гадно... и като чуя някакав плашещ "звук" и веднага скачам от кревата и "инспектирам къщата".. Мислех че като порасна ще си мине с времето но явно не... На 14 съм и съм момче.. незнам какво да правя..

Град
    varna
    ами като бях по-малък и като се страхувах вечерта най помагаше да спя на такова място че да гледам към стената и се завивах и се чувствах така сигурен ... Или просто спи в една стая с 1 човек брат , сестра , родители .. Защото просто като гледаш 4е при тебе има друг човек и си спи нормално ти става по добре пък на 14 си вече , провери вратата дали е заключена и начи няма проблеми

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Опитай се да "изхвърлиш" тези мисли от главата ти..
    Няма извънземни,духове и т.н. - опитай се да си го "вкараш"
    това в главата..Или пък както казаха и преди мен - заспивай
    с друг човек - ако имаш брат,сестра и т.н..
    След време ще свикнеш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Слушай музикаа - любимата ти песеен и не мисли за това.Постепенно ще се унесеш и ще заспиш
    Пробвай да спиш на включено ТВ или радиоо .. не знам .. пробвай
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

И аз съм така. Каквото и да опитвам страха си го има.. За това пък намерих друг начин, благодарение на който ''не чувам'' странните звуци - спя,завита през глава ;д;д;д
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен
    Нещо те тревожи прекалено много. Ако това може да ти помогне - остави телевизора включен, за предпочитане на канал с развлекателна музика, или остави нощната лампа да свети през цялата нощ. Ако въпреки това имаш проблеми, посети психолог

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    При мен, този проблем за когото бях писала, отмина с времето,но при теб не знам защо не е минало. Може би си внушаваш нещо и затова така се получава. Просто като се събудиш по-късничко и се опитай да не мислиш за това,пускай си тв-тв преди да заспиш отново или пък си лягай по-късно,към 1,2 примерно и може да не се събуждаш към 3-4 отново.Или пък като се събудиш,проверявай стаите и си повтаряй,че няма начин да е влязъл някой. Знам колко е гадно, затова се опитвам да помогна.Успех.

Супер фен Аватара на Di
    И аз съм горе долу така,но вече спря да ми пука

Заключвай вратите или си казвай, че така ти е писано
    Аз например съм спал с лост до главата
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Междудругото, прочети всички коментари от моята тема.Може би ще ти помогнат.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Тва бахти параноята много е гадно И аз съм била така като малка и исках да остават наще тяхната и мойта врата отворени да имама някаква сигурност , че съм по близо до тях незнам Но се оправих , заспивам преди сестра ми а тя гледа телевизия и така Ще се оправиш спокойно
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

...

и аз бях така като по-малка до 9 годична възраст съм спала със сестра си в една стая но после тя отиде да учи езвън грага ии ме беше адски страх и го преодолях - завивах се през глава така се чувствах някак си сигурна... на мен ми помогнаа..

виж сега до скоро не бях имала такъв проблем, но преди 2 седмици всяка вечер се будих късно през нощта и умирах от страх без причина, трябваше да се поразсея малко за да мога да заспя отново... оказа се че съм урочасана отидох да ми баят и сега съм добре

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    И аз имах същия проблем, но съм момиче на 13.
    Гледах някакви страшни филми (глупава работа, защо съм ги гледала като знам, че ми влияят зле ) и 3-4 месеца не можех да заспивам, чуя ли нещо, край, ставам от леглото и не мога да заспя. Прибирах се към 1 часа сутринта от навън пред блока, и толкова ме беше страх, че съм карала да идват да ме изпращат на 10 метра от вкъщи. Но от времето страховете намаляха и сега съм си добре, не знам защо при теб продължават.
    Някой беше споменал да се опита да изхвърли тези мисли от главата си, опитвала съм, нищо не се получи. Когато мен ме беше страх заспивах докато гледам телевизия, за да се разсейвам поне малко от тези мисли или виках майка ми да спи при мен. Говорех си с приятели за това и постоянно изникваха някакви лафчета по въпроса, когато започнеше да ме е страх се сещах за тях и започвах да се смея, мисля че и това ми помогна доста.
    Успех, дано да се оправиш, знам колко е гадно.
    ...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аа и аз бях така и си пускам ТВ и слагам таймера да се изключи след час и 15 мин щот съм имал случеи в които лягам и час и 15 мин немога да заспя ей така просто лежа и затова на ТВ-то му слагам такъв таймер
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

ами и аз имах такова нещо но сега съм на 13 и почти не се проявява нз просто се завии през глава и започни да си мисли6 за др нз мен ме беше старх от огледала е това когато бях на 5-6 но не се приетсняваи прекалено защото колкото повече мислиш за страха толкова по зле става успех

Откакто се помня съм като теб, а съм вече на 17. Е, не се будя всяка нощ, особено през учебната година, като съм адски скапана, но си имам такъв страх. Като(ако) се събудя, си святкам нощната лампа, защото така съм сигурна, че дори някой да влезе в стаята, ще го видя веднага и ще го цапардосам. И другото, което правя, е винаги да се обръщам с гръб към стената, така ми е някак си по-спокойно.

Повече от фен
    Страхувайте се! Аз ще дойда да ви опраскам :П)))

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    И другото, което правя, е винаги да се обръщам с гръб към стената, така ми е някак си по-спокойно.
    и Аз т`кка
    awerw

и аз като дете бях така, страх ме беше от вампири, духове, серийни убийци и квот се сетиш не съм спала по цели нощи въпреки, че спя с брат ми, но с времето отмина

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    сашо пича ше ви праскаа
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен
    Е тъй е цял ден като гледате некви ужаси и психарски филми

Когато бях по-малка слушах музика докато заспя, или си оставях телевизора включен. Бях по заета да гледам или да слушам музика от колкото да ми се струва че влиза някой в нас ..
    Бургас

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Аз правя така: Заспивам към 5-6 часа когато вече е светло

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Аз нямам такива страхове ,но спя със слушалките и слушам музика.Предпочитам да ги надуя от коклото да слушам едно нищо или минаващите коли или пък щурците-тъпо ми е ,а с песен започвам да мечтая и да си представям нещо...

П.П.Предполага се ,че децата чуват,виждат,усещат духовете.

Цитирай Първоначално написано от yamaha436
    Аз правя така: Заспивам към 5-6 часа когато вече е светло
    Аз пък вечер ставам ,сутрин лягам .Тъй че не се безпокой

Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Страхувайте се! Аз ще дойда да ви опраскам :П)))
    Ти пък се страхувай от мен.Ще дойда и ще ти го ръгна отзад докат спиш
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Аз нямам такива страхове ,но спя със слушалките и слушам музика.Предпочитам да ги надуя от коклото да слушам едно нищо или минаващите коли или пък щурците-тъпо ми е ,а с песен започвам да мечтая и да си представям нещо...
    Аз пък с щурците и петлите адски много релаксирам Особено петлите като започнат да кукуригат 4-5 часа направо умирам от кеф. Някакси се чувствам по-свободно, абе странно усещане... не мога да го обясня. Иначе колко пъти съм заспивал със слушалки в ушите... и на сутринта няма батерия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си