Аз пък една година не можех да спя, заспивах чак към пет-шест часа, а трябваше да ставам в седем и половина.... Много гадна работа. При мен тъпото е, че не ме беше страх от нищо, спеше ми се, не е било да не ми се спи, ама не знам защо... просто не можех да спя. В края на годината като се уморих от тоя "нощен" живот, почнах да заспивам за кратко, ама хем спиш, хем не спиш... отвратителна история... дремеш нещо там, ама на сутринта се чувстваш като препикано мушкато... супер странно ми беше, защото както уж спя, и усещам какво става в стаята - кога почва да става светло и такива работи. Като се замислих защо не спя и защо не мога да заспя, какво си мисля през това време, осъзнах, че май много се забивам в разсъждения какво се е случило през деня и други простотии. Затова на следващата година просто петнайсет минути преди да си легна си обобщавах най-важното от деня и след това просто го забравях за осем-девет часа, докато се наспя... Сега въобще не ми се налага да правя подобни простотии, спя като пън.

А иначе много се отклоних от темата, споделяйки своите глупости на хората... По принцип билката мащерка много помага за здрав сън и може да пробваш - взимаш едно стръкче и си го слагаш до възглавницата или, както една приятелка направи - пълниш си една малка възглавничка, която да стои до тебе с мащерка. Казват, че много помага... Успех със съня и дано да спиш по-добре