- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко често третирате косата си ???
И така въпросчето ми е колко често третирате косата си?
В смисъл такъв колко често я изправяте, къдрите ? Правите ли и вафлички в корените и с какъв лак за коса я пръскате ? Ако я къдрите как с маша за коса или я мачкате с пяна ??? И ако я мачкате с пяна каква марка ? Може да има такава тема... не съм търсила..![]()
Но просто ми е инт и искам да знам...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз изправям пoчти всеки ден косата си ,но не и правя вафлички редовно а рядко.... няколко пъти в месецаа лака за коса ми е на Гарниер с бамбук..
...
Хайде сега е ваш ред![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WTF?! Почти му се вика..подщи
Аз само като е студено я суша със сешоара, като е топло сама си съхне. Не я изправям, къдря я 2-3 в годината с маша и 1 път в месеца с бира или пяна за коса. Не я знам каква марка е, лака също, от DM розови, ходеха в комплект![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ти със сешУара тихо.Първоначално написано от ameli
не я третирам. по никакъв начин. и пак е суха.
Ами..вече я изправям мн рядко,1-2 пъти в месеца и то не цялата коса ами само отпреде малко защото тя ми е права.С маша я къдря през две седмици някъде.Слагам й лак след като се накъдря с маша-на Велафлекс ми е лака.
Преди я къдрих и с пяна понякога,но вече не защото стана мн дълга и е на черта и не иска да се къдри..иначе пяната ми беше на Велафлекс също.
Не й правя вафлички нито я топирвам.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Едно е да сгрешиш една буква, друго е цялата дума, налиПървоначално написано от mArMaLaDkA
И за сухата коса пробвай с балсами или маски, ако вече не си
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ако обичаш без тъпи коментари... след като темата не ти харесва недей пиши кой те кара.. ?Първоначално написано от teddyx33
на ква дрога си да си взема и аз такава?![]()
![]()
![]()
ПТ-изправям се често,вафли мн рядко правя,къдря я с молив на няколко месеца веднъж.И лаковете са ми на тва забравих им името-един черен![]()
[quote="ameli"][color=darkblue]WTF?! Почти му се вика..подщи
Да ... соррка сега го поправих... :Ддд![]()
Да бе верно кво му е смешното толкова , пияна ли си![]()
Само тревица брат.. Мухахахах базикам се... разбира сеПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
Да не би да ти е на Тафт лака петицата ?![]()
![]()
За сега (лятото) не я изправям, нито суша, оставям я сама да изсъхне, дори и докато е леееко влажна я плета на рибени, и след като ги разплета стават сладки вълнички, и то от корена, за това не ми са и нужни вафли допълнително да си правя...и ми издържа много косата, до следващо миене. : ) Доволна съм. Иначе лак за коса задължително - черния на Тафт.
Иначе през годината - иправяне, вафли, сушене със сешоар, докато ми беше коосата на степени - дифузер. С маша редовно. И така ... доста я третирам..факт![]()
Даа тафт еПървоначално написано от inatche
![]()
Изправям я 2-3-4 пъти в седмицата, отскоро. Не използвам маша и не и правя вафлични, на я топирам. Сешоар ползвам само когато бързам да излизам и когато косата съхне бавно.
Не използвам сешоар никога, оставям я сама да си изсъхне.Лакове, пяни не ползвам.Изправям я ..различно , понякога няколко пъти седмично , а понякога въобще не я изправям и си я оставям такава каквато е.
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Сешоар се взех наскоро и не ми се е случвало да го използвам. Предпочитам да си оставям косата да изсъхне сама, но ще го ползвам, когато бързам да я изсуша.
Преса, маша - използвам ги многооооо рядко - 2-3 пъти в годината.
Браво ... тва е много хубаво... но аз не мога да не си изправям косата когато искам да е пусната... Тъй като ее къса на черта и хвъри на различни посоки..Първоначално написано от anna93
![]()
Ами в момента нищо не я правя. Не ползвам преси, лакове и т.н. Като гледам парата, дето излиза, докато я изправям и ми се къса сърцетоЧакам да стане по-дългичка и ще я мажа с бира, да стават естествени къдрици.
![]()
Не , тя е пЯна както казва една приятелкаПървоначално написано от sixtenfix
По темата : нищо не й правя ! Много рядко да се топирам или да правя вафлички .. може би само по празници
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ами сега като е топло я оставям да съхне самаТъй като ми е леко чуплива я мачкам с пяна и тупирам
Позволявам си да я изправям един път в седмицатааа или за по-специален случай ( както и да я къдря с маша )
През лятото си я оставям да съхне самичка (затова и ставам много рано всяка сутрин, за да изсъхне добре до към 12 часа) , след това я изправям с преса. Шампоана и балсама за коса са ми е за изтощена коса на Garnier - Fructis Repair & Shine. Ползвам лак за коса на Тафт
П.П. Темата не е особено интересна, ама щот питаш, предполагам, че ти трябва инфо.
Ами аз вафли не си правя - не ме кефи, та и по тази причина и приставки за тях нямам.![]()
Хм .. иначе за изправянето различно - лятото рядко, 1 път на около месец.
Ако си я къдряя е с пяна или плиткии, ако ми се занимаваа.
Пяната ми е тази черната на Тафт, а лакът - зеления на Тафт.![]()
И като се къпя я оставям да си съхне, само зимата със сешоар, ако ми е спешно да излизам.
А ии не се топирам..
И като се къпя си правя маски - в момента използвам някаква на Gliss![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)