.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Колко често третирате косата си ???

И така въпросчето ми е колко често третирате косата си?
    В смисъл такъв колко често я изправяте, къдрите ? Правите ли и вафлички в корените и с какъв лак за коса я пръскате ? Ако я къдрите как с маша за коса или я мачкате с пяна ??? И ако я мачкате с пяна каква марка ? Може да има такава тема... не съм търсила.. Но просто ми е инт и искам да знам...

Аз изправям пoчти всеки ден косата си ,но не и правя вафлички редовно а рядко.... няколко пъти в месеца а лака за коса ми е на Гарниер с бамбук..
    ...
    Хайде сега е ваш ред

Мега фен Аватара на ameli
    подщи
    WTF?! Почти му се вика..
    Аз само като е студено я суша със сешоара, като е топло сама си съхне. Не я изправям, къдря я 2-3 в годината с маша и 1 път в месеца с бира или пяна за коса. Не я знам каква марка е, лака също, от DM розови, ходеха в комплект
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

психиатър

Цитирай Първоначално написано от ameli
    подщи
    WTF?! Почти му се вика..
    ти със сешУара тихо.

не я третирам. по никакъв начин. и пак е суха.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Ами..вече я изправям мн рядко,1-2 пъти в месеца и то не цялата коса ами само отпреде малко защото тя ми е права.С маша я къдря през две седмици някъде.Слагам й лак след като се накъдря с маша-на Велафлекс ми е лака.
    Преди я къдрих и с пяна понякога,но вече не защото стана мн дълга и е на черта и не иска да се къдри..иначе пяната ми беше на Велафлекс също.
    Не й правя вафлички нито я топирвам.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    подщи
    WTF?! Почти му се вика..
    ти със сешУара тихо.
    Едно е да сгрешиш една буква, друго е цялата дума, нали И за сухата коса пробвай с балсами или маски, ако вече не си
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от teddyx33
    психиатър
    Ако обичаш без тъпи коментари... след като темата не ти харесва недей пиши кой те кара.. ?

Самичка.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    на ква дрога си да си взема и аз такава?

ПТ-изправям се често,вафли мн рядко правя,къдря я с молив на няколко месеца веднъж.И лаковете са ми на тва забравих им името-един черен
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

[quote="ameli"]
    подщи
    [color=darkblue]WTF?! Почти му се вика..
    Да ... соррка сега го поправих... :Ддд

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Да бе верно кво му е смешното толкова , пияна ли си

Цитирай Първоначално написано от britzy

ПТ-изправям се често,вафли мн рядко правя,къдря я с молив на няколко месеца веднъж.И лаковете са ми на тва забравих им името-един черен
    Само тревица брат.. Мухахахах базикам се... разбира се
    Да не би да ти е на Тафт лака петицата ?

Не става с балсами и маски. Просто си е такава.

Голям фен Аватара на taamara
    За сега (лятото) не я изправям, нито суша, оставям я сама да изсъхне, дори и докато е леееко влажна я плета на рибени, и след като ги разплета стават сладки вълнички, и то от корена, за това не ми са и нужни вафли допълнително да си правя...и ми издържа много косата, до следващо миене. : ) Доволна съм. Иначе лак за коса задължително - черния на Тафт.
    Иначе през годината - иправяне, вафли, сушене със сешоар, докато ми беше коосата на степени - дифузер. С маша редовно. И така ... доста я третирам..факт

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от inatche
    Цитирай Първоначално написано от britzy

Само тревица брат.. Мухахахах базикам се... разбира се
    Да не би да ти е на Тафт лака петицата ?
    Даа тафт е
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Изправям я 2-3-4 пъти в седмицата, отскоро. Не използвам маша и не и правя вафлични, на я топирам. Сешоар ползвам само когато бързам да излизам и когато косата съхне бавно.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Не използвам сешоар никога, оставям я сама да си изсъхне.Лакове, пяни не ползвам.Изправям я ..различно , понякога няколко пъти седмично , а понякога въобще не я изправям и си я оставям такава каквато е.
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Сешоар се взех наскоро и не ми се е случвало да го използвам. Предпочитам да си оставям косата да изсъхне сама, но ще го ползвам, когато бързам да я изсуша.
    Преса, маша - използвам ги многооооо рядко - 2-3 пъти в годината.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Цитирай Първоначално написано от anna93
    Сешоар се взех наскоро и не ми се е случвало да го използвам. Предпочитам да си оставям косата да изсъхне сама, но ще го ползвам, когато бързам да я изсуша.
    Преса, маша - използвам ги многооооо рядко - 2-3 пъти в годината.
    Браво ... тва е много хубаво... но аз не мога да не си изправям косата когато искам да е пусната... Тъй като ее къса на черта и хвъри на различни посоки..

Ами в момента нищо не я правя. Не ползвам преси, лакове и т.н. Като гледам парата, дето излиза, докато я изправям и ми се къса сърцето Чакам да стане по-дългичка и ще я мажа с бира, да стават естествени къдрици.

Цитирай Първоначално написано от sixtenfix
    Да бе верно кво му е смешното толкова , пияна ли си
    Не , тя е пЯна както казва една приятелка По темата : нищо не й правя ! Много рядко да се топирам или да правя вафлички .. може би само по празници
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Почти не я третирам.. 2-3 пъти в месеца ползвам преса и това е

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Ами сега като е топло я оставям да съхне сама Тъй като ми е леко чуплива я мачкам с пяна и тупирам Позволявам си да я изправям един път в седмицатааа или за по-специален случай ( както и да я къдря с маша )

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    През лятото си я оставям да съхне самичка (затова и ставам много рано всяка сутрин, за да изсъхне добре до към 12 часа) , след това я изправям с преса. Шампоана и балсама за коса са ми е за изтощена коса на Garnier - Fructis Repair & Shine. Ползвам лак за коса на Тафт

П.П. Темата не е особено интересна, ама щот питаш, предполагам, че ти трябва инфо.

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Ами аз вафли не си правя - не ме кефи, та и по тази причина и приставки за тях нямам.
    Хм .. иначе за изправянето различно - лятото рядко, 1 път на около месец.
    Ако си я къдряя е с пяна или плиткии, ако ми се занимаваа.
    Пяната ми е тази черната на Тафт, а лакът - зеления на Тафт.
    И като се къпя я оставям да си съхне, само зимата със сешоар, ако ми е спешно да излизам.
    А ии не се топирам..
    И като се къпя си правя маски - в момента използвам някаква на Gliss
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си