- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко често третирате косата си ???
но не ползвам лак и вместо балсам маскаПървоначално написано от Inn0cenCe
![]()
офф ами използвам сешоар, почти не ползвам преса през лятото нито маша.
Не ползвам и вафли, имам алергия от тях хах ;д
общо взето пяна, понякога се топирвам и такаа
tell me what i wanna hear . .
еми като почна училище я изправям.. : ))
не използвам лак често но ако ще използвам.. тафт 4 или 5.. а пяна на Нивеа, която защитава косата от горене.. : ))
относно къдренето.. много рядко.. и ако ще е така.. с ретро преса.. : ))
п.п. лятото не я третирам.. : )) достатъчно ми изгаря от слънцето.. тъй, че.. : ))
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Боядисвам я 1 в месеца, зимата сешоар, лятото съхне сама. Права е, не я изправям, най-много като отида на фризьор 3 пъти в годината ми я издухваТопиране + вафлички доста рядко, 1 на 2-3 месеца, къдрене с маша също толова на често. От време на време се къдря с плитки или с ролки, като го правя пръскам и лак, на Вела май беше.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
На мен пък ми е интересно да видя кой колко я третира.Първоначално написано от Inn0cenCe
![]()
Аз забравих да напиша, че ползвам и лак з акоса на Тафт черния, ама сега като свърши ще го сменям, и пяна понякога на Тафт синята.
боядисвам я през 2-3 седмици,всеки ден или през ден я мия,суша със сешоар и изправям с преса.
отделно пръскам с лак и мацам с моделираща паста всеки ден,че и по няколко пъти
Откакто видях, че пресата хич не ми се отразява добре въпреки маските, серумите и какво ли не по косата ми се отказах за известно време ..![]()
Сега го карам общо взето на "възстановителен период"ии заради жегите ми е много по - добре с вързана коса + някакво разчорлено "топче" ..
![]()
![]()
Не се боядисвам .. лак за коса рядко използвам .. ии за сушенето понякога ми се налага със сешоар ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми лично аз съм с много къдрава коса и я изправям с преса, а за да ми се задържи използвам лаковете на TAFT - черния с лилавото (5) или зеления (4) На Велафлекс и Нивеа също са хубави лаковете.а след това слагам течни кристали, защото така косата не стои на пръчки. \
/ На вафлички я правя само в корените (като е изправена) и то само веднъж седмично.
С ретропреса я правя 2-3 пъти седмично (след като съм я изправила) . И с дебела маша я правя 2-3 пъти седмично (и разбира се след като я изправя
) А в неделя и давам почивка - събота вечерта се изкъпвам и си правя дребни плитки, и в неделя сутринта е станала *перфектна* (и то без да я изправям
) А като ползвам пяна за коса ползвам на Нивеа и на Тафт черната с лилавото
Надявам се да съм ти помогнала
![]()
момичета вредно ли е много изправяне 2 пъти в седмицата, използвам балсам без отмиване, кристали и шампоан за блясък, дали ще се скапе така и ако да какви са последствията?![]()
Зависи много от косата ти.
Имах един период, в който я изправях всеки ден - абсолютно нищо й нямаше-беше здрава, лъскава и не-цъфтяща. Моята попринцип не цъфти, ходя на фризьор 2 пъти годишно сигурно, но ще зачестя. Имайте предвид, че кристали, спрейове, хийтпротектори не ползвам. Само шампоан и балсам.
В момента 3 пъти седмично - пълен комплект:
Миене + сешоар-до някакво средно състояние, после я оставям сама + изправяне.
мия си косата 2-3 пъти в седмицата, зависи от нея.Лятото я оставям сама да си изсъхва.. много рядко я изправям или и правя нещоо, тъй като не се дава лесноо ;дд аа особено през лятото нямам никакъв успех .. и я връзвам главно. но да кажем я изправям 3-4 пъти в месеца
сега.. я суша, и изправям почти всеки ден, главно след като я изсуша.. а другия ден я доизправям ако има нещо..Лакове не ползвам, защото не ми се получава.. само шампоан и кристали
Рядко я изправям,не я къдря-тя си ми е чуплива,няколко пъти в годината си правя вафлички...Иначе я суша,лятото като е топло я оставам сама да съхне.Много лесно ми се изтощава за това много не я третирам.
Мия си косата през ден в момента с шампоан на Garnier за боядисана коса ,ползвам маска на Lorys.Слагам кристали, един спрей за разресване отвреме навреме(не е хубаво да се прекалява)и протектор.
Изправям се всеки ден,вафли не си правя.Лак за коса пръскам по малко не всеки ден,сега съм с syos.Боядисвам се на месец и половина- два.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
мия си косата 2-3 пъти седмично,всеки ден и слагам лак за коса,през ден-два я изправям,правя си вафлички,топирвам я,боядисвам се веднъж на 1-2 месеца
pak 6te navlqva vav faza ot koqt nemoa izlqza...
през ден я изправям , не си правя вафлички, суша я 2-3 пъти в седмицата, не слагам лак за коса и не се боядисвам![]()
Мия си косата 2 или 3 пъти в седмицата, зависи дали съм ангажирана, но събота/неделя задължително. Понеделник-петък всеки ден изправям бритона, ако не ме мързи сплитам на плитки след къпането. Лак използвам само в дните когато имам физическо, тоест 3 пъти в седмицата. Вафли правя когато ми остане време, защото попринцип косата я оставям за накрая.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Мия си я 2-3 пъти в седмицата, през зимата суша със сешоар, а през лятото я оставям да изсъхва сама. Изправям си я много рядко, вафлички най-много 2-3 пъти на месец. Не слагам пяна или лак и не се боядисвам.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Амии мия я през ден и я суша винаги, преси, маши - рядко. Не я боядисвам.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
къпя я 2-3 пъти седмично, понякога я суша, др път - не..
изправяла съл я 2 пъти за 2 месеца
вафлички веднъж на 2-3 месеца
къдрене с маша - също
сплитам си я на плитки пре седмица и това е
най-често ходя вързана
изполвам маска, хийтпртектор и до скоро си правех маски с хума..
Исправям си косата.С преса а не с балсам или нещо друго.Пресата ми е на Ровента.Исправям си косата в понеделник и си седи глатка до сряда четвъртък а ако искам да седи по дълго време права и доисправям леко само тези кичури които са се начипили.Доволна съм много от пресата защото не я истощава толкова много и я прави бляскава!![]()
Моята пък я права на две плитки и така седа докато се изкъпа.Така чее нищо не и права. Иначе Понякога вечер я променям като излизам . Най често я изправам и права обем малко и топирам :P
Мия я 3 пъти седмично. Не използвам преса. Къдря я с 2 плитки или ролки. Само зимата я суша със сешуар, но и тогава я оставям леко влажна. Използвам от време на време пяна и след като я измия й слагам кристали или спрей-балсам.
Humans need fantasy to be human.
Мия я през 3-4 дена,адски суха ми е,суша я със сешоар.Всеки ден я 'третирам',зависи по колко пъти излизам от нас :Д Обикновенно съм с права коса,от време на време вафлички си правя,ама нещо вафлите не са много читави :Д Като не ми се занимава да я изправям си я къдря с машата-или с приставката за по-едри къдрици,или с една такава квадратна приставка :Д И с лак пръскам,и с гел зализвамЛака е на Вела volume boost 3ка или infinity exstrong(един голям и син,води се професионален,не знам до колко е такъв,ама върши много добра работа ;д) ,а гела ми е на Тафт mega strong 5ца.
ZaicheNaXeroin