.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    През лятото си я оставям да съхне самичка (затова и ставам много рано всяка сутрин, за да изсъхне добре до към 12 часа) , след това я изправям с преса. Шампоана и балсама за коса са ми е за изтощена коса на Garnier - Fructis Repair & Shine. Ползвам лак за коса на Тафт

П.П. Темата не е особено интересна, ама щот питаш, предполагам, че ти трябва инфо.
    но не ползвам лак и вместо балсам маска

офф ами използвам сешоар, почти не ползвам преса през лятото нито маша.
    Не ползвам и вафли, имам алергия от тях хах ;д
    общо взето пяна, понякога се топирвам и такаа
    tell me what i wanna hear . .

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не я третирам.

еми като почна училище я изправям.. : ))
    не използвам лак често но ако ще използвам.. тафт 4 или 5.. а пяна на Нивеа, която защитава косата от горене.. : ))
    относно къдренето.. много рядко.. и ако ще е така.. с ретро преса.. : ))

п.п. лятото не я третирам.. : )) достатъчно ми изгаря от слънцето.. тъй, че.. : ))
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Рядко съм я изправяла-главно покрай бала.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Боядисвам я 1 в месеца, зимата сешоар, лятото съхне сама. Права е, не я изправям, най-много като отида на фризьор 3 пъти в годината ми я издухва Топиране + вафлички доста рядко, 1 на 2-3 месеца, къдрене с маша също толова на често. От време на време се къдря с плитки или с ролки, като го правя пръскам и лак, на Вела май беше.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    През лятото си я оставям да съхне самичка (затова и ставам много рано всяка сутрин, за да изсъхне добре до към 12 часа) , след това я изправям с преса. Шампоана и балсама за коса са ми е за изтощена коса на Garnier - Fructis Repair & Shine. Ползвам лак за коса на Тафт

П.П. Темата не е особено интересна, ама щот питаш, предполагам, че ти трябва инфо.
    На мен пък ми е интересно да видя кой колко я третира.
    Аз забравих да напиша, че ползвам и лак з акоса на Тафт черния, ама сега като свърши ще го сменям, и пяна понякога на Тафт синята.

Град
    Wonderland
    боядисвам я през 2-3 седмици,всеки ден или през ден я мия,суша със сешоар и изправям с преса.
    отделно пръскам с лак и мацам с моделираща паста всеки ден,че и по няколко пъти

Мега фен Аватара на Hilary_
    Откакто видях, че пресата хич не ми се отразява добре въпреки маските, серумите и какво ли не по косата ми се отказах за известно време ..
    Сега го карам общо взето на "възстановителен период" ии заради жегите ми е много по - добре с вързана коса + някакво разчорлено "топче" ..
    Не се боядисвам .. лак за коса рядко използвам .. ии за сушенето понякога ми се налага със сешоар ..

Еми лично аз съм с много къдрава коса и я изправям с преса, а за да ми се задържи използвам лаковете на TAFT - черния с лилавото (5) или зеления (4) На Велафлекс и Нивеа също са хубави лаковете. а след това слагам течни кристали, защото така косата не стои на пръчки. \/ На вафлички я правя само в корените (като е изправена) и то само веднъж седмично. С ретропреса я правя 2-3 пъти седмично (след като съм я изправила) . И с дебела маша я правя 2-3 пъти седмично (и разбира се след като я изправя ) А в неделя и давам почивка - събота вечерта се изкъпвам и си правя дребни плитки, и в неделя сутринта е станала *перфектна* (и то без да я изправям ) А като ползвам пяна за коса ползвам на Нивеа и на Тафт черната с лилавото Надявам се да съм ти помогнала

момичета вредно ли е много изправяне 2 пъти в седмицата, използвам балсам без отмиване, кристали и шампоан за блясък, дали ще се скапе така и ако да какви са последствията?

anonymous708973
    Guest
    Зависи много от косата ти.

Имах един период, в който я изправях всеки ден - абсолютно нищо й нямаше-беше здрава, лъскава и не-цъфтяща. Моята попринцип не цъфти, ходя на фризьор 2 пъти годишно сигурно, но ще зачестя. Имайте предвид, че кристали, спрейове, хийтпротектори не ползвам. Само шампоан и балсам.
    В момента 3 пъти седмично - пълен комплект:
    Миене + сешоар-до някакво средно състояние, после я оставям сама + изправяне.

мия си косата 2-3 пъти в седмицата, зависи от нея.Лятото я оставям сама да си изсъхва.. много рядко я изправям или и правя нещоо, тъй като не се дава лесноо ;дд аа особено през лятото нямам никакъв успех .. и я връзвам главно. но да кажем я изправям 3-4 пъти в месеца
    сега.. я суша, и изправям почти всеки ден, главно след като я изсуша.. а другия ден я доизправям ако има нещо..Лакове не ползвам, защото не ми се получава.. само шампоан и кристали

Супер фен
    Град
    Germany
    Рядко я изправям,не я къдря-тя си ми е чуплива,няколко пъти в годината си правя вафлички...Иначе я суша,лятото като е топло я оставам сама да съхне.Много лесно ми се изтощава за това много не я третирам.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Мия си косата през ден в момента с шампоан на Garnier за боядисана коса ,ползвам маска на Lorys.Слагам кристали, един спрей за разресване отвреме навреме(не е хубаво да се прекалява)и протектор.
    Изправям се всеки ден,вафли не си правя.Лак за коса пръскам по малко не всеки ден,сега съм с syos.Боядисвам се на месец и половина- два.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

мия си косата 2-3 пъти седмично,всеки ден и слагам лак за коса,през ден-два я изправям,правя си вафлички,топирвам я,боядисвам се веднъж на 1-2 месеца
    pak 6te navlqva vav faza ot koqt nemoa izlqza...

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    през ден я изправям , не си правя вафлички, суша я 2-3 пъти в седмицата, не слагам лак за коса и не се боядисвам

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мия си косата 2 или 3 пъти в седмицата, зависи дали съм ангажирана, но събота/неделя задължително. Понеделник-петък всеки ден изправям бритона, ако не ме мързи сплитам на плитки след къпането. Лак използвам само в дните когато имам физическо, тоест 3 пъти в седмицата. Вафли правя когато ми остане време, защото попринцип косата я оставям за накрая.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мия си я 2-3 пъти в седмицата, през зимата суша със сешоар, а през лятото я оставям да изсъхва сама. Изправям си я много рядко, вафлички най-много 2-3 пъти на месец. Не слагам пяна или лак и не се боядисвам.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Супер фен Аватара на fuckme
    Амии мия я през ден и я суша винаги, преси, маши - рядко. Не я боядисвам.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на katericArofl
    къпя я 2-3 пъти седмично, понякога я суша, др път - не..
    изправяла съл я 2 пъти за 2 месеца
    вафлички веднъж на 2-3 месеца
    къдрене с маша - също
    сплитам си я на плитки пре седмица и това е
    най-често ходя вързана
    изполвам маска, хийтпртектор и до скоро си правех маски с хума..

Исправям си косата.С преса а не с балсам или нещо друго.Пресата ми е на Ровента.Исправям си косата в понеделник и си седи глатка до сряда четвъртък а ако искам да седи по дълго време права и доисправям леко само тези кичури които са се начипили.Доволна съм много от пресата защото не я истощава толкова много и я прави бляскава!

Guest
    Моята пък я права на две плитки и така седа докато се изкъпа .Така чее нищо не и права. Иначе Понякога вечер я променям като излизам . Най често я изправам и права обем малко и топирам :P

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Мия я 3 пъти седмично. Не използвам преса. Къдря я с 2 плитки или ролки. Само зимата я суша със сешуар, но и тогава я оставям леко влажна. Използвам от време на време пяна и след като я измия й слагам кристали или спрей-балсам.
    Humans need fantasy to be human.

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Мия я през 3-4 дена,адски суха ми е,суша я със сешоар.Всеки ден я 'третирам',зависи по колко пъти излизам от нас :Д Обикновенно съм с права коса,от време на време вафлички си правя,ама нещо вафлите не са много читави :Д Като не ми се занимава да я изправям си я къдря с машата-или с приставката за по-едри къдрици,или с една такава квадратна приставка :Д И с лак пръскам,и с гел зализвам Лака е на Вела volume boost 3ка или infinity exstrong(един голям и син,води се професионален,не знам до колко е такъв,ама върши много добра работа ;д) ,а гела ми е на Тафт mega strong 5ца.
    ZaicheNaXeroin

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си