- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как би трябвало обвързаните хора да постъпват с обожателите?
ЗдравейтеНапоследък ме мъчи един въпрос, тъй като от край време ни е проблем на мен и приятеля ми. От толкова караници и спорове вече ми се изкриви съзнанието и не съм много сигурна дали знам какво е правилно и какво не, за това ще се радвам да чуя вашето мнение. Та към въпроса: Как постъпвате с хората, които имат по-специални чувства към вас, когато си имате сериозен/на приятел/ка? Ако решите да бъдете приятел, доколкото това е възможно, с такъв човек, това би ли наранило половинката ви? А ако решите да нямате нищо общо с този човек и въпреки това той настоява да бъдете поне приятели?
work in progress.
Не знам дали постъпвам правилно в тези случаи, но аз лично се старая да избягвам "обожателите" си. Не само, защото обратното би подразнило половинката, а и защото не желая да давам напразни надежди на момчето.
Конкретно в моя случай, "обожателят" е част от компанията, и не може да бъде избягван постоянно. Когато сме заедно на купон, или просто на заведение, се старая да се отнасям с него, като с всички останали, но с една идея по-хладно. Опитвам се да приемам флирта му с чувство за хумор и да обръщам всичко на шега. Както казах, не знам дали постъпвам правилно, но за мен това е начина да запазя добри отношения с момчето, да не му давам надежди за нещо повече от приятелство, и да не дразня половинката си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз лично предпочитам да запазя отношения с обожателките но след като съм се изяснил че няма да се получи нищо м/у нас...От там нататака те си решават дали можем да бъдем приятели или не![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Аз също искам да запазя отношения с тези хора, разбира се след като съм им изяснила достатъчно ясно, че не може да има нищо между нас, но изглежда, че приятеля ми смята това за абсолютно грешно, ужасно, най вече НЕСЕРИОЗНО и не знам и аз още какво... Едва ли не ме превръща в някакъв отвратителен човек... А аз наистина приемам нещата м/у нас сериозно и не искам да го изгубя, но как да постъпвам правилно според неговите представи, когато моите са далеч по-различни?
work in progress.
При мен положението е следното:
Когато си имам приятел и някой ми каже,че ме харесва и иска да е с мен го изслушвам до край и му казвам,че не би могло да се получи между нас тъй като съм с друг.След това ...естествено "Ще си останем поне приятели" но и двамата знаем,че няма да бъде толкова лесно и по-скоро ще прекратим отношенията си.
Аз пък предпочитам да имам тънак флирт с "обожателката" си... достатъчно за да й запазя интереса,но не да и давам надежда че в момента ще се получи нещи между нас и ще се разделя с приятелката си,затова предпочитам разговора или действията ми да се приемат на шега .Един вид да си оставя отворена вратичка при евентуална раздяла с половинката ми ......
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Как се справям с обожателите?Казвам им,че съм заета и няма да излезе нищо.Ако искат приятелство-пак бих ги държала настрана,защото има много гадни типове,които не разбират.Имаше един кандидат,който много пъти му обяснявах,че не го харесвам.Той си направи труда даже и гривна да ми подари,но накрая се осъзна,че няма да ме има.
Кажи им ясно на обожателите ти,че си заета и си имаш сериозен приятел. И дори да не си с него няма да им обърнеш внимание,покажи им,че не те интересуват и ще те оставят намира![]()
и 2мата нямаме контакти с такива, които ни харесват и т.н. ... друг е въпроса че аз съм малко по груба и ги режа веднага а той с намеци.... с течение на времето нито изпитвам нужда нито желание да виждам други мъже/момчета освен него
...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
послушай ме трудно е да се избягват когато са наистина МНОГО трудно ми е
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Първоначално написано от elfinka
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3