- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- шибана паника...
Здравейте...Знам,че бебетата не идват ей така,знам,че и Ескапела причинява доста странични неприятни ефекти,но съм си голяма паника и имам нужда от успокоение... с приятелят ми снощи правихме секс,той свърши в устата ми,но когато погледнахме презерватива беше скъсан най в края (около пръстена).. трябва ли да се притеснявам.. винаги сме си внимателни и знам,че хората на нашата възраст правят безразборно без презерватив и не стават гафове при тях,а при нас определено не е така
Защо се притесняваш при положение, че не е свършил във влагалището, а в устата ти? Или аз тълкувам грешно това, което си написала...?
защото просто съм адска паника ...
АХАХАХАХАХАХАХАХА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ МОГАААААААААААА !!!!!!!!!!!!
Той свърши в устата ми... Бременна ли съм ?![]()
![]()
Защо бе, Господи, защо... Ся заради тва, че си паника ще ти закъснее цикъла съвсем ще се панираш... Толкова ли пък е трудно да мислиш логично ? И как точно НИЕ ще знаем какво е станало с ВАШИЯ полов акт ? Да не сме били там с фенерчета да гледаме кво става..
Как може да има толкова идиотщина на тоя свят....![]()
![]()
Не знам какво да ти кажа, освен "Дишай!". Всичко е наред, ти НЕ си бъдеща майка.![]()
Qnkishhh , благодаря ти,от това имах нужда![]()
Радвам се, че съм помогнала. Но следващия път, като се случи така, не се паникьосвай, защото наистина няма от какво. Можеш да забременееш само и единственно ако спермата попадне във влагалището, а устата е доооста далеч от нея.
ахахха не е истина просто ....ае мамче честито![]()
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
тцтцт защо и даде идея ?!Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
Всички си го мислим аз ще го кажа>>>> авторката има коефициент на интелигентност колкото празна кутия от цигари![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
или просто, както тя се изрази, "панира" , защото постоянно и пълнят главата с какви ли не глупости... Хора , замислете се - кои знае къде живее , с кого живее и какво е мисленето й. Хайде моля ви се - по-спокойно!Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!
Образовани пубери, не сте ли наясно, че момчето преди да си изхвърли спермича отделя предеякулационна течност, в която има сперматозоиди?
Не виждам смисъл да споделяш, че си поела в устата си, но както и да е. Да, може да забременееш, ако момчето те е дупило със скъсан презерватив, дори да не е в теб докато свършва. Не, не е възможно, ако вземеш Ескапел след това.
Don't deny the obvious...
Не си бременна ,щом е всършил в устата ти.На всеки се е случвало скъсан презерватив ,то така лесно не се забременява.Първоначално написано от unwanted
sleda ot lubovta
Евала, ако не си на 15..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
OOoф не стига,че си има такава тема,ма те пак кокошките пускат отделни-*главотряс*Ма ти тъпа ли си-свърши ми в устата-иии кво-бременна си да,купувай ескапел,че е по-вкусно от тиктакчетата.Егаси простите кифли
Добре, ето сега едно разяснение от човека, на който му се късаха ВСИЧКИ видове и марки презервативи:
Обикновено презервативът не се къса около прустена. Вероятно при самото слагане сте го скъсали, но ако все пак някакви сперматозоиди са попаднали във влагалището по време на секса и ти забременееш, предлагам да кръстите детето ХУДИНИ, Хари. Ако разбираш тънкния ми намек - просто няма как, скъпа.
Второ, ако ви се скъса кондомът - ще разбереш. Той обикновено се прокъсва отдолу и целия се нанизва на члена, така че практически пича е само по пръстенче.
Надявам се това да те успокоява.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Защо си правиш труда-след месец пак ще пита,нея не я бъркат отговорите,иска само тука временно да оттърве положението и после пакПървоначално написано от Josefinne
Нямам наблюдения върху "редовните питанки" все ощеПървоначално написано от britzy
Поне после ще мога да кажа " Ама нали ти казах "
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Очаквай тема-преди месец питах пак,но сега...
2004 o_o
рега ти![]()
оффъопик: it's true. Ветеран съмПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Къв секс праиш като си толко проста бе ? Не си бременна ... Ебати тъпите теми пускате па образовайте се малко ...