- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- да осиновиш дете...
прегледах другата тема.. и сега въпроса е кой би си усиновил дете? защо? според вас какви са плюсовете или минусите ако има такива?
то густо, то пусто
Бих си Усиновил дете, ако не мога да имам, иначе не бих, не знам защо... просто искам да си е мое.
^ И аз бих направила това.
Плюове и минуси..хмм това не е предмет, а дете все пак.
Не бих и в двата случая.
Не мисля,че ще го обичам като знам,че не е мое.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако не мога да имам или човекът с когото съм не може... тогава може би.. не мисля че е за всеки ... достатъчно е напреднала медицината за да може да имаме свои деца![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Една наша семейна приятелка искаше да си осинови дете от Хаити, отиде където трябва и и искаха 50 000 долара за осиновяването. Извод - и да искаш да помогнеш на някое дете, трябва да имаш ОГРОМНО желание и търпение, защото тук стават много трудно нещата.
Иначе лично аз бих осиновила дете, но стига да го взема докато е новородено, за да мога АЗ да му създавам навиците и характера.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
искам да осиновя негърче![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
^Бе тва не ти е джиесем бе...
Ще осиновяваш квото има...
Не съм мислела по въпроса, ама мисля, че няма да имам проблеми с фертилността и няма да ми се налага да мисля. Предпочитам да си имам мое си дете.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
От много неща зависи...ако е в ранна възраст може би, иначе изключено.
A дали джоба ти ще е достатъчно напреднал, за да използваш иначе напредналата медицина...Първоначално написано от xXxScreamxXx
ти си прекалено долен да разбереш, казвал съм ти!![]()
то густо, то пусто
Бих само ако не мога да имам биологично мое..и все пак ?ът е труден..
)
Еми много зависи от ситуацията, но по-скоро да! Ако със партньора ми не можем да имаме деца по никакъв начин или пък имаме деца но сме ги отгледали и сме над 40г. - пак бих! Общо взето зависи от човека до мен! Съпричастна съм към изоставените деца и смятам, че имат нужда от 2ри шанс в живота. Но в България осиновяването е твърде сложен процес. По-скоро бих станала приемен родител, защото е по-лесно от една страна...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
бих ... ако не мога да имам ( пази боже ) но някак си ще ми е чуждо не е моето не че няма да го обичам но.. а и нали знаете има идва един момент в който детенцето трябва да разбере а не винаги децата го приемат добре....