- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с напълно непознат....
Момиче, на 15 си!!! Действията ти са малко или много неправилни за твоята възраст... Разбирам да е с приятеля ти, но с напълно непознат на 15..
Гледай да не се повтаря, пази се, защото ако има бъдещи такива случки ще си не само кучка, ами и курва!![]()
Не разбирам защо те интересува "каква те прави това", защо те интересува мнението на непознати във форум? Струваш ми се малка, за да правиш секс с непознати за една нощ, но в крайна сметка ти си решаваш.
You're frozen
When your heart's not open..
На мнение съм ,че всеки трябва да опита нещо таковаа през живота си.. ама извинявай на 15 си ? И вече спиш с непознати ?
Евтина била! Какво, на недостъпна ли да се прави няколко месеца?
Аз съм защитник на правото да изпитваш удоволствие при всякакви обстоятелства.
Единственото, което ме смущава в случая са годините, тъй като на тази твърде крехка възраст желанието за удоволствие е твърде хаотично и неориентирано.
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
Ако ти е било кеф... какъв е проблема?Все пак това си е твоя живот
Не си ку*ва споко.Всъщност този етикет се основава на страха от женската сексуалност и нейната тайнственост. Като лепват такъв етикет на едно момиче, тийнейджърите се опитват да убедят сами себе си, че с тях всичко е наред. Те са добрите, а тя е лошата. Те са в безопасност, а тя не е. Те имат правилните желания, а тя – лоши.
Един вид защитна реакция,така че не обръщай внимание на мнението на другите![]()
Абе,от кога се навъдиха толкова моралисти (тесногърди типове) в този форум. За мен по-страшно е никога да не опиташ , само да даваш мнение от страни , което винаги ще е некомпетентно (като не си минал от там), от колкото тези забавления да ти станат навик. Въпрос на предпочитания е . Sh@d0w започва да ми харесва , и тук е дал много коректно мнение.
Така де, това е тийн форум, сериозни и обективни мнения трудно могат да се намерят.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Женска сексуалност, жената не трябва ли да има първо - гърди и второ - айде поне на 16 да е? Няккъв педофил ли си и или просто супер тъп подмазвач? Щото и в двата случая нищо не печелиш освен т'ва че ми стана смешно от коментарчето ти.Не си ку*ва споко.Всъщност този етикет се основава на страха от женската сексуалност и нейната тайнственост. Като лепват такъв етикет на едно момиче, тийнейджърите се опитват да убедят сами себе си, че с тях всичко е наред. Те са добрите, а тя е лошата. Те са в безопасност, а тя не е. Те имат правилните желания, а тя – лоши.
Т'ва беше най-вълнуващото. Техните "желания" да и кажат че трябва малко от малко да си придаде стойност и да се усети, че нищо не печели като я тъпчат в ранна детска възраст е някакво лошо грешно нещо явно.Те имат правилните желания, а тя – лоши.
Не си момче, нали? Щото ако си, май си голяма п*тка. Въобще не разбрах даже за какъв страх ми говориш обаче ако е нещо за моето мнение, написал съм го с доста добри познания, така че не се притеснявай. А страх нямам от подобни глупости, и стига сте окуражавали малките лапета да правят секс само ей така за гъзария и да стават боклуци от малки, нито им е приятно нито нищо, дори да изпитват привличане, правил съм секс с 14 годишно и знам какво е за нея. Мега тъпи мнения пишете, поне едно дето да не е кухо лапе или г`е`й подмазвач тука ще се намери ли малко да схване че хептен ще повредите вече повредената джонка, а и други които четат? Т'ва че вие евентуално сте станали к*рволяци от малки не значи да предадете щафетата и да ми пишете тука "браво мойто момиче, само така, на 14 вече ти е късно даже!", а да вкарате поне на нея малко акъл за да не става боклук като вас, защото вие, подобни момичета но на вече "по-зряла" възраст добре знаете че сте такива, без чужди мнения и подобни глупости.![]()
Стига с това фалшиво държание,на ядосана майка,а?Нито ме познаваш,нито си ми на годините,че да ми държиш такъв тон.Кой си ти,че да казваш кой кога да започва да води полов живот?Къде в поста ми видя че я окуражавам и казвам "Браво,продължавай само така"?Писна ми от някакви самозвани разбирачи,да пускат постове,само и само да изглеждат умни.Първоначално написано от JakesInsanity
Всеки сам решава за себе си,кога е готов да започне,нито ти си човека който ще ги съди,нито някой друг.Секс започва да се парви на все по малка възраст-ок,не подкрепям,защото повечето са необразовани на тази тема.Но е личен избор и хора които крещят насреща като теб к*рва,к*чка са ми адски смешни заради измислената си загриженост.
Ако повечето тук си признаят,колко мъже са ги чукали ще са по зле от авторката ,но въпреки това четат морал.Учевидно авторката изпитва угрезения след случилото се ,за да пуска такава тема .Всеки се учи от грешките си и към авторката ще и каза ,че всеки е правил глупости ,за който по-късно съжалява,но си вземи поука ,защото може да ти стане навик,а последствията могад да са много критични.В днешно време, не е за рискуване.Може от най-обикновенна раничка да хванеш нещо и после за цял живот да страдаш.Не искам да прозвуча като някоя морална майка ,приемиго като приятелски съвет.Пазисе .Първоначално написано от Sh@d0w
sleda ot lubovta
Ако нея това я прави кyчка/кyрва, какво го прави тази случка момчето? Нали трябват двама за този акт.
КъсметлияПървоначално написано от thefreak
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
за мен си тъпа кучка,сега спокойна ли си? (на 15 ...без думи..)
Ами от една страна няма лошо , опитала си нещо ново.Много по-добре е това да стане сега , от колкото когат имаш семейство....
Да, виждам че го раздаваш мъдър и супер умен, и ти също не знаеш особено много за другите, не ти ли е ясно? На 22 съм, имам достатъчно личен опит както казах, давам компетентно мнение и не се правя като теб на нещо специално. Ма както и да е, крайно, без много излишни думи:Стига с това bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla с удебелен текст
Ако наистина чувствала вина и за тва направила темата евала, значи има надежда, но ме съмнява че това е причината. Тва си е за нея естествено, вината, не за нас, и тя ще съжалява, не ние.за мен си тъпа кучка,сега спокойна ли си?
Опитай и ти нещо подобно от тоя тертип, като си имаш дете, момиченце, нека когато стане на 12-13 да я изтъпче някой непознат.Ами от една страна няма лошо , опитала си нещо ново![]()
@JakesInsanity виждам го твоето компетентно мнение,половината от постовете ти в темата са нападки на лична основа към момичето.Не си момче нали,щото ако си май си голяма пу*ка.
Хах......Сама прецени щом правиш секс със непознати на 15 год. значи трябва да си наистина зряла и подготвена![]()
Брей, върнахме се във втори класНе си момче нали,щото ако си май си голяма пу*ка.да не си ти тва 14 годишно момиче, вече се замислям...
на 15 !!!! дайте напрао от 10 годишни да почнат да прават секс , че на 20 вече са са бабички :х:х:х:х:х ДРУСАТЕ ЛИ СЕ БЕ ? КАК МОЖЕ НА 15 ГОДИНИ :х:х:х и да за мен си КУРВА ... а и другото което е , няма как да знаете той какво мисли след като не сте го попиталиПървоначално написано от Kry4ma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами да правите мъстия и курва с извинение за думите.
Как може да правиш такива курвентииски работи,а после се чудим на къде върви този свят,пък тои ето от къде идвало.
Сега като тръгне клуката че си лесна и само за еб..е пак с извинение и всички само това ще искат от тебе и няма да можеш да си намериш приятел които да те обича такава каквато си а само ще искат от теб секс и сигурно ще го получат след като вече си го направила,моя съвет е ,още докато може да спреш с такива простотии и да се държиш нормално,търси си нормален приятел да те обича а другото ще го правиш с него а не с целия град.
Имам приятелка избрала този път и повярваи ми не е ок,коя с дете сама коя с болести,коя с не можене вече да забременее,моята приятелка престана с тези неща но си изпати много.
Така че престани докато е време!!!
Вие не сте наред. Как може да налагате вина и страх от секса, женската сексуалност е нещо, от което трябва да се възхищавате, а не отричате. Жената е създадена за любов, а вие крадете цялата емоция и тайнственост от едно такова преживяване. Направила си е кефа, обаче вас ви е яд, че може да ви използват само за вибратори и сега скачате. Момчето е невинната жертва и е бил зверски изнасилен от малката развратна курва.Ми младежът е също толкова "виновен" за акта, не се е дърпал, нали?
Е заради такива като вас някои момичета никога не успяват да се насладят на секса пълноценно и го приемат като нещо, дето трябва да се дава на мъжа, като инжекция дето трябва да изтърпят.
Моят съвет е: Живей си живота. Една тайна, момичетата правят също толкова секс, колкото момчетата, просто са по-добри в прикриването му. Освен това им е по-лесно да се уредят. Просто бъди дискретна и не питай форумните тролове за мнението им. Недей да го правиш със съученици, и гледай да не нараняваш никой. Едно момче, което е в среда, където те позанват, почувства ли се употребен хваща общественото мнение като оръжие и ставаш курва и парцал, заради нараненото му его. ПАЗИ СЪРЦЕТО СИ за някой свестен пич, но си прави кефа, стига да не се разчува. Абе вие, момци, вярвате ли всяка като ви каже, че сте вторияЕдна голяма тайна: Жените харесват секса. Просто са по-дискретни, защото историята им е наложила да придобият тези качества.
Не го прави с хора, които са ти в някакъв социален кръг.
Пази се! Не знаеш кво ще ти лепне някой лекотоварен боклук. Презервативите излизат по-евтино от аборта, плюс това.
Не питай форумните чекиджии за мнението им. 90% просто си мечтаят за такъв полов живот.
Ако изпитваш вина или някакъв дискомфорт, първо бъди наясно със себе си и емоциите си, преди да се впускаш в бохемски приключения.
Прави секс само заради красотата на секса, никога заради изгоди или просто за гъзарията. Това опорочава секса.
Преследвай красивите момчета. Освен, по-обясними причини, и защото по-рядко са комплексари.
Имай нещо, което да обичаш. Имам предвид, спорт, музика, някво хоби, куче, нещо, но не мъж. Не че няма да се влюбиш и в мъж. Но имай си нещо твое! Това ще ти даде определена независимост. Иначе ще станеш кал под обувките за мъжете. Защо? Защото без тях ще си нищо.
Не оставяй секса да ти пречи на образованието или мечтите ти.
Не оставяй измисления морал да ти пречи на секса.
Живей СЕГА ! Иначе утре ще се превърнеш в депресирана домакиня-алкохоличкаИстината е, че трябва да си независима, да не ти пука за това какво ще ти кажат тука, или някъде другаде, да преследваш мечтите си, да търсиш и получаваш секс, да се бориш. Ако нямаш сили за това, сори, наистина ще се превърнеш в безгръбначен парцал.
Поздрави и много оргазми![]()
А ти скъпа,си направи още полуголи снимки пред огледалото и продължавай да и четеш моралПървоначално написано от vanq11
![]()
Защо трябва да си курва ако направиш нещо непринудено?Няма жена на тоя свят,която да не е имала такава фантазия,а имено секс с непознат.Живота е твърде кратък и трябва да се опита от всичко.