- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с напълно непознат....
Защо когато едно момиче спи с много момчета е курва,акогато едно момче спи с много момичета е похвално?По тая логика най-големите курви са мъжете.Един въпрос към момчетата:
Вървите си по улицата и ви среща готино и секси момиче.Спира ви и ви казва:Искам да спя с теб.-Ще откажете ли?
Със сигурност няма да се замиляте дълго и ще приемете.Това прави ли ви курви?
Отивате на купон запознавате се с яка мацка,и тя ви предлага да се изчукате.Ще откажете ли?Разбира се че не.Това прави ли ви курви?
Секса за една вечер не съществува от вчера или от днес.Ако беше кучка нямаше и да се замислиш по въпроса,а на теб както се вижда ти е кофти.Потърси момчето ако имаш желание.
shake ya funky ass biatch![]()
![]()
![]()
Бе вие кьорави ли сте кви сте, ква "женска" като вчера е станала на 14, вече и от к*рволящината ще изкарате нещо ВЕЛИКО само и само да се извините сами пред себе си, ЖАЛКА РАБОТА.женската сексуалност
Тва са глупости. Еби си се на воля, да не ти пука от комплексарските бабешки мнения.
[quote="Muchacho" кефиш ме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Хаахаха То как се изцепи да има гърди![]()
![]()
![]()
те жени на 20 години имат стотинки под балатом той ми говори че трябвало да имат цици
![]()
![]()
що не вземеш да си разбиеш мозъка някъде баналин си .... JakesInsanity тва че всички те ти приятелки са били курви и са търси ли само как да те преебат не значи че всички сме такива .... и кво кат се е ебала с непознат на 15години нали не е твоя дъщеря че да и държите всички сметка ..... що вие момчетата не сте ли същото и вие сте курварини и смотаняци .... да не говоря че си и скубете веждите по тънки ги правите и от на момиче .... ПЕДЕРАСИ .... носите розови дрехи и слагати пудри .....
Мацка еби се наволя кат искаш .... ние тук ще се избием зарад такива като теб .... за тва първо мисли преди да пускаш темата![]()
![]()
![]()
Тва ме изкефи ма ти толко ли си зле сама не можеш ли да се определиш та питаш не съм аз човека който ще те съди ам тва дет си направила е малко смотаноПървоначално написано от Sh@d0w
о Боже ,15 годишна ходи да се натиска с познати и непознати.. що за поколение
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРИТЕ... НЕЗНАМ КАКВА СЪМ В ВАШИТЕ ОЧИ.. НО ВЕЧЕ НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ГУЗНО ОТ НАПРАВЕНОТО ОТ МЕН...![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Няма за какво да си гузна ^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ти си много просто парче ма, не познвам и един такъв педал който да си скуби веждите или да носи розово, обаче познавам 50000000 момичета които са к*рволяци като теб и тва малкото.да не говоря че си и скубете веждите по тънки ги правите и от на момиче .... ПЕДЕРАСИ .... носите розови дрехи и слагати пудри .....
Честито, значи вече съвсем реално си станала парцал и тъпа к*рва.ВЕЧЕ НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ГУЗНО ОТ НАПРАВЕНОТО ОТ МЕН...
А тай!Няма за какво да си гузна ^
Темата я четох само заради тебПървоначално написано от JakesInsanity
![]()
Не изпитвам нужда да пиша каквото и да е било, `щото ще се повтаря с твоето![]()
Don't deny the obvious...
Веднъж си го направила,гледай да не го повториш![]()
+ това тези индивиди си нямат личен живот и седят тук по ден и нощ очакващи следващата тема да се направят на ГОСПОД и да ти кажат Каква си или не си !!!Първоначално написано от FeelMyPain
Ако се повлияеш от мнението на такива хора, значи се принизяваш до тяхното ниво!!!!
сещам се за друга дума, която те описва ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ООО Извинявай "г-н аз не спа с курви" само дето някоя к**ва те е направила на ..... и сега всички сме ти криви .JakesInsanity и като я обиждаш кво постигаш не разберам .... да не е спала с теб че ще и държиш сметка каква е .... я вземи си свери часовника че като те гледам как си говориш глупостите за жените ще вземе да стане че на 40г пак ще си ерген ...... престани да се правиш на Бог .... па тя ако иска да се ебе и да си прай кефа ти какъв си .... поредния комплексар с малка п*шка![]()
![]()
![]()
![]()
а така ,сега продължавай с целия градПървоначално написано от PLEYGIRL
![]()
PS: голям ли е града![]()
А ти кво правиш тука и ако си ти тва на снимката вземи си облечи една тениска никой не виси по цял ден като гледами ти влизаш чат пат другите поне не говорят за тва кой как си прекарва времетоПървоначално написано от wolfy86
Хахахах колко сте придвидливи п*тки, с глупостите от сорта на "сексуалността на ЖЕНАТА", "когато един мъж правел секс не бил к1рва ама жената е омг!", "щом говориш лошо за 1 к1рва значи теб к1рва те е направила на крив".ООО Извинявай "г-н аз не спа с к**ви" само дето някоя к**ва те е направила на .....
Кви ли не глупости съм чувал и като цяло се повтарят напълно по същия начин по който ти го каза щото овцете нямате много по-висши мисли (или по-различни и т.н.) Ест че к1рва ме е правила на крив, всъщност повечето момчета сме си патили за дето сме имали доверие на к1рволяк, и не искам и тва лапенце да стане същото щото с к1рвите след това се случват много лоши работи а аз съм адски отмъстителенвече имам точно момиче и се обичаме, но и аз като всяко момче съм попадал на 831768971 к1рволяка щото повечето явно сте такива като гледам и от малки. Нещо лошо има ли че не искам да сте боклуци? Ти добре си станала ама кво провокираш и тва лапе да стане като теб? Че и цяло поколение което се води на вашия п1ткенски чалгарски акъл? Ама а така, повтаряй едни и същи лафове кат си кухо парче, за да се почувстваш по-добре, сякаш нещо ново ми каза...
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПТ- защо по дяволите на такива теми започвате да спорите целия сайт ?!?![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ти пък, кучка .... недей така, това се случва на всяка втора жена. Възбуждащо е ...... но не бих го направила (поне бих се запознала ала бала и тогава)Първоначално написано от PLEYGIRL
Ми вие сами си лепвате тея етикети в крайна сметка... носете си ги като искате. Сексът нищо лошо не е, вие го правите така да изглежда.