.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111
    Защо когато едно момиче спи с много момчета е курва,акогато едно момче спи с много момичета е похвално?По тая логика най-големите курви са мъжете.Един въпрос към момчетата:
    Вървите си по улицата и ви среща готино и секси момиче.Спира ви и ви казва:Искам да спя с теб.-Ще откажете ли?
    Със сигурност няма да се замиляте дълго и ще приемете.Това прави ли ви курви?
    Отивате на купон запознавате се с яка мацка,и тя ви предлага да се изчукате.Ще откажете ли?Разбира се че не.Това прави ли ви курви?

Banned
    Секса за една вечер не съществува от вчера или от днес.Ако беше кучка нямаше и да се замислиш по въпроса,а на теб както се вижда ти е кофти.Потърси момчето ако имаш желание.

shake ya funky ass biatch

женската сексуалност
    Бе вие кьорави ли сте кви сте, ква "женска" като вчера е станала на 14, вече и от к*рволящината ще изкарате нещо ВЕЛИКО само и само да се извините сами пред себе си, ЖАЛКА РАБОТА.

Тва са глупости. Еби си се на воля, да не ти пука от комплексарските бабешки мнения.

[quote="Muchacho" кефиш ме
    sleda ot lubovta

Повече от фен Аватара на LDto
    Хаахаха То как се изцепи да има гърди те жени на 20 години имат стотинки под балатом той ми говори че трябвало да имат цици що не вземеш да си разбиеш мозъка някъде баналин си .... JakesInsanity тва че всички те ти приятелки са били курви и са търси ли само как да те преебат не значи че всички сме такива .... и кво кат се е ебала с непознат на 15години нали не е твоя дъщеря че да и държите всички сметка ..... що вие момчетата не сте ли същото и вие сте курварини и смотаняци .... да не говоря че си и скубете веждите по тънки ги правите и от на момиче .... ПЕДЕРАСИ .... носите розови дрехи и слагати пудри .....

Мацка еби се наволя кат искаш .... ние тук ще се избием зарад такива като теб .... за тва първо мисли преди да пускаш темата

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Тва ме изкефи ма ти толко ли си зле сама не можеш ли да се определиш та питаш не съм аз човека който ще те съди ам тва дет си направила е малко смотано

Мега фен Аватара на teenems
    о Боже ,15 годишна ходи да се натиска с познати и непознати .. що за поколение
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРИТЕ... НЕЗНАМ КАКВА СЪМ В ВАШИТЕ ОЧИ.. НО ВЕЧЕ НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ГУЗНО ОТ НАПРАВЕНОТО ОТ МЕН...
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Няма за какво да си гузна ^

да не говоря че си и скубете веждите по тънки ги правите и от на момиче .... ПЕДЕРАСИ .... носите розови дрехи и слагати пудри .....
    Ти си много просто парче ма, не познвам и един такъв педал който да си скуби веждите или да носи розово, обаче познавам 50000000 момичета които са к*рволяци като теб и тва малкото.
    ВЕЧЕ НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ГУЗНО ОТ НАПРАВЕНОТО ОТ МЕН...
    Честито, значи вече съвсем реално си станала парцал и тъпа к*рва.
    А тай!

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    да не говоря че си и скубете веждите по тънки ги правите и от на момиче .... ПЕДЕРАСИ .... носите розови дрехи и слагати пудри .....
    Ти си много просто парче ма, не познвам и един такъв педал който да си скуби веждите или да носи розово, обаче познавам 50000000 момичета които са к*рволяци като теб и тва малкото.
    ВЕЧЕ НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ГУЗНО ОТ НАПРАВЕНОТО ОТ МЕН...
    Честито, значи вече съвсем реално си станала парцал и тъпа к*рва.
    А тай!
    Темата я четох само заради теб
    Не изпитвам нужда да пиша каквото и да е било, `щото ще се повтаря с твоето
    Don't deny the obvious...

Веднъж си го направила,гледай да не го повториш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zority7
    Веднъж си го направила,гледай да не го повториш
    Точно така

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Дреме ти кво мислят за тебе група индивиди в някъф форум..
    + това тези индивиди си нямат личен живот и седят тук по ден и нощ очакващи следващата тема да се направят на ГОСПОД и да ти кажат Каква си или не си !!!

Ако се повлияеш от мнението на такива хора, значи се принизяваш до тяхното ниво!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    сещам се за друга дума, която те описва ..

Повече от фен Аватара на LDto
    ООО Извинявай "г-н аз не спа с курви" само дето някоя к**ва те е направила на ..... и сега всички сме ти криви .JakesInsanity и като я обиждаш кво постигаш не разберам .... да не е спала с теб че ще и държиш сметка каква е .... я вземи си свери часовника че като те гледам как си говориш глупостите за жените ще вземе да стане че на 40г пак ще си ерген ...... престани да се правиш на Бог .... па тя ако иска да се ебе и да си прай кефа ти какъв си .... поредния комплексар с малка п*шка

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL
    БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРИТЕ... НЕЗНАМ КАКВА СЪМ В ВАШИТЕ ОЧИ.. НО ВЕЧЕ НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ГУЗНО ОТ НАПРАВЕНОТО ОТ МЕН...
    а така ,сега продължавай с целия град
    PS: голям ли е града

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от wolfy86
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Дреме ти кво мислят за тебе група индивиди в някъф форум..
    + това тези индивиди си нямат личен живот и седят тук по ден и нощ очакващи следващата тема да се направят на ГОСПОД и да ти кажат Каква си или не си !!!

Ако се повлияеш от мнението на такива хора, значи се принизяваш до тяхното ниво!!!!
    А ти кво правиш тука и ако си ти тва на снимката вземи си облечи една тениска никой не виси по цял ден като гледами ти влизаш чат пат другите поне не говорят за тва кой как си прекарва времето

ООО Извинявай "г-н аз не спа с к**ви" само дето някоя к**ва те е направила на .....
    Хахахах колко сте придвидливи п*тки, с глупостите от сорта на "сексуалността на ЖЕНАТА", "когато един мъж правел секс не бил к1рва ама жената е омг!", "щом говориш лошо за 1 к1рва значи теб к1рва те е направила на крив".

Кви ли не глупости съм чувал и като цяло се повтарят напълно по същия начин по който ти го каза щото овцете нямате много по-висши мисли (или по-различни и т.н.) Ест че к1рва ме е правила на крив, всъщност повечето момчета сме си патили за дето сме имали доверие на к1рволяк, и не искам и тва лапенце да стане същото щото с к1рвите след това се случват много лоши работи а аз съм адски отмъстителен вече имам точно момиче и се обичаме, но и аз като всяко момче съм попадал на 831768971 к1рволяка щото повечето явно сте такива като гледам и от малки. Нещо лошо има ли че не искам да сте боклуци? Ти добре си станала ама кво провокираш и тва лапе да стане като теб? Че и цяло поколение което се води на вашия п1ткенски чалгарски акъл? Ама а така, повтаряй едни и същи лафове кат си кухо парче, за да се почувстваш по-добре, сякаш нещо ново ми каза...

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

ПТ- защо по дяволите на такива теми започвате да спорите целия сайт ?!?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Re: Секс с напълно непознат....

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL
    На един купон се "позабавлявах" с едно момче което не познавам ... не го питах за име или години .. абсолютно нищо... правихме секс ,но дори и след това не се запознахме... аз съм на 15.. и се чувствам малко кофти след онази вечер .... ТОВА ПРАВИ ЛИ МЕ КУЧКА?
    Ти пък, кучка .... недей така, това се случва на всяка втора жена. Възбуждащо е ...... но не бих го направила (поне бих се запознала ала бала и тогава)
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    не те прави кучka, прави те кypвa

Ми вие сами си лепвате тея етикети в крайна сметка... носете си ги като искате. Сексът нищо лошо не е, вие го правите така да изглежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си