.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111
    Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    безотговорно е, дано поне те е пазил ама се съмнявам
    6б3З10

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Кучка - не, но безотговорна лапетия - да .

Град
    София

Re: Секс с напълно непознат....

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL
    На един купон се "позабавлявах" с едно момче което не познавам ... не го питах за име или години .. абсолютно нищо... правихме секс ,но дори и след това не се запознахме... аз съм на 15.. и се чувствам малко кофти след онази вечер .... ТОВА ПРАВИ ЛИ МЕ КУЧКА?
    НИКОЕ самоуважаващо се момиче, ОСОБЕНО на твоята възраст, не би "се позабавлявало" с момче, което не познава! Не знам дали си кучка, но курва със сигурност и то малолетна! Деградирали деца...
    "Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Ако си нямала гадже, няма нищо лошо в един хубав секс, кво е ку*венското?!
    Но ако си имала гадже си ПЪЛЕН БОКЛУК, ако си нямала, извинявам се : ))

Голям фен Аватара на azida
    Не си кучка, нито к**ва или другите прилагателни, скоито те определят...Няма лошо човек да експериментира с напълно непознат..

Фен
    Град
    Sofia
    Като я сърби, да чеше, природа е... ебахти моралистите
    Вас като ви сърби носа не се чешете ли ? Ако 1 милион човека, ви кажат, че е грешно да си чешете носа когато ви сърби, какво правиме тогава? Аре мислете самостоятелно малко, пъпчивковци (с извинение).
    Ония пък, най-великият моралист, на 22, какво женско било на 15?! Хората са различни, на 15 си е сексуално зряла вече, може би не чак до там психически зряла за секс, но физически е! И то за здрав секс! Чеееешиииииииии!!!!! Не виждам какъв точно е проблема? Нещо държавата ли се ощетили или да са наранили някой друг?

Това е нещо направено с взаимно желание от двамата. Помисли малко. Нито тя му е дала нещо специално и ценно нито той й е дал такова, нито той е взел такова както и тя не е взела такова.
    Значи, от 1963 морала, майката си е ебал да знаете!

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Ми не те познавам не мога да кажа каква си,но ако си си изкарала добре да не ти пука.Пък и ако няма да го видиш повече кво ти дреме?!
    +1
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    София
    Тука повечето сте "К'во ти дреме, еби си се като разпрана, нищо, че си на 15...." Естествено нейна работа си е, но тя иска чуждо мнение, значи осъзнава, че нещо не е наред, щом пита дали е кучка... няма лошо в забавлението, но трябва ли да се "праска" наляво-надясно с непознати...човек трябва да си знае цената. Мое мнение.
    "Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."

Мале, мале, колко много моралисти има в тази тема, но най страното е повечето от тях в други теми твърдят че са загубили девствеността си на 14-15 години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си