- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с напълно непознат....
Хахахах колко сте придвидливи п*тки, с глупостите от сорта на "сексуалността на ЖЕНАТА", "когато един мъж правел секс не бил к1рва ама жената е омг!", "щом говориш лошо за 1 к1рва значи теб к1рва те е направила на крив".ООО Извинявай "г-н аз не спа с к**ви" само дето някоя к**ва те е направила на .....
Кви ли не глупости съм чувал и като цяло се повтарят напълно по същия начин по който ти го каза щото овцете нямате много по-висши мисли (или по-различни и т.н.) Ест че к1рва ме е правила на крив, всъщност повечето момчета сме си патили за дето сме имали доверие на к1рволяк, и не искам и тва лапенце да стане същото щото с к1рвите след това се случват много лоши работи а аз съм адски отмъстителенвече имам точно момиче и се обичаме, но и аз като всяко момче съм попадал на 831768971 к1рволяка щото повечето явно сте такива като гледам и от малки. Нещо лошо има ли че не искам да сте боклуци? Ти добре си станала ама кво провокираш и тва лапе да стане като теб? Че и цяло поколение което се води на вашия п1ткенски чалгарски акъл? Ама а така, повтаряй едни и същи лафове кат си кухо парче, за да се почувстваш по-добре, сякаш нещо ново ми каза...