- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- все мисля за това :X
Плс моля ви съвет,не издържам вечедаже незнам как да го обясня..примерно седя си на компа и все си мисля за некъф несъществуващ човек,който примерно ме наблюдава или като излизам все едно ходи по мен
моля ви искам само съвет,как да спра да си мисля и представям такива неща?!
![]()
![]()
несъществуващ
това е отговора.. спокойно, недей се плаши за у вас си мисли просто че е НЕВЪЗМОЖНО да го има, родителите са в къщи, няма проблем а за навън ходи на по оживени (нз как се пише хванахте ме) места и не мисли за това, сама казваш че е НЕСЪЩЕСТВУВАЩ
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
МерсиПървоначално написано от ecstazy
Но ще ви помоля за още съвети,,моля ви
![]()
Психолог?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
междудругото съм съгласна, в това няма нищо странно, не значи че си куку.. най-много да се оправишПървоначално написано от Wrathchild
една моя приятелка имаше проблеми /на 14 е/ отиде на психолог и ми казва че това помага, чуства се по добре и такам.. успехи
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
и аз имах същият проблем... ще мине от самосебе си.... етот и няколко съветчета с които аз се "спасявах"- като съм самичка пусках музиката до дупка, или ползвах слушалки, смисъл музиката да ти заглушава мислите...; или пък ако е вечер.. светваш лампите само там където ходиш (пр стаята ти, кухнята и тоалетната) а в другите стаяи затваряш плътно вратата...; или просту бъбри с някой по тела или по скайп
![]()
на мен лично това ми помагаше :P
пък и както каза несъществуващ няма причина да се притесняваш![]()
Мерси наистина, и аз съм съгласна да ходя на психолог,но нашите незнам как ще реагират..![]()
ами просто поговори с тях .. опитай се да им обясниш ситуацията... вярно може да ти кажат въобразяваш си или нещо от сорта, ама ... все пак е по-добре първо да поговориш с тяхПървоначално написано от danibebi
![]()
Мерси за съветитеПървоначално написано от dr3am
приемам и още.. но вашите наистина са полезни
![]()
хъх...и аз преди бях така...по-точно когато съм сама...все имах чувството,че зад мен има някой...Даже се стрясках от най-малкия шум... И всяка една врата трябваше да е затворена...Страх ме беше от отворени врати...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз съм така, затова и имам фобия от камери - чувството, че някой постоянно те наблюдава. Това си е на психическа основа, затова трябва просто да си повтаряш, че никой не те вижда в момента, че около теб няма никой и тн. Ако пък не можеш да си помогнеш сама отиди на психолог - не се притеснявай от реакцията на родителите ти, просто им кажи пък каквото ще да става.![]()
и аз съм така..даже в момента пак стоя сама и пак умирам от страх..
Да,но аз примерно си представям как съм на компа ии,че идва към мен или ме наблюдавагадно е,но ще направя нещо по въпроса
![]()
и при мен е така..и постоянно ме е страх от някой..и сънувах един сън,който никога няма да забравя....много ме е страх ;х
мхм .. ужасно еПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
same here.. ужасен страх...оттам ми идва и колоустрофобия и всичкоПървоначално написано от ShtrudeL
Даже сега като ви прочетох постовете изтръпвам... мислех, че само на мен ми има нещо
![]()
Everything it`s possible !
лелеее и аз съм такаа...обаче на моменти не ми пука...опитай се както казаха по-горе да се абстрахираш от това...на мен когато ми беше страшничко надувах музиката и си лафих по скайп с приятеля ми...малко или много е по-успокояващо отколкото нищо да не правиш и да мислиш,че някой те наблюдава..аз на никого не съм казала по простата причина,че някой ден рано или късно ще ми мине..не е кой знае какво..и идеята за психолог не е лошапоговори с родителите си и дано те разберат...айде успех от мен ;p
Да..Това не означава,че си луда..И аз съм отивала и ми помогна..Олеква ти..Абе просто отиди и поговори с един специалист..Първоначално написано от Wrathchild
По темата - Отговорът се съдържа в самия въпрос - НЕСЪЩЕСТВУВАЩ..Просто престане да мислиш за това..Излез повече с приятелите си..Намери си някакво хоби и всичко ще си мине само по себе си
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мерси на всичкиПоне се успокоявам,че не се случва само на мен
![]()
и аз съм така.. даже вчера както си седя на компа и имах чуството , че нещо е точно до мене ама точно ии се оплаших щото нещо пукна до мен ии стоях и гледах![]()
ии вечер като ми се ходи до тоалетна или през нощта и винаги ама винаги имам чуството, че има някои.. според мен повечето хора са така.. но не мисля, че трябва да се ходи на психолог.. просто не трябва да мислим за това нещо когато ни е страх..
![]()
I'd come for youu .. <3
Лошо, лошо, опитвай се да избягваш да мислиш за този несъществуващ човек.
we are magic.
Значи да ти кажа, да не се плашиш. Почти всички имат такива страхове. Дори и аз се плаша все още и постоянно си мисля, че от някъде, ще изкочи някой, дори когато съм сама и е заключено. Понякога се чувствам като параноичка, защото знам, че няма да стане и че е невъзможно, но се плаша и при най - малкия шум. Не смятам, че си за психолог, но ако наистина не се чувстваш добре първо говори с вашите. Според мен е от възрастта и от многото заобикалящи ни медии, игри, филми и пр.![]()
Според мен ще се почувстваш по - добре, ако знаеш, че си "защитена". Кажи на вашите, оставяйте включени лампите през ноща, носи със себе си винаги телефона си, когато излизаш някъде, помоли приятелка да те придружи, не гледай много филми на ужасите и когато пак ти се приуми, че има някого, просто се разходи, за да "провериш", в началото ще те е страх, но после ще се увериш, че само си въобразяваш.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Първоначално написано от dr3am
абсолютно същата работа бях също като теб .. даже и сега ми се е случвало по някой път ..ноо както каза dr3am пускаш музиката до дупка или пишеш с фр по скайп .. на мен това исключително много ми помогна
![]()
о и аз имах такъв момент в детството ми само че имах чувство че постоянно влиза в къщи.... и постоянно ходех да проверявам дали е заключено и т.н но с времето си втълпих че моят дом е моята крепост и никой освен роднините ми не могат да влизат в него ... ако ме разбираш какво искам да кажа ....
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.