- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Grand Mall Varna
Някой знае ли кога е откриването, че не съм от Варна, а в Интернет нищо конкретно не пише? А доколкото знам трябва да е през май.
Откриването е на 27.05![]()
Първоначално написано от Molzinka
Просто аз
Кошмарът е заради големите промоции, които правят на откриванията. Така че, ако не гониш намаления, послушай горните мнения и почакай поне седмица след откриването.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да, на 27 е, но и аз не смятам да ходя на откриването, а 1-2 седмици след това.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
27 даа..но.. ако искате да не пострадате изкачайте пооне седмица от откриването да мине
![]()
Marshall Mathers
То на 27-ми ще е фрашкано, но аз ще ида щото щяло да има намаленияа пък и мола е на 2 мин път от нащо даскало
![]()
Първоначално написано от djennity
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
В кое даскало си?Първоначално написано от mlakniwe
To strive, to seek, to find, and not to yield...
мисля че е в механотехникома.Сори 4е отгожарям аз.Първоначално написано от stefity
![]()
Тя може да е или от механото или от дървотоПървоначално написано от stelit0
И аз щото съм от дървото, ми е интересно тя от къде е...
To strive, to seek, to find, and not to yield...
1-во не съм ТЯ, а ТОЙ
2-ро-уча в ПТГ-Варна![]()
Защо си помислихте, че съм момиче?
Някой ходил ли е до мола да каже как е? Сигурно е Full има и прегазени хораАз смятам да отида утре като е по-спокойно или вечерта
след малко и аз съм там,а ми е и на мен мн наблизо![]()
Don't wait for the perfect moment! Take the moment and make it perfect! ~
Абе хора, в този мол работят ли всички магазини, защото нали е още нов... И кои по-точно работят? Аз гледах в сайта на мола, обаче ме съмнява всички да са отворени.
Кои те интересуват?Първоначално написано от BlackkStar
има тера нова..паоло ботичели.. калиопе..тайли вейл..ако не се лъжа и кенвело и само за това се сещам иначе имаше и още но не вс са отворени.
По принцип ме интересува повечето отворени ли са като цяло. Но иначе Тали Вейл, Теранова, Кенвело, SIX(а бижутата и такива дрънкулки), SKINY(за бельо), New Yorker ако има.. тези отворени ли са?Първоначално написано от Ambrosia