- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- след като свърши
Здравейтее !!![]()
Та значи стимолирах приятеля си ръчно и той свърши след това мисля че се пипна (иии след това се изтри в мен като ме прегърна) ии след това ми бърка с тази ръка .. Та въпроса ми е голям ли е шенса да се забременее така защото направо се побърквам ..![]()
Мерси предварителноо и сорръ ако има правописно грешки![]()
Мисли име за бебето
Не се притеснявай. Нежелани последствия от тази стимОлация, няма да има със сигурност. Дишай. ДЪлбоко.
Е явно той си е мърляч,но ти не бъди такава.Следващия път го помоли да си измие ръката със сапун и чурката и нея да се измие.После си бъркайте ,където искате.Първоначално написано от malka7o
мислех си да търча за ескапелл![]()
Търчи до някой мост и се метни от негоПървоначално написано от malka7o
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
хяхя задължително![]()
Да кажем че е препоръчителноПървоначално написано от malka7o
![]()
- Луд съм мамо луд съм
хора без работа![]()
Иии без акълПървоначално написано от malka7o
![]()
- Луд съм мамо луд съм
E, ние си нямаме работа, защото сме прочели доста мат'риал (повече от форума), а ти за да не си от тези, без работа, хвани попрочети малко информация, пък после помисли далие трябвало да питаш дали си бременна и по-точно КАК СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА.......
![]()
Е хайде деца, не се карайте.
Само следващия път ти се избърши в него. Ааа.![]()
~ Luv ya!
Както кажеш, аз питах са сериозно мнение защото се побърках , а го обърнахме на безсмислен чат![]()
Ако искаш да си сигурна вземи си тест и провери,каквото и да се каже тук това е единствения начин да се 100% спокойна.
Ама ти май не чаткаш че темата ти е безмисленаПървоначално написано от malka7o
![]()
- Луд съм мамо луд съм
Хайде сега, не се прави на остроумна, оК![]()
Ебаси тъпите дето трябва да сте ти и "приятеля ти", сериозно. Ръката му в сперма и ти бърка в п*тката и после питаш имало ли шанс да забременееш. Неам думи.
Доживях 14 годишно да дава акъл на друго 14 годишно за секс!
край, бременна си.. честити на вашите, че ще стават баба и дядо.
Следващия път го помоли да си измие ръката
ако си толкова притеснена и смяташ, че е станал гафа
направи си тест
направи си тест и за в бъдеще се мийте....
If it's worth having,it's worth fighting for
Нагледах се на безполезни отговори - във всяка тема съвета ви винаги е момичето да вземе Ескапел или да си направи тест, при положение, че очевидно нито едно от двете не е нужно.
По темата: спокойно, в твоя случай няма НИКАКЪВ шанс да си бременна, но следващия път се подмийте поне от хигиенична гледна точка. За едно обаче са си прави другите - вземете се образовайте малко от малко поне.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
![]()
![]()
![]()
оо върви и то с ускорени темповеее
![]()