- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
хаха нз дали има такава тема, но ми е много интересно някой имал ли е някво такова странно преживяване свързано с извънземни, духове ала бала..Е поне хората, които вярват в такива нещаИ темата е сериозна, не е ебавка !
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз вярвам в духове понякога, ама не съм виждалаОсобено вечер имаше едно предаване за истински истории за духове, уж и казват, нали, като стане 00:00 и идват. И една вечер си бях на село и беше след 12, нали, и излизам, имаше пълнолуние, беше доста светло и ми се видя една жена в бяла рокля, ама същата жена я гледах в онова предаване
Омг
Иначе едно момче миналата година ми разказваше толкова правдоподобни истории за един дух, че му повярвах...
Ма вярно мисля, че съществуват, имам доказателства
![]()
![]()
^ Нали не си ги виждала,какви доказателства имаш ? (Нищо лично,стана ми интересно)..
Иначе не съм виждала,нито пък вярвам,че ги има..
Има ги всякакви истории,ама нито една не е станала
реалност,поне при мен..Някакви си простотии там..
Нищо друго..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз вярвам в духове и извънземни...
Една вечер докато се прибирам и случайно погледнах към небето и видях "нещо" да се движи. Беше чисто бяло и се отличаваче от звездите, беше си и по-голямо. Имаше тънко тяло и големи бели крила (не беше птица, сигурен съм). Не можеше да е птица, защото си личеше, че беше много на високо и едвам помръдваше... weird
А за духовете...
Случвало ли ви се е докато сте в опасност да се отървавате, както му се вика "на косъм"
Например докато пресичате улицата и изведнъж ви изкочи кола и вие рязко се отдръпвате назад и имате чувството, че "нещо" или "някой" ви е дръпнал?![]()
![]()
![]()
![]()
Само аз си вярвам де....![]()
BullshitsНито вярвам в духове,нито в извънземни , е ... поне в извънземни защото съм 1000% сигурен че не може от 32365329-65239526592 галактики само ние да сме
Духовете съм 100% сигурен че не съществуват, случаите когато разказват че някой е видял "дух" това си е до психиката и въображението .. ако имаш здрава психика нищо няма да видиш.ако имаш слаба и звездички ше ти се виждат
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Това са пълни глупости.Превиждат ви се неща които искате да видите![]()
Точно така..Нито съм ги видяла,нито пък вярвам,че ги има..И сигурно за това,нищо не ми се е привиждалоПървоначално написано от JustMe92
![]()
Макар,че някои от познатите ми се обясняват,че са видели духове - въобще не ми се вярва..Абсурдно ми се струва..
Веднъж един ми беше обяснил,че като се връщал от някъде късно вечерта /може би към 01:00/.. е видял някаква жена в бяло,прозрачно,която носела вода в гробището.. И след това започнал да бяга.. - Но просто това ми се струва абсурдно..
Духове ? Никой не е можал да ги докаже,че ги има..
Както е и с извънземните..Да,това е по-възможно,но никой не е успял да ги докаже..Просто някои от учените твърдят,че ги има - други не..
Или пък веднъж баба ми беше обяснила,че след 00:00 часа - духовете /в гробищата/ са излизали и се разхождали,и нещо такова беше..Но веднъж с компанията се бяхме събрали пред една приятелка,която живее до гробищата,беше минал 00:00ч.,ама нямаше нищо..![]()
![]()
Вярвам!...Още помня когато сестра ми ме остави за първи път сама бях с кучето и голям кеф даже на приятелките си се обадих ,че съм самичка вкъщи.В тоя момент угасна тока и почна да се пуска и да гасне ии след това почнах да чувам как от чешмата текат капки или по-точно кучето ,защото него почна да го е страх.Преместихме се в другата стая и си сгушихме и имаше едно като четка и аз не знам какво беше и тя падна долу ,ей така.Басси ,а после като звънна някой на вратата ее тогава даже и кучката ми имаше сълзи.Добре,че се оказа мама ;дд
Или веднъж докато готвеше майка ми и аз в другата стая и излизам от стята да отида при нея и в стената се виждаше някой как готви...и как подяволите се едно беше майка ми ,ама нейната врата беше затворена..не може вратата да прозира или нещо такова...![]()
-имам и още амъъ-
Вярвам,вярвам и още как.![]()
Ако си изплашен до смърт и си кажеш има дух пред мен мн ясно,че ще имаМен не ме е страх от такива неща,а и никога не съм ги виждала.Иначе баба ми наскоро ми разказваше,че когато била някаде на 30-40 години,си стояла в стаята вечерта и гледала телевизия,и изведнъж,телефонът звъннал.Е да преди 40 години едва ли телефоните са изписвали кой звъни и затова е нямала как да разбере.Вдигнала и чула нещо като охкане,абее затруднено дишане нещо такова.Познала,че това е гласът на нейната баба,защото преди да почине правила по същия начин.Но все пак баба ми попитала : Кой е на телефонът ? Отговорът бил : Аз съм .. При което моята баба казала : Бабо ?? .. и въпросната жена казала - Боли ме,измъкни ме от тук,не ми е приятно.Тя се стреснала,разплакала се и я питала Къде си Къде си,обаче отговор нямал...Но баба ми била в транс и затворила телефона.След около 30 минути,когато се осъзнала,вдигнала телефона и това с дишането още се чувало.Затворила телефона и на сутринта го дигнала отново,но давало свободно.
![]()
)
Леле като ми го разказваше стоях с отворена уста,но и казах,че не и вярвам.А тя каза,че никога не ме е лъгала и ми казва истината.Пък и няма да е нещо като депресия заради това,че е починала,защото баба и е починала,когато моята баба е била на 7,така че е минало доста време..
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
teddyx33 - първото ми прозвуча,като епизод от някакъв филм,ама си го представям как си се чувствала..Само като си го представя как тока угасва и после идва,пак угасва - направо доста страховито изглежда..
xdennyx - Мале,не знам дали наистина се е случило,но пък ако на мен ми се случи нещо такова - направо ще умра..
Побиха ме тръпки направо - при условие,че не вярвам в "свръхестествени" неща..
А и като каза,че баба ти го е разказала се сетих какво ми обясни баба днес..
Тази сутрин е сънувала дядо /той почина преди две години/ и той седял при нея и си си говорили..Обаче когато се е събудила дядо стоял пред нея и й се усмихнал,и й казал да не се притеснява заради него,че е добре и да не плаче,заради него и заради чичо /той също почина миналата година
...Тя му обещала,че ще се опита да не плаче и след това дядо изчезнал..
Ама не знам дали се е случило наистина или пък на баба ми се е привидяло това..
Един път като бяхме малки с една приятелка от блока и аз нз с какъв акъл ходихме на гроба на едно момиче, за което бяхме чули, че баща му убил нея и майка и..На нас ни стана жал и отидохме да запалим по една свещичка на гроба и. Къде бяхме тръгнали и ние не знаемм... Това момиче се е казвало Преслава. Та след тва следобяд решихме аз и мойта фр (Гергана) да и идем там да се качим на едни гаражи на около 200-300 метра от нашия блок. Отидохме и изведнъж някой почна да вика 'Гергана' с женски глас и то едно такова забавено 'Гергааа-наа' а там не познавахме абс никой. Ние офейкахме мн бързо и се върнахме пред нашия блок.След тва разказахме за тва на други приятели от блока и те решиха да се върнат там..:Х мен ме беше много страх (хаха) прибрах се и гледах от терасата кога ще се върнат. 5 минути преди да се върнат, Бог ми е свидетел, изведнъж се появи в небето облак във формата на усмивка....Те дойдоха след тва аз слязох доло и ми казаха следното: 'Отидохме там и намерихме две дървета точно приличаха на майка и дъщеря, клоните се преплитаха така сякаш се бяха хванали за ръце, едното по малко от другото. Седяхме и се чудехме как е възможно тва и тогава погледнахме нагоре и видяхме как с облаци се изписват буквите П-Р-Е-С (от Преслава) и избягахме..' :О:О:О аз не можах да повярвам. Това беше преди 5 години. Наскоро питах няколко фр които бяха там дали тва е истина (щото ако са лъгали тогава след 5 години няма смисъл да продължават още) и те пак ми казаха, че е истина. .... Х-Х
Определено съществуват такива "свръхестествени" неща, не вярвам толкова в съвпадения. Например, баба ми, която почти никога не сънува сънища (или поне не помни да е сънувала), точно тая вечер беше сънувала някакъв много странен сън. На следващия ден е готвела на печката и и тя сама не можа да ми го обясни, но каза, че е чувала как звъни телефонът (той в е кухнята) и просто не е вдигала. Все едно просто не трябва да вдига. И така телефона звънял, звънял и тя най-после се е осъзнала и като го е вдигнала са й казали, че баща й е починал тая нощ![]()
Имаше и за едни наши много близки роднини. Бяха свекърва и снаха, но бяха в страхотни, ама СТРАХОТНИ отношения, обичаха се адски много и много си доверяваха. Когато свекървата се разболя, тя поиска именно снаха й да я гледа. На снаха й 3 дена подред й се е причувало някакво момченце, което й говори нещо, даже не точно момченце, ами детски глас и точно на третия ден, малко след това жената почина.![]()
И други неща съм чувала, разказвали са ми, но сега нямам време...
И аз веднъж помислих, че съм видял призрак, но се оказа, че е била баба ми
Има ги, а когато не знаем за тях, е по-добре. Живеем в твърде много измерения, за да сме сами със себе си! И духовете, и НЛО, което видях с очите си на 11 август в 7 часа и 5 минути!!! Едва ли някой ще ми повярва, така че всичко ще си остане ОК. И все пак аз го видях и си вярвам. Представял съм си понякога, че има дух, може и да е имало, но съм си казвал - все някога ще си замине. И да ви кажа честно - надявам се да си НЯМАМ среща с подобно същество..
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Аз нямам доказателство, но също мисля, че и извънземните и духовете съществуват, но си напълно прав за това че въобще не ни трябва да ги срещаме.. особено ако са негативно настроениПървоначално написано от notlike
Аеее сега пак ще сънувам кошмари като ги прочетох тия неща, понеже се хващам лесно на всичко. Ама и аз имам история...
Бяхме с 2 мои приятелки и бяхме чули, че металистите ходят на гробището след даскало и си правели "ритуали". Та решихме да отидем да погледнем. Беше зима и колкото повече се приближавахме, толкова повече мъгла имаше и гарвани. И по едно време...лелее...като ни връхлетяха поне 10-тина гарвана. Та с това се отървахме. До гробището минава влак. И понеже бяхме малки и не внимавахме, минаваше влак, но не го видяхме. Пишехме с пръчки по снега до гробището и изведнъж нещо ни изтласка - избута и 3-те паднахме. След 2-3 сек влака мина зад нас. Леко тъпо, но да го бяхте видели на живо. После 1 седмица се будех от кошмари...![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ох,тази тема ми е много интересна, ще я следя с интерес.Чак и мен сега ме хвана малко страх..![]()
аххам и менПървоначално написано от danibebi
много злавещи ..
![]()
;xx
awerw♥
В случая това 'нещо' ви е спасило и според мен няма от какво да се страхувате а даже може би да се радватеПървоначално написано от Claymore
От това ме побиха тръпки, като се има напредвид, че не се плаша лесно. Страшничка история...Първоначално написано от SmilezZz
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
аха......прочетох 3-4 поста и спряхПървоначално написано от sapphire5
![]()
![]()
утре ще довърша, но ще я следя тая тема с интерес!
Не знам дали вярвам, но ме фана голям страх![]()
Не смея са да отида да се изкъпа
.... офф стегни се бе!
Таа на мен не са ми се случвали такива работи иии нз дали да вярвам или не....
чисто бял облак посред нощ ли?Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
![]()
Не мога да кажа, дали вярвам или не, защото такива неща, нито са ми интересни, нито ме вълнуват.