.
Отговор в тема
Страница 11 от 41 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1001

Тема: Духовее...

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Оф човек изчезвай от темата вече ! Само простотии ръсиш, барем една свестна дума да беше казал ...
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ти си много смел с едно момиче ,нали?
    Смешна работа... и всичко само и само да не повярваш в това, което ще ти избоде очине още малко!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Глупаци тъпи, съсипахте хубавата тема с излишни,прости и тъпи коментари. Спрете се малко,бе еее..

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Оф човек изчезвай от темата вече ! Само простотии ръсиш, барем една свестна дума да беше казал ...
    абе хипи за тебе може да не съм казал свястна дума за тебе свястните думи кфи са ? като си с промит мозък да почна да говоря разни изсмилени историйки ли Хахаха

Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Ти си много смел с едно момиче ,нали?
    Смешна работа... и всичко само и само да не повярваш в това, което ще ти избоде очине още малко!
    хахаха 1 момиче тя ми каза на лс че ще прати хора казах и в четвъртак час и дата да праща който ще праща но се насра .... много е лесно по нета овчари кое ще ми избоде очите ти зле ли си доказателства за извънземни да не би да има снимки и т.н. има те тоя .!.

Град
    ImaginaryWorld.com
    Ама кой лично на теб ти е казал да разказваш квато и да била история ?!?!?!?! И даже със сичките обиди яко почваш да се повтаряш, явно речника ти и в тая област далеч не е богат

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Глупаци тъпи
    xax

Ама кой лично на теб ти е казал да разказваш квато и да била история ?!?!?!?! И даже със сичките обиди яко почваш да се повтаряш, явно речника ти и в тая област далеч не е богат
    явно и тфоя речник не е богат щом разказваш разни смешни историйки дето всеки ги знае

евала на модераторската "помощ" в този случай ...
    ако темата е безсмисленна или написана на латиница я заключват,ама къде са,когато се води толкова ожесточен спор да заключат темата
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Град
    ImaginaryWorld.com
    Бе за кво да я заключват само заради тоя 'индивид' така да го нарека..
    А иначе "пичовски" аз тия истории да не съм ти ги натресла на тебе я, ако щеш вярвай бе, кой те е карал

Бе за кво да я заключват само заради тоя 'индивид' така да го нарека..
    А иначе "пичовски" аз тия истории да не съм ти ги натресла на тебе я, ако щеш вярвай бе, кой те е карал
    аз няам думи как да те нарека освен побъркано хипи

КЛЮЧ

Град
    ImaginaryWorld.com
    Оо знам че нямаш думи, не се притеснявай

Май не си наясно какво е хипи, а ? Забавен си .. наистина ! Пък и със самочувствие човекът. \/ Научил е думите "хипи", "тъп" , "овца" и изразът "майка ти *********** " и сега да си покаже речника. Бравооо ! Айде сега след като си показа новите умения и знания върви наняде далеееееееееееееееч, че тука вече ни писна от такива като теб.

Айде де модчетааааааааааа !!! Какво е това чудо ?? Няма нужда да се заключва темата, защото е хубава. Просто изтрийте тъпите коментари.

Град
    София
    Аз предлагам да продължим да си пишем по хубавата тема, а споровете да ги загърбим. Щом модераторите не се намесват, нека сами да се справим с проблемът.
    "Advice is what we ask for when we already know the answer, but wish we didn't."

Оо знам че нямаш думи, не се притеснявай

не се притеснявай нямам думи как да те нарека тебе освен боклук което можеби най ти подхожда

Цитирай Първоначално написано от unfetter
    Май не си наясно какво е хипи, а ? Забавен си .. наистина ! Пък и със самочувствие човекът. \/ Научил е думите "хипи", "тъп" , "овца" и изразът "майка ти *********** " и сега да си покаже речника. Бравооо ! Айде сега след като си показа новите умения и знания върви наняде далеееееееееееееееч, че тука вече ни писна от такива като теб.

Айде де модчетааааааааааа !!! Какво е това чудо ?? Няма нужда да се заключва темата, защото е хубава. Просто изтрийте тъпите коментари.

ами ти си тъпо и просто хипи няма кфо да говоря повече

Град
    ImaginaryWorld.com
    М/у другото да те уведомя, че няма как да ме засегнеш, прекалено си ми под нивото и мисля че е крайно време да напуснеш темата щото никой не те иска тук и няма за кво да се натискаш. Разбирам че ти тряя някой който да ти обърне внимание, ама тук го няма

Искаш да си хипи, но те е страх да го признаеш ? Така де.. няма значение, защото вече даже не си и забавен .

Хораа.. я да ви питам нещо, което ми е супер интересно. Какво мислите, че става след смъртта на даден човек ? Не би могло да е просто нищо. Трябва да има нещо. Ад, рай, прераждане.. каквото и да е. Какво мислите? Лично аз не приемам, че просто преставаш да съществуваш. Не мога да измисля никаква моя си теория , но просто вътрешно знам, че смъртта не е краят. Как си го представяте?

Град
    ImaginaryWorld.com
    Искаш да си хипи, но те е страх да го признаеш ? Така де.. няма значение, защото вече даже не си и забавен .

Хораа.. я да ви питам нещо, което ми е супер интересно. Какво мислите, че става след смъртта на даден човек ? Не би могло да е просто нищо. Трябва да има нещо. Ад, рай, прераждане.. каквото и да е. Какво мислите? Лично аз не приемам, че просто преставаш да съществуваш. Не мога да измисля никаква моя си теория , но просто вътрешно знам, че смъртта не е краят. Как си го представяте?
    И аз не мисля че смъртта е края, но има супер мн възможности и не можем да знаем точно коя от всичките е, но аз съм за преражданията. Мисля че се прераждаме и отново и отново и тряя да учим по нещо от всеки живот, като класовете, зависи от това което правиш дали ще преминеш в по-горен клас

И аз не мисля че смъртта е края, но има супер мн възможности и не можем да знаем точно коя от всичките е, но аз съм за преражданията. Мисля че се прераждаме и отново и отново и тряя да учим по нещо от всеки живот, като класовете, зависи от това което правиш дали ще преминеш в по-горен клас
    Да,или ще е това или пък както по съм склонна да мисля,че душата ти отива някъде и оттам наблюдаваш близките си и ги закриляш.Звучи странно за нас,защото не сме сигурни какво става след смъртта и сме скептични по този въпрос,но аз наистина си вярвам в загробния живот.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от UnkN0VVn
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Глупаци тъпи
    xax
    сори, не съм се усетила

не аз кфото съм искал съм го постигнал просто хипита като вас ще им счупя грабнаците ако ви набарам шибаняци с промити мозъци ще те е страх като те начупя от бой ей го онова хипи дадох му всичко което трябваше на лс да ме намери и час му казах даже но се насра само по нета сте силни смешници

М/у другото да те уведомя, че няма как да ме засегнеш, прекалено си ми под нивото и мисля че е крайно време да напуснеш темата щото никой не те иска тук и няма за кво да се натискаш. Разбирам че ти тряя някой който да ти обърне внимание, ама тук го няма

абе ей роб ти си под моето ниво няма кфо да говоря повече помни само ,че ако те намеря щи тегля коршума веднага в тфа трябва да бъдеш сигурен

Град
    ImaginaryWorld.com
    Апфууу стресна ме, нема да спя довечера...
    Оттук нататък ти бия пълен игнор да знаеш пък ти квото искаш си говори. Най добре сички да му бием игнора бтв щото ще пише ще пише пък ще му писне ако няма кой да му отговаря

Апфууу стресна ме, нема да спя довечера...
    Оттук нататък ти бия пълен игнор да знаеш пък ти квото искаш си говори. Най добре сички да му бием игнора бтв щото ще пише ще пише пък ще му писне ако няма кой да му отговаря
    и аз ще ти бия един шут в гъзъ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си