- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Оф човек изчезвай от темата вече ! Само простотии ръсиш, барем една свестна дума да беше казал ...![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ти си много смел с едно момиче ,нали?
Смешна работа... и всичко само и само да не повярваш в това, което ще ти избоде очине още малко!
Глупаци тъпи, съсипахте хубавата тема с излишни,прости и тъпи коментари.![]()
![]()
Спрете се малко,бе еее..
![]()
![]()
![]()
абе хипи за тебе може да не съм казал свястна дума за тебе свястните думи кфи са ? като си с промит мозък да почна да говоря разни изсмилени историйки ли ХахахаПървоначално написано от StolenBliss
хахаха 1 момиче тя ми каза на лс че ще прати хора казах и в четвъртак час и дата да праща който ще праща но се насра .... много е лесно по нета овчари кое ще ми избоде очите ти зле ли си доказателства за извънземни да не би да има снимки и т.н. има те тоя .!.Първоначално написано от Forest_girl
Ама кой лично на теб ти е казал да разказваш квато и да била история ?!?!?!?! И даже със сичките обиди яко почваш да се повтаряш, явно речника ти и в тая област далеч не е богат![]()
xaxПървоначално написано от danibebi
![]()
явно и тфоя речник не е богат щом разказваш разни смешни историйки дето всеки ги знаеПървоначално написано от StolenBliss
![]()
евала на модераторската "помощ" в този случай ...![]()
ако темата е безсмисленна или написана на латиница я заключват,ама къде са,когато се води толкова ожесточен спор да заключат темата![]()
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Бе за кво да я заключват само заради тоя 'индивид' така да го нарека..
А иначе "пичовски" аз тия истории да не съм ти ги натресла на тебе я, ако щеш вярвай бе, кой те е карал
аз няам думи как да те нарека освен побъркано хипиПървоначално написано от StolenBliss
![]()
КЛЮЧ
Оо знам че нямаш думи, не се притеснявай![]()
Май не си наясно какво е хипи, а ?![]()
Забавен си .. наистина ! Пък и със самочувствие човекът. \
/ Научил е думите "хипи", "тъп" , "овца" и изразът "майка ти *********** " и сега да си покаже речника. Бравооо ! Айде сега след като си показа новите умения и знания върви наняде далеееееееееееееееч, че тука вече ни писна от такива като теб.
![]()
Айде де модчетааааааааааа !!! Какво е това чудо ?? Няма нужда да се заключва темата, защото е хубава. Просто изтрийте тъпите коментари.
Аз предлагам да продължим да си пишем по хубавата тема, а споровете да ги загърбим.Щом модераторите не се намесват, нека сами да се справим с проблемът.
"Advice is what we ask for when we already know the answer, but wish we didn't."
Първоначално написано от StolenBliss
не се притеснявай нямам думи как да те нарека тебеосвен боклук което можеби най ти подхожда
![]()
Първоначално написано от unfetter
ами ти си тъпо и просто хипи няма кфо да говоря повече![]()
М/у другото да те уведомя, че няма как да ме засегнеш, прекалено си ми под нивотои мисля че е крайно време да напуснеш темата щото никой не те иска тук и няма за кво да се натискаш. Разбирам че ти тряя някой който да ти обърне внимание, ама тук го няма
![]()
Искаш да си хипи, но те е страх да го признаеш ?Така де.. няма значение, защото вече даже не си и забавен
.
Хораа.. я да ви питам нещо, което ми е супер интересно. Какво мислите, че става след смъртта на даден човек ? Не би могло да е просто нищо.Трябва да има нещо. Ад, рай, прераждане.. каквото и да е. Какво мислите? Лично аз не приемам, че просто преставаш да съществуваш. Не мога да измисля никаква моя си теория
, но просто вътрешно знам, че смъртта не е краят. Как си го представяте?
![]()
И аз не мисля че смъртта е края, но има супер мн възможности и не можем да знаем точно коя от всичките е, но аз съм за преражданията. Мисля че се прераждаме и отново и отново и тряя да учим по нещо от всеки живот, като класовете, зависи от това което правиш дали ще преминеш в по-горен класПървоначално написано от unfetter
Да,или ще е това или пък както по съм склонна да мисля,че душата ти отива някъде и оттам наблюдаваш близките си и ги закриляш.Звучи странно за нас,защото не сме сигурни какво става след смъртта и сме скептични по този въпрос,но аз наистина си вярвам в загробния живот.Първоначално написано от StolenBliss
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
сори, не съм се усетилаПървоначално написано от UnkN0VVn
![]()
![]()
![]()
не аз кфото съм искал съм го постигналПървоначално написано от unfetter
просто хипита като вас ще им счупя грабнаците ако ви набарам шибаняци с промити мозъци ще те е страх като те начупя от бой ей го онова хипи дадох му всичко което трябваше на лс да ме намери и час му казах даже но се насра
само по нета сте силни смешници
Първоначално написано от StolenBliss
абе ей роб ти си под моето ниво няма кфо да говоря повечепомни само ,че ако те намеря щи тегля коршума веднага в тфа трябва да бъдеш сигурен
Апфууу стресна ме, нема да спя довечера...![]()
Оттук нататък ти бия пълен игнор да знаеш пък ти квото искаш си говори. Най добре сички да му бием игнора бтв щото ще пише ще пише пък ще му писне ако няма кой да му отговаря
и аз ще ти бия един шут в гъзъПървоначално написано от StolenBliss
![]()