- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Първоначално написано от Golqmpi4
![]()
Тежко е да си на 13 и да нямаш какво да правиш, нали?
Модераторите май пак са заети да си клатят краката...
П.С. След смъртта според мен няма нищо. Всичко си има край. И нямаше да е забавно, ако не беше така.
Първоначално написано от WaterLilly
не съм на 13 бе дъртакпък и форума е теен ти ако си над 18 кфо кибичиш тука овчи
![]()
Извини ме, 12 исках да кажа.Първоначално написано от Golqmpi4
аз изках да кажа да ти еба майкатаПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Абе има си нещо и това.Преди време с един приятел минавахме покрай едно изоставено място на един байр и гледаме в мястото някаква кръгла светлина сеено от горе нещо свети ни нямаше нищо, нито лампа, нито кола, абсолютно нищо какво беше не знам но определено вярвам в извънземни, или на майка ми и се е явил дядо ми нали за коледа се остава храната на масата и тя е оставила храната за вечерта но е прибрала приборите и после сънувала как дядо ми и казал че храната била много вкусна но нямах с какво да ям ;x така че си има нещо
Вчера вечерта на мен и съквартирантката ми се случи нещо много странно.Значи ние нали си живеем сами.Легнахме си и изгасихме абсолютно всички лампи.Гледахме един филм и по едно време изведнъж лампата в коридора светнаТя отказа да стане,но аз се престраших и отидох в коридора.Погледнах към вратата,а съквартирантката ми не е заключила,пуснала беше само желязната верижка.Вратат беше притворена ... Умрях.На сутринта пробвахме дали през процепа може да се провре ръка и примерно да светне лампата,но това е невъзможно.Единственото логи„но обяснение е вратата да е паянтова и сама да се е отворила от течение,а за лампата нз .. може би е имало късо съединение или нещо такова.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първоначално написано от brutaLxxbunny
кой филм гледахте ако е ужаси може и да сте влезнали в филма кой знае .....
Ти май нещо си търсиш само с кого да се заядеш и като никой не си върже на акъла,почваш отначалоПървоначално написано от Golqmpi4
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ти май само търсш с кого да се заядеш много си зле тя е написала гледахме филм след като го прочетох я питам ужаси ли беше комедия ли щото ако е бил ужаси може и да са се филмирали логично е ...... деба и криворазбрания скапан народ ......Първоначално написано от brutaLxxbunny
За вратата разбирам.. случва се да се отвори или да не е затворена хубаво, течение.. доста възможности, ама лампата ?Да не да е прецакан ключът? Да сте оставили светнато.. ?
Това не си го обяснявам. На мен ми е падала лампа само
. Ей така от тавана "БУМ ! " и ми изкара акъла. Явно й е писнало да си виси там. Кой да ти каже какво мисли една лампа.
![]()
Не.. сериозно - как така се е светнала?Ши умръ, ако съ светни съмъ
![]()
teenagers се водят хората от 13 до 19и то заради това "тийн" - fifteen, sixteen.. nineteen. Айде сега пак да му обърнем внимание, защото тъкмо млъкна.
![]()
офф проста кранто млъкни .....Първоначално написано от unfetter
Лъжа ли ?Айде сега, ако и за това съм хипи..
![]()
поеми ги в анала си тъпо просто хипиПървоначално написано от unfetter
прост си ти - не си запознат с елементарни неща. КОЕ да поема в анала си? Като си мераклия поеми го тиАко ще поема нещо някога, то ще е по МОЕ желание и сама ще си реша какво и кога да е. Измисли нещо по-добре, че даже и да ме развеселиш не успя..
![]()
хахаха ще поемеш кура ми в анала ти тъпа проста курво ае щи еба майката ако те намеря ще застрелямПървоначално написано от unfetter
ти не си запозната с елементарни неща явно живота ти е толкова скучен че вярваш и в дядо коледа още вярвай и в феята на зъбките ако искаш деба и сектите ......
що не напрайте отделна тема да се карате там, че ми стана интересно![]()
ПП - не заемам ничия страна
ЖЕНСК0 СЪМ
Я си изживей детството и си обогати речника, че си жалък !Проблем имаш, че вярвам в Дядо Коледа, Снежанка, Седемте джуджета, Феята на зъбките и прочие ? Айде накарай ме да не вярвам в тях !
Вземи се осъзнай ! Ще ме застрелял той.. абе човеко ! Осъзнай се малко !!
само към модераторите БРАВООООО !!! Когато някой каже "гък" 15 човека му се нахвърлят, а сега след като този кретен * не се обиждай, просто казвам истината - престани да се държиш като такъв и ще престана да те наричам така* порази цяла една тема вие се покрихте ! Евала !
darsit0 не правим отделна тема, защото няма смисъл. опитахме да продължим, но този нещастник не разбира от дума и явно не знае какво е ЦИВИЛИЗОВАН свят и продължава да обижда наред.
Да бяха изтрили темата поне, че да не се цапа с мненията на такива "пичове" ..Ако имаш малко мозък ще престанеш, защото нямам намерение да продължавам тези цигански истории ! Както казах - осъзнай се ! Щом това, че вярваме в нещо ни прави от "секта" - добре ! Аз съм от сектата на хипитата, отдел "побъркани", клас "няма спасение", вид "боже опази ! " . ДОВОЛЕН ??
Нали знаеш, че и тези, които са твърдяли, че Земята е кръгла са ги смятали за луди и вещери/вещици ? Не те карам да вярваш в НИЩО ! Опитахме цивилизовано да ти обясним, че това е невъзможно, но изборът си е твой! Недей вярва ! Аз пък вярвам. Ще продължа да вярвам , че има извънземни (микроби, бактерии или зелени еднооки човечета) . Айде сега изпсувай като за последно (ама хубаво !! целия речник използвай ) и да се свърши, че много внимание ти се обърна.![]()
Ей хора, днес писах на лично на модератор и се надявам да се намеси. Дано се отървем скоро от дразнителя
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
абе шматка ти си боклук казвам самата изстинаПървоначално написано от unfetter
тъпа и проста вещица не ме занимавай с циганските ти истории секти и подобни неща както ти казах ако те намеря ще те застрелям такива хора като тебе нетрябва да има
аз не пиша презентация а пиша на лешници като тебе
ти си изживей детството че май ти е доста скучен живота и ти се иска да съществуват много неща за да го разнообразиш малко съжелявам те
![]()
дразнителя си ти овчи дано някой отърве света от тебеПървоначално написано от StolenBliss
![]()
Амбринджинджоуааааа ! Амбринджинджоуааааа !Амбринджинджоуаааааааааа ааааааааааааааааа ! Сега ще се превърнеш в прилен със заешки уши !- каза вещицата. - Единственото ти спасение е да се присъединиш към сектата на вещиците или ще бродиш като прилеп със заешки уши за вечни времена !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаххаха мене клетви не ме хващат бе овчиПървоначално написано от unfetter
бахти измекяра .......