.
Отговор в тема
Страница 12 от 41 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1001

Тема: Духовее...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Golqmpi4
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Апфууу стресна ме, нема да спя довечера...
    Оттук нататък ти бия пълен игнор да знаеш пък ти квото искаш си говори. Най добре сички да му бием игнора бтв щото ще пише ще пише пък ще му писне ако няма кой да му отговаря
    и аз ще ти бия един шут в гъзъ

Тежко е да си на 13 и да нямаш какво да правиш, нали?
    Модераторите май пак са заети да си клатят краката...

П.С. След смъртта според мен няма нищо. Всичко си има край. И нямаше да е забавно, ако не беше така.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Апфууу стресна ме, нема да спя довечера...
    Оттук нататък ти бия пълен игнор да знаеш пък ти квото искаш си говори. Най добре сички да му бием игнора бтв щото ще пише ще пише пък ще му писне ако няма кой да му отговаря
    и аз ще ти бия един шут в гъзъ

Тежко е да си на 13 и да нямаш какво да правиш, нали?
    Модераторите май пак са заети да си клатят краката...

П.С. След смъртта според мен няма нищо. Всичко си има край. И нямаше да е забавно, ако не беше така.

не съм на 13 бе дъртак пък и форума е теен ти ако си над 18 кфо кибичиш тука овчи

Супер фен Аватара на WaterLilly
    не съм на 13 бе дъртак пък и форума е теен ти ако си над 18 кфо кибичиш тука овчи
    Извини ме, 12 исках да кажа.

Боже, боже спорове и нищо интересно.. Какво да се прави.

аз изках да кажа да ти еба майката

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Абе има си нещо и това.Преди време с един приятел минавахме покрай едно изоставено място на един байр и гледаме в мястото някаква кръгла светлина сеено от горе нещо свети ни нямаше нищо, нито лампа, нито кола, абсолютно нищо какво беше не знам но определено вярвам в извънземни, или на майка ми и се е явил дядо ми нали за коледа се остава храната на масата и тя е оставила храната за вечерта но е прибрала приборите и после сънувала как дядо ми и казал че храната била много вкусна но нямах с какво да ям ;x така че си има нещо

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Вчера вечерта на мен и съквартирантката ми се случи нещо много странно.Значи ние нали си живеем сами.Легнахме си и изгасихме абсолютно всички лампи.Гледахме един филм и по едно време изведнъж лампата в коридора светна Тя отказа да стане,но аз се престраших и отидох в коридора.Погледнах към вратата,а съквартирантката ми не е заключила,пуснала беше само желязната верижка.Вратат беше притворена ... Умрях.На сутринта пробвахме дали през процепа може да се провре ръка и примерно да светне лампата,но това е невъзможно.Единственото логи„но обяснение е вратата да е паянтова и сама да се е отворила от течение,а за лампата нз .. може би е имало късо съединение или нещо такова.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Вчера вечерта на мен и съквартирантката ми се случи нещо много странно.Значи ние нали си живеем сами.Легнахме си и изгасихме абсолютно всички лампи.Гледахме един филм и по едно време изведнъж лампата в коридора светна Тя отказа да стане,но аз се престраших и отидох в коридора.Погледнах към вратата,а съквартирантката ми не е заключила,пуснала беше само желязната верижка.Вратат беше притворена ... Умрях.На сутринта пробвахме дали през процепа може да се провре ръка и примерно да светне лампата,но това е невъзможно.Единственото логи„но обяснение е вратата да е паянтова и сама да се е отворила от течение,а за лампата нз .. може би е имало късо съединение или нещо такова.

кой филм гледахте ако е ужаси може и да сте влезнали в филма кой знае .....

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny

Ти май нещо си търсиш само с кого да се заядеш и като никой не си върже на акъла,почваш отначало
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Ти май нещо си търсиш само с кого да се заядеш и като никой не си върже на акъла,почваш отначало
    ти май само търсш с кого да се заядеш много си зле тя е написала гледахме филм след като го прочетох я питам ужаси ли беше комедия ли щото ако е бил ужаси може и да са се филмирали логично е ...... деба и криворазбрания скапан народ ......

За вратата разбирам.. случва се да се отвори или да не е затворена хубаво, течение.. доста възможности, ама лампата ? Да не да е прецакан ключът? Да сте оставили светнато.. ? Това не си го обяснявам. На мен ми е падала лампа само . Ей така от тавана "БУМ ! " и ми изкара акъла. Явно й е писнало да си виси там. Кой да ти каже какво мисли една лампа.
    Не.. сериозно - как така се е светнала? Ши умръ, ако съ светни съмъ

Голям фен Аватара на Callisto
    аз изках да кажа да ти е** майката
    Той форума мутира не се безпокой. Като гледам вече имаме подфоруми като "Пълнолетник 18+" и нещо за мамите.

teenagers се водят хората от 13 до 19 и то заради това "тийн" - fifteen, sixteen.. nineteen. Айде сега пак да му обърнем внимание, защото тъкмо млъкна.

Цитирай Първоначално написано от unfetter
    teenagers се водят хората от 13 до 19 и то заради това "тийн" - fifteen, sixteen.. nineteen. Айде сега пак да му обърнем внимание, защото тъкмо млъкна.
    офф проста кранто млъкни .....

Лъжа ли ? Айде сега, ако и за това съм хипи..

Лъжа ли ? Айде сега, ако и за това съм хипи..
    поеми ги в анала си тъпо просто хипи

прост си ти - не си запознат с елементарни неща. КОЕ да поема в анала си? Като си мераклия поеми го ти Ако ще поема нещо някога, то ще е по МОЕ желание и сама ще си реша какво и кога да е. Измисли нещо по-добре, че даже и да ме развеселиш не успя..

прост си ти - не си запознат с елементарни неща. КОЕ да поема в анала си? Като си мераклия поеми го ти Ако ще поема нещо някога, то ще е по МОЕ желание и сама ще си реша какво и кога да е. Измисли нещо по-добре, че даже и да ме развеселиш не успя..
    хахаха ще поемеш кура ми в анала ти тъпа проста курво ае щи еба майката ако те намеря ще застрелям ти не си запозната с елементарни неща явно живота ти е толкова скучен че вярваш и в дядо коледа още вярвай и в феята на зъбките ако искаш деба и сектите ......

Голям фен Аватара на darsit0
    що не напрайте отделна тема да се карате там, че ми стана интересно

ПП - не заемам ничия страна
    ЖЕНСК0 СЪМ

Я си изживей детството и си обогати речника, че си жалък ! Проблем имаш, че вярвам в Дядо Коледа, Снежанка, Седемте джуджета, Феята на зъбките и прочие ? Айде накарай ме да не вярвам в тях ! Вземи се осъзнай ! Ще ме застрелял той.. абе човеко ! Осъзнай се малко !!

само към модераторите БРАВООООО !!! Когато някой каже "гък" 15 човека му се нахвърлят, а сега след като този кретен * не се обиждай, просто казвам истината - престани да се държиш като такъв и ще престана да те наричам така * порази цяла една тема вие се покрихте ! Евала !

darsit0 не правим отделна тема, защото няма смисъл. опитахме да продължим, но този нещастник не разбира от дума и явно не знае какво е ЦИВИЛИЗОВАН свят и продължава да обижда наред.

Да бяха изтрили темата поне, че да не се цапа с мненията на такива "пичове" .. Ако имаш малко мозък ще престанеш, защото нямам намерение да продължавам тези цигански истории ! Както казах - осъзнай се ! Щом това, че вярваме в нещо ни прави от "секта" - добре ! Аз съм от сектата на хипитата, отдел "побъркани", клас "няма спасение", вид "боже опази ! " . ДОВОЛЕН ??
    Нали знаеш, че и тези, които са твърдяли, че Земята е кръгла са ги смятали за луди и вещери/вещици ? Не те карам да вярваш в НИЩО ! Опитахме цивилизовано да ти обясним, че това е невъзможно, но изборът си е твой! Недей вярва ! Аз пък вярвам. Ще продължа да вярвам , че има извънземни (микроби, бактерии или зелени еднооки човечета) . Айде сега изпсувай като за последно (ама хубаво !! целия речник използвай ) и да се свърши, че много внимание ти се обърна.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Ей хора, днес писах на лично на модератор и се надявам да се намеси. Дано се отървем скоро от дразнителя
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Я си изживей детството и си обогати речника, че си жалък ! Проблем имаш, че вярвам в Дядо Коледа, Снежанка, Седемте джуджета, Феята на зъбките и прочие ? Айде накарай ме да не вярвам в тях ! Вземи се осъзнай ! Ще ме застрелял той.. абе човеко ! Осъзнай се малко !!

само към модераторите БРАВООООО !!! Когато някой каже "гък" 15 човека му се нахвърлят, а сега след като този кретен * не се обиждай, просто казвам истината - престани да се държиш като такъв и ще престана да те наричам така * порази цяла една тема вие се покрихте ! Евала !

darsit0 не правим отделна тема, защото няма смисъл. опитахме да продължим, но този нещастник не разбира от дума и явно не знае какво е ЦИВИЛИЗОВАН свят и продължава да обижда наред.

Да бяха изтрили темата поне, че да не се цапа с мненията на такива "пичове" .. Ако имаш малко мозък ще престанеш, защото нямам намерение да продължавам тези цигански истории ! Както казах - осъзнай се ! Щом това, че вярваме в нещо ни прави от "секта" - добре ! Аз съм от сектата на хипитата, отдел "побъркани", клас "няма спасение", вид "боже опази ! " . ДОВОЛЕН ??
    Нали знаеш, че и тези, които са твърдяли, че Земята е кръгла са ги смятали за луди и вещери/вещици ? Не те карам да вярваш в НИЩО ! Опитахме цивилизовано да ти обясним, че това е невъзможно, но изборът си е твой! Недей вярва ! Аз пък вярвам. Ще продължа да вярвам , че има извънземни (микроби, бактерии или зелени еднооки човечета) . Айде сега изпсувай като за последно (ама хубаво !! целия речник използвай ) и да се свърши, че много внимание ти се обърна.
    абе шматка ти си боклук казвам самата изстина тъпа и проста вещица не ме занимавай с циганските ти истории секти и подобни неща както ти казах ако те намеря ще те застрелям такива хора като тебе нетрябва да има аз не пиша презентация а пиша на лешници като тебе ти си изживей детството че май ти е доста скучен живота и ти се иска да съществуват много неща за да го разнообразиш малко съжелявам те

Ей хора, днес писах на лично на модератор и се надявам да се намеси. Дано се отървем скоро от дразнителя
    дразнителя си ти овчи дано някой отърве света от тебе

Амбринджинджоуааааа ! Амбринджинджоуааааа !Амбринджинджоуаааааааааа ааааааааааааааааа ! Сега ще се превърнеш в прилен със заешки уши ! - каза вещицата. - Единственото ти спасение е да се присъединиш към сектата на вещиците или ще бродиш като прилеп със заешки уши за вечни времена !

Амбринджинджоуааааа ! Амбринджинджоуааааа !Амбринджинджоуаааааааааа ааааааааааааааааа ! Сега ще се превърнеш в прилен със заешки уши ! - каза вещицата. - Единственото ти спасение е да се присъединиш към сектата на вещиците или ще бродиш като прилеп със заешки уши за вечни времена !

хаххаха мене клетви не ме хващат бе овчи бахти измекяра .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си