.
Отговор в тема
Страница 13 от 40 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1001

Тема: Духовее...

Hybrid View

За вратата разбирам.. случва се да се отвори или да не е затворена хубаво, течение.. доста възможности, ама лампата ? Да не да е прецакан ключът? Да сте оставили светнато.. ? Това не си го обяснявам. На мен ми е падала лампа само . Ей така от тавана "БУМ ! " и ми изкара акъла. Явно й е писнало да си виси там. Кой да ти каже какво мисли една лампа.
    Не.. сериозно - как така се е светнала? Ши умръ, ако съ светни съмъ

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от Golqmpi4
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    не съм на 13 бе дъртак пък и форума е теен ти ако си над 18 кфо кибичиш тука овчи
    Извини ме, 12 исках да кажа.
    аз изках да кажа да ти е** майката
    Той форума мутира не се безпокой. Като гледам вече имаме подфоруми като "Пълнолетник 18+" и нещо за мамите.

teenagers се водят хората от 13 до 19 и то заради това "тийн" - fifteen, sixteen.. nineteen. Айде сега пак да му обърнем внимание, защото тъкмо млъкна.

Цитирай Първоначално написано от unfetter
    teenagers се водят хората от 13 до 19 и то заради това "тийн" - fifteen, sixteen.. nineteen. Айде сега пак да му обърнем внимание, защото тъкмо млъкна.
    офф проста кранто млъкни .....

Лъжа ли ? Айде сега, ако и за това съм хипи..

Лъжа ли ? Айде сега, ако и за това съм хипи..
    поеми ги в анала си тъпо просто хипи

прост си ти - не си запознат с елементарни неща. КОЕ да поема в анала си? Като си мераклия поеми го ти Ако ще поема нещо някога, то ще е по МОЕ желание и сама ще си реша какво и кога да е. Измисли нещо по-добре, че даже и да ме развеселиш не успя..

прост си ти - не си запознат с елементарни неща. КОЕ да поема в анала си? Като си мераклия поеми го ти Ако ще поема нещо някога, то ще е по МОЕ желание и сама ще си реша какво и кога да е. Измисли нещо по-добре, че даже и да ме развеселиш не успя..
    хахаха ще поемеш кура ми в анала ти тъпа проста курво ае щи еба майката ако те намеря ще застрелям ти не си запозната с елементарни неща явно живота ти е толкова скучен че вярваш и в дядо коледа още вярвай и в феята на зъбките ако искаш деба и сектите ......

Голям фен Аватара на darsit0
    що не напрайте отделна тема да се карате там, че ми стана интересно

ПП - не заемам ничия страна
    ЖЕНСК0 СЪМ

Я си изживей детството и си обогати речника, че си жалък ! Проблем имаш, че вярвам в Дядо Коледа, Снежанка, Седемте джуджета, Феята на зъбките и прочие ? Айде накарай ме да не вярвам в тях ! Вземи се осъзнай ! Ще ме застрелял той.. абе човеко ! Осъзнай се малко !!

само към модераторите БРАВООООО !!! Когато някой каже "гък" 15 човека му се нахвърлят, а сега след като този кретен * не се обиждай, просто казвам истината - престани да се държиш като такъв и ще престана да те наричам така * порази цяла една тема вие се покрихте ! Евала !

darsit0 не правим отделна тема, защото няма смисъл. опитахме да продължим, но този нещастник не разбира от дума и явно не знае какво е ЦИВИЛИЗОВАН свят и продължава да обижда наред.

Да бяха изтрили темата поне, че да не се цапа с мненията на такива "пичове" .. Ако имаш малко мозък ще престанеш, защото нямам намерение да продължавам тези цигански истории ! Както казах - осъзнай се ! Щом това, че вярваме в нещо ни прави от "секта" - добре ! Аз съм от сектата на хипитата, отдел "побъркани", клас "няма спасение", вид "боже опази ! " . ДОВОЛЕН ??
    Нали знаеш, че и тези, които са твърдяли, че Земята е кръгла са ги смятали за луди и вещери/вещици ? Не те карам да вярваш в НИЩО ! Опитахме цивилизовано да ти обясним, че това е невъзможно, но изборът си е твой! Недей вярва ! Аз пък вярвам. Ще продължа да вярвам , че има извънземни (микроби, бактерии или зелени еднооки човечета) . Айде сега изпсувай като за последно (ама хубаво !! целия речник използвай ) и да се свърши, че много внимание ти се обърна.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Ей хора, днес писах на лично на модератор и се надявам да се намеси. Дано се отървем скоро от дразнителя
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Я си изживей детството и си обогати речника, че си жалък ! Проблем имаш, че вярвам в Дядо Коледа, Снежанка, Седемте джуджета, Феята на зъбките и прочие ? Айде накарай ме да не вярвам в тях ! Вземи се осъзнай ! Ще ме застрелял той.. абе човеко ! Осъзнай се малко !!

само към модераторите БРАВООООО !!! Когато някой каже "гък" 15 човека му се нахвърлят, а сега след като този кретен * не се обиждай, просто казвам истината - престани да се държиш като такъв и ще престана да те наричам така * порази цяла една тема вие се покрихте ! Евала !

darsit0 не правим отделна тема, защото няма смисъл. опитахме да продължим, но този нещастник не разбира от дума и явно не знае какво е ЦИВИЛИЗОВАН свят и продължава да обижда наред.

Да бяха изтрили темата поне, че да не се цапа с мненията на такива "пичове" .. Ако имаш малко мозък ще престанеш, защото нямам намерение да продължавам тези цигански истории ! Както казах - осъзнай се ! Щом това, че вярваме в нещо ни прави от "секта" - добре ! Аз съм от сектата на хипитата, отдел "побъркани", клас "няма спасение", вид "боже опази ! " . ДОВОЛЕН ??
    Нали знаеш, че и тези, които са твърдяли, че Земята е кръгла са ги смятали за луди и вещери/вещици ? Не те карам да вярваш в НИЩО ! Опитахме цивилизовано да ти обясним, че това е невъзможно, но изборът си е твой! Недей вярва ! Аз пък вярвам. Ще продължа да вярвам , че има извънземни (микроби, бактерии или зелени еднооки човечета) . Айде сега изпсувай като за последно (ама хубаво !! целия речник използвай ) и да се свърши, че много внимание ти се обърна.
    абе шматка ти си боклук казвам самата изстина тъпа и проста вещица не ме занимавай с циганските ти истории секти и подобни неща както ти казах ако те намеря ще те застрелям такива хора като тебе нетрябва да има аз не пиша презентация а пиша на лешници като тебе ти си изживей детството че май ти е доста скучен живота и ти се иска да съществуват много неща за да го разнообразиш малко съжелявам те

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Ей хора, днес писах на лично на модератор и се надявам да се намеси. Дано се отървем скоро от дразнителя
    дразнителя си ти овчи дано някой отърве света от тебе

Амбринджинджоуааааа ! Амбринджинджоуааааа !Амбринджинджоуаааааааааа ааааааааааааааааа ! Сега ще се превърнеш в прилен със заешки уши ! - каза вещицата. - Единственото ти спасение е да се присъединиш към сектата на вещиците или ще бродиш като прилеп със заешки уши за вечни времена !

Амбринджинджоуааааа ! Амбринджинджоуааааа !Амбринджинджоуаааааааааа ааааааааааааааааа ! Сега ще се превърнеш в прилен със заешки уши ! - каза вещицата. - Единственото ти спасение е да се присъединиш към сектата на вещиците или ще бродиш като прилеп със заешки уши за вечни времена !

хаххаха мене клетви не ме хващат бе овчи бахти измекяра .......

какво искаш тогава ? доказах, че съм вещица, казах ти, че съм в сектата на хипитата, даже и отдела и вида ти казах, ама ти не ! Айде кажи какво искаш, че да се махнеш,а ? Овете са благородни животни, така че МЕРСИ !
    Осъзнай сеее..

какво искаш тогава ? доказах, че съм вещица, казах ти, че съм в сектата на хипитата, даже и отдела и вида ти казах, ама ти не ! Айде кажи какво искаш, че да се махнеш,а ? Овете са благородни животни, така че МЕРСИ !
    Осъзнай сеее..

не приемам съвети от човек служещ в секта и вярващ в глупости и аз искам да се махнеш ама .....
    пп викаш кфо искам за да се махна ли ? 1 милярд долара в брой добре ще ми дойдат даже никога няма да ме видиш повече хХаха

Град
    ImaginaryWorld.com
    Осъзнай сеее..

не приемам съвети от човек служещ в секта и вярващ в глупости и аз искам да се махнеш ама .....
    пп викаш кфо искам за да се махна ли ? 1 милярд долара в брой добре ще ми дойдат даже никога няма да ме видиш повече хХаха
    Че тя никога не те е и виждала, бе мозък и по-добре иначе кой знае кви кошмари ще има горката. Айде сега чакам да постотнеш репертоара с хипито, овца да кажеш че ме съжаляваш, че съм от секта и да ме напсуваш. Като отворена книга си , с нищо ново не можеш да се представиш

Голям фен Аватара на darsit0
    Осъзнай сеее..

Че тя никога не те е и виждала, бе мозък и по-добре иначе кой знае кви кошмари ще има горката. Айде сега чакам да постотнеш репертоара с хипито, овца да кажеш че ме съжаляваш, че съм от секта и да ме напсуваш. Като отворена книга си , с нищо ново не можеш да се представиш
    "к***а" забрави
    ЖЕНСК0 СЪМ

не беше овца, а овчи !

Осъзнай сеее..

ти си като отворена книга нали те виждам че ти се иска да вярваш в всичко защото живота ти е прекалено скапан както и на оная другата сигурно ако ви видя ще сънувам кошмара ама не ми пречи да ви начупя забите тъпа овца била си и оставаш си така

Град
    ImaginaryWorld.com
    хахаххахахахаах както си знаех нямаш нищо ново за казване депресиращо си тъп и елементарен, Саше !!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

хахаххахахахаах както си знаех нямаш нищо ново за казване депресиращо си тъп и елементарен, Саше !!
    хахахах виж се колко си се депресирала да не ти затворят темата :д;д;д; толко те е страх че напрао ........ съжелявам те

Град
    Lyon
    в извънземни.. нз дали да вярвам .. но не и в тези зелени чудовища с големи черни очи .. а в духове вярвам ! .. и мн ме е страх .. особено ако гледам на тъмно филм за духове.. айде после иди сам до кенефа...
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си