- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
За вратата разбирам.. случва се да се отвори или да не е затворена хубаво, течение.. доста възможности, ама лампата ?Да не да е прецакан ключът? Да сте оставили светнато.. ?
Това не си го обяснявам. На мен ми е падала лампа само
. Ей така от тавана "БУМ ! " и ми изкара акъла. Явно й е писнало да си виси там. Кой да ти каже какво мисли една лампа.
![]()
Не.. сериозно - как така се е светнала?Ши умръ, ако съ светни съмъ
![]()
teenagers се водят хората от 13 до 19и то заради това "тийн" - fifteen, sixteen.. nineteen. Айде сега пак да му обърнем внимание, защото тъкмо млъкна.
![]()
офф проста кранто млъкни .....Първоначално написано от unfetter
Лъжа ли ?Айде сега, ако и за това съм хипи..
![]()
поеми ги в анала си тъпо просто хипиПървоначално написано от unfetter
прост си ти - не си запознат с елементарни неща. КОЕ да поема в анала си? Като си мераклия поеми го тиАко ще поема нещо някога, то ще е по МОЕ желание и сама ще си реша какво и кога да е. Измисли нещо по-добре, че даже и да ме развеселиш не успя..
![]()
хахаха ще поемеш кура ми в анала ти тъпа проста курво ае щи еба майката ако те намеря ще застрелямПървоначално написано от unfetter
ти не си запозната с елементарни неща явно живота ти е толкова скучен че вярваш и в дядо коледа още вярвай и в феята на зъбките ако искаш деба и сектите ......
що не напрайте отделна тема да се карате там, че ми стана интересно![]()
ПП - не заемам ничия страна
ЖЕНСК0 СЪМ
Я си изживей детството и си обогати речника, че си жалък !Проблем имаш, че вярвам в Дядо Коледа, Снежанка, Седемте джуджета, Феята на зъбките и прочие ? Айде накарай ме да не вярвам в тях !
Вземи се осъзнай ! Ще ме застрелял той.. абе човеко ! Осъзнай се малко !!
само към модераторите БРАВООООО !!! Когато някой каже "гък" 15 човека му се нахвърлят, а сега след като този кретен * не се обиждай, просто казвам истината - престани да се държиш като такъв и ще престана да те наричам така* порази цяла една тема вие се покрихте ! Евала !
darsit0 не правим отделна тема, защото няма смисъл. опитахме да продължим, но този нещастник не разбира от дума и явно не знае какво е ЦИВИЛИЗОВАН свят и продължава да обижда наред.
Да бяха изтрили темата поне, че да не се цапа с мненията на такива "пичове" ..Ако имаш малко мозък ще престанеш, защото нямам намерение да продължавам тези цигански истории ! Както казах - осъзнай се ! Щом това, че вярваме в нещо ни прави от "секта" - добре ! Аз съм от сектата на хипитата, отдел "побъркани", клас "няма спасение", вид "боже опази ! " . ДОВОЛЕН ??
Нали знаеш, че и тези, които са твърдяли, че Земята е кръгла са ги смятали за луди и вещери/вещици ? Не те карам да вярваш в НИЩО ! Опитахме цивилизовано да ти обясним, че това е невъзможно, но изборът си е твой! Недей вярва ! Аз пък вярвам. Ще продължа да вярвам , че има извънземни (микроби, бактерии или зелени еднооки човечета) . Айде сега изпсувай като за последно (ама хубаво !! целия речник използвай ) и да се свърши, че много внимание ти се обърна.![]()
Ей хора, днес писах на лично на модератор и се надявам да се намеси. Дано се отървем скоро от дразнителя
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
абе шматка ти си боклук казвам самата изстинаПървоначално написано от unfetter
тъпа и проста вещица не ме занимавай с циганските ти истории секти и подобни неща както ти казах ако те намеря ще те застрелям такива хора като тебе нетрябва да има
аз не пиша презентация а пиша на лешници като тебе
ти си изживей детството че май ти е доста скучен живота и ти се иска да съществуват много неща за да го разнообразиш малко съжелявам те
![]()
дразнителя си ти овчи дано някой отърве света от тебеПървоначално написано от StolenBliss
![]()
Амбринджинджоуааааа ! Амбринджинджоуааааа !Амбринджинджоуаааааааааа ааааааааааааааааа ! Сега ще се превърнеш в прилен със заешки уши !- каза вещицата. - Единственото ти спасение е да се присъединиш към сектата на вещиците или ще бродиш като прилеп със заешки уши за вечни времена !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаххаха мене клетви не ме хващат бе овчиПървоначално написано от unfetter
бахти измекяра .......
какво искаш тогава ?доказах, че съм вещица, казах ти, че съм в сектата на хипитата, даже и отдела и вида ти казах, ама ти не ! Айде кажи какво искаш, че да се махнеш,а ? Овете са благородни животни, така че МЕРСИ !
![]()
Осъзнай сеее..
Първоначално написано от unfetter
не приемам съвети от човек служещ в секта и вярващ в глупостии аз искам да се махнеш ама .....
пп викаш кфо искам за да се махна ли ? 1 милярд долара в брой добре ще ми дойдат даже никога няма да ме видиш повече хХаха![]()
Че тя никога не те е и виждала, бе мозъкПървоначално написано от Golqmpi4
и по-добре иначе кой знае кви кошмари ще има горката. Айде сега чакам да постотнеш репертоара с хипито, овца да кажеш че ме съжаляваш, че съм от секта и да ме напсуваш. Като отворена книга си , с нищо ново не можеш да се представиш
![]()
"к***а" забравиПървоначално написано от StolenBliss
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не беше овца, а овчи !![]()
Първоначално написано от StolenBliss
ти си като отворена книга нали те виждам че ти се иска да вярваш в всичко защото живота ти е прекалено скапанкакто и на оная другата сигурно ако ви видя ще сънувам кошмара ама не ми пречи да ви начупя забите
тъпа овца била си и оставаш си така
![]()
хахаххахахахаах както си знаех нямаш нищо ново за казване![]()
депресиращо си тъп и елементарен, Саше !!
![]()
![]()
хахахах виж се колко си се депресирала да не ти затворят темата :д;д;д; толко те е страх че напрао ........ съжелявам теПървоначално написано от StolenBliss
![]()
![]()
в извънземни.. нз дали да вярвам .. но не и в тези зелени чудовища с големи черни очи.. а в духове вярвам ! .. и мн ме е страх .. особено ако гледам на тъмно филм за духове.. айде после иди сам до кенефа...
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”