- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
какво искаш тогава ?доказах, че съм вещица, казах ти, че съм в сектата на хипитата, даже и отдела и вида ти казах, ама ти не ! Айде кажи какво искаш, че да се махнеш,а ? Овете са благородни животни, така че МЕРСИ !
![]()
Осъзнай сеее..
Първоначално написано от unfetter
не приемам съвети от човек служещ в секта и вярващ в глупостии аз искам да се махнеш ама .....
пп викаш кфо искам за да се махна ли ? 1 милярд долара в брой добре ще ми дойдат даже никога няма да ме видиш повече хХаха![]()
Че тя никога не те е и виждала, бе мозъкПървоначално написано от Golqmpi4
и по-добре иначе кой знае кви кошмари ще има горката. Айде сега чакам да постотнеш репертоара с хипито, овца да кажеш че ме съжаляваш, че съм от секта и да ме напсуваш. Като отворена книга си , с нищо ново не можеш да се представиш
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
"к***а" забравиПървоначално написано от StolenBliss
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не беше овца, а овчи !![]()
Първоначално написано от StolenBliss
ти си като отворена книга нали те виждам че ти се иска да вярваш в всичко защото живота ти е прекалено скапанкакто и на оная другата сигурно ако ви видя ще сънувам кошмара ама не ми пречи да ви начупя забите
тъпа овца била си и оставаш си така
![]()
хахаххахахахаах както си знаех нямаш нищо ново за казване![]()
депресиращо си тъп и елементарен, Саше !!
![]()
![]()
хахахах виж се колко си се депресирала да не ти затворят темата :д;д;д; толко те е страх че напрао ........ съжелявам теПървоначално написано от StolenBliss
![]()
![]()
в извънземни.. нз дали да вярвам .. но не и в тези зелени чудовища с големи черни очи.. а в духове вярвам ! .. и мн ме е страх .. особено ако гледам на тъмно филм за духове.. айде после иди сам до кенефа...
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Духове има, лично мнение. Все пак тялото ни е обвивка.
Извънземни, предполагам.
Гледам тука някакъв спор се е заформил, но ми се вижда безсмислен. Десет човека спорят с аргументи, а един ... използва каруцарски изрази, показващи, че може да има и индивиди с отрицателно ниво на интелигентност.
...
Първоначално написано от Ryapoff
кфи аргументи имате бе грозен много сте зле за съществуването на извънземни няма доказателства всичко е FAKE AND GAY докато на живо не видя пред мене извънземни както и да изглеждат няма да повярвам много се филмирате всичко е само предположения догатки и легинди смотаняци ГОВОРЯ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ![]()
Ти май си с нова регистрация а ? Май са те баннали ? Нищо, и за тая регистрация ще съобщя![]()
Уоу,преди малко стана нещо доста странно.Майка ми ме помоли да си оправя стаята,оправих я,само не прибрах един крем.Преди да отиде до магазина мама каза: ,,Прибери крема в онази чантичка на Рефан." и излезе.Аз продължих да си гледам филма и малко след като мама отиде до магазина се случи нещо,което още не мога да си обясня.Чантичката стоеше върху бюрото ми,бях я сложила навътре,облегната върху моливника ми и изведнъж се чу шум.Станах и отидох до стаята ми да видя какво стана-чантата беше на земята.Наистина не можах да си го обясня как стана при положение,че беше прибрана навътре и облегната до моливника,просто НЯМАШЕ начин да падне?!WTF?!Знам,че дрънкам глупости и звучи много психопатско ама ..![]()
wowПървоначално написано от HardGirl666
тфа не е ебавка, нали?
ЖЕНСК0 СЪМ
абе не може всичко да е око да види ръка да пипне.. принципно и на мен ми са интересни тея неща..ноо няма как да ги видим... това са души просто,не са материя...може с нещо да подскажат за присъствието си ..но е някак си невъзможно да ги видим..освен да ги усетим.. някои подсказват със специфична миризма..други пък с някакви действия и т.н. ако всички са на тая логика че ако не видят значи не е истина са в грешка... има много неща в които вярваме но не сме ги виждали.. просто се оповаваме на нечии теории... мисълта ми е,че смятам,че съществуват,но нали не се надявате да излезете в 00:00 и да видите бяла нощница да се разхожда из стаята ви.... тея неща ги дават по филмчетата.. пък и освен това има милиони проучвания на тая тема,статии,видео,филми ала бала.. се някак си има нещо.. не може всичко да е измислица...
![]()
Първоначално написано от StolenBliss
защо ме питаш като само си отговаряш на въпросите ? имаш нужда от психиятър побъркано хипо скапано ...... не ме занимавай с глупостите си![]()
ти си в голяма грешка без неуспорими доказателства няма да повярвам в извънземнитеПървоначално написано от vaniliika
![]()
ва си е само твой проблем, не знам защо мислиш, че трябва да ни имформираш.Първоначално написано от golqmpi41
Из вярвам в духове извънземни, не просто вярвам, съм сигурна.. Просто не сме открили още много неща,.
тфа си е тфой проблем че ти вярваш в извънземни аз в извънземни не вярвамПървоначално написано от Forest_girl
спирам с спора ае спрете да спамите вече ........
За мен също единственото логично обяснение е нещо ключа да не е наред.И не сме оставили светнато,щото нали ние видяхме момента,в който лампата светна сама.Не знам честно да ти кажа и азПървоначално написано от unfetter
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да, и аз съм на това мнение !Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Абе "пич" не си виждал 2 000 000 000 в брой, обаче ги има, нали?![]()
Първоначално написано от golqmpi41
Ей олигофренче недорасло, земи се скрий някъде вече и изчезвай оттук че ти спамиш и много дразниш.Няма такава напаст, не си желан тук ама се натискаш. Явно твоя живот е скучен че само се заяждаш. СъжЕлявам те ... Много ми е интересно и IP-то като ти баннат, дали ще те спасят новите регистрации, щото си ебати тъпото и комплексирано до болка същество, което не разбира от дума![]()