.
Отговор в тема
Страница 14 от 41 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1001

Тема: Духовее...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не му обръщайте внимание,той да си спами там,когато види,че вече никой не му обръща внимание - ще спре сам..

Както и да е...
    Давайте още интересни духовити истории

Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Цитирай Първоначално написано от golqmpi41
    Ти май си с нова регистрация а ? Май са те баннали ? Нищо, и за тая регистрация ще съобщя

защо ме питаш като само си отговаряш на въпросите ? имаш нужда от психиятър побъркано хипо скапано ...... не ме занимавай с глупостите си

Ей олигофренче недорасло, земи се скрий някъде вече и изчезвай оттук че ти спамиш и много дразниш.Няма такава напаст, не си желан тук ама се натискаш. Явно твоя живот е скучен че само се заяждаш. СъжЕлявам те ... Много ми е интересно и IP-то като ти баннат, дали ще те спасят новите регистрации, щото си ебати тъпото и комплексирано до болка същество, което не разбира от дума
    абе ей боклук ае да ти еба путката майна проста не се заяждам а казвам истината няма да повярвам в насраните ви извънземни докато няма доказателства бе побърканячко лекувай се ти си луда ..... съжелявам те даже за секунда се замислих на човек колко трябва да му е СКУЧЕН ЖАЛЪК СКАПАН ПРОВАЛЕН ЖИВОТА че да си фантазира толкова и да му се иска да съществуват извънземни явно ти си живия пример съжелявам те

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не му обръщайте внимание,той да си спами там,когато види,че вече никой не му обръща внимание - ще спре сам..

Както и да е...

аз не ви обръщам внимание никога .... но тфа не ми пречи да ви псувам нали ? :Д
    както и да е спрете с спама боклуцииии

Цитирай Първоначално написано от mrafka
    Абе "пич" не си виждал 2 000 000 000 в брой, обаче ги има, нали?
    и ти не си виждал 100 лева ама ги има нали само ще ти кажа че тфа е най простото сравнение защото ти се иска да съществуват извънземните и ще намериш 1000 скапани примерчета но истината е че няма доказателства от там нататака сам си прави изводите мравка ли си муха ли си

"и ти не си виждал 100 лева ама ги има нали " не е истина как сам си противоречеш! ;D ММ виждала съм 100 лева!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от golqmpi92

Както и да е...

Да,не ни обръщаш внимание - но отговаряш на всички ни..И ако тове не е обръщане на вниманиее.......

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    1во - темата не е твоя че да казваш кой ше спами. Вече казах че само ти спамиш, няма да се повтарям по сто пъти като тебе.
    2ро - чухме ти смотаното мнение поне вече 475785 пъти. Никой не го интересува и грам ти дали вярваш в квото и да било.
    3то - ти не разбра ли че ще ти се трият регистрациите докато не се махнеш?
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Еми не съм много сигурна дали съществуват, но една вече, когато си бях на село всички си бяха легнали и беше мноооого късно вечерта и както си лежа и чух някой да ходи в коридора, някой вървеше там, някакви стъпки се чуваха, а всички спяха, от тогава не мога да си го обясня ..
    може да е била някоя мишка

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Наскоро гледах един документален филм и там твърдяха че няма....Всичко е плод но въображението....Колкото по-вече си уплашен толково повече си склонен да ти се превиждат разни неща...А дори и да съществуват те не са за лошо ... да се надяваме
    А за извънземните напълно ми се вярва поради простата причина , че вселената е необятна и все някаде има живот.

Оф ,човече ,говориш като лапе.Някой ти каза ,че си като отворена книга и ти "Не!Не е вярно пък!ТИ си като отворена книга!" и въобще като чуеш някой по - умен израз само повтаряш .. айде стига толкова.
    Разбрахме вече ,че не вярваш в духове.Добре.Обаче тук хората разказват истории за духове и техни преживявания и хората които влизат в тази тема им вярват и им е интересно , за това няма смисъл на всеки ,пуснал история да правиш забележки и да им обясняваш колко са тъпи.Остави ги хората ,пък ти отивай да не вярваш в духове в някоя друга тема.Направо си направи нова със заглавие "Който не вярва в духове , насам!" Никой не трябва да е задръстен , жалък ,със скучен живот за да има различно мнение от твоето ,сеш' се?Обаче мисля ,че главния фактор на това да си досаден спамер който продължава вече 3 страници да се заяжда като лапенце е да си задръстен.И жалък.И скучен.И всичките епитети ,които използва за хората ,които просто си изказаха мнението.Стоп.

Град
    Русе
    Вижте какви истории намерих,може да сме ги постноли и на по-предни страници,така че предварително се извинявам..

1.
    Едно семейство:мъж, жена и малкият им десет годишен син пътували на дълъг път през нощта.
    Изведнъж нещо на колата се повредило и останали на пътя... Бащата се сетил,че преди стотина метра е подминал някаква голяма сграда, изглеждаща предимно запустяла, но решил да проверят все пак за телефон. Двамата с майката тръгнали, обаче казали на детето за по-сигурно да се заключи и скрие в колата, и в никакъв случай да не отваря... Минал час, когато изведнъж детето чуло някакво странно дращене по покрива на колата,от страх започнало да реве и трепери и се сгушило се долу. Дращенето не спирало. Изведнъж се чули наближаващите сирени на полицията...
    Наобиколили колата и един от полицаите на високоговорител казал на детето да излезе от колата без да се обръща назад, и да отиде при него. Детето излязло, но може би и от страх, решило да се обърне. Оказало се, че някакъв психопат драскал по покрива с главите на майка му и баща му.
    А запустялата сграда била психиатрична болница.

2.
    едно старо градче хората били много страхливи.Имали огромен страх от мъртавци, демони и други същества, но както на всякъде имало един смелчага който им се смеел и казвал, че не го е страх. Веднъж отишъл в кръчмата и там за да сложи покритие над самочуствието си казал, че в дванайсет полунощ ще отиде на гробището и там ще стой един час.Станало нощ и хората се насабрали на пътя за да гледат как той се качва на горе при гробищата защото те се намирали на хълм. Стоял там един час и решил да си върви.Народът още стоял там и го чакали да се върне.Бил още на сто метра далечина и им подвиквал "Ей, страхливци видяхте ли, че мога"?Тогава един от тръните край пътя го закачил за ризата и той умрял на място от страх защото си помислил, че е някой мъртвец.Така, че не елиминирайте някои неща заради налудничевото им эначение.Няма невъэможни неща!

не вярвам в духове но в извънземни да но не вярвам да дойдат/открием в следващите 100 години...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от JZfan
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Еми не съм много сигурна дали съществуват, но една вече, когато си бях на село всички си бяха легнали и беше мноооого късно вечерта и както си лежа и чух някой да ходи в коридора, някой вървеше там, някакви стъпки се чуваха, а всички спяха, от тогава не мога да си го обясня ..
    може да е била някоя мишка

Доста силно се чуваше за мишка. То буквално се чуваше как някой ходи, а всичко беше загасено.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

1во - темата не е твоя че да казваш кой ше спами. Вече казах че само ти спамиш, няма да се повтарям по сто пъти като тебе.
    2ро - чухме ти смотаното мнение поне вече 475785 пъти. Никой не го интересува и грам ти дали вярваш в квото и да било.
    3то - ти не разбра ли че ще ти се трият регистрациите докато не се махнеш?

абе курво да ти еба майката бе на никой не му пука за смотаното ти мнение че вярваш в извънземни тъпо недоносено хипи такова ...... съжелявам те ...........

Както и да е...

Да,не ни обръщаш внимание - но отговаряш на всички ни..И ако тове не е обръщане на вниманиее.......

не просто ви псувам дразна и подминавам с усмивка

Цитирай Първоначално написано от ChoiYoNa
    Оф ,човече ,говориш като лапе.Някой ти каза ,че си като отворена книга и ти "Не!Не е вярно пък!ТИ си като отворена книга!" и въобще като чуеш някой по - умен израз само повтаряш .. айде стига толкова.
    Разбрахме вече ,че не вярваш в духове.Добре.Обаче тук хората разказват истории за духове и техни преживявания и хората които влизат в тази тема им вярват и им е интересно , за това няма смисъл на всеки ,пуснал история да правиш забележки и да им обясняваш колко са тъпи.Остави ги хората ,пък ти отивай да не вярваш в духове в някоя друга тема.Направо си направи нова със заглавие "Който не вярва в духове , насам!" Никой не трябва да е задръстен , жалък ,със скучен живот за да има различно мнение от твоето ,сеш' се?Обаче мисля ,че главния фактор на това да си досаден спамер който продължава вече 3 страници да се заяжда като лапенце е да си задръстен.И жалък.И скучен.И всичките епитети ,които използва за хората ,които просто си изказаха мнението.Стоп.

абе палячо ти си като отворена книга живота ти е толкова скучен че искаш да има извънземни за да се разнообрази малко много ясно че няма да вярвам в въображаемите ти извънземни щото няма доказателства а само догатки палячо ........

Цитирай Първоначално написано от mrafka
    "и ти не си виждал 100 лева ама ги има нали " не е истина как сам си противоречеш! ;D ММ виждала съм 100 лева!

хахахах ти си противоречиш не си виждала 100 лева ама незначи че не съществуват цял живот да работиш няма да видиш толко пари освен в някой банка

Ти май си с нова регистрация а ? Май са те баннали ? Нищо, и за тая регистрация ще съобщя

защо ме питаш като само си отговаряш на въпросите ? имаш нужда от психиятър побъркано хипо скапано ...... не ме занимавай с глупостите си
    абе golqmpi41 ще спреш ли на всички им писна да те слушат! само спамиш няма ли да млъкнеш? престани да се правиш на важен защото така само доказваш че си един селянин ходи си в селото и там се заяждай никой не е длъжен да те слуша

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от ChoiYoNa

абе палячо ти си като отворена книга живота ти е толкова скучен че искаш да има извънземни за да се разнообрази малко много ясно че няма да вярвам в въображаемите ти извънземни щото няма доказателства а само догатки палячо ........

ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от TheSunShineGirl11

абе golqmpi41 ще спреш ли на всички им писна да те слушат! само спамиш няма ли да млъкнеш? престани да се правиш на важен защото така само доказваш че си един селянин ходи си в селото и там се заяждай никой не е длъжен да те слуша

абе селяк не ме карай да питам модераторите за ип то ти да те видя от кое село си щото аз не съм от село но мисля че ти си в някое забутано където веднъж в месеца идват и ви носят храна и вода щото сте забравени от всеки ;д селяк прост на никой не му пука за тфоето мнение такаче не го изказвай

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Да уе щото пък от твойто мнение нали секи се интересува... дето ще го повтаряш двеста пъти, баси баналната раота. Официално си най-простото същество което знам и добре че не те познавам щото иначе щях още повече да се отчаям от тоя свят. А модераторите на тебе няма да ти помогнат душо, от тях можеш просто да очакваш поредното баннване
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

абе селяк не ме карай да питам модераторите за ип то ти да те видя от кое село си щото аз не съм от село но мисля че ти си в някое забутано където веднъж в месеца идват и ви носят храна и вода щото сте забравени от всеки ;д селяк прост на никой не му пука за тфоето мнение такаче не го изказвай
    щял да пита модераторите ХА ХА ХА много ме изплаши в кавички! модераторите няма да ме баннат за такова нещо абе аз съм момиче никнейма ми го показва бе идиот и съм от софия не от някое забутано село където веднъж в месеца идват и ми носят храна и вода тогава как ще имам интернет и компютър а? ти си селянина защото един ти направи забележка и ти почваш да обиждаш напусни тази група само пречиш на хората и я развали или ще питам модераторите да те баннат отново. никой не е длъжен да те слуша
    PS: това е свободна държава ако искам ще си изказвам мнението

Да уе щото пък от твойто мнение нали секи се интересува... дето ще го повтаряш двеста пъти, баси баналната раота. Официално си най-простото същество което знам и добре че не те познавам щото иначе щях още повече да се отчаям от тоя свят. А модераторите на тебе няма да ти помогнат душо, от тях можеш просто да очакваш поредното баннване
    съгласна съм с теб

хахахах модераторите на тебе няма да помогнат курво както виждаш акаунта не е баннат ти си официално най-простата курва с скучен живот отностно темата и на никой не му пука за психарскити мнения отново повтарям НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ТЕБЕ аххаха

КЛЮЧ

щял да пита модераторите ХА ХА ХА много ме изплаши в кавички! модераторите няма да ме баннат за такова нещо абе аз съм момиче никнейма ми го показва бе идиот и съм от софия не от някое забутано село където веднъж в месеца идват и ми носят храна и вода тогава как ще имам интернет и компютър а? ти си селянина защото един ти направи забележка и ти почваш да обиждаш напусни тази група само пречиш на хората и я развали или ще питам модераторите да те баннат отново. никой не е длъжен да те слуша
    PS: това е свободна държава ако искам ще си изказвам мнението

умри бе курво ти си в някое село не си то софия нека да питаме модраторите за ип то ти и да провериме откаде си сигурен съм че не си от софия а от някое забутано селце в което те навестяват родителите ти щото са те отлъчили боклук хахахаа аз съм от софия ако имаш смелост ела да ти еба майката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си