- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Не му обръщайте внимание,той да си спами там,когато види,че вече никой не му обръща внимание - ще спре сам..
Както и да е...
Давайте още интересни духовити истории![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
абе ей боклук ае да ти еба путката майна проста не се заяждам а казвам истината няма да повярвам в насраните ви извънземни докато няма доказателства бе побърканячко лекувай се ти си луда ..... съжелявам те даже за секунда се замислих на човек колко трябва да му е СКУЧЕН ЖАЛЪК СКАПАН ПРОВАЛЕН ЖИВОТА че да си фантазира толкова и да му се иска да съществуват извънземни явно ти си живия пример съжелявам теПървоначално написано от StolenBliss
![]()
аз не ви обръщам внимание никога .... но тфа не ми пречи да ви псувам нали ? :ДПървоначално написано от SmilezZz
както и да е спрете с спама боклуцииии![]()
и ти не си виждал 100 лева ама ги има налиПървоначално написано от mrafka
само ще ти кажа че тфа е най простото сравнение защото ти се иска да съществуват извънземните и ще намериш 1000 скапани примерчета но истината е че няма доказателства от там нататака сам си прави изводите мравка ли си муха ли си
![]()
"и ти не си виждал 100 лева ама ги има нали " не е истина как сам си противоречеш! ;D ММ виждала съм 100 лева!![]()
Да,не ни обръщаш внимание - но отговаряш на всички ни..И ако тове не е обръщане на вниманиее.......Първоначално написано от golqmpi92
1во - темата не е твоя че да казваш кой ше спами. Вече казах че само ти спамиш, няма да се повтарям по сто пъти като тебе.
2ро - чухме ти смотаното мнение поне вече 475785 пъти. Никой не го интересува и грам ти дали вярваш в квото и да било.
3то - ти не разбра ли че ще ти се трият регистрациите докато не се махнеш?
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
може да е била някоя мишкаПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
Наскоро гледах един документален филм и там твърдяха че няма....Всичко е плод но въображението....Колкото по-вече си уплашен толково повече си склонен да ти се превиждат разни неща...А дори и да съществуват те не са за лошо ... да се надяваме
А за извънземните напълно ми се вярва поради простата причина , че вселената е необятна и все някаде има живот.
Оф ,човече ,говориш като лапе.Някой ти каза ,че си като отворена книга и ти "Не!Не е вярно пък!ТИ си като отворена книга!" и въобще като чуеш някой по - умен израз само повтаряш .. айде стига толкова.
Разбрахме вече ,че не вярваш в духове.Добре.Обаче тук хората разказват истории за духове и техни преживявания и хората които влизат в тази тема им вярват и им е интересно , за това няма смисъл на всеки ,пуснал история да правиш забележки и да им обясняваш колко са тъпи.Остави ги хората ,пък ти отивай да не вярваш в духове в някоя друга тема.Направо си направи нова със заглавие "Който не вярва в духове , насам!"Никой не трябва да е задръстен , жалък ,със скучен живот за да има различно мнение от твоето ,сеш' се?Обаче мисля ,че главния фактор на това да си досаден спамер който продължава вече 3 страници да се заяжда като лапенце е да си задръстен.И жалък.И скучен.И всичките епитети ,които използва за хората ,които просто си изказаха мнението.Стоп.
Вижте какви истории намерих,може да сме ги постноли и на по-предни страници,така че предварително се извинявам..
1.
Едно семейство:мъж, жена и малкият им десет годишен син пътували на дълъг път през нощта.
Изведнъж нещо на колата се повредило и останали на пътя... Бащата се сетил,че преди стотина метра е подминал някаква голяма сграда, изглеждаща предимно запустяла, но решил да проверят все пак за телефон. Двамата с майката тръгнали, обаче казали на детето за по-сигурно да се заключи и скрие в колата, и в никакъв случай да не отваря... Минал час, когато изведнъж детето чуло някакво странно дращене по покрива на колата,от страх започнало да реве и трепери и се сгушило се долу. Дращенето не спирало. Изведнъж се чули наближаващите сирени на полицията...
Наобиколили колата и един от полицаите на високоговорител казал на детето да излезе от колата без да се обръща назад, и да отиде при него. Детето излязло, но може би и от страх, решило да се обърне. Оказало се, че някакъв психопат драскал по покрива с главите на майка му и баща му.
А запустялата сграда била психиатрична болница.
2.
едно старо градче хората били много страхливи.Имали огромен страх от мъртавци, демони и други същества, но както на всякъде имало един смелчага който им се смеел и казвал, че не го е страх. Веднъж отишъл в кръчмата и там за да сложи покритие над самочуствието си казал, че в дванайсет полунощ ще отиде на гробището и там ще стой един час.Станало нощ и хората се насабрали на пътя за да гледат как той се качва на горе при гробищата защото те се намирали на хълм. Стоял там един час и решил да си върви.Народът още стоял там и го чакали да се върне.Бил още на сто метра далечина и им подвиквал "Ей, страхливци видяхте ли, че мога"?Тогава един от тръните край пътя го закачил за ризата и той умрял на място от страх защото си помислил, че е някой мъртвец.Така, че не елиминирайте някои неща заради налудничевото им эначение.Няма невъэможни неща!
не вярвам в духове но в извънземни да но не вярвам да дойдат/открием в следващите 100 години...
Първоначално написано от JZfan
Доста силно се чуваше за мишка. То буквално се чуваше как някой ходи, а всичко беше загасено.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от StolenBliss
абе курво да ти еба майката бе на никой не му пука за смотаното ти мнение че вярваш в извънземни тъпо недоносено хипи такова ...... съжелявам те ...........
Първоначално написано от SmilezZz
не просто ви псувам дразна и подминавам с усмивка![]()
Първоначално написано от ChoiYoNa
абе палячо ти си като отворена книга живота ти е толкова скучен че искаш да има извънземни за да се разнообрази малко много ясно че няма да вярвам в въображаемите ти извънземни щото няма доказателства а само догатки палячо ........
Първоначално написано от mrafka
хахахах ти си противоречиш не си виждала 100 лева ама незначи че не съществуватцял живот да работиш няма да видиш толко пари освен в някой банка
![]()
абе golqmpi41 ще спреш ли на всички им писна да те слушат! само спамиш няма ли да млъкнеш?Първоначално написано от golqmpi41
престани да се правиш на важен защото така само доказваш че си един селянин ходи си в селото и там се заяждай никой не е длъжен да те слуша
Първоначално написано от TheSunShineGirl11
абе селяк не ме карай да питам модераторите за ип то ти да те видя от кое село си щото аз не съм от село но мисля че ти си в някое забутано където веднъж в месеца идват и ви носят храна и вода щото сте забравени от всеки ;д селяк прост на никой не му пука за тфоето мнение такаче не го изказвай![]()
Да уе щото пък от твойто мнение нали секи се интересува... дето ще го повтаряш двеста пъти, баси баналната раота. Официално си най-простото същество което знам и добре че не те познавам щото иначе щях още повече да се отчаям от тоя свят. А модераторите на тебе няма да ти помогнат душо, от тях можеш просто да очакваш поредното баннване![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
щял да пита модераторите ХА ХА ХА много ме изплаши в кавички! модераторите няма да ме баннат за такова нещо абе аз съм момиче никнейма ми го показва бе идиот и съм от софия не от някое забутано село където веднъж в месеца идват и ми носят храна и вода тогава как ще имам интернет и компютър а? ти си селянина защото един ти направи забележка и ти почваш да обиждаш напусни тази група само пречиш на хората и я развали или ще питам модераторите да те баннат отново. никой не е длъжен да те слушаПървоначално написано от golqmpi92
PS: това е свободна държава ако искам ще си изказвам мнението
хахахах модераторите на тебе няма да помогнат курвоПървоначално написано от StolenBliss
както виждаш акаунта не е баннат ти си официално най-простата курва с скучен живот отностно темата и на никой не му пука за психарскити мнения отново повтарям НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ТЕБЕ
аххаха
КЛЮЧ
Първоначално написано от TheSunShineGirl11
умри бе курво ти си в някое село не си то софия нека да питаме модраторите за ип то ти и да провериме откаде си сигурен съм че не си от софия а от някое забутано селце в което те навестяват родителите ти щото са те отлъчили боклук хахахаа аз съм от софия ако имаш смелост ела да ти еба майката