- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Има и още как.. не ми се е случвало кой знае какво ,но на мои приятелки,,![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
ПРЕСТАНЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!Първоначално написано от golqmpi92
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Боже колко ограничено същество си...Доказателства има.Това че ти не си си помръднал 12 годишния задник да се поровиш из интернет не означава че няма.Новини гледаш ли? Дискавъри или някой друга образователна програма?Никой не те кара да вярваш, това е право на личен избор,само че ако беше малко по-умен щеше да си замълчиш и да не ти се смее цял форум.Хайде бягай да прочетеш някоя книжка и поработи над правописа си.Първоначално написано от golqmpi92
баш пък неуспорими няма..но за да са започнали тея разследвания и прочие значи има някаква основа налиПървоначално написано от golqmpi41
...пък и аз това го писах за духовете но за извънезмните не знам.. защо пък задължително да има живот само на нашата планета...
Първоначално написано от Golqmpi4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sads
Беше,преди някакъв си голям пич да нахлуе в темата и да започне да спами..Първоначално написано от Forest_girl
Ама няма значение...Ние,както и преди да си разказваме историйки,а пък той там да си спами..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Модераторите сега за 4ти път ще му баннат рега, дано се откаже скоро ама и да не се откаже, трябва просто да не му отговаряме на коментарите и як игнорПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Еййй много яки истории особено тази с психопата който отрязал главите на бащата и майката![]()
Така нека да започна и аз с една история. Значи когато бях малък много мразех да ходя на село Реброво (Стара планина) но ходех с баба и дядо защото ме принуждаваха. Къщичката е малка с една стая и кухня.
И така една вечер след като се навечеряхме си легнахме и леглото ми гледаше точно към прозореца.Както си лежах изведнъж се появи някакво огромно светещо кълбо пред прозореца. Веднага се уплаших и казах на баба и дядо а те ми акзаха че било светулка. Не може да е луна защото прозореца гледаше право към гората ( къщата ни е точно последната и всичко нагоре е гора има само 1 кръст по нагоре сложен в чест на Св. Илинден. И така и след време тази история започнах все повече да я забравям и забравям, но един ден дядото на един приятел ни разказваше случка с НЛО. Не обърнах много внимание но като каза село Реброво и аз направо изтръпнах
и неговата история беше че са били на лагер с приятели и са спали в палатнки на някаква поляна в селото. Както си лежели изведнъж видял как от небето започнало да се спуска нещо странно и всички се скрили в палатките и това беше неговата история. Пак мина време и точно миналата седмица баба ми е ходила на Реброво за да направят някакъв зид защото къщата е щяла да падне. Когато седнали да пият кафе майсторът(той си е от село Реброво) казал че всеки ден той и неговата жена си гледали НЛО и аз попитах баба ми какво е разказал по-нататък обаче тя каза че не е обърнала огромно внимание за което много съжалявам
искаше ми се да чуя поне още една история......
P.S направих грешка че разказах всичко това на сестра ми защото сега не иска да ходи на село![]()
да права си да го зарежем като не разбира от дума да го зарежемПървоначално написано от StolenBliss
![]()
Абе ей , писна ми всяка хубава тема да се оспамва, тази тема е много посещавана , ЗАЩО Я СПАМИТЕ БЕ ???????? Решавайте си шибаните лични проблеми на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ , никой не е длъжен да ви слуша шибаните глупости , кой ще банват и кой не , това модераторите си го решават,НЕ ВИЕ. Тоя "пич" явно е много мразен в сайта , ако беше малко по-умен щеше да престане да пише глупости и да провокира хората да го обиждат и т.н. , а ако вие големите отворковци имахте мозък щяхте да го игнорирате и да не му обръщате внимание ..... Аиде и аз оспамих малко темата, с надеждата да престанете .... Ходете да си пишете домашните най-добре -.-
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
хахахха аз не пиша презентация а пиша на лешници като тебе доказателства няма всички снимки които са в интернет са FAKE AND GAY отностно извънземните докато не ги видя на живот няма да повярвам ей спаняци колко ли прост скучен живота трябва да ви е за да вярвате в извънземни дърти магарета сте станали ...Първоначално написано от Carexx
Първоначално написано от vaniliika
няма неуспорими доказателства и с тоя тъп израз че неможе да има само живот на нашата планета като го повтаряте ... една лажа като се повтори 1000 пъти става истина ... но само за вас щото си го втълпявате за извънземните ........
е вие спамите аз си изказвам мнението както знаете има свобода на словото и печата такачеПървоначално написано от SmilezZz
![]()
хахаа абе курви аз ли не разбирам от дума ? че не ми се слушат сектанските ви истории ? жалки сектанти прости некадърни ........Първоначално написано от TheSunShineGirl11
Като не ти се слушат "сектанските" им истории не влизай в темата бе малоумник , бахти идиота не разбира от дума , 11 години имаш ли ? Колко още мнение ще напишеш ? Бахти простото копеле заклевам се , МЛЪКНИ най-добре,а? -.-Първоначално написано от golqmpi92
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Науката отхвърля съществуването на духове и дава обяснения на тези привидения като халюцинации или измамни илюзии. С тяхното изучаване се занимава парапсихологията. Единствено изследователите, поставени в периферията на научните кръгове, правят опити да измерят достоверността на подобни явления.![]()
Какво мнение изказваш,бе животно такова..Споделял мнение,по-точно спамиш и обиждаш останалите потребители - само,защото не са на твоето мнение..Първоначално написано от golqmpi92
Има свобода на СЛОВОТО,не на ПСУВНИТЕ..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мм наскоро почина вуйчо ми..Вечерта,преди 40те дни се слагало дрехи,храна,завивки и т.н , за да може мъртвеца да си вземе това което му е нужно. Мен тогава ме бешемн страх да спя сама и спах с мама. Към 3 4 се събудих,щот ми се пиеше вода.. щях да ходя сама,да не будя мама,щото беше уморена.. ама кво се загледах към вратата и точно тогава ми стана мн студено и ми се стори,че видях духа на вуйчо... може би ми се е привидяло, а може би не.. незнам.
И до ден днешен,когато ида у тях ме побиват тръпки. Но пък вуйчо ме обичаше адски много,така че няма нищо страшно.. но въпрос на психика. Всиси човек приема различно нещата, а аз лично каквото и да стане го приемам мн навътре и тва по някой път не е хубаво.
![]()
животно е майкатиПървоначално написано от SmilezZz
бе кфото искам ще казвам ти кфо имаш да казваш освен филмарските ти истории ? псувните спадат към словото такаче ае щи еба майката
![]()
абе палячо мене кфо ме интересува че съм мразен в сайта хахахаха боклуци и ще пиша кфото си искам и ще ви дразна нали тфа е целта на занятието![]()
За мен съществуват духове . За извънземни - предполагам , че има ...
Много пъти ми се е случвало както си седя и дори не докосвам бюрото ми и нещо да "падне" от него , чак до другия край на стаята.Случвало ми се е и изгасена лампа да мига и то не веднъж.Виждала съм сянки по стената ми докато съм лежала в леглото и всякакви скърцания на ламината и такива простотии.Веднъж си лежах в леглото , в стаята ми беше тъмно , беше вечер и аз нали си бях пуснала някакъв филм на компа . И само гледам по стената няква светлина , обедена съм , че не беше кола . Беше доста силна . Беше нещо средно между синьо и зелено . Изкарах си акъла ама не посмях да видя през прозореца . Може и да се филмирам . Не знам обаче определено не ми е много забавно .![]()
![]()
ае да ти еба майката бе 15 год лапе ще викаш млъкни на майкати както аз и казвам когато ми иска повече пари за да ти купи дрехи нещасник хахахха скапаняк жалки сектанти ......