.
Отговор в тема
Страница 15 от 41 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1001

Тема: Духовее...

Има и още как.. не ми се е случвало кой знае какво ,но на мои приятелки,,
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от golqmpi92
    Цитирай Първоначално написано от TheSunShineGirl11
    Цитирай Първоначално написано от golqmpi41
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Ти май си с нова регистрация а ? Май са те баннали ? Нищо, и за тая регистрация ще съобщя

защо ме питаш като само си отговаряш на въпросите ? имаш нужда от психиятър побъркано хипо скапано ...... не ме занимавай с глупостите си
    абе golqmpi41 ще спреш ли на всички им писна да те слушат! само спамиш няма ли да млъкнеш? престани да се правиш на важен защото така само доказваш че си един селянин ходи си в селото и там се заяждай никой не е длъжен да те слуша
    абе селяк не ме карай да питам модераторите за ип то ти да те видя от кое село си щото аз не съм от село но мисля че ти си в някое забутано където веднъж в месеца идват и ви носят храна и вода щото сте забравени от всеки ;д селяк прост на никой не му пука за тфоето мнение такаче не го изказвай
    щял да пита модераторите ХА ХА ХА много ме изплаши в кавички! модераторите няма да ме баннат за такова нещо абе аз съм момиче никнейма ми го показва бе идиот и съм от софия не от някое забутано село където веднъж в месеца идват и ми носят храна и вода тогава как ще имам интернет и компютър а? ти си селянина защото един ти направи забележка и ти почваш да обиждаш напусни тази група само пречиш на хората и я развали или ще питам модераторите да те баннат отново. никой не е длъжен да те слуша
    PS: това е свободна държава ако искам ще си изказвам мнението

умри бе к***во ти си в някое село не си то софия нека да питаме модраторите за ип то ти и да провериме откаде си сигурен съм че не си от софия а от някое забутано селце в което те навестяват родителите ти щото са те отлъчили боклук хахахаа аз съм от софия ако имаш смелост ела да ти е** майката
    ПРЕСТАНЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от mrafka
    Абе "пич" не си виждал 2 000 000 000 в брой, обаче ги има, нали?
    и ти не си виждал 100 лева ама ги има нали само ще ти кажа че тфа е най простото сравнение защото ти се иска да съществуват извънземните и ще намериш 1000 скапани примерчета но истината е че няма доказателства от там нататака сам си прави изводите мравка ли си муха ли си
    Боже колко ограничено същество си...Доказателства има.Това че ти не си си помръднал 12 годишния задник да се поровиш из интернет не означава че няма.Новини гледаш ли? Дискавъри или някой друга образователна програма?Никой не те кара да вярваш, това е право на личен избор,само че ако беше малко по-умен щеше да си замълчиш и да не ти се смее цял форум.Хайде бягай да прочетеш някоя книжка и поработи над правописа си.

Цитирай Първоначално написано от vaniliika
    абе не може всичко да е око да види ръка да пипне.. принципно и на мен ми са интересни тея неща..ноо няма как да ги видим... това са души просто,не са материя...може с нещо да подскажат за присъствието си ..но е някак си невъзможно да ги видим..освен да ги усетим.. някои подсказват със специфична миризма..други пък с някакви действия и т.н. ако всички са на тая логика че ако не видят значи не е истина са в грешка... има много неща в които вярваме но не сме ги виждали.. просто се оповаваме на нечии теории... мисълта ми е,че смятам,че съществуват,но нали не се надявате да излезете в 00:00 и да видите бяла нощница да се разхожда из стаята ви.. .. тея неща ги дават по филмчетата.. пък и освен това има милиони проучвания на тая тема,статии,видео,филми ала бала.. се някак си има нещо.. не може всичко да е измислица...
    ти си в голяма грешка без неуспорими доказателства няма да повярвам в извънземните
    баш пък неуспорими няма..но за да са започнали тея разследвания и прочие значи има някаква основа нали ...пък и аз това го писах за духовете но за извънезмните не знам.. защо пък задължително да има живот само на нашата планета...

Цитирай Първоначално написано от Golqmpi4
    Цитирай Първоначално написано от unfetter
    Амбринджинджоуааааа ! Амбринджинджоуааааа !Амбринджинджоуаааааааааа ааааааааааааааааа ! Сега ще се превърнеш в прилен със заешки уши ! - каза вещицата. - Единственото ти спасение е да се присъединиш към сектата на вещиците или ще бродиш като прилеп със заешки уши за вечни времена !

хаххаха мене клетви не ме хващат бе овчи бахти измекяра .......
    sads

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Беше си хубава тема...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Беше си хубава тема...
    Беше,преди някакъв си голям пич да нахлуе в темата и да започне да спами..
    Ама няма значение...Ние,както и преди да си разказваме историйки,а пък той там да си спами..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Беше си хубава тема...
    Ама няма значение...Ние,както и преди да си разказваме историйки,а пък той там да си спами..
    Модераторите сега за 4ти път ще му баннат рега, дано се откаже скоро ама и да не се откаже, трябва просто да не му отговаряме на коментарите и як игнор
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Еййй много яки истории особено тази с психопата който отрязал главите на бащата и майката
    Така нека да започна и аз с една история. Значи когато бях малък много мразех да ходя на село Реброво (Стара планина) но ходех с баба и дядо защото ме принуждаваха. Къщичката е малка с една стая и кухня.
    И така една вечер след като се навечеряхме си легнахме и леглото ми гледаше точно към прозореца.Както си лежах изведнъж се появи някакво огромно светещо кълбо пред прозореца. Веднага се уплаших и казах на баба и дядо а те ми акзаха че било светулка . Не може да е луна защото прозореца гледаше право към гората ( къщата ни е точно последната и всичко нагоре е гора има само 1 кръст по нагоре сложен в чест на Св. Илинден. И така и след време тази история започнах все повече да я забравям и забравям, но един ден дядото на един приятел ни разказваше случка с НЛО. Не обърнах много внимание но като каза село Реброво и аз направо изтръпнах и неговата история беше че са били на лагер с приятели и са спали в палатнки на някаква поляна в селото. Както си лежели изведнъж видял как от небето започнало да се спуска нещо странно и всички се скрили в палатките и това беше неговата история. Пак мина време и точно миналата седмица баба ми е ходила на Реброво за да направят някакъв зид защото къщата е щяла да падне. Когато седнали да пият кафе майсторът(той си е от село Реброво) казал че всеки ден той и неговата жена си гледали НЛО и аз попитах баба ми какво е разказал по-нататък обаче тя каза че не е обърнала огромно внимание за което много съжалявам искаше ми се да чуя поне още една история......
    P.S направих грешка че разказах всичко това на сестра ми защото сега не иска да ходи на село

Беше си хубава тема...
    Модераторите сега за 4ти път ще му баннат рега, дано се откаже скоро ама и да не се откаже, трябва просто да не му отговаряме на коментарите и як игнор
    да права си да го зарежем като не разбира от дума да го зарежем

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Абе ей , писна ми всяка хубава тема да се оспамва, тази тема е много посещавана , ЗАЩО Я СПАМИТЕ БЕ ???????? Решавайте си шибаните лични проблеми на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ , никой не е длъжен да ви слуша шибаните глупости , кой ще банват и кой не , това модераторите си го решават,НЕ ВИЕ. Тоя "пич" явно е много мразен в сайта , ако беше малко по-умен щеше да престане да пише глупости и да провокира хората да го обиждат и т.н. , а ако вие големите отворковци имахте мозък щяхте да го игнорирате и да не му обръщате внимание ..... Аиде и аз оспамих малко темата, с надеждата да престанете .... Ходете да си пишете домашните най-добре -.-
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Абе ей , писна ми всяка хубава тема да се оспамва, тази тема е много посещавана , ЗАЩО Я СПАМИТЕ БЕ ???????? Решавайте си шибаните лични проблеми на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ , никой не е длъжен да ви слуша шибаните глупости , кой ще банват и кой не , това модераторите си го решават,НЕ ВИЕ. Тоя "пич" явно е много мразен в сайта , ако беше малко по-умен щеше да престане да пише глупости и да провокира хората да го обиждат и т.н. , а ако вие големите отворковци имахте мозък щяхте да го игнорирате и да не му обръщате внимание ..... Аиде и аз оспамих малко темата, с надеждата да престанете .... Ходете да си пишете домашните най-добре -.-

Цитирай Първоначално написано от Carexx
    Цитирай Първоначално написано от mrafka
    Абе "пич" не си виждал 2 000 000 000 в брой, обаче ги има, нали?
    и ти не си виждал 100 лева ама ги има нали само ще ти кажа че тфа е най простото сравнение защото ти се иска да съществуват извънземните и ще намериш 1000 скапани примерчета но истината е че няма доказателства от там нататака сам си прави изводите мравка ли си муха ли си
    Боже колко ограничено същество си...Доказателства има.Това че ти не си си помръднал 12 годишния задник да се поровиш из интернет не означава че няма.Новини гледаш ли? Дискавъри или някой друга образователна програма?Никой не те кара да вярваш, това е право на личен избор,само че ако беше малко по-умен щеше да си замълчиш и да не ти се смее цял форум.Хайде бягай да прочетеш някоя книжка и поработи над правописа си.
    хахахха аз не пиша презентация а пиша на лешници като тебе доказателства няма всички снимки които са в интернет са FAKE AND GAY отностно извънземните докато не ги видя на живот няма да повярвам ей спаняци колко ли прост скучен живота трябва да ви е за да вярвате в извънземни дърти магарета сте станали ...

абе не може всичко да е око да види ръка да пипне.. принципно и на мен ми са интересни тея неща..ноо няма как да ги видим... това са души просто,не са материя...може с нещо да подскажат за присъствието си ..но е някак си невъзможно да ги видим..освен да ги усетим.. някои подсказват със специфична миризма..други пък с някакви действия и т.н. ако всички са на тая логика че ако не видят значи не е истина са в грешка... има много неща в които вярваме но не сме ги виждали.. просто се оповаваме на нечии теории... мисълта ми е,че смятам,че съществуват,но нали не се надявате да излезете в 00:00 и да видите бяла нощница да се разхожда из стаята ви.. .. тея неща ги дават по филмчетата.. пък и освен това има милиони проучвания на тая тема,статии,видео,филми ала бала.. се някак си има нещо.. не може всичко да е измислица...
    ти си в голяма грешка без неуспорими доказателства няма да повярвам в извънземните
    баш пък неуспорими няма..но за да са започнали тея разследвания и прочие значи има някаква основа нали ...пък и аз това го писах за духовете но за извънезмните не знам.. защо пък задължително да има живот само на нашата планета...

няма неуспорими доказателства и с тоя тъп израз че неможе да има само живот на нашата планета като го повтаряте ... една лажа като се повтори 1000 пъти става истина ... но само за вас щото си го втълпявате за извънземните ........

Беше си хубава тема...
    е вие спамите аз си изказвам мнението както знаете има свобода на словото и печата такаче

Беше си хубава тема...
    хахаа абе курви аз ли не разбирам от дума ? че не ми се слушат сектанските ви истории ? жалки сектанти прости некадърни ........

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Беше си хубава тема...
    хахаа абе к**ви аз ли не разбирам от дума ? че не ми се слушат сектанските ви истории ? жалки сектанти прости некадърни ........
    Като не ти се слушат "сектанските" им истории не влизай в темата бе малоумник , бахти идиота не разбира от дума , 11 години имаш ли ? Колко още мнение ще напишеш ? Бахти простото копеле заклевам се , МЛЪКНИ най-добре,а? -.-
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Науката отхвърля съществуването на духове и дава обяснения на тези привидения като халюцинации или измамни илюзии. С тяхното изучаване се занимава парапсихологията. Единствено изследователите, поставени в периферията на научните кръгове, правят опити да измерят достоверността на подобни явления.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Беше си хубава тема...
    е вие спамите аз си изказвам мнението както знаете има свобода на словото и печата такаче
    Какво мнение изказваш,бе животно такова..Споделял мнение,по-точно спамиш и обиждаш останалите потребители - само,защото не са на твоето мнение..
    Има свобода на СЛОВОТО,не на ПСУВНИТЕ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Беше си хубава тема...
    Какво мнение изказваш,бе животно такова..Споделял мнение,по-точно спамиш и обиждаш останалите потребители - само,защото не са на твоето мнение..
    +

Град
    Plowdiw .. [!]
    Мм наскоро почина вуйчо ми.. Вечерта,преди 40те дни се слагало дрехи,храна,завивки и т.н , за да може мъртвеца да си вземе това което му е нужно. Мен тогава ме бешемн страх да спя сама и спах с мама. Към 3 4 се събудих,щот ми се пиеше вода.. щях да ходя сама,да не будя мама,щото беше уморена.. ама кво се загледах към вратата и точно тогава ми стана мн студено и ми се стори,че видях духа на вуйчо... може би ми се е привидяло, а може би не.. незнам. И до ден днешен,когато ида у тях ме побиват тръпки. Но пък вуйчо ме обичаше адски много,така че няма нищо страшно.. но въпрос на психика. Всиси човек приема различно нещата, а аз лично каквото и да стане го приемам мн навътре и тва по някой път не е хубаво.

Беше си хубава тема...
    животно е майкати бе кфото искам ще казвам ти кфо имаш да казваш освен филмарските ти истории ? псувните спадат към словото такаче ае щи еба майката

абе палячо мене кфо ме интересува че съм мразен в сайта хахахаха боклуци и ще пиша кфото си искам и ще ви дразна нали тфа е целта на занятието

За мен съществуват духове . За извънземни - предполагам , че има ...
    Много пъти ми се е случвало както си седя и дори не докосвам бюрото ми и нещо да "падне" от него , чак до другия край на стаята.Случвало ми се е и изгасена лампа да мига и то не веднъж.Виждала съм сянки по стената ми докато съм лежала в леглото и всякакви скърцания на ламината и такива простотии.Веднъж си лежах в леглото , в стаята ми беше тъмно , беше вечер и аз нали си бях пуснала някакъв филм на компа . И само гледам по стената няква светлина , обедена съм , че не беше кола . Беше доста силна . Беше нещо средно между синьо и зелено . Изкарах си акъла ама не посмях да видя през прозореца . Може и да се филмирам . Не знам обаче определено не ми е много забавно .

Беше си хубава тема...
    хахаа абе к**ви аз ли не разбирам от дума ? че не ми се слушат сектанските ви истории ? жалки сектанти прости некадърни ........
    Като не ти се слушат "сектанските" им истории не влизай в темата бе малоумник , бахти идиота не разбира от дума , 11 години имаш ли ? Колко още мнение ще напишеш ? Бахти простото копеле заклевам се , МЛЪКНИ най-добре,а? -.-

ае да ти еба майката бе 15 год лапе ще викаш млъкни на майкати както аз и казвам когато ми иска повече пари за да ти купи дрехи нещасник хахахха скапаняк жалки сектанти ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си