.
Отговор в тема
Страница 16 от 41 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 1001

Тема: Духовее...

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от golqmpi92
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Абе ей , писна ми всяка хубава тема да се оспамва, тази тема е много посещавана , ЗАЩО Я СПАМИТЕ БЕ ???????? Решавайте си шибаните лични проблеми на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ , никой не е длъжен да ви слуша шибаните глупости , кой ще банват и кой не , това модераторите си го решават,НЕ ВИЕ. Тоя "пич" явно е много мразен в сайта , ако беше малко по-умен щеше да престане да пише глупости и да провокира хората да го обиждат и т.н. , а ако вие големите отворковци имахте мозък щяхте да го игнорирате и да не му обръщате внимание ..... Аиде и аз оспамих малко темата, с надеждата да престанете .... Ходете да си пишете домашните най-добре -.-

абе палячо мене кфо ме интересува че съм мразен в сайта хахахаха боклуци и ще пиша кфото си искам и ще ви дразна нали тфа е целта на занятието
    Tова ли е целта бе боклук, що не се засрамиш като гледам по ника май си на18 или 19 как може да се държиш като дете да не си мислиш че ни дразниш айде продължавай в същия дух и ще изядеш банана

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от TheSunShineGirl11
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Беше си хубава тема...
    Беше,преди някакъв си голям пич да нахлуе в темата и да започне да спами..
    Ама няма значение...Ние,както и преди да си разказваме историйки,а пък той там да си спами..
    Модераторите сега за 4ти път ще му баннат рега, дано се откаже скоро ама и да не се откаже, трябва просто да не му отговаряме на коментарите и як игнор
    да права си да го зарежем като не разбира от дума да го зарежем
    хахаа абе к**ви аз ли не разбирам от дума ? че не ми се слушат сектанските ви истории ? жалки сектанти прости некадърни ........
    Като не ти се слушат "сектанските" им истории не влизай в темата бе малоумник , бахти идиота не разбира от дума , 11 години имаш ли ? Колко още мнение ще напишеш ? Бахти простото копеле заклевам се , МЛЪКНИ най-добре,а? -.-

ае да ти е** майката бе 15 год лапе ще викаш млъкни на майкати както аз и казвам когато ми иска повече пари за да ти купи дрехи нещасник хахахха скапаняк жалки сектанти ......
    Мислиш ли че се засягам от изтърканите ти лафове? И нямаш никаква представа на колко съм , стига си си измислял глупости , мястото ти е в кофата на тебе , ама какво правя и аз ... започнах да ти отговарям на постовете
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от neonskull
    Абе ей , писна ми всяка хубава тема да се оспамва, тази тема е много посещавана , ЗАЩО Я СПАМИТЕ БЕ ???????? Решавайте си шибаните лични проблеми на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ , никой не е длъжен да ви слуша шибаните глупости , кой ще банват и кой не , това модераторите си го решават,НЕ ВИЕ. Тоя "пич" явно е много мразен в сайта , ако беше малко по-умен щеше да престане да пише глупости и да провокира хората да го обиждат и т.н. , а ако вие големите отворковци имахте мозък щяхте да го игнорирате и да не му обръщате внимание ..... Аиде и аз оспамих малко темата, с надеждата да престанете .... Ходете да си пишете домашните най-добре -.-

абе палячо мене кфо ме интересува че съм мразен в сайта хахахаха боклуци и ще пиша кфото си искам и ще ви дразна нали тфа е целта на занятието
    Tова ли е целта бе боклук, що не се засрамиш като гледам по ника май си на18 или 19 как може да се държиш като дете да не си мислиш че ни дразниш айде продължавай в същия дух и ще изядеш банана
    от кфо да се засрама бе палячо като гледам тфоя ник май си на 7 , 8 скоро ще ядеш банана както майкати го яде вчера

Цитирай Първоначално написано от TheSunShineGirl11
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Беше си хубава тема...
    Беше,преди някакъв си голям пич да нахлуе в темата и да започне да спами..
    Ама няма значение...Ние,както и преди да си разказваме историйки,а пък той там да си спами..
    Модераторите сега за 4ти път ще му баннат рега, дано се откаже скоро ама и да не се откаже, трябва просто да не му отговаряме на коментарите и як игнор
    да права си да го зарежем като не разбира от дума да го зарежем
    хахаа абе к**ви аз ли не разбирам от дума ? че не ми се слушат сектанските ви истории ? жалки сектанти прости некадърни ........
    Като не ти се слушат "сектанските" им истории не влизай в темата бе малоумник , бахти идиота не разбира от дума , 11 години имаш ли ? Колко още мнение ще напишеш ? Бахти простото копеле заклевам се , МЛЪКНИ най-добре,а? -.-

ае да ти е** майката бе 15 год лапе ще викаш млъкни на майкати както аз и казвам когато ми иска повече пари за да ти купи дрехи нещасник хахахха скапаняк жалки сектанти ......
    Мислиш ли че се засягам от изтърканите ти лафове? И нямаш никаква представа на колко съм , стига си си измислял глупости , мястото ти е в кофата на тебе , ама какво правя и аз ... започнах да ти отговарям на постовете

хахахах абе палячо не ми се прай , че си на повече от 15 год щото на толкова си имам представа на колко си едно 15 год прецакано келешче което е един боклук ае застреляй се до коша искам те тих нещасник няма смисъл да ти отговарям тъпо просто смешно лапе ...

Чудя се дали само на мен ми се случва да усещам нещо, като енергия понякога да обикаля из стаята. Значи една нощ не можех да заспя и се преместих в хола. И по едно време усетих как нещо обикаля. Беше като енергия. Не се чуваше стъпки, дишане или глас. Реших, че е котката ми и отидох в моята стая, обаче тя си стоеше там най - спокойно и спеше. Може ли някой да ми обясни каква е тази енергия?
    Като бях малка няколко нощи подред слушах как някой обикаля в съседната стая. Бешер като влачене, както тати върви. Но звучи много нелогично тати да обикаля из кухнята половин час в 2 или 3 през ноща!!!
    Веднъж като се прибрах вкъщи си оставих чантата на леглото. Отидох до бюрото и само гледам как химикала, който беше в чантата ми, пада пред мен .
    Когато бях малка с моята най-добра приятелка си играхме с едно от онези малки топчета, които много добре се топат. Топнахме го, то се топна на пода след това се ТОПНА ВЪВ ВЪЗДУХА без да го пипаме изобщо . Не знам как стана. И двете бяхме изумени. Всичко това е нищо пред тази случка. Това стана на един рожден ден на една приятелка. Тя си го беше направила в едно заведение, където когато имаш рожден ден нареждат едни камъчета. Тази моя приятелка беше поканила почти всички от нейния клас, амомчетата там са много буйни. И те ни целеха с тази камъчета, целиха ни с пуканки и солети. И едно момче беше седнало пред мен и реши да ме уцели с камъче. Обача една сива ръка с черен ръкав ми изскочи от дясната страна и със светкавични движения удари камъчето. . Момчето реши , че аз съм отблъснала топчето, зад мен е нямало човек.
    След тази случка повярвах в духове!!! И много се нервя някой, като аже, че това са глупости без да има доказателства, а още повече се дразня, когато нарекът психясъл някой като мен, който вярва и е виждал.
    ..::Човек никога не знае::..

Сега като си спомня наистина тръпки ме побиват .. Беше преди 5 години но го помня перфектно .. Пра пра баба ми беше починала и аз бях в Пловдив при пра баба ми и пра дядо ми .. И само с баба ми оправяме леглата, беше вечер, и аз само погледнах към прозореца и видях пра пра баба ми да ме гледа втренчено .. Наистина ме беше страх, и излязох тичешком от стаята, след като се върнах там нямаше абсолютно нищо .. :S Все още не разбирам как се случи но е истина .. От тогава имам малка фобия от прозорци, и вечер избягвам да ги гледам ...
    А също когато бях малка, се събуждах и усещах че съм във въздуха .. Все ме беше страх да си отворя очите, за което сега много съжалявам .. Или ми се е случвало отново като малка, да чувам стъпки по теракота в коридора .. А спах със майка ми и баща ми в една стая, и е невъзможно да е бил някой от тях .. ;ss
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от Innocente
    Чудя се дали само на мен ми се случва да усещам нещо, като енергия понякога да обикаля из стаята. Значи една нощ не можех да заспя и се преместих в хола. И по едно време усетих как нещо обикаля. Беше като енергия. Не се чуваше стъпки, дишане или глас. Реших, че е котката ми и отидох в моята стая, обаче тя си стоеше там най - спокойно и спеше. Може ли някой да ми обясни каква е тази енергия?
    Като бях малка няколко нощи подред слушах как някой обикаля в съседната стая. Бешер като влачене, както тати върви. Но звучи много нелогично тати да обикаля из кухнята половин час в 2 или 3 през ноща!!!
    Веднъж като се прибрах вкъщи си оставих чантата на леглото. Отидох до бюрото и само гледам как химикала, който беше в чантата ми, пада пред мен .
    Когато бях малка с моята най-добра приятелка си играхме с едно от онези малки топчета, които много добре се топат. Топнахме го, то се топна на пода след това се ТОПНА ВЪВ ВЪЗДУХА без да го пипаме изобщо . Не знам как стана. И двете бяхме изумени. Всичко това е нищо пред тази случка. Това стана на един рожден ден на една приятелка. Тя си го беше направила в едно заведение, където когато имаш рожден ден нареждат едни камъчета. Тази моя приятелка беше поканила почти всички от нейния клас, амомчетата там са много буйни. И те ни целеха с тази камъчета, целиха ни с пуканки и солети. И едно момче беше седнало пред мен и реши да ме уцели с камъче. Обача една сива ръка с черен ръкав ми изскочи от дясната страна и със светкавични движения удари камъчето. . Момчето реши , че аз съм отблъснала топчето, зад мен е нямало човек.
    След тази случка повярвах в духове!!! И много се нервя някой, като аже, че това са глупости без да има доказателства, а още повече се дразня, когато нарекът психясъл някой като мен, който вярва и е виждал.
    Може да е дух, мисля че не е полтъргайст щото съм чувала, че те по принцип са лоши.. Не знам какво е , но явно иска да те пази, а не да те нарани ..
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от FernandoTorresIkerCasilla
    Сега като си спомня наистина тръпки ме побиват .. Беше преди 5 години но го помня перфектно .. Пра пра баба ми беше починала и аз бях в Пловдив при пра баба ми и пра дядо ми .. И само с баба ми оправяме леглата, беше вечер, и аз само погледнах към прозореца и видях пра пра баба ми да ме гледа втренчено .. Наистина ме беше страх, и излязох тичешком от стаята, след като се върнах там нямаше абсолютно нищо .. :S Все още не разбирам как се случи но е истина .. От тогава имам малка фобия от прозорци, и вечер избягвам да ги гледам ...
    А също когато бях малка, се събуждах и усещах че съм във въздуха .. Все ме беше страх да си отворя очите, за което сега много съжалявам .. Или ми се е случвало отново като малка, да чувам стъпки по теракота в коридора .. А спах със майка ми и баща ми в една стая, и е невъзможно да е бил някой от тях .. ;ss
    Уау ... тва звучи ... плашещо от всяка гледна точка ... жалко ,че не си си отворила очите сигурно е било незабравимо преживяване

Цитирай Първоначално написано от krissy7
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorresIkerCasilla
    Уау ... тва звучи ... плашещо от всяка гледна точка ... жалко ,че не си си отворила очите сигурно е било незабравимо преживяване

Ммда много съжалявам че не ги отворих .. Но бях малка и страхлива дори при трясъка на вратата се плашех, така че нямаше начин .. :S Помня само че чувствах как нещо ме издига нагоре, и след това ме спускаше, и се случваше много често .. :S
    Всяко лято има своята история . . . < 3

аз незнам виждала съм мн но съзнанието ми не може да ги приеме страх ме е от тях колкото и да си мисля че не съществуват но някои ги е страх толкова че да си признаят че съществуват по лесно е да кажеш там няа нищо от колкото да признаеш че има нещо което не можем да видим

Цитирай Първоначално написано от Innocente
    Може да е дух, мисля че не е полтъргайст щото съм чувала, че те по принцип са лоши.. Не знам какво е , но явно иска да те пази, а не да те нарани ..
    Аз мисля, че е бил дядо ми. Бог да го прости

Вие ги виждате защото искате да ги виждате

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Vocander
    Точно така - Подсъзнанието може всичко..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Vocander
    Точно така - Подсъзнанието може всичко..

Със сигурност не искам да видя призрак. Ако видя дух може и удар да получа, защото мвого ме е страх. Колкото до онази моя случка камъчето само ли ще се отблъсне? Не бях аз със сигурност. Пък и преди тая случка не съм мислила кой знае колко за призраци или съм гледала някакъв страшен филм.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Май само странните случки ви карат да вярвате в подобни неща. Добър ден. Хората от хиляди години общуват с "духове". И не става въпрос за подсъзнание, халюцинации и т.н., ами за истински контакти. Примерно окултна медитация и т.н. Който чувства, че има нужда от подобно преживяване, може да намери достатъчно книги по интернет и в книжарниците на тая тема.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Понякога с най-добрите ми праиятелки се събираме в една от тях.Единият от апартаментите има хол,но когато се изгаси осветлението ставам много тъмно.Там всеки път викаме духове.Имаме много спомени с Кървавата Мери и темподобни.Мен лично ме е страх от нея ,чела съм много истории и малко ми повлия ,но ми мина .Бях пристрастена към такива мистериозни истории,но когато си сам в къщи или навън и е тъмно си е страшничко,ако си мислиш за такива неща.С времето обаче отиминава

Повече от фен
    вярвам и имам xp ,но не бих споделила с ересници като вас

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от 1234565
    вярвам и имам xp ,но не бих споделила с ересници като вас
    Кажи какъв е твоят опит?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от GD95
    Вярвам и супер много ме е страх.Много неща имам за разказване,но предпочитам да стане светло и тогава да ги напиша Това не е страшно: Например веднъж имах изпит (мисля),много бързах,беше рано сутринта и в последния момент се сетих,че нямам сухи кърпички.Докато си мрънках под носа и търсех, направо буквално си излетя пред мен едно пакетче носни кърпички,очевидно са били на шкафа.о.0Стреснах се малко,но бързо се освестих и ги вдигнах.Даже "благодаря" казах След това си се смях сама и сега ми е смешно
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от GD95
    Вярвам и супер много ме е страх.Много неща имам за разказване,но предпочитам да стане светло и тогава да ги напиша Това не е страшно: Например веднъж имах изпит (мисля),много бързах,беше рано сутринта и в последния момент се сетих,че нямам сухи кърпички.Докато си мрънках под носа и търсех, направо буквално си излетя пред мен едно пакетче носни кърпички,очевидно са били на шкафа.о.0Стреснах се малко,но бързо се освестих и ги вдигнах.Даже "благодаря" казах След това си се смях сама и сега ми е смешно
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе аз честно да си кажа не знам дали вярвам срециално в духове. От една страна си мисля че най-вероятно има някаква такава сила, но пък от друга, понеже много ме е страх, и всеки път като се случи нещо странно от сорта на да ми се причуе или привиди нещо, скърцане, тропане посред нощ и винаги се мъча де си го обеснявам с това, че подсъзнанието ми го ражда заради страха. До сега съм нямала никакви такива случки и много се надявам и да нямам щото ако ми се случи нещо такова честно ви казвам ще си пукна от страх Няма да забравя как се зарибих по "Шепот от отвъдното" и хем ме беше страх, хем интересно и си бях навила на пръста, че ще изгледам всичките сезони та квото ще да става... Е изгледах ги ама след това седмици наред не можех да спя... толкова много се бях филмирала и нон-стоп ми се причуваха разни работи. Буквално бях станала като няква психарка - вечерно време се оглеждах във всички посоки като луда Това е една от причините ужасите да са ми в черния списък с филми - не мога да ги гледам, защото имам прекалено лабилна и слаба психика и всяка една такава случка я приемам навътре и откачам...

Иначе още преди години бях гледала документален филм за някакъв замък (не помня къде се намираше) за койко казваха, че плащат луди пари на хора да прекалат една нощ вътре и да излезнат живи и нормални - всеки,който се осмелявал да го направи или умирал от страх, или тези, които успявали да се спасят получавали някакви много сериозни психични увреждания и никой не можел да обесни какво точно е видял вътре... Не знам дали има нещо вярно в цялата тая история

А за НЛО и извънземни... На мнение съм, че не може в цялата безкрайна вселена само ние да сме живите същества - 100% има и други светове
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    In Love ;]]
    Защо през деня се скъсвате да четете страшни (и не толкова) истории,да гледате клипчета и снимки с духове...а вечерта завити през глава от страх Нима си мислите,че в момента точно на прага на вратата ви ще застане 2 метров призрак с брадва и ще ви заколи?Като ви е страх си задайте този въпрос: Възможно ли е сега да дойде призрак?Ако сте убили човек,или сте викали духове преди 2 минути (не че вярвам че ако ги извикате ще дойдат де) шанса е доста малък...а вие си седите ей така в леглото и чакате да дойде призрака с брадва
    За 90% от нещата си има обяснение...
    -Скърцане - къщите не са вечно здрави,и е напълно нормално да скърца нещо...скърца си и през деня,ама тогава има прекалено много шум и не чувате :P
    -Стъпки - Я котка си ходи по покрива,я нещо ви ходи из главата...аз не вярвам призрака с брадва да му се ходи до кенефа и да тича през коридора че да не се напикае
    -Гласове...ами има си съседи,има си улици и нищо чудно Мара да вика на бай Пенчо да не хърка
    А и защо за бога ви е страх само през ноща??Щото е тъмно?Всичко в ноща си го има и през деня ама не го виждаме щото през деня имаме работа пък през ноща ни е скучно и се чудим какво да правим
    Иначе вярвам горе/долу в духове...но вие чували ли сте по Новините "Пенчо беше убит от призрак в полунощ?" Не,нали?Защото призрака е енергия която не може да ни нарани :P Мене повече ме е страх от хората,а не от тези безобидни (незнайно дали съществуващи) призраци...толкова от мене : )

Град
    Кембридж
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Абе аз честно да си кажа не знам дали вярвам срециално в духове. От една страна си мисля че най-вероятно има някаква такава сила, но пък от друга, понеже много ме е страх, и всеки път като се случи нещо странно от сорта на да ми се причуе или привиди нещо, скърцане, тропане посред нощ и винаги се мъча де си го обеснявам с това, че подсъзнанието ми го ражда заради страха. До сега съм нямала никакви такива случки и много се надявам и да нямам щото ако ми се случи нещо такова честно ви казвам ще си пукна от страх Няма да забравя как се зарибих по "Шепот от отвъдното" и хем ме беше страх, хем интересно и си бях навила на пръста, че ще изгледам всичките сезони та квото ще да става... Е изгледах ги ама след това седмици наред не можех да спя... толкова много се бях филмирала и нон-стоп ми се причуваха разни работи. Буквално бях станала като няква психарка - вечерно време се оглеждах във всички посоки като луда Това е една от причините ужасите да са ми в черния списък с филми - не мога да ги гледам, защото имам прекалено лабилна и слаба психика и всяка една такава случка я приемам навътре и откачам...

Иначе още преди години бях гледала документален филм за някакъв замък (не помня къде се намираше) за койко казваха, че плащат луди пари на хора да прекалат една нощ вътре и да излезнат живи и нормални - всеки,който се осмелявал да го направи или умирал от страх, или тези, които успявали да се спасят получавали някакви много сериозни психични увреждания и никой не можел да обесни какво точно е видял вътре... Не знам дали има нещо вярно в цялата тая история

А за НЛО и извънземни... На мнение съм, че не може в цялата безкрайна вселена само ние да сме живите същества - 100% има и други светове

за двореца който говориш се казва единбургския дворец но не мисля че който е влязал след като е излязал е изперкал ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си