- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
В нас има един дух и вечер идва в 10 когато вечерям . аз го черпя нещо ама малко.. i говоря с него и вобще не е лош nе всеки може да разбере какво искат и мислат че са лоши zа благодарност ми изпълнi желаниe..като вече се сбъдна :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Абе все пак да не се окаже някоя златна рибка ?Първоначално написано от xKiFlA
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Това е въпрос на психика, някой вярват други не аз лично не вярвам.
ааа снощи преди да заспя четох тука и цяла нощ не съм мигнала!![]()
Няма лошоПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
- Хайде бе хора,пишете интересни историйки тука
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^Ми явно никой няма нови такива преживявяния. Аз имам само две и двете ги разказах вече, други нема
Единствено една дреболия, че преди около един месец си седях на стола с гръб към стената и изведнъж сякаш няква ръка от плът зад мен ми пипна кичур от косата, толкова светкавичко се обърнах и стреснах че щях си прекърша врата ..![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Тва лято.. юли някъде правихме парти в една приятелка. И някъде към 12 часа през ноща излизаме вънка, и тамън излизаме от къщата и гледаме от небето падна нещо огромно, бяло, все едно гореше. Ама като казвам огромно, начи огромно! И тва беше за точно 3 секунди. И гледаме натам, никой не обели дума почти минута. Първо предположихме, че е падаща звезда, ама беше прекалено голямо за звезда. И трите си пожелахме по нещо и се сбъднаха и трите желания, е, не веднага, ама някъде посредата на август се сетихме за това и си казахме, че са се сбъднали, аз и едната ми приятелка казахме какво сме си били пожелали, третата не поиска, обаче каза че се е сбъднало. Пак казвам 100% не беше звезда. Падаше право надолу!
Ами случвало ми се е веднъж-два, но и аз незнам точно какво е![]()
и се сбъдна ае да ме заведеш там да видиме дали пак ще падне да си пожелаеме здраве и 1 милярд долара стига миПървоначално написано от minionka
ама те не бяха такива желания... и не е в това въпросаПървоначално написано от wtf2
а в кое е въпроса ? и в кфи желания бяха ? ако желанието ти е било сърдитото ти гадже да ти звънне сутринта едвали е от нещото което е падало от небетоПървоначално написано от minionka
ако е падало
![]()
Първоначално написано от wtf2
ами мойто лично.. не се сещам какво беше ...ама май нещо такова!и да, падаше...незнам какво беше това, честно да си кажа не искам и да знам!
![]()
такова просто нещо едвали е било заради нещото което е падалоПървоначално написано от minionka
всички сте си пожелали да речем като тфойто гаджето да ти звънне и някфи тъпотии които едвали са заради нещото
казах ако е падало щото
1. ако сте били пияни или гледали филм на ужасите драматизирате
2. може да е било всичко и да ви се е сторило голямо и неубичайно
3. една лъжа повторена 100 пъти става истина за вас след като се филмирате ...
не сме гледали филм на ужасите, нито пихме и не сме лъгали... даже едни други приятели бяха с нас и го видяха...Първоначално написано от wtf2
охх, на мен това дето имаш чувството, че някой ти пипа косата е много гадно ..после 5 минути блея в нещото е се чудя дали съм си въобразила или не..
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
10 говеда сте били и никой ли нямаше телефон да го снимате ?Първоначално написано от minionka
така не очаквайте никой да ви повярва
![]()
е..3 секунди..как според тебе ще го снимаме!!Първоначално написано от wtf2
Първоначално написано от minionka
требваше да отидете да разберете кфо е то все така някой вижда извънземни да речеме и или няма батерия на телефона или няма телефон или падало за няколко секунди ама нито е гледал ужаси преди тфа нито е пил нито се е филмирал
![]()
![]()
![]()
Здравейте и от менЗа няколко дена изчетох всичките 27 страници
![]()
Между другото,ако това има значение аз също съм роден в съботаЗа странни истории случили се с мен не се сещам.Но имам доста интересни сънища
![]()
Ами аз имам доста историики с духове..
Значи един път призовавахме духчето Каспър..И като го призовавахме на едно момче му паднаха гащите xD..
Значи една приятелка ми разказа,че призовавали някфи момичета Дама пика и с някъф камък в лиген в тоалетната. и призовали я веднъж и тя се появила и казала за кфо ме таковате ала бала втори път я викат и тя зема едната и я поглъща .. :д нз там кфо ми казва то беше преди години..И 3ти път само момичето я призовава без приятелката , аа с едно момче било да :д .. и оназ казала ' за кфо пак ме викате.казах ви да не ме безпокоите' и те изчезнали и те били от на мойта фр. класа.нз може и да е истина може и да не е..
ние се опитахме да призоваваме дама пика ии във входа ама то към 18:00 лятото.. и то тъмно във входа и има едно мазе ПЪЛНА ТЪМНИЦА дето няма врата ;д .. изкъртена от пантитеи така призоваваме я ние...ама неще..с кръв я призовавахме :д..След известно време - 2-3 минутки идва един човек с колело...и влиза в мазето и повече не излезе..седяхме до 20:00 там.. отказахме се вече и си отидохме на площадката..Никога повече не видяхме този човек...
Извинявам се ако имам някакви грешки,ама ме мързи страшно много да пиша..пък темичката ми е интересна xD
![]()
Lips that felt just like the inside of a rose
So,how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us!♥
Аз пък вярвам . .Както ние съществуваме така и те .К'во му е странното ?Все едно те да не вярват в нас xD