.
Отговор в тема
Страница 18 от 41 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1001

Тема: Духовее...

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Цитирай Първоначално написано от xXxinsatiablexXx
    Реших да се разровя за съботните хора и намерих това ;

"В българските вярвания събота се смята за ден на мъртвите — всички помени и задушници се правят в този ден от седмицата. Вярва се, че родените в събота притежават свръхестествени способности — те могат да гадаят, да тълкуват сънища и най-вече само родените в събота (т. нар. съботници) могат да разпознават магьосниците и да виждат свръхестествените същества (самодиви, вампири, таласъми и пр.). Самите вампири, устрели и др. пък не могат да излизат от гробовете си в събота, защото тогава губят силата си. Смята се обаче, че къртицата излиза на повърхността на земята само на този ден преди изгрев слънце."

Мдам това съм чувала но в по-опростен вариант просто че сънуват неща които после се сбъдват

Аз съм родена в събота и винаги това,което сънувам ми се сбъдва и
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Много се филмирате бе хора Таласъми , самодиви,дама пика и кво ли още прочетох тука Поне е забавно !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

винаги съм обичал да гледам филми или да ми разказват за тези свръхестествени неща . Не знам дали е съвпадение ама точно след това което ми се случи вчера и видях темата . Както и да е . Вчера вечерта си лежах и гледах филм и по 1 време (ако искате вярвайте ако искате недейте) всички книги наредени на секцията се мръднаха АБСОЛЮТНО всички . наклониха се и се прибраха по навътре и аз си помислих че просто някоя книга е паднала и е бутнала другите но днес като бях сам у нас и по едно време почнах да чувам някакви шумове ... първо от хола се чуваше тропане сякаш някой тропа по масата после от прозореца в моята стая също имаше тропане и имам чувството че аз се побърквам ...

Цитирай Първоначално написано от Akulard
    винаги съм обичал да гледам филми или да ми разказват за тези свръхестествени неща . Не знам дали е съвпадение ама точно след това което ми се случи вчера и видях темата . Както и да е . Вчера вечерта си лежах и гледах филм и по 1 време (ако искате вярвайте ако искате недейте) всички книги наредени на секцията се мръднаха АБСОЛЮТНО всички . наклониха се и се прибраха по навътре и аз си помислих че просто някоя книга е паднала и е бутнала другите но днес като бях сам у нас и по едно време почнах да чувам някакви шумове ... първо от хола се чуваше тропане сякаш някой тропа по масата после от прозореца в моята стая също имаше тропане и имам чувството че аз се побърквам ...
    И не, че имаш чувството ми си е направо така. Случват се такива работи. Аз седях с баба на терасата и с полезрението си видяхме един дядо дето много приличаше на моя дядо и се уплашихме ама после като приближи се поуспокоихме и така. А веднъж вратата на хола се отваряше леко и се затваряше и аз супер много се изплаших и сърцето ми биеше, все едно ще се пръсне и като отидох гледам ТЕЧЕНИЕ (не, че съм видял течението ами от течението как вратата се отваря и затваря) И има си и реални случки понякога, но има също и плод на въображение.

Цитирай Първоначално написано от WhiteBird
    -Стъпки - Я котка си ходи по покрива,я нещо ви ходи из главата...аз не вярвам призрака с брадва да му се ходи до кенефа и да тича през коридора че да не се напикае
    Четох го и се спуках от смях

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    E aз мисля,че съм разказвала .. ама явно т'ва е по-нова темичка. Ще взема да разкажа аз моите случки.
    Преди година-две, с една приятелка немаше к'во да правим и тръгнахме на разходка.. Седнахме на стъпалата на един изоставен завод , зад стъпатала имаше врата , обаче всичко беше обрасло в треволяци. Седим си ние, пушим цигарки ала бала .. и изведнъж от вътре започва да се чува някаква музика като опяване.. Поглеждаме назад - вратата 2-3 пръста отворена.. Газ и да ни няма. Залата в която тренираше приятеля ми беше на близо и решихме да отидем там, уви вече беше късно и залата беше заключена.Останахме пред нея да поговорим малко и изведнъж всички етажи в сградата почнаха да светят.Значи тя е на няколко етажа и с различни помещения.. е всички лампи се светваха и изгасяха наведнъж или се редуваха. Почна да се чува един звук , все едно някой хвърля зарчета.. е така.Уплашихме се и избягахме, а реално в залата нямаше никой. От този ден нататък,винаги вечер като минавах от там , чувах този звук.

Иначи хиляди пъти ми се е случвало да оставя нещо някъде, а след 5 минути да е на друго място.Чист пример - вчера сутринта реша се аз реша се и оставям четката до мен на леглото. След няма и 2 минути четката беше на шкафа до телевизора. :Д

Имало е още 1000000 случки,но не ми се разказва.. И без т'ва е вечер,сама съм .. не знам как ще спя. :Д Дори не искам и да се сещам.

Първо да кажа,че тази тема е много яка-не бяха духове,извънземни,таласъми ,белки,котки,псувни,ТОАЛЕТН И !
    Направо трябва да я направим книга тази тема.
    Иначе аз съм атеист и разчитам на логиката си,затова не вярвам на призраци,а за извънземните съм сигурен,че ги има,обаче те никога не са идвали тука,а ако дойдат тогаз ще го мислим.
    И хората които се страхуват от призраци,бих им казал,че това е въображението им,но всеки да вярва в каквото ще.Лично мене ме е по-страх от госпожата ми по математика,отколкото от призраците.Затова съм нямал случки с тях.И все още не съм видял хорър филми,който до ме изплаши.
    П.С.Роден съм Петък,13 януари.

I ♥ machoka Супер фен
    толкова много неща имам да разказвам а толкова ме мързиии
    значи..
    вечер към 22:00 се прибирам сама покрай една изоставена къща и нещо ме хвана бъз ..гледам аз към къщата някой дереше буквално и крещеше все едно го колят като чух това се спрях ослушах се и бях наясно с това което съм чула..обадих се на сестра ми да дойде..

друга случка..
    кръстникът почина и през ноща както си спя някой ми чука в раклата сабуждам се погледждам...няма никой след 5 мин пак ужас не искам да се сещам...на сутринта си вземам раницата и ще търгвам за даскало но се сещам че съм забравила портммонето с химикали и другите глупости оставям раницата,вземам нещата обръщам се и гледам раницата се мести все едно има нещо в нея леле ще се побъркам..
    на скоро се сабудих през ноща и гледам стола се върти (той попринцип е въртящ) или нещо по земята трака..според мен съществуват такива неща но е по добре да не мислим за това!
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Това лято аз и един приятел бяхме при една изоставена сграда и си лафихме.Стана към 10 часа и решихме да тръгваме,едва минахме и 50 метра и гледаме някаква светлина,после светлината стана по-голяма и после станаха две.Мислехме да проверим какво е това,но ни хвана страх Аз не вярвам много на истории за духове и такива неща,но това си беше странно.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    значи..
    вечер към 22:00 се прибирам сама покрай една изоставена къща и нещо ме хвана бъз ..гледам аз към къщата някой дереше буквално и крещеше все едно го колят като чух това се спрях ослушах се и бях наясно с това което съм чула..обадих се на сестра ми да дойде..

друга случка..
    кръстникът почина и през ноща както си спя някой ми чука в раклата сабуждам се погледждам...няма никой след 5 мин пак ужас не искам да се сещам...на сутринта си вземам раницата и ще търгвам за даскало но се сещам че съм забравила портммонето с химикали и другите глупости оставям раницата,вземам нещата обръщам се и гледам раницата се мести все едно има нещо в нея леле ще се побъркам..
    на скоро се сабудих през ноща и гледам стола се върти (той попринцип е въртящ) или нещо по земята трака..според мен съществуват такива неща но е по добре да не мислим за това!

ооо са няма да моа да заспя... аз ще се побъркам ако ми се случи подобно нещо.............

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Аз имам няколко случки, но просто едната си я преживях бая тежко, толкова се стреснах. Ще разкажа първо нея.
    Майка ми има шивашка машина и един ден се наложи да шие нещо на нея. Аз бях на компютъра в същата стая. Майка ми реши да си почива и остави машината замалко, отиде да пуши на горния етаж и аз оставам сама, неподозирайки какво ще се случи след момент. Та .. аз си цъкам тука на компютъра, слушам си музика съвсем спокойно .. и тая машина се включи изведнъж. Аз помислих, че нещо съм усилила музиката и не съм чула,че майка ми влиза и спокойно, спокойно си продължавам кефа. След съвсем малко се обръщам да я питам нещо .. и виждам,че стола е празен.. нея я няма, машината продължава да работи. За да поясня.. машината е с педал и този педал трябва да се натиска постоянно, за да може и да действа. А и забелязах,че майка ми е изключила машината от контакта. Не знам как съм бягала до другия етаж, обаче може би съм щяла да поставя рекорд. Отивам при майка, вземам й цигарата от устата и още не мога да говоря от шок.. соча надолу. Тя дойде и машината си спря. Почнахме да "оглеждаме" мястото,обаче .. още един шок за мен .. стената цялата беше на червени петна. А попринцип маслото за шиене е жълто-кафяво. Ужасно беше. Тея петна още стоят, няма как да се махнат.

Другите случки може и да си имат обяснение, но много често се случва вратите да се тряскат без да има течение.

Мега фен Аватара на SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    значи..

друга случка..

ооо са няма да моа да заспя... аз ще се побъркам ако ми се случи подобно нещо.............

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    значи..

друга случка..

не искам да си мисля за тези неща но имам доста още случки..
    бях сама в нас и баща мми беше излязъл по едно време
    вратата се отваря отивам ааз да проверя...няма никой. връщам се в стаята вратата пак се отваря отивам да проверя...никой а много добре чувам разбира се...
    а в нас вратите постоянно се отварят и затварят сами..когато се сетя ще пиша
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    Плевен
    ами в нас има един дух който идва вечер като вечерям идва и трябва да му оставам нещо да яде после и ми помага в мн неща и говора с него ама гледам да не ме вижда някой

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^ оф секи твой втори коментар е някъв напълно неадекватен и все се чудя ебаваш ли се, или отвътре ти идва..
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Аз вярвам в духове и извънземни и съм имала много случки които не могат да се обяснят ...
    Примерно : Имам куче и напоследък доста често се случва той (мъжко е) да лае по въздуха ... Една вечер със сестра ми си лягаме и изведнъж чуваме кучето да лае ... Ставам да видя какво става паля лампата гледам кучето лае по огледалото викам му спри айде ела да спим и го взимам с мен защото спи при мен. След има няма 2 мин той пак слиза и почва да лае пак паля лампата и пак няма нищо накрая закачихме едно одеало на огледалото и лягаме пак... Решили че кучето ще ни остави да спим - да ама не той пак лае и този път е така по въздуха от тогава много се уплаших защото нали казват кучетата виждат духове ... А сега преди 1-2 дена бях в една приятелка която също има куче и гледам нейното куче гледа въздуха... Лежи на пода в коридора и следи нещо сякаш минава покрай нея . Викаме и ние "Рива" и тя се стресна...
    А един път с приятели ще викаме духа на починал роднина на една приятелка и викаме го ние обаче се появи друг дух ... (Наистина се случи ако щете вярваите !) Той явно беше много самотен и искаше да си говори с някой говорехме си с него и не пожела да ни пусне до 6 сутринта ...
    Та най - главно заради тея случки вярвам в духове... :

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    ^ оф секи твой втори коментар е някъв напълно неадекватен и все се чудя ебаваш ли се, или отвътре ти идва..
    Ами винаги съм писала че съм по особена от другите и е така..
    Всичко което пиша е вярно без значение дали ми вярва някой или не вярва . не ме интересува кой кво мисли вярва

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    ами в нас има един дух който идва вечер като вечерям идва и трябва да му оставам нещо да яде после и ми помага в мн неща и говора с него ама гледам да не ме вижда някой
    Отвътре й идва..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от ger4etoy
    Аз вярвам в духове и извънземни и съм имала много случки които не могат да се обяснят ...
    Примерно : Имам куче и напоследък доста често се случва той (мъжко е) да лае по въздуха ... Една вечер със сестра ми си лягаме и изведнъж чуваме кучето да лае ... Ставам да видя какво става паля лампата гледам кучето лае по огледалото викам му спри айде ела да спим и го взимам с мен защото спи при мен. След има няма 2 мин той пак слиза и почва да лае пак паля лампата и пак няма нищо накрая закачихме едно одеало на огледалото и лягаме пак... Решили че кучето ще ни остави да спим - да ама не той пак лае и този път е така по въздуха от тогава много се уплаших защото нали казват кучетата виждат духове ... А сега преди 1-2 дена бях в една приятелка която също има куче и гледам нейното куче гледа въздуха... Лежи на пода в коридора и следи нещо сякаш минава покрай нея . Викаме и ние "Рива" и тя се стресна...
    А един път с приятели ще викаме духа на починал роднина на една приятелка и викаме го ние обаче се появи друг дух ... (Наистина се случи ако щете вярваите !) Той явно беше много самотен и искаше да си говори с някой говорехме си с него и не пожела да ни пусне до 6 сутринта ...
    И аз мойта котка я бях виждала няколко пъти да се вторачва в пространството, а определено нямаше нещо, което да зяпа.. но не обърнах особено внимание. Може би просто си гледа СЕга се сетих: веднъж съм със сестра ми вкъщи и вече беше тъмно/сестра ми тогава беше на 3/. Във всички стаи бяха изгасени крушките, само там, където бяхме ние светеше. Вратата я бях оставила отворена, а в кордиора беше тъмно. По едно време сестра ми нещо погледна към коридора и после бяха при мене и една стресната ми вика "Там има някой." Е действително нямаше никой, но знам ли... може да е и въображението й.. все пак един ден ми обясняваше, че някакъв анимационен герой я гледал през прозореца

Иначе аз знам доста истории/по действителен случай/, но мисля по - късно или друг ден да разкажа.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Цитирай Първоначално написано от ger4etoy
    И аз мойта котка я бях виждала няколко пъти да се вторачва в пространството, а определено нямаше нещо, което да зяпа.. но не обърнах особено внимание. Може би просто си гледа СЕга се сетих: веднъж съм със сестра ми вкъщи и вече беше тъмно/сестра ми тогава беше на 3/. Във всички стаи бяха изгасени крушките, само там, където бяхме ние светеше. Вратата я бях оставила отворена, а в кордиора беше тъмно. По едно време сестра ми нещо погледна към коридора и после бяха при мене и една стресната ми вика "Там има някой." Е действително нямаше никой, но знам ли... може да е и въображението й.. все пак един ден ми обясняваше, че някакъв анимационен герой я гледал през прозореца

Иначе аз знам доста истории/по действителен случай/, но мисля по - късно или друг ден да разкажа.
    моля те, разкажии ниииии

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    Сега се сещам за 1 случка,като по-малък,дето направо щях да умра от страх.Живеем в къща и се топлим на дърва.Котела в мазата,а дървата в съседната стая.Един ден прибирахме дървата,но пребирането представляваше общо взето трупане,никакно нареждане.И така седя си аз вечерта към 11 и 30 и гледам по Нешънъл Джеографик филм за извънземните и изведнъж някви шумове се чуват от мазата.Някво тропане,нещо мърда.Аз някъв супер спекох.На сутринта се оказа,че просто дървата са се свлекли надолу.

Град
    Кембридж
    лол ебати филмарите

У моето село бродеха шейтани , тоест дяволи. Бая истории има свързани с тях. Даже има една за един мъж/почина преди по малко от година/, той я е разказвал. Прибирал се от работа вечерта и тъй като не работи до селото, ами близо до него върви по пътя пеш. Появили се два ангела и почнали да го носят нанякъде. На някои от вас може да ви се стори смешно, ама съм почти напълно сигурна, че не е лъжа. Все пак 30-40 годишен мъж ще тръгне ли да лъже така? Та носили го на гробищата, но изглежда се били объркали и го понесли на другаде. Чак сутринта го оставили в едно близко село и оттам той се прибрал пеша. Този човек почина някъде през януари или февруари тая година и съм чувала, че всяка вечер жена му оставяла по една чаша ракия на прозореца/от вътрешната страна/ и на сутринта била изпита..

Пак в селото ми: на гости при една жена са едни познати. Жената има бебе. Събрали са се хората в едната стая, а в съседната бебето си играе на леглото и жената ходи да го наглежда. Единия път като отишла почнала да вика 'Детето се вдигна във въздуха'. Другите не са видели, но тя тръгнала да се кълне в библията и била уплашена.. Същото бебе пък ми казаха, че говорело с едната си кукла. Аз си мисля, че то е говорело на куклата, а взеха, че ми проясниха, че куклата му говорила това бая ме стресна и не повярвах.. но все пак майката ще тръгне да лъже ли? Даже май мислят, че има някаква магия направена, ама не знам...

Като стана дума за магии: в петък с една приятелка ходихме при една баба да ни гледа на боб. И друг път сме ходили и тъй като останахме доволни решихме пак да идем.. Та тя обясняваше, че една сутрин както си спи чува някакъв глас да й казва 'Стани и излез в двора. Имаш магия.' Станала тя и отворила входната врата и обяснява "Седя и гледам изтривалката за обувки как има все едно изсипана вода на нея, а нямаше нито роса или слана, нито пък беше валяло." След това каза, че имало там някаква жена, която се опитвала да й направи такива мръсотии и най вероятно е била тя. Разказа също как имала комшийка със същото име като нейното. Тя умряла, а малко след това някаква друга комшийка сама се издала като казала на бабата "Ама тя магията беше за тебе, а не за нея". И други неща разказа, но сега не си спомням.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Всъщност сега се сещам една история,не е точно с дух ама е интересна.
    Преди 2 години на село всички ме закачаха с духове,извънземни и всячески се мъчиха да ме уплашат,ама не можеха.Пробваха с хорър филми(всички се разбягваха до 50та минута на филма,а аз си стоях и гледах до края ),да ме изплашат с маски,ама не ставаше.Те го правиха това защото им бях заявил,че съм атеист и изобщо не вярвам на таквиз неща.Затова се хванахме на бас-в полунощ да отидем на гробището и аз да прекарам там 1 час.Отидох на гробище и си стоях там-чух два-три шума в тревата,ама то бяха кучета,котки,плъхове,змии и т.н.Изтече 1ят час и мойте приятели дойдоха да ми кажат,че печеля.Тамън тръгвахме и аз поглеждан и виждам някаква жена,облечена в зелено и надвесена над някакъв гроб.Тя ни видя и се запъти към наз и всички други газ и да ги няма.Обаче аз останах.На ум си повтарях "духове няма,учените не са го доказали",обаче бях препариран от страх.Жената дойде съвсем до мене и аз бях готов да побегна,ама тя извика''Баби, какво правиш на гробищата посред нощ".Аз и' обясних и след това я попитах тя какво прави тука по това време.Тя каза,че мъжът и' е починал по това време и тя затова идва нощем на гроба му.Казах и',че ми е било приятно и се прибрах.След това на другия ден приятелите ми дойдоха да ме видят дали съм още жив и като им разказах историята,те се спукаха да се смеят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си