- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
BloomF - Недей да вярваш на всяка една
дума на възрастните..Моята баба редовно ми обясняваше,
че имало духове..Или еди-какво си да правя,за да се
предпазя от духовете и ми разказваше всякакви
истории,които всъщност нямат нищо общо с
реалността..
А първата история просто е![]()
...Човека
видял ангелите,които първо са го донесли в гробището,
а после в някаква съседно село..
- Първото,което е - духовете и ангелите,не се виждат
/ако въобще ги има де/..Както и да е..
wtf2 - Темата е такава..Да се разказват
преживени истории за духовете и тем подобни...
Сега дали са истина,е друг въпрос..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Разказвали са ми още доста/особено с дяволи/. Не казвам, че вярвам на 100%, но някои хора трябва да са с ебахти развихреното въображение.. Да не говорим, че един приятел като се прибирал една вечер някаква негова роднина/мъртва/ му се появила насреща. Той се направил, че не я вижда, но тя там му казала две думи/няма да обяснявам за какво точно, щото не е толкова важно/. А момчето едва ли лъже, след като майка му е отишла и казала на една друга жена, тоест той трябва да е излъгал майка си, което му съвсем не ми се вярва..Първоначално написано от SmilezZz
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Еми,то моето не е точно свързано с духове,хо тая случка ще я запомня за винаги. С брат ми бяхме спали в хола и по едно време вечерта се събудих и погледнах към масичката с радиото(не знам защо натам просто така реших) и там видях силуета на брат ми,а той спеше на леглото. Първо си помислих,че сънувам,но после разбрах,че съм напълно будна. Тогава бях май в 3 или 4 клас и много се уплаших.
П.П. Та вярвам в духове.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Няма ли вероятност брат ти да е бил станал за нещо?Първоначално написано от ivyy
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
![]()
![]()
И за да не е спам: напълно абсурдно и невъзможно ми се вижда.Пък и, ако стане нещо такова, със сигурност няма да може да се направи, че не я вижда, такова нещо няма как да се избегне.
Иначее, аз бих припаднала от страх, буквално.
![]()
не само съм виждал ами съм го и правил с призрак..духче хубу ду*а![]()
6б3З10
Първоначално написано от danibebi
Той не се страхува. И други неща е разказвал. А и това щом след половин година продължава да твърди, че е вярно и го разказва с подробности... но както и да е. Никой не карам да вярва.
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от BloomF
Няма проблем. Възможно е да е истина, но ми е интересно как ще се направи, че не я вижда, просто. Нали ако видиме такова нещо, първата ни реакция ще е учудване, страскане, въобще няма да мислим за друго.. нзм..
![]()
Еми и аз му се учудих как не се е стреснал, ама той и много други неща е разказвал, а и е чувал всякакви истории от дядо си и други роднини. Когато му казах "Е ти как така не се стресна? Аз ако съм ше умра.", той каза "Еми не ме е страх особено, щото знам, че нищо няма да ми направи. Само се появява и това е."..Първоначално написано от danibebi
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Темата замря.....Искам обаче да разкажа нещо,което скоро ми се случи ! Бях сама вкъщи и на компютъра,а вратата към хола ни беше отворена и там тъмно.( попринцип аз мразя малко хола,че има картина от тези,който сякаш си мърдат очите) та стоя си аз и по едно време чувам крачки и викам сигурно са от горният етаж (то се чува) после пак обаче някак си близо и си викам а някой да не се прибра ако се е прибрал ще влезе обаче никой не идва да ме извести че си е дошъл и аз се обръщам и нищо след малко обаче чух как вратата се отвори поглеждам и тя открехната изкарах си акъла не отидох да я затворя обърнах се към монитора и си чатих беше много страшно после се прибраха наще разказах им и те викат страховито а?
I hate cold-blooded people !!!
kokosety нещо неразбрах кое му е страховитото лол всички тука си въобразявате неща .. мислите си такива неща и почвате да си въобразявате ..
хилав софийски дришлио
не аз го казах а наще и то с надмсмешка и не е страховито а странно кво аз да не съм халюцинирала че вратата беше отворена![]()
![]()
е кво ти викат страховито .. вратата се отворила ти се насираш .. много филми ..
хилав софийски дришлио
не съм се насирала![]()
Ма ми е интъересно от какво вееднага да се заядете бееее
![]()
ма аз ти казвам,че преувеличаваш у филмо си и те тва е ..
хилав софийски дришлио
не ми са се случвали такива неща
И на мен ми се случват странни неща.Айде сега хейтърчетата пак... Аз няколко дни преди да започна да харесвам Джъстин Бийбър /преди го мразех/ го сънувах,че носи цветя и плачеИли ей така както си стоя и се сещам да пусна музикалния канал и дават някоя негова песен. Например веднъж го пускам канала, свършва няква песен тъкмо и веднага почва негова песен...
![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
А, спомням си как преди 1 година си стоя сама в стаята. Беше някъде около 3 часа вечерта. Както си стоя и си цъкам на компа (Мисля, че гледах някакъв филм) и изведнъж чувам как котката ми ръмжи. Обръщам се и я гледам как гледа към стената и съска уплашено, абе доста уплашена беше. Беше я страх да се приближи, аз погледнах към стената, но нищо нямаше. Бая се наплаших тогава, защото там няма нищо, а тя така изглеждаше все едно е видяла .... призрак.На стената нямаше нищо, нито някаква сянка да е видяла или пък някаква муха или нещо такова. Абе нищо нямаше, а тя съска и козината и беше настръхнала. След 5 минути пак така стана. Никога няма да го забравя...
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Само не разбрах тва по какъв начин може да е свързано с духове или нещо свръхестествено?Първоначално написано от cAnDyYy
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз също никога не съм била свидетел на такива изпълнения с духове,но баба ми ми разказа една история дето ме побиха тръпки от нея..
Значи,аз знам,че баба ми не би ме излъгала,а пък и беше сериозна докато говорише.
Преди много години,когато майка ми е била на 13-14 години и баба ми я е чакала да се върне от училище.И както си седяла вкъщи и телефонът звъннал.Тогава не е изписвало на телефоните кой се обажда и тя нали вдигнала.А,забравих да спомена,че 2 месеца преди това обаждане Майката на баба ми е починала.Та баба ми вдигнала телефона и нали казала Ало ии някой започнал да охка и да пъшка като болен човек(да спомена,че майката на баба ми е починала от рак и е охкала точно така преди да почине) ии баба ми казала Извенете,кой се обажда..И съответната жена казала,много ме боли моля те помогни ми.. и се задушавала и кашляла.Баба ми познала гласа естествено и казала -- мамо къде си,разплакала се даже,ама от другата страна нищо само кашляне и задушаване..Баба ми отново я молила да и каже къде е,че ще я намери(налии в такива ситуаций не знаем какво говорим) ии жената и казала моля те Кате(така се казва баба ми) помогни ми !! И баба ми адски много се уплашила и затворила телефона.След 15 минути отново вдигнала да види дали още е там и да,пак се чувало кашлянето и пъшкането..Тя затворила телефона и легнала да спи,а на сутринта го вдигнала отново и вече давало свободно.
Но всичко си е и до психика,защото като почина баща ми преди 5 години,аз като си стоях в стаята вечерта все още го чувах как върви отвън.И наистина все едно вървеше някой,а като отворя нямаше никого..
И все пак вярвам в това до някаква степен.От както баща ми почина имам наистина огромен късмет във всичко,сякаш той ми помага по някакъв начин.
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Na men mi se e sluchvalo shteshe da me blusne kola i sqkash neshto me drupna nazade a az nezabelqzax 4e shteshe da me blusne kola.Zatova vqrvam v duxove sorry che pisha latinica ama mi e mnooogo po lesno.Първоначално написано от Nqkuf
Всеки може да напикае пода,бъди ГОТИН,насери тавана !!
Аз една вечер се бях събудил към 3 и си блея в стената когато ми се вижда точно пред очите някво топче от намачкана хартия.Обръщам се-никой.Обръщам се пак към стена и топчето го няма.![]()
![]()
Доста странничко,а?
Kolkoto pove4e,tolkova pove4e!!!