.
Отговор в тема
Страница 19 от 41 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1001

Тема: Духовее...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    BloomF - Недей да вярваш на всяка една
    дума на възрастните..Моята баба редовно ми обясняваше,
    че имало духове..Или еди-какво си да правя,за да се
    предпазя от духовете и ми разказваше всякакви
    истории,които всъщност нямат нищо общо с
    реалността..
    А първата история просто е ...Човека
    видял ангелите,които първо са го донесли в гробището,
    а после в някаква съседно село..
    - Първото,което е - духовете и ангелите,не се виждат
    /ако въобще ги има де/..Както и да е..

wtf2 - Темата е такава..Да се разказват
    преживени истории за духовете и тем подобни...
    Сега дали са истина,е друг въпрос..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    BloomF - Недей да вярваш на всяка една
    дума на възрастните..Моята баба редовно ми обясняваше,
    че имало духове..Или еди-какво си да правя,за да се
    предпазя от духовете и ми разказваше всякакви
    истории,които всъщност нямат нищо общо с
    реалността..
    А първата история просто е ...Човека
    видял ангелите,които първо са го донесли в гробището,
    а после в някаква съседно село..
    - Първото,което е - духовете и ангелите,не се виждат
    /ако въобще ги има де/..Както и да е..
    Разказвали са ми още доста/особено с дяволи/. Не казвам, че вярвам на 100%, но някои хора трябва да са с ебахти развихреното въображение.. Да не говорим, че един приятел като се прибирал една вечер някаква негова роднина/мъртва/ му се появила насреща. Той се направил, че не я вижда, но тя там му казала две думи/няма да обяснявам за какво точно, щото не е толкова важно/. А момчето едва ли лъже, след като майка му е отишла и казала на една друга жена, тоест той трябва да е излъгал майка си, което му съвсем не ми се вярва..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Еми,то моето не е точно свързано с духове,хо тая случка ще я запомня за винаги. С брат ми бяхме спали в хола и по едно време вечерта се събудих и погледнах към масичката с радиото(не знам защо натам просто така реших) и там видях силуета на брат ми,а той спеше на леглото. Първо си помислих,че сънувам,но после разбрах,че съм напълно будна. Тогава бях май в 3 или 4 клас и много се уплаших.

П.П. Та вярвам в духове.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Цитирай Първоначално написано от ivyy
    Еми,то моето не е точно свързано с духове,хо тая случка ще я запомня за винаги. С брат ми бяхме спали в хола и по едно време вечерта се събудих и погледнах към масичката с радиото(не знам защо натам просто така реших) и там видях силуета на брат ми,а той спеше на леглото. Първо си помислих,че сънувам,но после разбрах,че съм напълно будна. Тогава бях май в 3 или 4 клас и много се уплаших.

П.П. Та вярвам в духове.
    Няма ли вероятност брат ти да е бил станал за нещо?
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Да не говорим, че един приятел като се прибирал една вечер някаква негова роднина/мъртва/ му се появила насреща. Той се направил, че не я вижда, но тя там му казала две думи/
    :"Fuck off!"

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Да не говорим, че един приятел като се прибирал една вечер някаква негова роднина/мъртва/ му се появила насреща. Той се направил, че не я вижда, но тя там му казала две думи/

И за да не е спам: напълно абсурдно и невъзможно ми се вижда. Пък и, ако стане нещо такова, със сигурност няма да може да се направи, че не я вижда, такова нещо няма как да се избегне. Иначее, аз бих припаднала от страх, буквално.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    не само съм виждал ами съм го и правил с призрак..духче хубу ду*а
    6б3З10

Цитирай Първоначално написано от danibebi

И за да не е спам: напълно абсурдно и невъзможно ми се вижда. Пък и, ако стане нещо такова, със сигурност няма да може да се направи, че не я вижда, такова нещо няма как да се избегне. Иначее, аз бих припаднала от страх, буквално.

Той не се страхува. И други неща е разказвал. А и това щом след половин година продължава да твърди, че е вярно и го разказва с подробности... но както и да е. Никой не карам да вярва.
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    България

Той не се страхува. И други неща е разказвал. А и това щом след половин година продължава да твърди, че е вярно и го разказва с подробности... но както и да е. Никой не карам да вярва.
    Няма проблем. Възможно е да е истина, но ми е интересно как ще се направи, че не я вижда, просто. Нали ако видиме такова нещо, първата ни реакция ще е учудване, страскане, въобще няма да мислим за друго.. нзм..

Няма проблем. Възможно е да е истина, но ми е интересно как ще се направи, че не я вижда, просто. Нали ако видиме такова нещо, първата ни реакция ще е учудване, страскане, въобще няма да мислим за друго.. нзм..
    Еми и аз му се учудих как не се е стреснал, ама той и много други неща е разказвал, а и е чувал всякакви истории от дядо си и други роднини. Когато му казах "Е ти как така не се стресна? Аз ако съм ше умра.", той каза "Еми не ме е страх особено, щото знам, че нищо няма да ми направи. Само се появява и това е."..
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    България

Еми и аз му се учудих как не се е стреснал, ама той и много други неща е разказвал, а и е чувал всякакви истории от дядо си и други роднини. Когато му казах "Е ти как така не се стресна? Аз ако съм ше умра.", той каза "Еми не ме е страх особено, щото знам, че нищо няма да ми направи. Само се появява и това е."..
    аха..

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Темата замря.....Искам обаче да разкажа нещо,което скоро ми се случи ! Бях сама вкъщи и на компютъра,а вратата към хола ни беше отворена и там тъмно.( попринцип аз мразя малко хола,че има картина от тези,който сякаш си мърдат очите) та стоя си аз и по едно време чувам крачки и викам сигурно са от горният етаж (то се чува) после пак обаче някак си близо и си викам а някой да не се прибра ако се е прибрал ще влезе обаче никой не идва да ме извести че си е дошъл и аз се обръщам и нищо след малко обаче чух как вратата се отвори поглеждам и тя открехната изкарах си акъла не отидох да я затворя обърнах се към монитора и си чатих беше много страшно после се прибраха наще разказах им и те викат страховито а?
    I hate cold-blooded people !!!

Град
    София
    kokosety нещо неразбрах кое му е страховитото лол всички тука си въобразявате неща .. мислите си такива неща и почвате да си въобразявате ..
    хилав софийски дришлио

Град
    София
    не аз го казах а наще и то с надмсмешка и не е страховито а странно кво аз да не съм халюцинирала че вратата беше отворена

Град
    София
    е кво ти викат страховито .. вратата се отворила ти се насираш .. много филми ..
    хилав софийски дришлио

Град
    София
    не съм се насирала Ма ми е интъересно от какво вееднага да се заядете бееее

Град
    София
    ма аз ти казвам,че преувеличаваш у филмо си и те тва е ..
    хилав софийски дришлио

не ми са се случвали такива неща

И на мен ми се случват странни неща.Айде сега хейтърчетата пак... Аз няколко дни преди да започна да харесвам Джъстин Бийбър /преди го мразех/ го сънувах,че носи цветя и плаче Или ей така както си стоя и се сещам да пусна музикалния канал и дават някоя негова песен. Например веднъж го пускам канала, свършва няква песен тъкмо и веднага почва негова песен...
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    А, спомням си как преди 1 година си стоя сама в стаята. Беше някъде около 3 часа вечерта. Както си стоя и си цъкам на компа (Мисля, че гледах някакъв филм) и изведнъж чувам как котката ми ръмжи. Обръщам се и я гледам как гледа към стената и съска уплашено, абе доста уплашена беше. Беше я страх да се приближи, аз погледнах към стената, но нищо нямаше. Бая се наплаших тогава, защото там няма нищо, а тя така изглеждаше все едно е видяла .... призрак. На стената нямаше нищо, нито някаква сянка да е видяла или пък някаква муха или нещо такова. Абе нищо нямаше, а тя съска и козината и беше настръхнала. След 5 минути пак така стана. Никога няма да го забравя...
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от cAnDyYy
    И на мен ми се случват странни неща.Айде сега хейтърчетата пак... Аз няколко дни преди да започна да харесвам Джъстин Бийбър /преди го мразех/ го сънувах,че носи цветя и плаче Или ей така както си стоя и се сещам да пусна музикалния канал и дават някоя негова песен. Например веднъж го пускам канала, свършва няква песен тъкмо и веднага почва негова песен...
    Само не разбрах тва по какъв начин може да е свързано с духове или нещо свръхестествено?
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Научно погледнато човекът е извънземно...

Аз също никога не съм била свидетел на такива изпълнения с духове,но баба ми ми разказа една история дето ме побиха тръпки от нея..
    Значи,аз знам,че баба ми не би ме излъгала,а пък и беше сериозна докато говорише.
    Преди много години,когато майка ми е била на 13-14 години и баба ми я е чакала да се върне от училище.И както си седяла вкъщи и телефонът звъннал.Тогава не е изписвало на телефоните кой се обажда и тя нали вдигнала.А,забравих да спомена,че 2 месеца преди това обаждане Майката на баба ми е починала.Та баба ми вдигнала телефона и нали казала Ало ии някой започнал да охка и да пъшка като болен човек(да спомена,че майката на баба ми е починала от рак и е охкала точно така преди да почине) ии баба ми казала Извенете,кой се обажда..И съответната жена казала,много ме боли моля те помогни ми.. и се задушавала и кашляла.Баба ми познала гласа естествено и казала -- мамо къде си,разплакала се даже,ама от другата страна нищо само кашляне и задушаване..Баба ми отново я молила да и каже къде е,че ще я намери(налии в такива ситуаций не знаем какво говорим) ии жената и казала моля те Кате(така се казва баба ми) помогни ми !! И баба ми адски много се уплашила и затворила телефона.След 15 минути отново вдигнала да види дали още е там и да,пак се чувало кашлянето и пъшкането..Тя затворила телефона и легнала да спи,а на сутринта го вдигнала отново и вече давало свободно.

Но всичко си е и до психика,защото като почина баща ми преди 5 години,аз като си стоях в стаята вечерта все още го чувах как върви отвън.И наистина все едно вървеше някой,а като отворя нямаше никого..
    И все пак вярвам в това до някаква степен.От както баща ми почина имам наистина огромен късмет във всичко,сякаш той ми помага по някакъв начин.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    И аз вярвам в духове и извънземни...
    Една вечер докато се прибирам и случайно погледнах към небето и видях "нещо" да се движи. Беше чисто бяло и се отличаваче от звездите, беше си и по-голямо. Имаше тънко тяло и големи бели крила (не беше птица, сигурен съм). Не можеше да е птица, защото си личеше, че беше много на високо и едвам помръдваше... weird
    А за духовете...
    Случвало ли ви се е докато сте в опасност да се отървавате, както му се вика "на косъм"
    Например докато пресичате улицата и изведнъж ви изкочи кола и вие рязко се отдръпвате назад и имате чувството, че "нещо" или "някой" ви е дръпнал?
    Само аз си вярвам де....
    Na men mi se e sluchvalo shteshe da me blusne kola i sqkash neshto me drupna nazade a az nezabelqzax 4e shteshe da me blusne kola.Zatova vqrvam v duxove sorry che pisha latinica ama mi e mnooogo po lesno.
    Всеки може да напикае пода,бъди ГОТИН,насери тавана !!

Аз една вечер се бях събудил към 3 и си блея в стената когато ми се вижда точно пред очите някво топче от намачкана хартия.Обръщам се-никой.Обръщам се пак към стена и топчето го няма. Доста странничко,а?
    Kolkoto pove4e,tolkova pove4e!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си