.
Отговор в тема
Страница 2 от 40 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1001

Тема: Духовее...

Hybrid View

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
    Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    И аз вярвам в духове и извънземни...
    Една вечер докато се прибирам и случайно погледнах към небето и видях "нещо" да се движи. Беше чисто бяло и се отличаваче от звездите, беше си и по-голямо. Имаше тънко тяло и големи бели крила (не беше птица, сигурен съм). Не можеше да е птица, защото си личеше, че беше много на високо и едвам помръдваше... weird
    да не си видял облак
    чисто бял облак посред нощ ли?

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
    Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    И аз вярвам в духове и извънземни...
    Една вечер докато се прибирам и случайно погледнах към небето и видях "нещо" да се движи. Беше чисто бяло и се отличаваче от звездите, беше си и по-голямо. Имаше тънко тяло и големи бели крила (не беше птица, сигурен съм). Не можеше да е птица, защото си личеше, че беше много на високо и едвам помръдваше... weird
    да не си видял облак
    чисто бял облак посред нощ ли?

епа ддз

Може да е самолет..

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Не мога да кажа, дали вярвам или не, защото такива неща, нито са ми интересни, нито ме вълнуват.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Ох, ще ви разкажа нещо... не знам, мисля, че е по скоро смесица... Щото едно лято преди 1-2 години с наще пребоядисвахме стаята ми и нали трябваше да махнем всички картини и плакати. И след като махнахме един плакат НАД ЛЕГЛОТО МИ видяхме, че има силует на извънземно (а не би трябвало да има нещо, нали, по скоро само един голям бял правоъгълник, според очертанията на плаката...). Ама тоя силует как ме наплаши, толкова рязко се очертаваше на фона на мръсната стена... Питах баща ми, и той каза, че му прилича на извънземно, и майка ми също (а те по принцип смятат тези работи за простотии.)

Кофтито беше, че беше станало много късно и нямаше как да боядисаме стената над леглото ми... и така трябваше да си спя. Като легнах първо се подпрях с ръка да си оправя одеалото, обаче има няма минута и усещах, че ръката ми потъва в дюшека. Буквално, станах от леглото и проверих да некви дъски са счупени, ама не... Легнах си пак с лице към стената и по едно време се унасям. Има няма минута- две усетих, че леглото се разтресе (тука не се стреснах, понеже баща ми понякога правеше такива номерчета... но като се обърнах, видях, че го няма.) Леле, помислих, че е станало земетресение, пффт, ходих да питам майка ми дали го е усетила, тя каза нищо подобно не е имало. Баща ми през цялото време е спал, ужас... После колко майни теглих на паранормалните явления (уж) за да се опитам да заспя, не е за вярване. Иначе съм усещала някой да ме бута отзад, докато се опитвам да заспя.

Аз абсолютно вярвам във всичко паранормално. Летящи чинии не съм виждал /и не искам, щото бих умрял от страх/, ама на няколко пъти се ми се случвали странни неща. Един път като си бях на село, помагах на баба в градината /прекопавах с правата лопата/. След като свърших си спомням много ясно, че питах баба ми къде да оставя лопата и тя ми каза да я оставя в бараката. Прибрах я и закачих резето на вратата. После всичко си беше нормално, докато вечерта чух нещо сранно. Уау. Както и да е. Бях останал до късно да чета /аз съм страстен читател/ и чух звуци зад барката с инструменти. Беше все едно някой копае. Станах, отидох до прозореца и огледах цялата градина /аз спя на втория етаж и от прозореца ми се вижда целия двор, че и повече/ ама точно за бараката нищо не можеше да се види. Така да съм седял около пет минути, слушайки как се копае зад бараката, и изведнъж чух че на долния етаж се пуска вода /споко, баба ми спи там/ и си помислих че е будна, затова слязох да й кажа че чувам нещо /де да знам, може да е крадец или нещо/ и слизам, гледам-и тя седи на прозореца. Питам я - кво може да е тва? и тя ми вика- спокойно, нищо не е станало, утре ще видим, сега си лягай. И аз се качих горе, легнах си, обаче още чувах тва странно копаене за бараката. По едно време се усетих че е спряло, ама още не можех да заспя, и затова останах да слушам. Така съм се ослушвал цяла нощ, ама нищо не чух. Като се съмна /да е било към шест без нещо/, излизам и гледам-лопатата подпряна зад бараката, а тревата даже не беше отъпкана /там тревата почти не я косим/! Не знам какво беше станало, ама баба ми също го видя-и тя може да го потвърди. От тогава вярвам в паранормалните неща. Не знам дух ли е било, вие кажете.

Град
    ...Не...Казвам...
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy Виж мнението
    Не мога да кажа, дали вярвам или не, защото такива неща, нито са ми интересни, нито ме вълнуват.
    на твоето мнение съм

аз вярвам в blody mery (кървавата мери) ако сте чували за нея
    сега ми е смешно като пиша но след малко май няма да ходя си мия зъбите тази нощ

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Сега е мой ред да разкажа нещичко по принцип не вярвам в духове,но вярвам в извънземни.Както беше казал един потребител преди мен,неможе от 1000 планети да сме само ние.. такам,започвам: макар,че моите не са зловещи

една вечер си излязох по тъмно на двора, и точно съм на стълбите и погледнах към небето и видях нещо много странно да се движи.Имаше някаква особенна форма,не беше самолет.. приличаше ми на летяща чиния колкото и смешно да звучи.И до ден днешен се чудя,какво всъщност беше.

А сега друго, това беше преди повече от 3 години,излизам аз на двора замалко, а беше много късно и бях с кака ми..понеже тогава имаше една котка която само ни досаждаше и влизаше в двора ии видях някакъв бял силует,и незнам защо казах на кака,че това е котката ако имам някаква друга случка ще разкажа,макар,че тези не са интересни.

Цитирай Първоначално написано от danibebi Виж мнението
    Сега е мой ред да разкажа нещичко по принцип не вярвам в духове,но вярвам в извънземни.Както беше казал един потребител преди мен,неможе от 1000 планети да сме само ние.. такам,започвам: макар,че моите не са зловещи

една вечер си излязох по тъмно на двора, и точно съм на стълбите и погледнах към небето и видях нещо много странно да се движи.Имаше някаква особенна форма,не беше самолет.. приличаше ми на летяща чиния колкото и смешно да звучи.И до ден днешен се чудя,какво всъщност беше.

А сега друго, това беше преди повече от 3 години,излизам аз на двора замалко, а беше много късно и бях с кака ми..понеже тогава имаше една котка която само ни досаждаше и влизаше в двора ии видях някакъв бял силует,и незнам защо казах на кака,че това е котката ако имам някаква друга случка ще разкажа,макар,че тези не са интересни.
    колкото и да е стара тази тема .. ми е доста интересна и прочетох всички случки. Интересни са ! ам искам спец. на тебе да ти кажа че има някакви китайски фенери по твоето описание е точно такова !

Цитирай Първоначално написано от danibebi

тва с летящата чиния и аз го вярвам макар че не съм го видял .. чичо ми един ден е погледал през прозореца късно вечерта и е видял летяща чиния .. не е сигорен дали е летяща чиния обаче 99% твърди че е така .. все пак е на 38 години знае какво е видял

Град
    Mexico
    Светлинните явления и въображението понякога раждат страшни образи.

Аз вярвам и в духове и в извънземни. На мен са ми се случвали много странни неща, а и какви истории са ми разказвали майка ми и леля ми когато са били малки. Например сега ще ви кажа една исотрия която се случи на мен, майка ми, леля ми и братовчедите ми.
    Дядо ни тук що бе починал и бяхме на село. Купихме плодове и зеленчуци. Дядо ни го подреждаше по определен начин първо зеленчуците, а после плодовете, по друг начин не сме го виждали да прави. Мама и леля ги подрехиха точно обратно на него. Аз и братовчедите ми огладняхме и когато отворихме хладилника видяхме, че няма хляб. И всички отидохме до магазина, за да може и ние да си избереме нещо от там. Когато се пребрахме телевизора беше включен, хладилника отворен и плодовете и зеленчуците разместени: първо зеленчуците, а после плодовете. Аз и братовчедите ни направо изтрещяхме от страх . А за леля и мама незнам. Те неискаха да говорим по тази тема. Но ние си знаехме, че става нещо. Децата спяхме в едната стая, а те в другата. И през ноща ние гледахме няакаъв филм.. комедия (бяхме си взели и лап-топа) и чухме как някой изкреща от другата стая и ние веднага станахме и леля беше до мама прегърнати. Когато ти попитахме какво е станало те казаха, че са видели дядо.. и на сутринта веднага си тръгнахме.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ А няма ли вероятност някой друг да е разместил
    плодовете и зеленчуците ? Да е включил и телевизора ?

А второто - въпрос на психика..Или ддз,започвам и аз
    да вярвам в "свръхестествените" неща ?
    Не може ли просто да са привидели,че дядо ти е
    дошъл при тях ??

Но иначе още от древността хората вярват в това,че
    първите 40 дни (или и аз не знам колко) починалия обикаля
    постоянно из къщата..Храни се и т.н..,но това са просто "поверия",
    нищо особено..

Може би пък не им вярвам защото (за поверията става въпрос),
    че просто на мен не ми се случи нищо необичайно..
    Когато беше починал дядо,
    ние с братовчедите ми спяхме в неговата стая..
    Включихме лаптопа на братовчед №1 и си играхме,
    гледахме филми и т.н..,но нищо не ни се случи на нас,както и на
    останалите в къщата..
    Въпрос на психика..

А иначе тази история на StolenBliss - доста ме заинтригува..Изписването на имена,дървета със сплетени
    клони..На места забавна,на места страховита..
    Както и останалите истории..

Тази тема и на мене доста си ми харесва /то си личи де/..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    ^ А няма ли вероятност някой друг да е разместил
    плодовете и зеленчуците ? Да е включил и телевизора ?

А второто - въпрос на психика..Или ддз,започвам и аз
    да вярвам в "свръхестествените" неща ?
    Не може ли просто да са привидели,че дядо ти е
    дошъл при тях ??

Но иначе още от древността хората вярват в това,че
    първите 40 дни (или и аз не знам колко) починалия обикаля
    постоянно из къщата..Храни се и т.н..,но това са просто "поверия",
    нищо особено..

Може би пък не им вярвам защото (за поверията става въпрос),
    че просто на мен не ми се случи нищо необичайно..
    Когато беше починал дядо,
    ние с братовчедите ми спяхме в неговата стая..
    Включихме лаптопа на братовчед №1 и си играхме,
    гледахме филми и т.н..,но нищо не ни се случи на нас,както и на
    останалите в къщата..
    Въпрос на психика..

А иначе тази история на StolenBliss - доста ме заинтригува..Изписването на имена,дървета със сплетени
    клони..На места забавна,на места страховита..
    Както и останалите истории..

Тази тема и на мене доста си ми харесва /то си личи де/..

Еми за това за разместването на плодовете и зеленчуците, зависи дали само тези от семейството са знаели как подрежда,
    а ако и други са знаели за подредбата може би са си направи ли базик...не знам поне аз така си мисля

духове като видя ама дa видя не да усетя и ш повярвам
    извънземни.. много искам да видя
    и аз съм си въобразявала някви работи че виждам и чувам ама не си вярвам :Д:Д се се е случвало след някой филм
    кат гледах Паранормал активити и тогава ми се привиждаха и причуваха некви работи ама знам че си въобразявам
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
    духове като видя ама дa видя не да усетя и ш повярвам
    извънземни.. много искам да видя
    и аз съм си въобразявала някви работи че виждам и чувам ама не си вярвам :Д:Д се се е случвало след някой филм
    кат гледах Паранормал активити и тогава ми се привиждаха и причуваха некви работи ама знам че си въобразявам
    ААААААааа..... на тоя филм напрао го снесох от страх.. лелелееееее :Х:Х:Х:Х и аз тъй после чувах некви раоти хаха
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Като бяхме малки си правехме от картон едни кръгчета, пишехме буквите по края, пишеш "да" от едната страна, "не" от другата и там "призоваваш" някой, като държиш игла на конец и тя се мести на към някоя буква. Таа, при мен уж се получи, говорих с дядо ми. Иглата си се местеше сама, изписваше си думи и всичко.

И все пак не вярвам в духове. Не знам защо, съзнанието не ми позволява да го вярвам, прекалено логична съм. Бих намерила 300 нормални и правдоподобни обяснения, които да отричат съществуването им.

kak se kazva tazi igra da napisha v google i da q namerq

kak se kazva tazi igra warerlilly

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    [b]^ А няма ли вероятност някой друг да е разместил
    плодовете и зеленчуците ? Да е включил и телевизора ?[/i]
    И ние това си мислехме, но никой не е влизал в къщата.. питахме и съседите. А за мама и леля.. незнам.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Като бяхме малки си правехме от картон едни кръгчета, пишехме буквите по края, пишеш "да" от едната страна, "не" от другата и там "призоваваш" някой, като държиш игла на конец и тя се мести на към някоя буква. Таа, при мен уж се получи, говорих с дядо ми. Иглата си се местеше сама, изписваше си думи и всичко.

И все пак не вярвам в духове. Не знам защо, съзнанието не ми позволява да го вярвам, прекалено логична съм. Бих намерила 300 нормални и правдоподобни обяснения, които да отричат съществуването им.
    WTF??

Аз щях да се напикая още в секундата,в която нещо мръднеше.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от teddyx33
    WTF??

Аз щях да се напикая още в секундата,в която нещо мръднеше.
    Бях малка и някак не осъзнавах, че трябва да ме е страх. А и бях с хора все пак...

Град
    Plovdiv
    няма духове има само мелници
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си