.
Отговор в тема
Страница 2 от 41 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1001

Тема: Духовее...

аз вярвам в blody mery (кървавата мери) ако сте чували за нея
    сега ми е смешно като пиша но след малко май няма да ходя си мия зъбите тази нощ

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Сега е мой ред да разкажа нещичко по принцип не вярвам в духове,но вярвам в извънземни.Както беше казал един потребител преди мен,неможе от 1000 планети да сме само ние.. такам,започвам: макар,че моите не са зловещи

една вечер си излязох по тъмно на двора, и точно съм на стълбите и погледнах към небето и видях нещо много странно да се движи.Имаше някаква особенна форма,не беше самолет.. приличаше ми на летяща чиния колкото и смешно да звучи.И до ден днешен се чудя,какво всъщност беше.

А сега друго, това беше преди повече от 3 години,излизам аз на двора замалко, а беше много късно и бях с кака ми..понеже тогава имаше една котка която само ни досаждаше и влизаше в двора ии видях някакъв бял силует,и незнам защо казах на кака,че това е котката ако имам някаква друга случка ще разкажа,макар,че тези не са интересни.

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Сега е мой ред да разкажа нещичко по принцип не вярвам в духове,но вярвам в извънземни.Както беше казал един потребител преди мен,неможе от 1000 планети да сме само ние.. такам,започвам: макар,че моите не са зловещи

една вечер си излязох по тъмно на двора, и точно съм на стълбите и погледнах към небето и видях нещо много странно да се движи.Имаше някаква особенна форма,не беше самолет.. приличаше ми на летяща чиния колкото и смешно да звучи.И до ден днешен се чудя,какво всъщност беше.

тва с летящата чиния и аз го вярвам макар че не съм го видял .. чичо ми един ден е погледал през прозореца късно вечерта и е видял летяща чиния .. не е сигорен дали е летяща чиния обаче 99% твърди че е така .. все пак е на 38 години знае какво е видял

Град
    Mexico
    Светлинните явления и въображението понякога раждат страшни образи.

Аз вярвам и в духове и в извънземни. На мен са ми се случвали много странни неща, а и какви истории са ми разказвали майка ми и леля ми когато са били малки. Например сега ще ви кажа една исотрия която се случи на мен, майка ми, леля ми и братовчедите ми.
    Дядо ни тук що бе починал и бяхме на село. Купихме плодове и зеленчуци. Дядо ни го подреждаше по определен начин първо зеленчуците, а после плодовете, по друг начин не сме го виждали да прави. Мама и леля ги подрехиха точно обратно на него. Аз и братовчедите ми огладняхме и когато отворихме хладилника видяхме, че няма хляб. И всички отидохме до магазина, за да може и ние да си избереме нещо от там. Когато се пребрахме телевизора беше включен, хладилника отворен и плодовете и зеленчуците разместени: първо зеленчуците, а после плодовете. Аз и братовчедите ни направо изтрещяхме от страх . А за леля и мама незнам. Те неискаха да говорим по тази тема. Но ние си знаехме, че става нещо. Децата спяхме в едната стая, а те в другата. И през ноща ние гледахме няакаъв филм.. комедия (бяхме си взели и лап-топа) и чухме как някой изкреща от другата стая и ние веднага станахме и леля беше до мама прегърнати. Когато ти попитахме какво е станало те казаха, че са видели дядо.. и на сутринта веднага си тръгнахме.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ А няма ли вероятност някой друг да е разместил
    плодовете и зеленчуците ? Да е включил и телевизора ?

А второто - въпрос на психика..Или ддз,започвам и аз
    да вярвам в "свръхестествените" неща ?
    Не може ли просто да са привидели,че дядо ти е
    дошъл при тях ??

Но иначе още от древността хората вярват в това,че
    първите 40 дни (или и аз не знам колко) починалия обикаля
    постоянно из къщата..Храни се и т.н..,но това са просто "поверия",
    нищо особено..

Може би пък не им вярвам защото (за поверията става въпрос),
    че просто на мен не ми се случи нищо необичайно..
    Когато беше починал дядо,
    ние с братовчедите ми спяхме в неговата стая..
    Включихме лаптопа на братовчед №1 и си играхме,
    гледахме филми и т.н..,но нищо не ни се случи на нас,както и на
    останалите в къщата..
    Въпрос на психика..

А иначе тази история на StolenBliss - доста ме заинтригува..Изписването на имена,дървета със сплетени
    клони..На места забавна,на места страховита..
    Както и останалите истории..

Тази тема и на мене доста си ми харесва /то си личи де/..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

духове като видя ама дa видя не да усетя и ш повярвам
    извънземни.. много искам да видя
    и аз съм си въобразявала някви работи че виждам и чувам ама не си вярвам :Д:Д се се е случвало след някой филм
    кат гледах Паранормал активити и тогава ми се привиждаха и причуваха некви работи ама знам че си въобразявам
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
    духове като видя ама дa видя не да усетя и ш повярвам
    извънземни.. много искам да видя
    и аз съм си въобразявала някви работи че виждам и чувам ама не си вярвам :Д:Д се се е случвало след някой филм
    кат гледах Паранормал активити и тогава ми се привиждаха и причуваха некви работи ама знам че си въобразявам
    ААААААааа..... на тоя филм напрао го снесох от страх.. лелелееееее :Х:Х:Х:Х и аз тъй после чувах некви раоти хаха
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Като бяхме малки си правехме от картон едни кръгчета, пишехме буквите по края, пишеш "да" от едната страна, "не" от другата и там "призоваваш" някой, като държиш игла на конец и тя се мести на към някоя буква. Таа, при мен уж се получи, говорих с дядо ми. Иглата си се местеше сама, изписваше си думи и всичко.

И все пак не вярвам в духове. Не знам защо, съзнанието не ми позволява да го вярвам, прекалено логична съм. Бих намерила 300 нормални и правдоподобни обяснения, които да отричат съществуването им.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    [b]^ А няма ли вероятност някой друг да е разместил
    плодовете и зеленчуците ? Да е включил и телевизора ?[/i]
    И ние това си мислехме, но никой не е влизал в къщата.. питахме и съседите. А за мама и леля.. незнам.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Като бяхме малки си правехме от картон едни кръгчета, пишехме буквите по края, пишеш "да" от едната страна, "не" от другата и там "призоваваш" някой, като държиш игла на конец и тя се мести на към някоя буква. Таа, при мен уж се получи, говорих с дядо ми. Иглата си се местеше сама, изписваше си думи и всичко.

И все пак не вярвам в духове. Не знам защо, съзнанието не ми позволява да го вярвам, прекалено логична съм. Бих намерила 300 нормални и правдоподобни обяснения, които да отричат съществуването им.
    WTF??

Аз щях да се напикая още в секундата,в която нещо мръднеше.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от teddyx33
    WTF??

Аз щях да се напикая още в секундата,в която нещо мръднеше.
    Бях малка и някак не осъзнавах, че трябва да ме е страх. А и бях с хора все пак...

Град
    Plovdiv
    няма духове има само мелници
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Aaaa баси попиках се от смях като ви чета мненията Аз пък много искам да "видя" дух .. ние всъщност нито знае какво е духа нито дали го виждаме нито нищо , не се хващайте от филмите че тва е някъв прозрачен човек където се появява и ви говори духа по-скоро е един вид лоша енергия най-вече , и ние нали сме живи и ги привличаме по някакъв начин тия енергии, но те нищо не могат да ни направят,поне в това съм се убедил а тва с летящите чинии ме закопа просто леле смях смях в тия форуми всеки ден сълзи ми текът просто
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    София
    За духове не знам,но съм чувал разни истории.Според мен никой умен човек не може да не вярва в съществуването на извънземни.То в наща слънчева система дето е 1 прашинка в космоса има живот,шанса в хилядите галактики да няма поне 1 слънчева система с поне 1 планета с подходящи условия за живот граничи с 0.

^ Аха. Все пак космоса е супер голям.

^ и условията за живот не е задължително да са като тези на земята!!!!

Ние като малки се тъпчехме в мазите и викахме дама пика и джокер
    и си разказвахме измислени 'страшни' истории и даже си вярвахме
    въпреки че секи си знаеше, че лъже кат дърт циганин.
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Не е доказано, че няма духове.. но не е и доказано, че има..

Честно казано мен доста ме е страх ..
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тази "Дама Пика" и ние сме я правили..Спомням си как в 00:00 часа се събрахме у една приятелка,уж за купон - ама ние отидохме в една стая и приготвихме нвсичко - вода,кърпа,огладала,карти и т.н. и викаме "Покажи се дама пика" там 3-4 пъти и вместо "Дама Пика" се беше появила майката на приятелката ми ...
    Голям смях си беше
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

да аз вярвам в такива неща
    веднъж бях заспала в кухнята и сутринта се събуждам и чувам че мама и баба (след смърта на дядо баба живее с нас) си говорят и за да чуя се првя още на заспала и баба разказва и с един такъв растроен глас и вика ан мама че видяла дядо , явил и се .......... предната вечер докато плакала и казала яви ми се Кольо яви ми се и на др ден докато била в кухнята както всички врати анвсякуде били затворени и на кухнята се отворила и се затворила точно колкото да мине човек и тя се разплакала и казала ти ли си Кольо и се хлопнало само и това бешше вика и аз също съм ан мнение че не си измсиля защото още е с всичкия си и ми стана едно такова притеснено защото нали перди погребението ковчега беше на голямата маса в хола и всеки път когато минавам от там изтръпвам е

е това беше от мен

Вярвам ,че има такива неща. Незнам духове ли са или просто сила. . Предполагам знаете ,че цялата вселена е енергия,следователно и ние хората.След като един човек почине енергията му не се изгубва ,тя няма как да се изгуби.. : ) На мене са ми се случвали доста неща ,но с очите си дух не съм виждала. Имам един спомен за нещо подобно (смисъл ,че съм видяла) ,но не съм сигруна ,защото бях малка и няма смисъл да го разказвам. Сещам се обаче един реалн случай,който никога няма да забравя. Майка ми почина доста отдавна и много обичаше да свири на китара.. Един ден си стояхме аз,сестрата и още едно момиче и от другата стая се чу като дрънкане на китара (не свирене ,а просто някво дрънкане) . Естествено аз си помислих,че пак тъпата комшийка се е разсвирила на пианото.. но уви не беше тя. Всички яко се уплашихме.. Няма да го забравя този ден. И още доста подобни неща са ми са се случвали.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Еми не съм много сигурна дали съществуват, но една вече, когато си бях на село всички си бяха легнали и беше мноооого късно вечерта и както си лежа и чух някой да ходи в коридора, някой вървеше там, някакви стъпки се чуваха, а всички спяха, от тогава не мога да си го обясня ..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

и на брат ми му се е случвало същото със стъпките.. малко след като баба ни почина..

Град
    Somewhere On East =]]
    Точно, там бабата беше починала и не знам колко време след смъртта й беше, но се заклевам, че ги чух. Вярвам в извънземни и духове!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    [b]
    ...Но иначе още от древността хората вярват в това,че
    първите 40 дни (или и аз не знам колко) починалия обикаля
    постоянно из къщата..Храни се и т.н..,но това са просто "поверия",
    нищо особено.. ...
    Аз съм чувала, че първите 40 дни, починалия се превъплъщава в някакъв предмет или животно. Като например да рече комар, муха, пчела абе всякакви такива. Когато почина баба ми, майка ми ми каза, че след като е починала майак й, в апартамента изведнъж се появила някаква муха, която постоянно обикаляла, но майка ми не знае защо, но просто не искала да я убива тази муха. И след като минали и 40-те дни, мухата изчезнала. Може и да Ви се стори смешно, но аз си мисля, че това е съвсем нормално.
    ♥ 2PAC ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си