- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
зрителен ефект е. някои хора са по предразположени и аз съм един от тях. знам го щото първия път като го видях топчето да се стрелка щях да си изплюя сърцето за малко и доста се мотивирах да разнищя случая.Първоначално написано от criminalminded
после направих малко рисърч и се консултирах с една позната лекарка. нормално е, почти винаги се случва късно нощем, когато ти се спи много и няма некви полтъргайстове дето се ебават с тебе, споко
(ма наистина щях да се накендзам тогава, не мога да разбера ти как си спал без бухалка в стаята)
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^ И аз съм имала такъв случай,но не знам и
аз как - не ме беше страх..
Бях си помислила,че пак нещо си внушавам
и може би заради това не съм помисляла за
духове..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Много Supernatural гледате![]()
Сакън недей-като си представя цяла планета с такива като него ми иди да повърна.Първоначално написано от bloodandhonour88
Хаха направо ги покани у васПървоначално написано от Nqkuf
![]()
![]()
![]()
и на вас не ви е леко..
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
Сам съм в нас и ми е супер яко, никви такива глупости не ме плашат...![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е,на мен ми се случи една случкаНачи стъмнява се вече и аз и една моя(вече бивша) фр играем на площадката пред блока.И изведнъж вдигнах поглед към небето и съзрях как нещо черно,но очевидно с крайници
се мята във въздуха.Беше пределно ясно,че не беше човек,нямаше ни делтапланер,ни нищо...Не беше и птица.
И се приближи към една голяма звезда и изчезна в нищото....Не знам как да го приемам това,извънземно да слезе на земята и да почне да фърчи по небето?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Първоначално написано от BlackEyedPeas
Котките са животни с добра природа, свързани са със света на духовете и могат да усещат злите сили...
True story.
Това го гледах по ТВ то и ми стана супер странно забележете всички са със сини очиПървоначално написано от SmilezZz
.... мнооо яко
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Oх тва искам да го гледам ама вбокс мноо бавно зареждаПървоначално написано от Jus7DreamBoy
((
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Не знам за вас, но аз много вярвам в такива неща. Преди време, когато бях на погребение на дядо ми и се слага шшише с вино на гроба.. В този момент и аз и майка ми го видяхме в шешето.. Или как ще си обясните , това че един ден сии похапвах в кухнята на баба и шкафа се отвори, идна порцеланова чаша падна на земята и не се счупи а е теракот.. Не съм го сънувала нито си го измислям! Даваха дори и по новините, или предаване ли беше, мисля че нешънал джууграфик за духовете!![]()
![]()
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
На мен преди няколко дена ми се случи нещо странно, което реших да пренебрегна. То не е и кой знае кво.. Ама бях у една фр на гости и то беше някъде късно. Не знам дали си помислих, че трябва да преместя стола(щот се оправях да лягам) или не, ама кат си седях до него и си разтребвах бюрото, той се завъртя. Той нали от тия дет се въртат и просто облегалката му се завъртя.
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
На един мой рожден ден се бяхме събрали около 10 човека вкъщи. Тръгнах по едно време към кухнята да оставя едни чаши и само гледам някакъв дим около дом. телефон. Просто си стоеше там и не се разсейваше вув въздуха. Извиках една моя приятелка и стурчим и го гледаме като гръмнтати. след 5 мин. се върнахме при другите и после пак като излязохме в коридора димът вече го нямаше. Така и не намерихме логично обяснение.![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
духове ?! пхжхпжахпжахпажхажхпажхпа жхажхажхажжахпжахжахпжахж ахпаапахахахахахаахахапаа хпхахапхахапхпахап![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
господ (бог, исус) ?!?!?! ппхахпахпапхах![]()
![]()
![]()
Вярвам в духове.
Случката стана някъде преди две седмици.Мама,тате и баба спят ама баба е в другата стая а мама и тати в хола с мене.Огасила съм лампата да не преча на наще да спят и съм си легнала на леглото и чета книга като си светя с телефона ;Д Изключила съм си фотоапарата и съм го сложила да се зарежда.И изведнъж апарата сам се включи и му се повдигна обектива.А той попринцип като се зареди не се вклюва сам.А странното е,че преди няколко дена беше починала на баба сестрата ... ;х
Аз пък съм имал ... както си гледах тази тема .. и изведнъж един дух се появи от монитора и каза ... не ги нареждай .. те са просто тъпи .. -.-
Тъ така .. по темата : Не съм вярващ ... примерно господ исус етц ... и всякви други религии ... макар да ми е интересно да кажем сатанизма какво изучавам и такиа глупости но не ме е влечало толкова да започна да практикувам или занимавам с такиа раотислучвало ми се е да ми се пречува потропване да ми се превиждат разни глупости и винаги съм мислил , че са плод на въображението ми .... до преди 1 седмица ... едвали някой му се занимава да чете мойте глупости такаче ш се опитам да скъся малко детайлите :Д седя си аз в парка пииваме биричка и сме айляци и по 1 време цък от сроежа ( Пловдив кв.Коматево ) в градинката на даскалото има 1 строеж което би трябвало да бъде училище но някфи финансови проблеми а-у ... и от стоежа някфи цъкания ама поне 5 минути и ние сме седнали точно под него смисъл пейчица и айляк ... но тфа вече ни насира ... цък цък цък .. шубе отсякаде
![]()
![]()
качихме се .. с 300 зора и нищо брато ама пак цък цък цък ... прас черта надолу по стълбите :Д на следващия ден ... аз щот минаам през там да си фана рейса качих се и нищо ... просто тоя звук ме измъчваше цяла вечер в главата.. но така и така нищо ...
За UFO ... отворен съм към идеята смисъл толкова много галакити , планети и глупости и само ниеhard е да си в невидение , но мога даживея с болката , че няма да видя зелено човече
![]()
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
Разрових се в началото на темата и прочетох интересни неща за хората които са родени в събота.И искам да попитам те истина ли са? Защото например аз съм родена в събота:20 юли 1996 год. И съм сънувала,че бягам от едно цунами,но се събудих... И ако наистина е вярно,че сънищатата на "съботниците" се сбъдват значи ли,че аз ще умра като ме удави цунами?Ето една случка:сънувам едно черно,малко куче с малки остри уши което е обесено за едно дърво в хола ни.
И на следващия ден същото куче [което е на една жена от селото на баба ми,но аз никога не съм го виждала] охапа баба ми за единия крак.
![]()
Сетих се за още една странна случка която стана през лятото.Баба ми си беше на село и в апартамента бяхме само аз мама и тати.Наще вечерят в кухнята а аз съм в мойта стая.Затворила съм вратата,пуснала съм си тихо музика и си редя разни плакати и списания по леглото.Изведнъж се почука три пъти на вратата [Бог ми е свидетел както се вика] и първоначално аз помислих,че е майка ми,щото аз попринцип ям в мойта стая пред компа и тя ми носи яденето с поднос и няма как да си отвори сама.И аз и казах влизай.Ама никой не влиза.И после се усетих и се уплаших и замръзнах.Звъннах по тела на наще и те дойдоха до мойта стая;Д и попитах майка ми дали тя е почукала на вратат и тя каза,че не е и,че през цялото време е била с тати в кухнята.А в апартамента нямаше никой друг.![]()
Първоначално написано от fanpire
WTF
на една приятелка и се случила нещо по страшно
значи си е била вкъщи с майка си а баща и трябвало да се върне от работа и както вечеряли се почукало по входната врата и отворили само че никой после пак и така 3-4 пъти после сякаш нещо я дръпнало по косата а след това всички врати и входната също се отворили изведнъж! тя и майка й излезли пред входа след 15 минути дошъл баща й като му разказали какво се е случило си събрали багажа и отишли при баба й върнали са се след броени дни и нищо странно повече не се случило
Абе и аз не вярвам, но най-спокойно се чувствам когато има стена зад гърба ми. Просто като малък бях гледал Хари Потър 2 супер много и си вярвах, че го има, и от тогава имам някакви странни тръпки в гърба понякога o_O А някой като ме стресне иззад гръб или ще почна да викам, или инстиктивно се обръщам и му бия единПървоначално написано от SmilezZz
![]()
А ако си напълно изперкал,щом погледнеш към небето,ще видиш не една,не две,а много звездичкиПървоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
Това,мисля,показва какво мисля за духовете и извънземните