.
Отговор в тема
Страница 20 от 41 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1001

Тема: Духовее...

Аз съм нямала такива срещи с духове, но вярвам в тя.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от criminalminded
    Аз една вечер се бях събудил към 3 и си блея в стената когато ми се вижда точно пред очите някво топче от намачкана хартия.Обръщам се-никой.Обръщам се пак към стена и топчето го няма. Доста странничко,а?
    зрителен ефект е. някои хора са по предразположени и аз съм един от тях. знам го щото първия път като го видях топчето да се стрелка щях да си изплюя сърцето за малко и доста се мотивирах да разнищя случая.

после направих малко рисърч и се консултирах с една позната лекарка. нормално е, почти винаги се случва късно нощем, когато ти се спи много и няма некви полтъргайстове дето се ебават с тебе, споко

(ма наистина щях да се накендзам тогава, не мога да разбера ти как си спал без бухалка в стаята)
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ И аз съм имала такъв случай,но не знам и
    аз как - не ме беше страх..
    Бях си помислила,че пак нещо си внушавам
    и може би заради това не съм помисляла за
    духове..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Много Supernatural гледате

Всичко е възможно! ;]

Цитирай Първоначално написано от bloodandhonour88
    Научно погледнато човекът е извънземно...
    Сакън недей-като си представя цяла планета с такива като него ми иди да повърна.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    И аз вярвам в духове и извънземни...
    Една вечер докато се прибирам и случайно погледнах към небето и видях "нещо" да се движи. Беше чисто бяло и се отличаваче от звездите, беше си и по-голямо. Имаше тънко тяло и големи бели крила (не беше птица, сигурен съм). Не можеше да е птица, защото си личеше, че беше много на високо и едвам помръдваше... weird
    А за духовете...
    Случвало ли ви се е докато сте в опасност да се отървавате, както му се вика "на косъм"
    Например докато пресичате улицата и изведнъж ви изкочи кола и вие рязко се отдръпвате назад и имате чувството, че "нещо" или "някой" ви е дръпнал?
    Само аз си вярвам де....
    Хаха направо ги покани у вас

Град
    някъде в слънчевата система :)
    и на вас не ви е леко..
    I found your body
    somewhere in between
    no where and hell. (:

Banned Повече от фен
    Сам съм в нас и ми е супер яко, никви такива глупости не ме плашат...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    NяkuDЭэЭ
    Е,на мен ми се случи една случка Начи стъмнява се вече и аз и една моя(вече бивша) фр играем на площадката пред блока.И изведнъж вдигнах поглед към небето и съзрях как нещо черно,но очевидно с крайници се мята във въздуха.Беше пределно ясно,че не беше човек,нямаше ни делтапланер,ни нищо...Не беше и птица. И се приближи към една голяма звезда и изчезна в нищото....Не знам как да го приемам това,извънземно да слезе на земята и да почне да фърчи по небето?!
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    А, спомням си как преди 1 година си стоя сама в стаята. Беше някъде около 3 часа вечерта. Както си стоя и си цъкам на компа (Мисля, че гледах някакъв филм) и изведнъж чувам как котката ми ръмжи. Обръщам се и я гледам как гледа към стената и съска уплашено, абе доста уплашена беше. Беше я страх да се приближи, аз погледнах към стената, но нищо нямаше. Бая се наплаших тогава, защото там няма нищо, а тя така изглеждаше все едно е видяла .... призрак. На стената нямаше нищо, нито някаква сянка да е видяла или пък някаква муха или нещо такова. Абе нищо нямаше, а тя съска и козината и беше настръхнала. След 5 минути пак така стана. Никога няма да го забравя...

Котките са животни с добра природа, свързани са със света на духовете и могат да усещат злите сили...

True story.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    http://www.vbox7.com/play:4e3ccc6b?r=google
    Това го гледах по ТВ то и ми стана супер странно забележете всички са със сини очи .... мнооо яко
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    http://www.vbox7.com/play:4e3ccc6b?r=google
    Това го гледах по ТВ то и ми стана супер странно забележете всички са със сини очи .... мнооо яко
    Oх тва искам да го гледам ама вбокс мноо бавно зарежда ((
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Не знам за вас, но аз много вярвам в такива неща. Преди време, когато бях на погребение на дядо ми и се слага шшише с вино на гроба.. В този момент и аз и майка ми го видяхме в шешето.. Или как ще си обясните , това че един ден сии похапвах в кухнята на баба и шкафа се отвори, идна порцеланова чаша падна на земята и не се счупи а е теракот.. Не съм го сънувала нито си го измислям! Даваха дори и по новините, или предаване ли беше, мисля че нешънал джууграфик за духовете!
    Цветослав Радков

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    На мен преди няколко дена ми се случи нещо странно, което реших да пренебрегна. То не е и кой знае кво.. Ама бях у една фр на гости и то беше някъде късно. Не знам дали си помислих, че трябва да преместя стола(щот се оправях да лягам) или не, ама кат си седях до него и си разтребвах бюрото, той се завъртя . Той нали от тия дет се въртат и просто облегалката му се завъртя.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    Las Vegas
    На един мой рожден ден се бяхме събрали около 10 човека вкъщи. Тръгнах по едно време към кухнята да оставя едни чаши и само гледам някакъв дим около дом. телефон. Просто си стоеше там и не се разсейваше вув въздуха. Извиках една моя приятелка и стурчим и го гледаме като гръмнтати. след 5 мин. се върнахме при другите и после пак като излязохме в коридора димът вече го нямаше. Така и не намерихме логично обяснение.
    Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....

Повече от фен
    Град
    Бургас
    духове ?! пхжхпжахпжахпажхажхпажхпа жхажхажхажжахпжахжахпжахж ахпаапахахахахахаахахапаа хпхахапхахапхпахап

господ (бог, исус) ?!?!?! ппхахпахпапхах

Повече от фен Аватара на fanpire
    Вярвам в духове.
    Случката стана някъде преди две седмици.Мама,тате и баба спят ама баба е в другата стая а мама и тати в хола с мене.Огасила съм лампата да не преча на наще да спят и съм си легнала на леглото и чета книга като си светя с телефона ;Д Изключила съм си фотоапарата и съм го сложила да се зарежда.И изведнъж апарата сам се включи и му се повдигна обектива.А той попринцип като се зареди не се вклюва сам.А странното е,че преди няколко дена беше починала на баба сестрата ... ;х

Град
    Пловидив
    Аз пък съм имал ... както си гледах тази тема .. и изведнъж един дух се появи от монитора и каза ... не ги нареждай .. те са просто тъпи .. -.-

Тъ така .. по темата : Не съм вярващ ... примерно господ исус етц ... и всякви други религии ... макар да ми е интересно да кажем сатанизма какво изучавам и такиа глупости но не ме е влечало толкова да започна да практикувам или занимавам с такиа раоти случвало ми се е да ми се пречува потропване да ми се превиждат разни глупости и винаги съм мислил , че са плод на въображението ми .... до преди 1 седмица ... едвали някой му се занимава да чете мойте глупости такаче ш се опитам да скъся малко детайлите :Д седя си аз в парка пииваме биричка и сме айляци и по 1 време цък от сроежа ( Пловдив кв.Коматево ) в градинката на даскалото има 1 строеж което би трябвало да бъде училище но някфи финансови проблеми а-у ... и от стоежа някфи цъкания ама поне 5 минути и ние сме седнали точно под него смисъл пейчица и айляк ... но тфа вече ни насира ... цък цък цък .. шубе отсякаде качихме се .. с 300 зора и нищо брато ама пак цък цък цък ... прас черта надолу по стълбите :Д на следващия ден ... аз щот минаам през там да си фана рейса качих се и нищо ... просто тоя звук ме измъчваше цяла вечер в главата.. но така и така нищо ...

За UFO ... отворен съм към идеята смисъл толкова много галакити , планети и глупости и само ние hard е да си в невидение , но мога даживея с болката , че няма да видя зелено човече
    1.Отлепи
    2.Оближи
    3.Потопи

OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!

Разрових се в началото на темата и прочетох интересни неща за хората които са родени в събота.И искам да попитам те истина ли са? Защото например аз съм родена в събота:20 юли 1996 год. И съм сънувала,че бягам от едно цунами,но се събудих... И ако наистина е вярно,че сънищатата на "съботниците" се сбъдват значи ли,че аз ще умра като ме удави цунами? Ето една случка:сънувам едно черно,малко куче с малки остри уши което е обесено за едно дърво в хола ни. И на следващия ден същото куче [което е на една жена от селото на баба ми,но аз никога не съм го виждала] охапа баба ми за единия крак.

Сетих се за още една странна случка която стана през лятото.Баба ми си беше на село и в апартамента бяхме само аз мама и тати.Наще вечерят в кухнята а аз съм в мойта стая.Затворила съм вратата,пуснала съм си тихо музика и си редя разни плакати и списания по леглото.Изведнъж се почука три пъти на вратата [Бог ми е свидетел както се вика] и първоначално аз помислих,че е майка ми,щото аз попринцип ям в мойта стая пред компа и тя ми носи яденето с поднос и няма как да си отвори сама.И аз и казах влизай.Ама никой не влиза.И после се усетих и се уплаших и замръзнах.Звъннах по тела на наще и те дойдоха до мойта стая;Д и попитах майка ми дали тя е почукала на вратат и тя каза,че не е и,че през цялото време е била с тати в кухнята.А в апартамента нямаше никой друг.

Цитирай Първоначално написано от fanpire
    Сетих се за още една странна случка която стана през лятото.Баба ми си беше на село и в апартамента бяхме само аз мама и тати.Наще вечерят в кухнята а аз съм в мойта стая.Затворила съм вратата,пуснала съм си тихо музика и си редя разни плакати и списания по леглото.Изведнъж се почука три пъти на вратата [Бог ми е свидетел както се вика] и първоначално аз помислих,че е майка ми,щото аз попринцип ям в мойта стая пред компа и тя ми носи яденето с поднос и няма как да си отвори сама.И аз и казах влизай.Ама никой не влиза.И после се усетих и се уплаших и замръзнах.Звъннах по тела на наще и те дойдоха до мойта стая;Д и попитах майка ми дали тя е почукала на вратат и тя каза,че не е и,че през цялото време е била с тати в кухнята.А в апартамента нямаше никой друг.
    WTF
    на една приятелка и се случила нещо по страшно
    значи си е била вкъщи с майка си а баща и трябвало да се върне от работа и както вечеряли се почукало по входната врата и отворили само че никой после пак и така 3-4 пъти после сякаш нещо я дръпнало по косата а след това всички врати и входната също се отворили изведнъж! тя и майка й излезли пред входа след 15 минути дошъл баща й като му разказали какво се е случило си събрали багажа и отишли при баба й върнали са се след броени дни и нищо странно повече не се случило

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    xdennyx - Мале,не знам дали наистина се е случило,но пък ако на мен ми се случи нещо такова - направо ще умра..
    Побиха ме тръпки направо - при условие,че не вярвам в "свръхестествени" неща..
    А и като каза,че баба ти го е разказала се сетих какво ми обясни баба днес..

Тази сутрин е сънувала дядо /той почина преди две години / и той седял при нея и си си говорили..Обаче когато се е събудила дядо стоял пред нея и й се усмихнал,и й казал да не се притеснява заради него,че е добре и да не плаче,заради него и заради чичо /той също почина миналата година ...Тя му обещала,че ще се опита да не плаче и след това дядо изчезнал..
    Ама не знам дали се е случило наистина или пък на баба ми се е привидяло това..
    Абе и аз не вярвам, но най-спокойно се чувствам когато има стена зад гърба ми. Просто като малък бях гледал Хари Потър 2 супер много и си вярвах, че го има, и от тогава имам някакви странни тръпки в гърба понякога o_O А някой като ме стресне иззад гръб или ще почна да викам, или инстиктивно се обръщам и му бия един

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ако имаш здрава психика нищо няма да видиш.ако имаш слаба и звездички ше ти се виждат
    А ако си напълно изперкал,щом погледнеш към небето,ще видиш не една,не две,а много звездички
    Това,мисля,показва какво мисля за духовете и извънземните

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си