- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Реших да разкажа за съботните неща и др.Ето една историйка от мене:
Една събота с баща ми,леля ми,другата ми баба и братовчед ми отидохме на гроба на дядо ми(мир на прахта му).Та възрастните чистеха,баба ми седеше в колата,а ние с братовчед ми отидохме под едно дърво.То изглеждаше някак странно,но все пак отидохме там.Седнахме на пейката и гледаме напред.Точно срещу нас има един гроб,а отзад-празно място.Седим си с братовчед ми и изведнъж някой ни хвана по рамената отзад(не бяха клоните,защото те бяха нависоко,а и нямаше вятър).Ние се обърнахме,но не видяхме никой.Уплашихме се и панически избягахме.После като ни поотмина страха се върнахме там(между другото дървото беше близо и ние постоянно гледахме натам).Като наближихме видяхме издълбан кръст на пейката,който преди го нямаше.Уплашихме се още повече и повече не приближихм там.После отидохме на една друга пейка.Седнахме и си приказвахме.Изведнъж братовчед ми ми каза ,,Како,има някой зад нас!,, .Обърнах се,но не видях никой.Казах на умника ,,Няма никой,Ники. ,,.Той ми каза да се обърна пак.Аз се обърнах и видях някаква черна фигура.Хванах братовчед ми и избягахме.Повече не сме сядали на такива пейки.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Онзи ден, като бях вънка, изведнъж усетих нещо. Сякаш някой ме беше хванал за ръката за около 10 секудни. Не знам, но беше странно.
Абе да ви питам, вие понякога виждали ли сте странни образи със периферното си зрение? Чувала съм, че единственно с него може да се види дух Понякога виждам странни сиуети, като снощти например. Легнах си и видях някакъв образ до вратата, като погледнах по към него, пак го виждах, но много мътно.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Не.![]()
Който иска да гледа 2 истории за полтъргайси да си пусне " На кафе ".![]()
Малко ъп на темата.
Който се интересува от такива неща (и знае английски, щото няма субтитри) може да гледа предаването Ghost Adventures.
Накратко, малко е като Ghost Hunters, но е по-хубаво![]()
Трима, Зак, Ник и Ерън посещават места, за които се разправя, че са обитавани от духове. Първо се разказва историята на мястото, след това среща с очевидци, които са преживели странни неща там, и след това тримата ги заключват на това място от залез до изгрев, за да разследват. Всичко си е реално, няма нищо преувеличено и е много интересно. Горещо го препоръчвам на интересуващите се. В youtube ги има всички епизоди
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...tures_episodes
а това е листа на епизодите. Enjoy, за който ще го гледа, аз вече започвам 4ти сезон![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Интересна тема..
Не съм родена в събота но ми се случват много странни работи![]()
Преди една седмица се събудих към три часа сутринта и видях силует до леглото ми /уличната светлина осветява достатъчно и всичко се вижда в стаята ми/. Първо помислих че е майка ми.. формата беше черна. Като че ли се молеше: беше клекнала със събрани ръце. Видях я за няколко секунди, после светнах лампата и изчезна.
На сутринта иконата ми на Дева Мария /която е на нощното ми шкафче, близо до мястото където беше силуетът/ беше паднала. Сякаш нещото се молеше на иконата.. О.О Може би си въобразявама и бях полу-заспала...
Една вечер през зимата не можех да заспя защото чувах шумове от долния етаж. Нашите си бяха легнали /на третия етаж/, а при мен /на втория/ беше само сестра ми /която не може да излезе от креватчето си понеже има огради/. Чуваха се звуци сякаш някой се качва по стълбите, отваря вратите и прозорците и светка лампите. Едновременно.Помислих че ни ограбват и щях да напиша смс на мама /
/ но ги чух да слизат с втория ми баща и излязох от стаята ми.. и те бяха чули затова провериха всички стаи. Нямаше никого, а всички лампи бяха огасени. О.О
После си легнахме и само чух стълбите /стаята ми е точно до стълбището/ да скърцат отново. После нищо..
Не мога да си го обясня.
В тази къща сме само от година и майка ми искаше да вика светец да освети къщата защото откакто сме тук все имаме проблеми и болести.. ://
Също така, преди три-четири години /била съм на 10 или 11/ отидох да спя при една приятелка. Преди да си легнем в стаята видяхме нещо бяло, като пушек и изтичахме в хола. После се събудих през нощта и не можех да мърдам, цялата бях изтръпнала, не можех да дишам нито да говоря /пробвах да крещя/. Имах чувството че някой ме държи за гърлото и чух нещо като "шшшт". Успях да си отворя очите и бях толкова уплашена, че седях будна до сутринта и даже не посмях да събудя приятелката ми.![]()
По-късно четох за това в интернет - парализа на съня или нещо такова.. но все пак ме уплаши.
Имам още много такива случки но ме мързи да пиша всичко...
^ Може да има нещо в къщата. Запозната ли си с историята и? Предишни обитатели, какво е ставало ?
Определено не вярвамДокато не видя нещо такова с очите си, няма да повярвам че съществува. Е, за извънземните допускам, че може и да има.. все пак в цялата вселена ние да сме единствените живи същества.. Ама за духове и такива простотии...
Тва си е въпрос на психика. Ако си гледал някакъв филм, който да ти повлияе, нищо чудно да виждаш и двукраки коне да падат от небето в кофи с мед
Всичко е в главата.
Само ще ви кажа,че не ви и трябва.Да,виждал съм и е доста неприятно.
The time's for sobieski
имала съм,въображаеми преживявания у нас с духове![]()
много е забавно!
![]()
![]()
![]()
- only GOD can judge me !! ;]
Аз да кажа за първи път какво ми се случи вчера - не е нищо фрапиращо, ама все пак ми стана доста странно!
Значи седя си аз на масата в кухнята и пиша по математика докато си готвех там некви замразени глупости, за да ям...и ставам нали да видя докъде са се отмразили в тенджерата и си оставям химикалката върху тетрадката (помня го много добре) ии нали вече съм видяла и се връщам и започвам да пиша и гледам химикалката ми я няма!Викам си - нали тука я оставих няма къде да е и се огледах,абсолютно никъде я нямаше...
И знам, че не е нищо особено, ама някво хипер странното ми стана!![]()
![]()
Много интересна темаАз съм родена в събота. Започнала съм да се раждам малко преди полунощ на петък 13ти и в крайна сметка съм изскочила в събота (на 14 ноември). Много (ама много много) рядко сънувам кошмари, които се отличават от обикновените кошмари. Някак по-реални са и по-цветни, освен това са ми много емоционални. Събуждам се разплакана от тях. До няколко дена след като сънувам такъв сън, се случва нещо много лошо, което ми преобръща живота напълно.
Преди няколко години, няколко месеца след като дядо почина (ние бяхме много близки и го понесох тежко) се разболях много. Помня, че ме боляха зверски гърло и глава и бях вдигнала някаква неописуема температура (39,8 или нещо от сорта беше). По някое време през нощта заспах и заради температурата не мога да определя дали съм сънувала или бълнувала точно (а в случая не е и от значение), но видях дядо. Беше много ярък сън. Каза ми нещо, което не разбрах, а на сутринта осъмнах здрава като кукуряк. Сигурно всички ще си кажат, че е съвпадение, но аз бях много много тежко болна и едва ли ми е минало просто ей така. До ден днешен вярвам, че тоя сън и дядо ме излекуваха тогава.
Като цяло вярвам в духове, но не като сложни фигури, пипане на коса, преследване до WC-то и тн. Аз също вярвам, че след като умре човек оставя енергия. А какво става със самия него, с душата му, все още не се знае и аз си мисля, че ако някога се разбере, последиците ще са катастрофални. Някои неща е по-добре да си останат тайна.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами самата къща е построена само преди 15 години така че няма много дълга история. Миналите собственици /които са първите/ нищо не са ни казали.Първоначално написано от StolenBliss
Между другото вчера отново като се събуждах и не можех да мърдам.. бях като в капан в тялото ми, не можех да се събудя![]()
![]()
Потърсих в гугъл и намерих какво е.. http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis
сънна парализа О.О
Важното е, че виждате нещо невидимо, йо!![]()
![]()
хЪх...
да ве... и аз съм имал такива работи... в съня съм ама се събуждам и все едно някой ме бута много гадно ама като се събудя бойПървоначално написано от idioticallystupid_
![]()
![]()
не, наистина е кофти ама ко да се прави
that's the human body yo sorry
without sleep we would be zombies man
![]()
хЪх...
^Пич и аз не вярвах и се смях на подобни "простотии",докато на 2 пъти не видях дух с очите си.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Аз не се страхувам, защото нямаИска ви се да има, защото не искате земния ви живот да свърши и край... нищо друго няма. И аз искам да има нещо след смъртта, но никой не се е върнал от мъртвите, че да ни каже
Всички сънища, халюцинации са породени от желанието ни да създадем друга реалност, да ни даде спокойствие, че когато умираме, ние ще отидем на друго място.
хЪх...
Абе аре гледай малко Ghost AdventuresПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Гледал съм много такива работи и са страшни, признавам! И ми е кеф да ги гледам.Първоначално написано от StolenBliss
![]()
хЪх...
Никой неможе да е сигурен дали съществуват или не неща като духове и НЛО, защото в нашия свят има супер много неизвестни... Аз лично вярвам в такива неща, защото съм гледал и чел супер много работи за паралелните светове, за енергии, за вселената... Но пък и мисля, че повечето хора, които вярват, че са видели духове, всъщност силно вярват в това и си втълпяват, че примерно стъпките, чуващи се от горния етаж, ги прави дух...
Аз не съм имал подобна среща, но едно странно нещо се беше случило на морето - Още от малък (2 годишна възраст) докато не навърших 14 години, ходих с баба ми и дядо ми на море на Ахтопол, в една и съща станцийка с бунгала (там при лунапарка, ако някой се сеща) И поредната година, трябва да съм бил на 6 или 7, докато бях на море с баба ми и дядо ми, майка ми беше в София, бременна в 9тия месец със сестра ми. Тогава, на 21ви Юли, както си обядвахме една бяла птица, не съм сигурен каква - нито аз, нито баба ми, нито дядо ми, нито хората, които седяха с нас на масата, не бяха виждали такава, кацна на една пейка, на около 30 сантиметра от дядо и го гледаше в очите около 10 секунди. Всички мълчахме и гледахме дядо и птицата, която гледаше само него, и той гледаше нея. После птицата отлетя и повече не я видяхме, и след няколко часа ни се обадиха от София, че точно по времето, по което ние обядвахме и птичката дойде, се е родила сестра ми... До ден днешен немога да си го обясня това, но не ми се вярва да е случайност...
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Понеже живея близо до село Еленово, за което има доста такива слухове покрай един кладенец или т.н. "Кладенеца на самодивите". Казват,че там водата е кристална смисъл не се мърда дори, просто кистална, блестяща, чиста, тиха, спокойна.... хвърлиш ли камъче то падало с нормална скорост в водата и след няколко секунди се чували звуци наподобяващи викове, крясъци, стенения на самодивите, а през ноща там се събирали много светулки. Аз и още няколко мой приятели решихме да проверим дали това е вярно. Отидохме до това село и до кладенеца... и наистина водата беше като замръзнала. Хвърлихме камъче и в първия момент нищо нередно не се случи, след това отново хвърлихме и наистина се чуваха тихи звуци като от писъци. Мисля, че има някакви сили наистина, но не се плаша от това, напротив намирам го за доста интересно. : )))
le boss.
Rosko,не е нужно да казваш,че няма при положение,че не си сигурен.Поне кажи "не знам,аз не вярвам",отколкото да се изказваш компетентно.Ще е интересно и на теб да ти се случи,щото аз бях същото перде и се присмивах на такива глупости,до нощта,в която видях за 1ви път.Оттогава за всичко си давам повече време за размисъл и оценка,преди да се изкажа.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Леко съм скептик на тая тема,но и аз преди като бях малък чувах да дрънчат чинийте и вилиците и доста си плашех,сега ми се причува и да се местят столовете в кухнята а съм сигурен че съм сам..Не е много по-темата,но когато ходехме на море много години подред на едно и също място и винаги покрай рождения си ден се разболявах(РД ми е на 21 юли)а през юли не са много болните то в тия жеги как се настива...и да болници съм стигал и до всякакви дивотии.Сменихме мястото и оттогава никога не съм се разболявал през лятото...Незнам дали е съвпадение или не но 6 пъти подред съм си болен на РД-то...