.
Отговор в тема
Страница 24 от 41 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 1001

Тема: Духовее...

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Rosko,не е нужно да казваш,че няма при положение,че не си сигурен.Поне кажи "не знам,аз не вярвам",отколкото да се изказваш компетентно.Ще е интересно и на теб да ти се случи,щото аз бях същото перде и се присмивах на такива глупости,до нощта,в която видях за 1ви път.Оттогава за всичко си давам повече време за размисъл и оценка,преди да се изкажа.
    Моля ти се... виждал съм какво ли не! Моето въображението е прекомерно голямо и разнообразно. Не мога да кажа "не знам, аз не вярвам". АЗ не вярвам, защото НЕ съществуват. Аз съм реалист, искам да има нещо след смъртта, но НЕ искам да се самозалъгвам и да давам повод на въображението ми да бачка излишно.
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от XxXEmoLifeXxX
    Третата..едно лято с един фр решихме да събираме некролози цял ден обикаляхме и откачвахме. Като се свечери се прибрахме у нас и ги залепихме с тиксо всички на стената. Цели 3 стени заеха.. И почнахме да се ебаваме с шибаните им снимки плюехме ги,драскахме ги И се наливахме с бира после закъртихме здрав сън. И се събудихме от странно шумолене и писъци. Прозореца се беше отворил,и духаше гаден вятър. Насякъде хвърчаха некролози и се чуваха странни гласове..
    Що за глупост и неуважение. Ще плюете по некролози и ще ги драскате. Тия странни гласове и тоя вятър са ви били в малко.
    Ти кат умреш и след две години някой кат ти пикае на некролоза много ли ще се кефиш?

I ♥ machoka Супер фен
    ъм дай да ти лепна 2 шамара па дано се стоплиш
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nomatterwho
    Третата..едно лято с един фр решихме да събираме некролози цял ден обикаляхме и откачвахме. Като се свечери се прибрахме у нас и ги залепихме с тиксо всички на стената. Цели 3 стени заеха.. И почнахме да се ебаваме с шибаните им снимки плюехме ги,драскахме ги И се наливахме с бира после закъртихме здрав сън. И се събудихме от странно шумолене и писъци. Прозореца се беше отворил,и духаше гаден вятър. Насякъде хвърчаха некролози и се чуваха странни гласове..
    Що за глупост и неуважение. Ще плюете по некролози и ще ги драскате. Тия странни гласове и тоя вятър са ви били в малко.
    Ти кат умреш и след две години някой кат ти пикае на некролоза много ли ще се кефиш?
    дааааа ще ми е топличкоо
    Ей хероин,не се ебавай с такива неща бе.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на skatew
    XxXEmoLifeXxX ти нормален ли си ве, изруд !? Някво уважение нямаш ли, ще плюе некролози ?!
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Аз също вярвам, че след като умре човек оставя енергия. А какво става със самия него, с душата му, все още не се знае и аз си мисля, че ако някога се разбере, последиците ще са катастрофални. Някои неща е по-добре да си останат тайна.
    Аз съм на абсолютно същото мнение ! Вселената е енергия, ние сме енергия, всичко около нас е енергия... Когато умрем, ние не отиваме в "рай" или "ад". Ние умираме, но енергиите ни остават. Така поне мисля аз : )
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Цитирай Първоначално написано от skatew
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Аз също вярвам, че след като умре човек оставя енергия. А какво става със самия него, с душата му, все още не се знае и аз си мисля, че ако някога се разбере, последиците ще са катастрофални. Някои неща е по-добре да си останат тайна.
    Аз съм на абсолютно същото мнение ! Вселената е енергия, ние сме енергия, всичко около нас е енергия... Когато умрем, ние не отиваме в "рай" или "ад". Ние умираме, но енергиите ни остават. Така поне мисля аз : )
    това, че сме енергия, мисля че е доказано, аз също вярвам в това

Град
    Пловдив
    Мда има такава тема в раздел "Философия и Религия" там съм си постнал мнението
    Няма подпис

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Тва с некролозите не го бях видяла. Нямам думи за каква изродщина си говорим !!!!! Тъпи пишлемета.......
    Сори, ама тва е...

И подкрепям nomatterwho
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Да това с некролозите е много гадно, вие май сте некви наркоманчета а?

Нямам доказатеслтва, но мисля, че съществуват.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Тази нощ, мисля че беше към 12 часа, си легнах, изгасих лампата и след няколко минути чувам как нещо падна Викам си сигурно е някоя книга или сувенир, но въпреки това през глава и трепера Minaha oshte nqkolko minutki i 4uvam nqkakvo skurcane na poda а той скърца така само когато някои ходи по него не за първи път ми се случва такова нещо...една нощ си спомням как тъкмо бях заспала но се събудих защото нещо ми шумолеше над главата а съм сама в стята и врата е затворена..няма как накои от наще да е влязъл

често усещам странно напрежение, като енергия в стаята и не мога да си го обясня ..сякаш някои ме гледа

Цитирай Първоначално написано от shokoladd
    често усещам странно напрежение, като енергия в стаята и не мога да си го обясня ..сякаш някои ме гледа
    И аз съм така,само че когато прекаля с историите за духове.И почвам да се оглеждам на всички страни за да видя дали няма някой.
    Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Tва са пълни простотии духовее.. или призрации много ясно че не съществуват .. явно някой деца си фантазират че и има и вече дай да плашим обществото с пълни безмислици.
    ESL !!!

Цитирай Първоначално написано от abvd
    Tва са пълни простотии духовее.. или призрации много ясно че не съществуват .. явно някой деца си фантазират че и има и вече дай да плашим обществото с пълни безмислици.
    Не знаех,че имало учени във форума. Ти си ТЪП,братле..
    Не можеш да си сигурен в нищо в този свят.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Еми според тебе ей ся зад тебе да не би да има дух или нещо от сорта ...
    ESL !!!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Такааа... Виждам че темата леко е позамряла , ама айде и аз да се разпиша:
    Аз лично вярвам в духове, но не съм имала кой знае какви срещи с тях. Врати са се отваряли и съм чувала звуци, но не им обръщам голямо внимание. За телевизори и лампи да не говорим, ама аз си знам, че където и да отида цялата техника се скапва и след това сама се оправя . Мои близки са ми разказвали за разни истории,но не са чак толкова страшни освен тия които пра баба ми е разказвала на баба , ама тя го е правила за да я плаши . Самата баба казва, че ся не вярва на тия истории. Обаче "екстрасенса" в семейството си остава леля. Не съм проверила още дали е родена в събота, но... Сънува веднъж някакъв параклис или каквото беше там в който не е ходила и не е гледала снимки, но на съня си си е знаела, че е той. След това го е гледала на снимки в нета и е бил абсолютно същия . Същото се случи с една пейка която тя не е знаела, че е била на мястото където я е сънувала, но после баба й разказа, че преди е стояла точно там .

Някой по-горе разказваха, ча като са излизали от WC-то са имали чувството, че някой ги преследва, но на мен това пък никога не ми се е случвало. Напротив: по-скоро докато отида до там съм се чувствала така . Бе ддз...
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

I ♥ machoka Супер фен
    Леле за колко неща се сетих Незнам дали всъщност съществуват,не мога да бъда напълно сигурна.Когато някой идва към стаята ми/към мен винаги усещам присъствието му точно преди да влезе..много пъти ми се е случвало да усещам,че има нещо зад мен ..е обръщам се няма никой.Обаче продължавам да го усещам..Случвали са ми се най-различни неща..ето вчера бях на горния етаж (беше вечер и си бях светнала лампата) бях пуснала музика и се лакирах.Чувам шум от другите две стай обаче не му обръщам внимние..след около 10 минути продължителен шум реших да проверя какво става.Спирам музиката и тръгвам да гася лампата..натискам копчето НЕ СЕ УГАСЯ..wtf xx натискам го няколко пъти,надолу-нагоре,надолу-нагоре и така в продължение сигурно на 5-6 натискания След посления път се спря обаче нещо примигна..запътвам се към хола защото чувам адски шум на гътане/хвърляне влизам НЯМА НИКОЙ и шума спря..Друг път като съм в банята и вече е супер горещо,ще излизам тъкмо и ми се появяват някакви форми от въздух Абе не си е работа..А това със скърцането на врати,странни шумове винаги ми се случва.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3

Re: Духовее...

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    хаха нз дали има такава тема, но ми е много интересно някой имал ли е някво такова странно преживяване свързано с извънземни, духове ала бала..Е поне хората, които вярват в такива неща И темата е сериозна, не е ебавка !
    не вярвам на такива неща

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Само аз ли мисля, че съботниците трябва да се гордеят с това, че са родени в този ден? Виждат неща, които никой друг не може. 'Баси кефа! Иначе аз истории с призраци и такива глупости нямам. А не мога да разбера, защо точно нощем ще излзиат всички да ни насират от страх, ми нито един не е излязъл през деня. Няма логика. Иначе като по-малък много ме беше страх от такива щуротии, ама сега рядко... А за това, че имате чувството, че нещо ви преследва в коридора до кенефа - като малък и аз се насирах след 22:00 да ида до кенефа и тичах до там, ама вече не ми прави вЧеПатление. А за всякакви странни гърмежи в апартамента обивнявам котката и не обръщам внимание
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мисля,че не са точно духове от сорта на Каспар :Д ,ами това е някакъв вид енергия примерно..не мога да го обясня..Но хайде,нали на всички ни се е случвало да си мислим ,че има някой в стаята?Че някой ни гледа отзад?Че случайно се чу някакъв тропот докато къщата е празна?Че сме видели някоя сянка,която не би трябвало да е там?Прекалено много доказателства има за духове или по-точно за такава енергия,за да отричаме съществуването и.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Toва, че имаш чувството, че има някой зад теб според мен е въпрос на психика. Аре са ми отговори реално колко често някой е стоял зад теб и реално не си го усещал и ти е правил зайчета примерно. ;] Не отричам съществуването им, просто много хора си въобразяват разни неща. А това за докосванията по ръката и другите глупости - може да са най-различни тикове причинени от стрес и т.н. Абе не знам. Докато не го видя с очите си няма да се убедя.

ЕDIT: Иначе "извънземни няма. Виждал съм, но няма!"
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

вижте това видео http://vbox7.com/play:c39e271b50 и преценете дали е истинско

Голям фен Аватара на alice13
    тцтц... вчера изчетах темата до 30 страница и днес я свърших до края.. имаше няколко страници спорове които си прескочих но да ви кажа наплаших себе си супер яко и един приятел също.. успях да заспя... щото бях уморена не че нещо.. Та така... ся пак ме е шубе... ако някой е наблизо да пише е
    скайп : alis4eto1313

Начи ся и аз да ви разкажа една историйка. Родена съм в понеделник ама ми се случват странни неща..и то много
    Един ден си вървиме по центъра с една френдка и пред нас идват още две приятелки. Отстрани са се скупчили няколко човека и си лафят и имаше някфи коли и нали тамън сме се запътили към другите две момичета и по едно време се оглеждам нали дали идват коли, обаче гледам хората отстрани са замръзнали, гледам моята фр не мърда, другите две тамън са останали в поза на вървене а колите не се движат... и само аз са оглеждам.. тва стана г/д за 30 40 секунди... напрао ви казвам не знам кво беше станало.. не е точно по темата де но все пак...

Ето нещо което мое да е повече по темата. Начи седя си аз на прозореца и рева ТАмън се успокоих и съм се загледала в шосето и там нали осветява се почти навсякъде от уличната лампа. И само се вижда някакъв силует.Ама то беше 3 презноща някъде и излизам на двора да проверя.. и само едно дърво ми пречеше да видя лицето, тамън са надвесвам от портата да видя кой е и изведнъж изчезна... напрао

Една вечер са прибирам и нали няяше кой да ме изпрати и то тъмно.. и само си вървя на наща улица и имаше по надолу една улична лампа.. и само срещу нея една жена пълзи на колене.. и аз само се обръщам назад да видя дали има някой да ми помогне.. може да е зле жената... докато се обърна към нея вече я нямаше... И после турбо до къщи... има още много ама ся ме мързи а и ме е шубе.. ако искате на лс или скайп

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Най-странното нещо, което ми се е случвало стана миналата година, лятото, но съм склонна да вярвам, че е плод на въображението ми, въпреки че изглеждаше нереално истинко .
    Къщата ни е двуетажна и спалните са на първия етаж, а прозорците им гледат към улицата и са точно до тротоара ( поради причината, че едно време е имало планове да бъдат магазини ). Та една вечер си седя на PC-то, може би е било към 22:40-22:50, защото в 23:00 изгасят уличното осветление. По едно време чух някой да вика, тъй като бях отворила прозореца нагора, за да влиза хлад от вън. Често ми се случва да чувам крясъци, защото на 100 метра има заведение, та аз станах, изгасих лампата и отидох до прозореца да видя. Леко дръпнах щората и на отсрещния довар видях някаква жена на около 50-55 години и един мъж (30-35 год) който я беше притиснал до стената. Тя държеше една от онези големите, жълти чанти. Точно в този момент мъжът изкара нож!! Аз супер много се оплаших и се махнах от прозореца. След около 2 минути пак погледнах, но няше никой ...
    Често ми се случва късно вечер, докато гледам ТВ или съм на компятъра 'някой' да ми свети с фенерче или лазер на прозореца, но когато отида няма никой ! Преди си мислех, че се лепват до стната или клякат, но е напълно невъзможно, защото всичко се вижда .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си