- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Аз па вярвам че има извънземниЕдна вечер видях. Преди няколко години прибирам се аз с баща ми някаде сме ходили не си спомням беше много тъмно и имаше много звезди. Както си вървяхме с баща ми и гледахме звездите и се загледахме в един самолет как светеше и се движеше и изведнъш доста по-назад имаше някакво като точки така наредени в триъгълник. Движеха се бързо и не светеха както самолетите ами само като звезди но се движеха отборно. Движеха се толкова бързо и за секунди минаха самолета. Аз реших да извадя камерата защото беше с нас с баща ми някакъв концерт бяхме ходили и снимахме. Извадих снимах на приближено и веднага щом се прибрахме погледнахме снимката самолета се вижда, звездите също .. онова "нещо" също трябваше да бъде там но.. уви нямаше и следда от него
Който иска да вярва аз сериозно си говоря :P
![]()
Аз вървам, че има извънземни, но съм далеч от мисълта, че кръжат около нас.
Помислете, ако ние разберем, че на Марс, да речем, има живот, няма ли да изпратим някой да се опита да направи контакт. Все си мисля, че ако знаят, че съществуваме, ще изпратят някой...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз вярвам, че има и извънземни, и духове..
Преди няколко дена, сигурно седмица-две, бяхме на село и гледах звездите и изведнъж една от тях.. не знам дали беше звезда де, щото се уголеми и тръгна наляво, след това изчезнаВсички ме убеждаваха че е било самолет, но то се движеше прекалено бързо за самолет а и беше големичко.. а и по себе си нямаше нищо мигащо .. Не твърдя, че е било НЛО със сигурност, но все пак за ви кажа
Чела съм какви ли не истории за духове, а и една нощ.. бях си легнала и бях сама. Кучето лежеше до мен и спеше. И по едно време чух нещо като нокти.. понеже кучето като ходи и се чуват как му тракат ноктитеи то се чуваше от другата стая.. така, все едно кучето ходи.. и аз си помислих че е то нали.. ама Джена /псето/ седеше до мен
Друг път пък ми се е случвало да падат неща ей-така, от самосебе си.. ии .. ткаа...
Но все пак вярвам![]()
![]()
Не знам дали на вас ви се случва, но напоследък постоянно изпитвам онова чувство наречено 'Дежа ву'.
Сякаш времето спира за момент и осъзнавам, че това нещо ми се е случвало и друг път.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
ооо да и на мен ми се случва и то доста често!
Аз имах "навика" като малка да сънувам нещо и на следващия ден то да се случва...![]()
![]()
![]()
Да и аз много често съм имал Дежа ву.Първоначално написано от Pamaa
Например един път, като се прибирах от даскало си вървях по тротоара а отсреща беше съседа, в същото време отгоре идваше една кола и съседа който беше отсреща дигна ръка и аз помислих, че на мен дига ръка (то пък било на идващата кола отгоре). И изведнъж след 2-3 дена просто от нищото се сетих за тази случка и имах чуството , че и преди ми случвал този момент.
Или пък един ден с дядо ми излизахме с колата и той отби до тротоара и почна говори с един негов приятел.Та така, неговия фр му разказваше как са го спрели полицаите и са му търсили талона за колата и той нарочно казал че не си го носи, и в този момент жена му отворила жабката и казала а ето го талона. Просто в този момент направо осъзнах, че този разговор е бил воден и преди. Но на кой ли да кажа, едва ли някой ще ми повярва.
Колкото до извънземните. Ми не съм виждал някфи странни явления по небето, но майка ми става в 6 часа сутрин за робота и ми разказа как за път към работа няма ло никой по улиците и над една от кооперациите видяла нещо като летяща чиния. Но нз дали е вярно. Понякога се случват неща, който дори ние (самите себе си) не можем да си обясним.
Мхмм и аз така.. Буквално през повечето време знам какво ще се случи след 2-3 сек.Първоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
Доста често.. но попринцип имам чуството че се намирам някъде другаде... и някой трябва да ме удари за да се усъзная...Първоначално написано от Pamaa
На мен ми се случи нещо подобно. Както си играх на компютъра звънна телефона. Вдигнах го и се чува как някав човек върви. Помислих си че е мой приятел защото се бяхме скарали. Затворих телефона. Звъннах на него по скайпа и той каза че не ми е звънял. Вдигнах пак телефона и кво да чуя тоз човек пак се чува. ОБЯСНЕТе ОТ какво може да е това![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С дежа ву-то и на мен много често ми се случва.Ама аз съм викала духовеИ знам, че никой няма да повярва ама става.Значи ето аз как ги виках:
На един голям лист (по-добре е да е картон) пишете най-отгоре (с големи букви) ДА и НЕ.След това по-надолу пишете азбуката също с големи букви и накрая с големи циври числата 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 <--в тоя ред.След т'ва ви трябва една капачка от буркан, на която да отрежете дупка голяма колкото буквите.И сте готови да ги викате.Значи трябва да сте повечко хора (аз съм го правила с 6, 4 и 2-колкото сте повече толко по-бързо се движи капачката).И викате 3 пъти името на някой близък починал и му задавате въпрос.Най-точно отговаря с ДА и с НЕ.С буквите пишат някви йероглифиСлагате си всички ръцете на капачката и тя почва да се мести.Никой не я мести и аз първоначално така си помислих ама после ме оставиха сама и пак се мести ама по-бавно.И съм сигурна че става, даже в "One Tree Hill" имаше един епизод, където викаха духове по същия начин.
Иначе понякога сутрин си мисля че дух ме гледа в очите, но като ги отворя виждам сестра ми![]()
темата е замрялабог да я прости
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
случвали са ми се странни неща такива, няколко пъти, но не ми се разкава че ми става гадно
Еми ти не попита ли "Кой е?" или нещо от сорта. Пък и някой може да се е базикал... Аз вярвам в духове, но е хубаво да се обмислят всички възможности преди да решим, че е било дух.Първоначално написано от SummerBrizz
Аз вярвам, че съществуват и не ми пука какво говорят за мен и мнението ми!![]()
“Never sneak up on a vampire.”
гледах темата още от началото,имаше едно момиче което пише,че усеща присъствие в коридора и всеки път като излезе от тоалетната бяга :Д то и аз бягам като съм гледала страшен филм от хола до ВЦ-то и от ВЦ-то обратно до холаиначе имам и аз няколко истории които са ме убедили в някои неща .. но много пъти съм писала във форума за тях.. може и в тази тема да има нещо ..
Малко не е по темата но.. Един път когато се прибирах от даскало с един приятел, бях отнесена нещо и без да мисля откъснах един некролог.Приятелят ми беше казал, че ако откъснеш некролог от мястото,където е залепен, ще ти се случи нещо лошо. (когато той е откъснал, си е счупил ръката на следващия ден). След няколко дена се разболях от шарка. Сигурно е съвпадение, но аз никога повече няма да докосна некролог.
Казах на майка да не загасва лампата, че се понаплаших малкои тя забрави и я загаси (или поне така си мислих). Отидох да й се накарам и тя вика, че не я е гасяла
. А татко спи... Няма кой да я е загасил
. Май щеше да е по-малко плашещо ако не й бях казала да остави светнато
![]()
.
онази вечер с пирятели ходихме в гробищния паркне знам защо ..половината бяхме пияни и пушихме трева .повечето ни искаха да влезнат ама аз и още един влезнахме за мн малко и той започна да бяга към вратата и аз след него..последва много смях ест
обаче на мене ми се превидя при един гроб някъв човек с бели дрехи ..не знам беше в гръбб ...обачее никой не ми повярва и ми казват,че е заради тревата ..Дали наистина е имало някой това си остава загадка
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Аз съм от онези хаховци, които вярвят в съществуването на извънземна раса(има и доказателства за това).Познавам хора, които твърдят, че са виждали странни летящи обекти в небето.Но мен това не ме изненадва.Все 1 да ме изненадват хората по улицата.Колкото до наличието на духове, привидения, вампири и върколаци-смятам го за пълна измислица.По-скоро мисля, че човек се ражда, размножава се и умира.Както казва и Никола Вапцаров
"Какво тук значи някаква си личност?!
Разстрел, и след разстрела – червеи"
И аз съм така по принцип...и баща ми винаги много ми се е чудел,стой на 2-3 метра от врата ми и аз просто усещам,че ще влезе,а той си мисли,че съм го гледала....
Имах един момент в който каквото сънувам след време се случваше,не съм засичала след колко време,но определено ми липсва донякъде това...Една вечер сънувах,че вървя по центъра надолу и точно до едно червено павильонче ми звънна един приятел.Ест. не обърнах внимание сън като сън....след няколко дни (не повече от 2 със сиг.) вървях по центъра само че нагоре,а не надолу както в съня ми и точно до това червено павилиьонче ми звънна този приятел...и чак когато се прибрах усетих какво е станало![]()
Иначе на село,къщата е на 2 етажа и е на горе-долу 100 години и са починали доста хора там.Винаги ходя с приятелка на село,за да не ми е скучно,та една вечер стояхме на леглата (те са 2 двойни и между тях има съвсем малка пътечка да се мине,като на хотелите) та на тази пътечка бяхме сложили един стол и бяхме изсипали монополито за да играем.Самата игра беше най-отдолу,отгоре бяха талоните и най-отгоре парите със зарчето ,което беше обърнато на 6.Когато почнах да раздавам парите една от тях изчезна някъде,аз се обърнах назад за да погледна да не е зад мен,а приятелката ми се наведе към земята за да провери да не е там.После и двете се изправихме и зарчето го нямаше.Аз естествено помислих,че го е взела тя,защото аз бях с гръб,но просто видях,че тя е толкова потресена колкото мен,че го няма.Наведохме се едновременно към земята за да потърсим и когато се изправихме зарчето си беше на мястото,само че обърнато на 3.............Просто не знам какво беше това нещо,а съм УБЕДЕНА,че никоя от нас не го е местила....![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Аз веднъж си подхвърлях една монета и я изпуснах по едно време някъде. Наведох се да я взема, ама не я намирам. Цялата стая претърсих, защото много се учудих (все пак не може просто ей така да изчезне... или може...) и така и така не я намерих![]()
.
И преди съм писала 2 пъти в темата, но беше отдавна, защото до вчера нищо интересно не ми се беше случвало ..
Седя си аз на леглото и гледам телевизия .. вратата е леко отворена и изведнъж влиза котката ми и се качва на леглото до мен!
Както си лежа и изведнъж забелязвам че се е втренчила право в мен и ме гледа с едни големи, ококолени почерняли ( разширени зеници, когато е тъмно, ядосана е или дебне нещо ) очи , нищо не я ядосваше в този момент и беше светло!
Седя аз сигурно минута и повече и я гледам така втренчено ( както тя мен ) на бъзик и изведнъж и казах ( Мацо, какво става бе? ( смеейки се ) и изведнъж тя подскочи и избяга от стаята .. и от вчера кога тръгна да я хвана или пипна бяга и хъска .. не знам какво стана!
Мина ми през главата, че може да се е замислила нещо, но като се сетя как ме гледаше с тези почерняли очи и направо тръпки ме побиват ..
Не знам каква е причината сега да бяга от мен и да хъска като ме види ..
Одеве си ядеше в кухнята и аз като влязох да пия вода тя като ме видя излетя през вратата със сто .. !!
От малка я отгледах аз и не е правила така до сега .. тя е много гальовна и се ми се увърташе в краката - поне до вчера!
Ще кажете, че преувеличавам, но сякаш нещо се беше вселило в нея!
Can't get you outta my mind ♡
Аз лично в духове вярвам,тъй като съм чувала баба да разказва как е чувала стъпки на двора,някой е вървял и аз си помислих,че се шегува,но...Преди няколко седмици(все пак е лято),си оставих прозореца отворен,и чувам някой върви на двора направо му чувам стъпките и аз будалата излязох навън чувам някой върви,ама няма никой,когато минават хора навън се чува съвсем нещо друго,а той направо все едно,че някой върви до мен,е преди бая време,изведнъж така рязко,погледнах прозореца и видях силует на човек в бяла,направо светеше и беше минал много бързо,не беше светлина..![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
преди половин година,Януари/Февруари месец тази година аз бях последния,който си легна(към 00:00)беше неделя срещу понеделник и щях да съм на даскало.Легнах си и заспах!Към 2:00-3:00 се събудих и чух някакво блъскане в кухнята,отидох да видя какво става,напикан от страх.Отворих вратата и видях една черна сянка на старица(сигурен съм,че беше покойната ми баба,защото тя издъхна вкъщи)и сянката изведнъж изчезна.Направо откачих!След тази случка заспах на светнати лампи!Никой не ми повярва,майка ми каза"разбирам",но усетих негативна енергия.Аз знам какво видях и това преживяване промени мисленето ми за духове ЗАВИНАГИ!!!
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!