.
Отговор в тема
Страница 26 от 41 ПървиПърви ... 1622232425262728293036 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 1001

Тема: Духовее...

Повече от фен Аватара на martin97
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan
    Аз лично в духове вярвам,тъй като съм чувала баба да разказва как е чувала стъпки на двора,някой е вървял и аз си помислих,че се шегува,но...Преди няколко седмици(все пак е лято),си оставих прозореца отворен,и чувам някой върви на двора направо му чувам стъпките и аз будалата излязох навън чувам някой върви,ама няма никой,когато минават хора навън се чува съвсем нещо друго,а той направо все едно,че някой върви до мен,е преди бая време,изведнъж така рязко,погледнах прозореца и видях силует на човек в бяла,направо светеше и беше минал много бързо,не беше светлина..
    Пич,т'ва е много страшно!
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Хора,моля ви се,каже сега к'во е това нещо???
    От няколко дена точно в 00:30 и 03:15 се чуват някакви стъпки в хола.Като си отворя очите няма никой,но стъпките се чуват.Питах нашите да не би нарочно да си правят майтап с мен,те викат ,,От какъв зор ще ставаме посред нощ да си правим майтап с теб или някой друг??,, .Донякъде си мисля,че си внушавам или ми се причува,но това нещо не е спряло 4 дена...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Голям фен Аватара на alice13
    ^ хммм и при мен се случва.. Попринцип чувам шумове от балкона но излезна ли няма никой..

А четох по горе за нещо с котки. Мойта котка също одраска майка.. замалко да й пререже вените, но тя била в градината с ракавици. Незнам... понякога ме плашат тези животни.. Ама нищо чудно.. кват съм и пъзла.....

Цитирай Първоначално написано от alice13
    ^ хммм и при мен се случва.. Попринцип чувам шумове от балкона но излезна ли няма никой..

А четох по горе за нещо с котки. Мойта котка също одраска майка.. замалко да й пререже вените, но тя била в градината с ракавици. Незнам... понякога ме плашат тези животни.. Ама нищо чудно.. кват съм и пъзла.....
    Мене питаш ли ме с 4 котки у дома-две от тях черни

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Аз вярвам и в духове и в извънземни и това си е доста страшно макар че досега не съм виждала.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от martin97
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan
    Аз лично в духове вярвам,тъй като съм чувала баба да разказва как е чувала стъпки на двора,някой е вървял и аз си помислих,че се шегува,но...Преди няколко седмици(все пак е лято),си оставих прозореца отворен,и чувам някой върви на двора направо му чувам стъпките и аз будалата излязох навън чувам някой върви,ама няма никой,когато минават хора навън се чува съвсем нещо друго,а той направо все едно,че някой върви до мен,е преди бая време,изведнъж така рязко,погледнах прозореца и видях силует на човек в бяла,направо светеше и беше минал много бързо,не беше светлина..
    Пич,т'ва е много страшно!
    Ако това е подигравка Чувах стъпки и излязох,а нямаше никой,и както казах погледнах рязко през прозореца и видях силует на жена,облечена в бяло,уплаших до смърт,и беше към 11 часа,а нашите ги нямаше,отидоха до село,уж до 2 часа щяха да се върнат,акъла ми излезе
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Аз попринцип в момента в който ми ги разказват ме е бъзе ;дд и ми се пречуват разни неща.. ама след 1-2 часа съм забравил и не вярвам.. ;д

Голям фен Аватара на lemonademouth123
    Град
    Вкъщи пред компа
    Аз вярвам, не знам дали бях сънувала, или не, но когато бях по-малка видях едно извънземно на прозореца ми беше като снимките с такава форма на главата, но червена а не зелена и със светещи жълти очи....... Но мисля че може да е било сън, щото същия ден даваха по новините за разбито НЛО........ Също така преди време, както си лежах видях ръка, само ръка и ми махаше разпищях се и цялата къща се събра при мене.....
    Момиче съм!

Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...

Шофирай разумно - стигни жив!
    Shalalalalaaaa

cherrygloss - мама
    RageAgainstTheMachine - тати
    awesomesheepy - леля
    Братчета:
    DaNGeRousLy
    Discard
    Сестрички:
    tonie_
    xNymphetamineGirlx
    polssa
    Sunshinebabybyy

omg... как вси ги виждате тез духово бре :О Аз една вечер имаше силна буря и не ми се спиеше, и бях излезнал на терасата и шлюпих семки 30 мин... и не видях никви духове... като се има напредвид, че гробищата са на 20 метра от мен...

Голям фен Аватара на pofek
    Вярвам,че има,но не съм виждал,но съм чувал,че има.

Усещала съм присъствие като в стаята съм само аз.. сигурно е било от тъмното Иначе не съм виждала, ама съм чувала някои да казват, че са виждали и то не на майтап

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Ся не се ебавам това което ще кажа си е самата истина \/
    Преди окло 2 месеца бях съвсем сама в апартамента за около 1-2 седмици.Една вечер преди да вляза в банята отидох да проверя дали съм заключила вратата(заключена беше ии си отидох в банята). И когато се канех да спра душа чух как някой\нещо почука с пръсти на вратата.Беше УЖАСНО!!! Не знам, никога преди не съм била толкова уплашена!!! Както и да е, събрах смелост и излязох от банята,проверих целия апартамент и НИКОЙ не намерих, ии реших да си легна,НО на светната лампа.
    На следващата сутрин идва една приятелка и й обяснявам случката. И най-интересното беше това което ми каза,цитирам:,,Нали се сещаш преди две вечери, когато спахме у вас- реших са се изкъпя. ЕЕ докато се къпах и аз чух същия звук,който ти сега ми описваш.Помислих ,че си ти и за това не му обърнах внимание и реших да ти направя забележка,когато изляза,но докато стигна до хола и забравих.''
    Казвам го защото има една част от мен която вярва в .. и аз не знам в какво но вярвам

въъй кви страхотии тука, не че аз нямам за разказване де
    преди около месец майка ми видяла нло на терасата и ме извика-видях го как си заминаваше беше точно като по снимките

скърцането по пода сякаш ходи човек също ми е добре познато, отивам да видя няма никой, като се върна пак почва, а за разместени вещи постоянно намирам къде ли не онзи ден бях си правила майтап и бях нарисувала картина и я бях закачила за антената на радиото и вечерта прозорците бяха затворени а листа започна да се движи, но да ви кажа не ме плаши това, по-стряскащите истории са по-напред в темата където някой беше писал, че вижда как мъж изважда нож с/у жена а после изчезват и др страшна беше за жената която пълзяла на улицата а после я нямало

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ехее.. Мале.. Аз нямам като цяло такива истории. Особено ако видя само една махаща ръка - не знам какво ще направя,ужас.
    А иначе преди два дена нещо като си вървях - изведнъж спрях,защото сякаш нещо ми държеше крака. Ама не вярвам да са били духове. Ще продължавам да следя темата.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Живеем в къща и от двора се отива в градината и там има една малка железна вратичка и след това се излиза на терасата.Къщата е на два етажа и е построена така, че детската стая е от страната на терасата и точно там е прозореца.От другата старана на детската има нещо като стая-барака и там се влиза от външната страна.Та надявам се горе долу да сте рабрали, за да разберете за какво ства въпрос.Значи една вечер си бяхме легнали-беше към 3 часа.Сестра ми беше в детската, аз в хола и майка ми в спалнята.По едно време сестра ни ни събуди и двете-тя е по-голяма от мен на 17 така че няма да ни лъже и ни каза как е чула железната врата откъм градината да се затваря.След това е чула нещо като стъпки и после тропане от баракато по стената в детската.Когато отидохме все още се тропаше, но не постоянно.После след две минути чухме ак някой ходи горе по тавана и след около двайсет минути утихна.Незнам какво е било, но една приятелка ми беше разправяла няколко дена преди това за някакви полтъргайсти и е чула горе долу същите неща.Как се наплаших тогава..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Аз нямам такива истории. Докато чета темата съм съвсем леко наплашен и 5 минути след като спра да чета ми минава Аз такива истории съм нямал. Само като малък си представях всякакви глупости, ама дете=огромно въображение A това за присъствието в стаята си е също просто и само въображение. Как когато някой наистина е зад теб не усещаш нищо? Или пък това, все едно някой те държи. Според мен просто се е схванал крайникът или нещо подбно и пак просто си въобразявате.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Аз пък си вярвам в такива неща.Наистина за това, че някой те наблядава или други подобни вероятно са пълни измишльотини.Макар че аз много често имам такова чувство.Но пък са ми разказвали неща за които съм убедена че са истина.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Разкажи и аз да се убедя.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    мани мене много ме е страх , макар че вярвам
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24
    Наистина за това, че някой те наблядава или други подобни вероятно са пълни измишльотини.
    Ти пък си казала, че са измишльотини...
    Иначе по-темата- вярвам, да, но до една степен. А мненията който сте писали, мисля утре сутринта да ги прочета, сега няма да е добре..
    awerw

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24
    Наистина за това, че някой те наблядава или други подобни вероятно са пълни измишльотини.
    Ти пък си казала, че са измишльотини...
    Иначе по-темата- вярвам, да, но до една степен. А мненията който сте писали, мисля утре сутринта да ги прочета, сега няма да е добре..
    Мани..Прочетах ги и..Нема спъ
    Only God Can Judge Me !

Ами аз веднъж като бях малка, татко седнал на земята с гръб към прозореца и ми облича пишамката и аз съм с лице към прозореца и само гледам и се оглеждам над неговото рамо и изведнъж на прозореца с появи няква черна сянка, много зловеща, с няква странна форма. то тва стана за секунди минава бързо и изведнъж се спира и сякаш ме погледна с някви много зловеещи червеникави очи и в този момент аз супер се стреснах ии започнах да пищя и се разплаках и като извиках и то замина. Беше много гадно незнам, какво беше, но това ми е един от най-ганите спомени.

Голям фен Аватара на Mirage3
    Добре де, хора, не мога да разбера защо не вярвате. Нима сте толкова ограничени, просто не мога да си представя?! Все едно, че да мислите само за себе си. Вече има толкова много доказателства, ама все пак то за който не вярва няма обяснение.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от Mirage3
    Добре де, хора, не мога да разбера защо не вярвате. Нима сте толкова ограничени, просто не мога да си представя?! Все едно, че да мислите само за себе си. Вече има толкова много доказателства, ама все пак то за който не вярва няма обяснение.
    +... не всичко е химия и физика

По принцип си падам реалист ,но хем вярвам в свръх естественото хем не.. Според мен има извън земен живот. Според мен господ не съществува. (ще започна да вярвам ,когато очите ми видят някое *чудо* (освен българските хубавици) ). А за духове.. както казаха в по горните коментари - Всичко е Химия и Физика.
    Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си