- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Аз съм от групата на вярващите. Ще пропусна обясненията, които вече са изписани от други, които също вярват и направо ще ви разкажа моите истории.
1. Нали ги знаете тези ароматизатори, които се активират щом засекат движение? Та един ден се прибирам от училище и направо в детската на компа. Вратите отворени и както си човъркам чувам как ароматизатора в хола изпръска. То това повече ми се струва като някакъв дефект от самия ароматизатор, но тогава едва не се нааках.
2. Веднъж се събудих късно вечерта, не помня какво сънувах. Моето легло се намира от дясно на стаята, а на брат ми от ляво. Когато отворих очи видях как някакъв човек стои на ръба на леглото на брат ми. Беше подпрял лакътя си на коляно и подпираше брадичката си с ръка. Когато премигах няколко пъти го нямаше. Може би просто въображението ми си е правило шеги с мен, не знам.
3. Случвало ми се е пак подобно нещо да се пробуждам от нищото посред нощ, но този път фигурата стоеше права до вратата /която е до леглото на брат ми/.
4. Веднъж бях на село. Всички си бяхме легнали /аз и брат ми спяхме в една стая, а майка ми и баща ми в друга/. Леглото, което спах аз се намира точно срещу вратата, която по незнайна причина бяхме оставили отворена. Нямах никакви проблеми със заспиването. Обаче късно вечерта се пробудих и видях как в коридора завесите от прозореца се движат /не помня дали прозореца беше отворен/. Още щом се събудих сълзите ми започнаха да бликат като водопади от очите ми. Усетих странното чувство сякаш някой ме беше хванал за врата и се опитваше да ме удуши. Започнах да удрям по стената и да викам докато майка ми не се събуди. Разказах й, но тя помисли, че съм сънувала, но аз не можех да се отърся от това ужасно чувство. Накарах я да легне до мен, но дори и тогава не можех да спя спокойно.
Темата ми е ужасно интересна. Прочетох абсолютно всички истории и направо ме побиха тръпки. Ама аз съм се сетила кога да ги чета /в 5 сутринта/. Ще продължавам да следя темата.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Аз не се сещам за такива ситуации, но понякога само с периферното зрение имам чувството, че нещо се движи в коридора/ вратата между коридора и хола има стъклени прозорци/ и винаги е на едно и също място някакво все едно блестящо, но не премигващо ами постоянно все едно си има блясък и се движи ту бавно ту бързо и като погледна, а става доста често просто несъзнателно като го видя и се обърна и нищо не виждам. А това не е много по темата, но много често сънувам кошмари / аз си и обичам да сънувам кошмари/ като тичам, бягам от някой, викам нямам сили.. просто падам на земята и започвам да лазя и да се опитвам да крещя, но не мога и след това като се събудя се чувствам адски изтощена все едно наистина съм се мъчела да тичам и крещя..
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
като изключим спама отпреди няколко страници, темата е адски интересна (:
ще ви помоля да надрастнете незначителните заяжданки със случайни личности от форума ;д не е показателно просто (:
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
аз в извънземни вярвам![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Бабата на една приятелка й го е разказала на нея, а тя на мен:
Една жена(приятелка на баба й) имала мъж и дете.
Детето било болно.Една вечер състоянието на му взело, че се влошило и тя се мъчила да му помогне по някакъв начин ама файда йок.Мм..не знам точно к'во е станало ама ... абе да кажем, че разбрала, че детето ще умре..Бащата бил на работа.
Жената почнала да плаче и по едно време чула стъпки...Видяла някакви сенки...
Попитали я:
- Бащата или детето?
Тя избрала бащата.
И след 2 часа и звъннали по телефона и й казали, че бащата е мъртъв.
мн странно ;d
Пък като бях малка с мама ходехме на гробищата при прабаба ми. :С И всеки път щом кажех "Ще ми се баба да беше тук" някаква котка идваше при мен и мяукаше ...
охх бабо...![]()
Много ми е смях като ви чета тука историите, карче знам , че не трябва да се смея :д Аз честно казано вярвам, че има някакви такива неща... но не искам да коментирам . Някои преди мене беше пуснал това вдео, но остана на по задни страници, заради това го поствам пак, за да се гледа http://vbox7.com/play:8ed1f06f .![]()
awerw♥
духове, демони съществуват и лично съм се уверил... който не вярва като се сблъска с тях ще види. А който иска да види със сигурност да изпуши една 10-ка и е готов
Аз съм виждал духове и имам доказателства!!! http://vbox7.com/collection:1454259
xNirvanAx Какви са тези клипове бе? От къде си ?
awerw♥
http://www.youtube.com/watch?v=FmqyvwoLd_A изгледайте всички клипове от този канал и пак ще си говорим![]()
Не искам да ви пукам балончетата , ама си внушавате...или поне повечето от вас
Аз например сънувах , че ми пада зъб. Събудих се от болка и си помислих , че наистина зъба ми пада , защото болеше адски много , ама като го размърдах си беше добре ... боля ме 2-3 минути и пак заспах . На сутринта пак го ръчках , ама нищо му нямаше...и до сега не ме е болял.
Една седмица след това сънувах , че съседната стая гори.Събудих се , миришеше ми на пушек , боляха ме гърдите , изтичах в другата стая , но нямаше нищо , даже на терасата излезнах да не би да се е запалил някой съсед , ама и там нямаше нищо. Легнах си и заспах. На сутринта питах съквартиранта дали е пушил в стаята , но каза , че не е.
Таа... внушението си е голяма сила![]()
както казах по горе вярвам в такива неща защото съм имал случки... ето някои от тях
Преди около година някъде беше към 2-3 през нощта и понеже не ми се спеше играх на компа. По едно време чувам телефона на майка ми звъни от хола. Хола е бая далеч а телефона и звъни супер силно викам закво да ходя той ще спре сам. Звъня към 3 минути и не спря. Отивам гледам номер 0000000000... затворих го. Таман се връщам в стаята ми и пак звъни. Отивам в хола точно преди да го взема и да затворя той сам се спря. Викам си тоя телефон е развален и го изключих. Върнах се поцъках още малко и си легнах. По едно време ставам да отида до кенефа беше към 4-5 сутринта и понеже съм оставил вратата на хола отворена чух как някакво шише се счупи. Веднага изтичах, цъкам лампата и кво да видя... секцията отворена и вътре едното шише с ракия строшено по много странен начин, все едно е прерязано и горната част е сложена върху капачката (ако ме разбирате) и ракията си тече по секцията. Огледах се дали няма някой но не... моите спат, навсякъде заключено, няма кой да го направи. Затворих шкафа и прибрах се в стаята си и заключих. На другия ден всички се чудим как е станало. Чичо ми лека му пръст почина от цироза следствие от алкохола... сигурен съм че това е бил той.
Попринцип хола ни е най-страшното място. Една вечер седа там и гледам комиците, и чувам как едната вратичка долу на секцията издрънча. Цъкам гледам няма нищо... Друг случай седя си пак в хола и чувам съвсем ясно как се почуква на прозореца... няма какво да почука - терасата ни е остъклена и затворена. Друг случай преди 1 месец някъде. Отивам до тоалетната през нощта и чувам как вратата на хола се затваря и то доста силно. Почти се блъсна. А нямаше вятър, всичко затворено, няма течение. Също след като почина дядо ми около 1 седмица след това снимах майка ми в хола... като видях снимката се потресох... горе над главата и имаше едно като топка, бяло и много ярко. Показах и снимката тя вика това е дядо ти... не се учудих нито ми стана страшно. Както знаете хората като починат до 40-тия ден душата им обикаля мястото...
А призрак мисля че съм виждал но не съм сигурен. На село на стадиона имаше една изоставена сграда, доста страшна с изпочупени стъкла, почти рухнала. На втория етаж имаше нещо като тераса. И един ден валеше и аз бързах да се прибера и като минах от там видях на терасата нещо бяло, прозрачно високо около 1.70 как се носи бавно по терасата... Имаше човешки силует... помислих го за облакСтоя си там потресен и го гледам. Изведнъж изчезна все едно се изпари. Тръгнах пак към къщата ни, обърнах се и то пак беше там. Просто стои във въздуха и се носи наляво надясно. Тръгнах си и тва беше. Сега тая сграда я реставрираха стана уникална
И както казах съществуват такива неща. Един ден всички ще се уверим нали
![]()
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 01-08-2012 на 12:12
Не знам дали да вярвам в духове и такива, но онзи ден майка ми ми правеше 3 в 1 и изведнъж изпусна пакетчето и то се разля на земята. Майка ми се кълнеше, че някои и е бутнал ръката. Каза, че не е ходила на гробище отдавна пък и пра-дядо ми (неин дядо) почина 2010, а той обожаваше 3 в 1.
Не вярвам в духове, НО за извънземните или по-скоро паранормалните явления не съм толкова сигурна. Веднъж, в Несебър, преди няколко години на бунгалата майка, вуйчо, леля ми, както и други хора от съседните бунгала са видели насекомо с малко по-голям размер и с четири или шест крака, което е имало човешко лице! Съвсем сериозно. Било си е изкопало дупка под някакъв бордюр и майка ми го е видяла точно защото се е обърнало, т. е. не е гледало като животно, а сякаш е имало интелект. До ден днешен не мога да открия никъде в нета, не знам, това някакъв опит ли е, какво е, омагьосан човек ли е () ... Но се радвам че не съм го видяла, щях да откача.
![]()
^ интересна тема,а това за гробищата - не само на теб се е случвало .. само не знам,защо всички се страхувате от тия духове.. добре де,ако тия духове са ваши близки починали дали ще ви мислят злото или по-скоро ви пазят ? 2рото нали ?! а вие като чета все гадни случки.. или си внушавате или не пишете истини..
ПОЧТИ всичко е до психиката на човека !{}
Btw xXxAngerfisTxXx . ако ме поканиш някой ден във вас, гледай да не е в прочутият ви ХОЛ![]()
Последно редактирано от sapphire5 : 01-08-2012 на 17:53
awerw♥
ама щотам е най-яко от целия апартамент
![]()
Вярвам единствено в един извънземен марсианец - Бойко Борисов под прякора Министъра.
случка от преди 2 минути... Преди час отивам до кухнята, моите спат нали, отивам де си взема една бира, всичко е ок... пих малко отивам да я оставя, и кво да видя... имахме едно шише половин литър от вода и го намерих в мивката...... а преди половин час си беше на мястото горе на шкафа... не се учудих и изплаших понеже съм свикнал на такива неща у нас... говоря истината за тези които не вярват...
Аз вярвам ама се убедих в паранолманите истории още повече преди някъде 1 час...
Прибирам се аз от лелини, а нашата къща е в покрайнините на града и някъде има няма 50м от нас започва гората. И аз нали като се прибирам гледам към тази гора, защото е точно отпреде ми.... Та така по едно време някаква светлина видях, но си помислих, че минава кола, но след като се загледах видях, че не е кола, а нещо странно някаква бяла светллина, която някакси примигва и се движи бързо към вътрешностите на гората. Когато го видях уличните лампи започнаха да изгасват един по един и пак да светят. Забележителното е че не почуствах страх, а напротив почуствах спокойствие незнам защо!? Незнам какво съм видял и все още се чудя. Но най - странното е че не ме хвана страх, като се има предвид, че от най - лекия шум ми иде да се напишкам.... Странно ако някой има предположения да каже![]()