.
Отговор в тема
Страница 28 от 41 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1001

Тема: Духовее...

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    има горски духове самодиви и та нататък...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Вчера бях много изненадана от това, което братовчедка ми ми разказа. Тя ми сподели, че вечер редовно виждала някакво лице до леглото си и мислела, че това е дядо ни, който почина през 2005. Не й повярвах особено, защото тя беше малка като стана това и не вярвах, че го помни, но ми описа какво вижда с такива подробности, че няма съмнение, че е бил дядо. Естествено, не изключвам възможността да си фантазира, защото сто процента е виждала негови снимки, но по думите й, лицето просто стояло покрай леглото и я гледало, а на няколко пъти се е опитало да й каже нещо. Иска ми се да вярвам, че това наистина е той, защото той беше много добър и много ни обичаше и ми липсва, но от друга страна... като знам моето собствено въображение колко е богато, чудя се нейното до къде ли се простира. Иначе някой по-горе беше писал, че е имал чувството, че някой го е издърпал, за да не му се случи нещо лошо... Подобно нещо ми се случи и на мен, след като се хлъзнах на идеално сух път и сякаш нещо ме задържа преди да се нацеля на тротоара, не изключвам възможността и просто тялото ми да е реагирало мега яко ама все пак... известно време стоях като парализирана в доста нелепа поза между изправена и падаща

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Ох, ще ви разкажа нещо... не знам, мисля, че е по скоро смесица... Щото едно лято преди 1-2 години с наще пребоядисвахме стаята ми и нали трябваше да махнем всички картини и плакати. И след като махнахме един плакат НАД ЛЕГЛОТО МИ видяхме, че има силует на извънземно (а не би трябвало да има нещо, нали, по скоро само един голям бял правоъгълник, според очертанията на плаката...). Ама тоя силует как ме наплаши, толкова рязко се очертаваше на фона на мръсната стена... Питах баща ми, и той каза, че му прилича на извънземно, и майка ми също (а те по принцип смятат тези работи за простотии.)

Кофтито беше, че беше станало много късно и нямаше как да боядисаме стената над леглото ми... и така трябваше да си спя. Като легнах първо се подпрях с ръка да си оправя одеалото, обаче има няма минута и усещах, че ръката ми потъва в дюшека. Буквално, станах от леглото и проверих да некви дъски са счупени, ама не... Легнах си пак с лице към стената и по едно време се унасям. Има няма минута- две усетих, че леглото се разтресе (тука не се стреснах, понеже баща ми понякога правеше такива номерчета... но като се обърнах, видях, че го няма.) Леле, помислих, че е станало земетресение, пффт, ходих да питам майка ми дали го е усетила, тя каза нищо подобно не е имало. Баща ми през цялото време е спал, ужас... После колко майни теглих на паранормалните явления (уж) за да се опитам да заспя, не е за вярване. Иначе съм усещала някой да ме бута отзад, докато се опитвам да заспя.

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Само аз ли мисля, че съботниците трябва да се гордеят с това, че са родени в този ден? Виждат неща, които никой друг не може. 'Баси кефа! Иначе аз истории с призраци и такива глупости нямам. А не мога да разбера, защо точно нощем ще излзиат всички да ни насират от страх, ми нито един не е излязъл през деня. Няма логика. Иначе като по-малък много ме беше страх от такива щуротии, ама сега рядко... А за това, че имате чувството, че нещо ви преследва в коридора до кенефа - като малък и аз се насирах след 22:00 да ида до кенефа и тичах до там, ама вече не ми прави вЧеПатление. А за всякакви странни гърмежи в апартамента обивнявам котката и не обръщам внимание

Ми аз четох някъде, че след 12:00 ноща се отварял портала на отвъдното, некви такива. Иначе си вярвам във всичко. Вярвам, че душата ни се преражда или отива някъде като рая и ада.

спомням си как като много малка с другарчетата се събирахме и викахме разни дами пики и сини нокти и очи и кво ли не и дори нищо да не ставаше се побърквахме по една седмица после ни гонеше параноя... сега ми е много интересно да слушам разни изтрещели истории на кой кво му се е случило но не съм склонна да повярвам защото хората имат уникалното качество супер много да преувеличават нещата и да си изкривяват истината ....

и аз съм викал, единия път след като бяхме викали дама пика с едни приятели, заваля много силен дъжд с гръмотевици, много се изплашихме

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Вярвам да.
    Миналата година зимата ми се случи нещо ужасно, което никога няма да забравя!
    Събуждам се аз през ноща,било е сигурно някъде към 2-3 и отивам до тоалетна.След това се връщам и лягам и по едно време чувам зад мене все едно някой ми диша точно във врата.Ама някакво супер гадно и психарско и така, все едно не му достига въздух.Ужасно. И аз с всичкия си акъл, вместо да стоя със затворени очи и да не мърдам под юграна, се обръщам да вида какво е.Обаче нямаше нищо зад мене.Тамън се успокоявам и пак се унасям в сън, когато чувам как нещо се удря по прозореца.Беше си бая силно и не може да е бил човек, защото живеем на 7мия етаж.И аз пак вместо да се завия и да лежа под юргана на безопастно, ставам, светвам лампата и умираща от страх дърпам пердето и тогава точно пред мене за 2-3 секунди най-много виждам някакво лице с ококорени очи, все едно ще изкочат всеки момент да ме гледа с някаква зловеща и психарска усмивка.Беше точно за 2-3 секунди и след това изчезна и аз от там един писък кучето ми се разбуди и започна да лае, майка ми и тя явно се е събудила и дойде и крещи и тя ,,КАКВО СТАНА,КАКВО СТАНА?!" , а аз някаква седя и не смея да мръдна,при което и разказах всичко и тя така ми се ядоса и ми вика сънувала си, не знам си какво .. Не ми повярва де.
    След това стоях будна докато не дойде изгрева и чак тогава заспах.Повече нищо такова не ми се е случвало, с изключение на някакви гадни и странни звуци понякога,но на тях вече не им обръщам внимание.
    Иначе си беше доста гадно. ;/

Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    Вярвам да.
    Миналата година зимата ми се случи нещо ужасно, което никога няма да забравя!
    Събуждам се аз през ноща,било е сигурно някъде към 2-3 и отивам до тоалетна.След това се връщам и лягам и по едно време чувам зад мене все едно някой ми диша точно във врата.Ама някакво супер гадно и психарско и така, все едно не му достига въздух.Ужасно. И аз с всичкия си акъл, вместо да стоя със затворени очи и да не мърдам под юграна, се обръщам да вида какво е.Обаче нямаше нищо зад мене.Тамън се успокоявам и пак се унасям в сън, когато чувам как нещо се удря по прозореца.Беше си бая силно и не може да е бил човек, защото живеем на 7мия етаж.И аз пак вместо да се завия и да лежа под юргана на безопастно, ставам, светвам лампата и умираща от страх дърпам пердето и тогава точно пред мене за 2-3 секунди най-много виждам някакво лице с ококорени очи, все едно ще изкочат всеки момент да ме гледа с някаква зловеща и психарска усмивка.Беше точно за 2-3 секунди и след това изчезна и аз от там един писък кучето ми се разбуди и започна да лае, майка ми и тя явно се е събудила и дойде и крещи и тя ,,КАКВО СТАНА,КАКВО СТАНА?!" , а аз някаква седя и не смея да мръдна,при което и разказах всичко и тя така ми се ядоса и ми вика сънувала си, не знам си какво .. Не ми повярва де.
    След това стоях будна докато не дойде изгрева и чак тогава заспах.Повече нищо такова не ми се е случвало, с изключение на някакви гадни и странни звуци понякога,но на тях вече не им обръщам внимание.
    Иначе си беше доста гадно. ;/
    Омг... ама наистина ли е имало лице? Въпреки че ме побиха тръпки, ми стана смешно... имала съм подобни работи, но без второто.. АМа............... ама наистина ли, не мог ада повярвам, както казваш 7 етаж?... втф... той влизал ли е в стаята ти? само не ми казвай, че вратата си я оставила отворена на балкона пффт

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от ROFLWTF Виж мнението
    Омг... ама наистина ли е имало лице? Въпреки че ме побиха тръпки, ми стана смешно... имала съм подобни работи, но без второто.. АМа............... ама наистина ли, не мог ада повярвам, както казваш 7 етаж?... втф... той влизал ли е в стаята ти? само не ми казвай, че вратата си я оставила отворена на балкона пффт
    Не е балкон,а голям прозорец с перде.Няма как никой да е влизал в стаята ми през прозореца.А и не беше човек,лицето беше черно или поне така изглеждаше през ноща.Дълго време си мислех да не е било отражението ми,защото и аз си бях бая ококорена но не беше,защото ясно го видях как се изпари пред очите ми. Голяма психария беше.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    И аз вярвам в духове и тези работи които разказахте... На мене не са ми се случвали такива работи освен много странни сънища. Дядо ми наскоро почина и понеже беше купил на брат ми часовник Ориент брат ми не го сваляше, но един път го забрави и на вечерта сънува дядо да му казва: Защо не си носиш часовника? Или понеже имаме много злата вкъщи изведнъж изчезнаха всичките и никой не може да ги намери и сънувах, че дядо взема златата и казва: Ще ги продам всичките. Също и как ми се кара, че не си развръзвам обувките. Не е кой знае какво, но ми е много странно.

Цитирай Първоначално написано от CherryBell13 Виж мнението
    И аз вярвам в духове и тези работи които разказахте... На мене не са ми се случвали такива работи освен много странни сънища. Дядо ми наскоро почина и понеже беше купил на брат ми часовник Ориент брат ми не го сваляше, но един път го забрави и на вечерта сънува дядо да му казва: Защо не си носиш часовника? Или понеже имаме много злата вкъщи изведнъж изчезнаха всичките и никой не може да ги намери и сънувах, че дядо взема златата и казва: Ще ги продам всичките. Също и как ми се кара, че не си развръзвам обувките. Не е кой знае какво, но ми е много странно.
    Не че нещо, но дядо ти май е искал да ви каже нещо? Не знам, по принцип знам, че когато се сънуват такива съвпадения, то имате нещо недоизказано, нещо несвършено? Може и да не е така...

Град
    Русе
    И аз мисля така. Всички го сънуваме и понеже майка ми има проблеми с алкохола, а той й е баща точно на деня когато го погребвахме тя седеше пияна над него,когато беше жив даже плачеше когато я видеше пияна и баба ми го е сънувала да казва да се погрижи за мен, защото стават скандали, а най странното е, че го сънуваме точно преди да се навършва някакъв период от смъртта му и сякаш ни напомня за него ;(

Цитирай Първоначално написано от CherryBell13 Виж мнението
    И аз мисля така. Всички го сънуваме и понеже майка ми има проблеми с алкохола, а той й е баща точно на деня когато го погребвахме тя седеше пияна над него,когато беше жив даже плачеше когато я видеше пияна и баба ми го е сънувала да казва да се погрижи за мен, защото стават скандали, а най странното е, че го сънуваме точно преди да се навършва някакъв период от смъртта му и сякаш ни напомня за него ;(
    Аха, а иначе тези сънища с дядо ти притесняват ли те, разстройват ли те по някакъв начин? Ходила ли си някъде да споделяш? Нали ако например намериш решение, ще се оправят нещата.

Град
    Русе
    Не съм се замислила. Не ме притесняват само ми става мъчно за него. А това което казваш е работа за психолог. Мислех, че е нормално да сънуваш близък човек, който е починал. Една приятелка каза, че е сънувала баба си и дядо си само един път и мисли, че е така защото почиват в мир. Явно нещата който стават в нашето семейство не могат да оставят дядо да почива в мир, поне така мисля аз.
    Последно редактирано от CherryBell13 : 01-21-2012 на 16:34

Аха, и аз така мисля. Сори, че те разпитвам, просто ми беше интересно. Аз имах случай,загина едно момче от старото даскало, само веднъж сме си говорили. И почти се навършва една година и го сънувам... плачех, той се смееше... и аз го питах защо се смее. И той просто ми се сумихна. Повече не съм го сънувала.

Град
    Русе
    Олее как можах да забравя какво стана снощи... Беше към 11 часа и реших да си легна при кучето. Всички спяха и нали лягам всичко изгасено и отгоре се чуват стъпки сякаш някой бяга, но много силни. Много се изплаших, след няколко минути се повтори. И да странно е, защото от години в горният апартамент не живее никой... :Х И не за пръв път става. Преди чувах как тракат токчета. Мислех, че има съседи, но като попитах майка ми тя каза, че и до сега няма никой там...
    Последно редактирано от CherryBell13 : 01-21-2012 на 17:39

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Наскоро имах да пиша курсова на такава тема. Призраците са често срещано явление, макар че на мен не ми се е случвало или е имало случаи, но не фрапиращи и не съм обръщал внимание. Духовете, според теориите на специалисти в областта, са хора, които са имали травмиран живот и не са успели да минат в следващото измерение и са заклещени в материалния свят. Характерни са хлопанията на врати, прозорци, тропането и обикновено обитават мястото на смъртта си или място, което е било важно за тях, когато са били живи.
    Съществува и теорията, че това е просто съвкупност от витаеща енергия, която няма цел, а виденията са плод на въображение и следствие от психологическа нагласа.

Пробвайте тоя филм, ако са ви стабилни нервите, и да знаете, че е фикция и това не вярвам да може да се случи. http://www.imdb.com/title/tt1179904/
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението

Пробвайте тоя филм, ако са ви стабилни нервите, и да знаете, че е фикция и това не вярвам да може да се случи. http://www.imdb.com/title/tt1179904/
    мисля да ходя на кино за 3-тата част

Град
    3ката я има в замунда вече и на 1080p

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    3ката я има в замунда вече и на 1080p

Еее, на кино си е друго, голямо пространство и изгасени лампи Амаа не ми се вярва че ще пуснат на кино тоя филм

Град
    3ката е яко тъпа... най-тъпия от поредицата да го пускат... ще е за над 18 щото има голи сцени

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    3ката е яко тъпа... най-тъпия от поредицата да го пускат... ще е за над 18 щото има голи сцени
    Съгласна съм, че и трите части са мега тъпи

Вчера едва не си умрях от страх...
    Беше към 23:25.Отивам до WC.Като вървя обратно към стаята си нали е тъмно и по едно време нещо издрънча.Аз веднага хукнах да бягам,за да светна.Оказа се,че 5-6 закачалки са паднали от секцията в коридора. :d
    Само дето така се стреснах...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аз съм имала такива стряскащи моменти, ама сега не мога да се сетя.
    Колкото до сънищата, дядо ми беше починал и баба го прие много тежко, оплакваше го 3 години и все ходеше с черни дрехи.. Накрая получи тумор и почина.. Така де, това са подробности. Скоро след като баба ми почина ги сънувах и двамата с дядо ми в една мнгоо красива градина, обсипана с цветя. И имаше една беседка, в която седеше баба и ми се усмихваше, а дядо седеше по-напред... И дядо ми каза някакви неща, не помня какви бяха, след това и двамата ме прегърнаха... След това не съм ги сънувала и сега си мисля, че съм ги сънувала в Рая, как си вземаме сбогом... Двамата много се обичаха (баба затова и не преживя смъртта му) и си мисля, че след като баба почина, двамата са се събрали най-сетне.. И вярвам, че щом не ни безпокоят, почиват в мир, но знам, че ни пазят отгоре.

А една друга вечер, бях по-малка, както си спях, изведнъж съня ми спря на никъде и ми стана като черен екран и ми се изписа "И страхът е сила". Много ясно го помня, след като ми се появи пред очите се събудих, много ми беше странно, бях някак си абсолютно сигурна, че това ми го е казал Господ. Знам, че звучи смешно, ама тогава бях малка и всеки ден минавах покрай едни батковци, беше ме много страх, все пак са по-големи И имах нещо като фобия, беше ме страх да ходя сама напред-назад, та след като сънувах този... надпис, спря да ме е страх...

Weird, знам. ;дд

Град
    Русе
    Аз се сетих за една случка с майка ми. Бяхме двете в един магазин и понеже тя обожава перилни препарати (като маниачка е на тази тема) и почна да мирише някакъв омекотител и тъкмо отваря шишето помирисва го и нали го дъжеше с дясната ръка, ръката и се изви надясно и разля шишето. Майка ми каза, че не е било нещо като спазъм или рефлекс, а сякаш някой й хванал ръката и я обърнал о.О

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си