- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
един от малкото ИСТИНСКИ клипове... погледнете накрая лицето и... ;x
Ехх, тази Тереза... <3
Колко страх съм брала заради нея, веднъж ми пратиха спамерско съобщение, а аз не вярвам на таква неща. Но си беше страшно![]()
Охх и мене много ме беше страх от нея ама нали да не изпусна всичко да видя![]()
Друго което не мога да си го обясня е тва...
Аз па вярвам,да има!! И то много духове !! Не е въобще ебавка !! Всички се мъчат да ме убият,ама измират,защото пърдя като ак47!!! Нека им е гаднo..
Дори докато спя те се мъчат да стигнат до мен и да ми навредят,но даже през завивките ги убивам!! Силата на пръднята!!!! Бивши пърдалници са и тия духове и за тва завиждат!!! Пръдльо Пръдлев от село Пръдлево,приятно ми е !!!
ПС: Знам,че в момента четете шибани духове и нека ви е яд !!! ПРЪДНЯТА МИ ЩЕ ВИ СЪСИПЕ !!!
Квото пишеш,те могат да го четат и виждат!!! НЯКОЙ ПЪТ МЕ ОБСЕБВАТ И ПИШАТ ЧРЕЗ МЕН!!!!! Но тогава ще се разбере!!!!
ВНИМАВАЙТЕ МНОГО !!!! ЯЖТЕ БОБ ДА ГИ ГОНИТЕ И УМНАТА!!
боб + яйца за двоен демидж...![]()
Браво, супер тема ама защо трябваше да я чета през нощта. Сега не мога да отида до тоалетната ;ххх
Да , аз като бях малък се някви странни неща ми се случваха и ме беше страх да вървя по коридора нощем и се тичах от страх и си представях как ме гони някво чудовище![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Прочетох голяма част от историите ви и наистина се убеждавам,че не съм единствената луда
Аз съм родена в събота и както в началото на темата пише,че хората родени в събота виждат свръхестествени неща.
Майка ми разказа,че когато баба ми починала аз съм била на 2г.Не съм могла да говоря и ми разказа,че през 40 дни след като е починала аз съм ходила в кухнята където е спала до нейното легло и съм говорила на неразбираем език (бебешки който никой не го разбира).С часове съм киснала там и все едно съм си приказвала с баба ми.Това съм го правила само през 40-те дни след смъртта й.Хваща ме шубе само при мисълта,но съм била малка и не съм разбирала.Също миналата година пра дядо ми почина и си спомням,че точно на 40 ден го сънувах.Беше много странен сън как аз стоя на една пейка точно срещу нашата къща и тъй като улицата е на нагорнище виждам как пра дядо ми се задава от т.н горна улица млад,изтупан с костюм и се приближава към мен и със всяка една изминала секунда той се застарява.И когато вече стигна до пейката на която седях той беше стар и сбръчкан.Все едно го видях през целия му живот.Имам още странни случки,но те вече според мен са плод на моето въображение.![]()
Преди 2 години , когато баща ми почина , той беше в болница и вечерта към 3 часа , се събудих стряскащо и прозореца беше притворен , съвсем леко отворен и точно когато се събудих прозореца се отвори с огромна скорост на вътре и се чу 1 голямо тракане и пердетата се разхвърчаха , когато станах да го затворя ,вън нямаше и помен от вятър.. Веднага след като го затворих телефона на майка ми звънна и тя дойде при мен плачейки и ми каза , че баща ми е починал...
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Заради тебе проверих и се оказа, че и аз съм родена в събота. И на мен са се случвали бая страннотии, но обикновено са знаци и серии от съвпадения. Духове ме посетиха един път в живота ми и се надявам- последен. Може темата да е интересна, но има твърде много недоброжелателни караконджули, които по- добре да не предизвикваме.
always late but worth the wait!
Аз съм много плашлива и като шавне нещо и аз веднага подскачам иначе се самоубеждавам,че не съществуват,че не вярвам .![]()
Принципно за духове не знам,не съм виждала ,но понякога го има това ужасно чувство,най-вече като съм си сама у нас или в стаята,че някой ме гледа. Стои ми зад гърба и гледа. Просто е ужасно,сигурно знаете за какво говоря.Има и една история ,ама все си мисля,че се е заблудила нещо :мама минава през стаята и излизам на терасата и нещо се провикна и я питам на кого викаш и тя: ВИкам на баща ти да дойде да ми помогне и аз: Ами той не се е върнал от работа и тя,ама как седеше точно зад теб...малеее умрях си от ужас като ми го каза.След това ми каза,че е била убедена,че е имало някакъв мъж зад гърба ми ,който много е приличал на баща ми. Изтръъъпвам като ви го пиша това.
maDamn
Майка ми е най-големият скептик ,когото познавам. Точно тя да ми се кълне,че го е видяла...ама си викам - въобразила си е нещо. Не мога все още да го повярвам и си мисля , че минавайни бързо нещо е погледнала друго ,знам ли. Все си мисля ,че не е било така ,щото ме побиват тръпки. А усещането си го имам почти всеки ден,ужасно е...все едно те наблюдава и ми настръхват косъмчетата по врата...
maDamn
Преди 1 седмица отивам до тоалетната в 3 сутринта и след свършване на работата се обръщам рязко и гледам в тъмното некъв човек в непосредствена близост , то се оказа яке оставено на простор в коридора![]()
Отдавна спрях да се филмирам , но понякога си вкарвам мухата заради тръпката сигурно .
Единственото "свръхестествено" нещо, което да ми се е случило, това са сбъднали се сънища. При това не един или два.