.
Отговор в тема
Страница 29 от 41 ПървиПърви ... 1925262728293031323339 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 1001

Тема: Духовее...

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13 Виж мнението
    Аз се сетих за една случка с майка ми. Бяхме двете в един магазин и понеже тя обожава перилни препарати (като маниачка е на тази тема) и почна да мирише някакъв омекотител и тъкмо отваря шишето помирисва го и нали го дъжеше с дясната ръка, ръката и се изви надясно и разля шишето. Майка ми каза, че не е било нещо като спазъм или рефлекс, а сякаш някой й хванал ръката и я обърнал о.О
    Майкоо... от такива работи мн ме е страх.. Някой да ми такова нещо и да си праи квот иска..

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    един от малкото ИСТИНСКИ клипове... погледнете накрая лицето и... ;x

Ехх, тази Тереза... <3
    Колко страх съм брала заради нея, веднъж ми пратиха спамерско съобщение, а аз не вярвам на таква неща. Но си беше страшно

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Охх и мене много ме беше страх от нея ама нали да не изпусна всичко да видя

Град
    Друго което не мога да си го обясня е тва...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    един от малкото ИСТИНСКИ клипове... погледнете накрая лицето и... ;x
    Пиши Teresa Fidalgo и влез в wikipedia линка. Продуцентът на клипа пише, че е копирал идеята от филма The Blair Witch Project. Иначе казано - fake.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Пиши Teresa Fidalgo и влез в wikipedia линка. Продуцентът на клипа пише, че е копирал идеята от филма The Blair Witch Project. Иначе казано - fake.
    Еех... Добре бе, фейк да е... ама поне да ни подхранва фантазията.

Ох... да спя или да не спя с нея...

Супер фен Аватара на HolyShit
    Аз па вярвам,да има!! И то много духове !! Не е въобще ебавка !! Всички се мъчат да ме убият,ама измират,защото пърдя като ак47!!! Нека им е гаднo..

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Аз па вярвам,да има!! И то много духове !! Не е въобще ебавка !! Всички се мъчат да ме убият,ама измират,защото пърдя като ак47!!! Нека им е гаднo..
    Каквоооо, кой пърдел Ох хвана ме лигнята!

Дори докато спя те се мъчат да стигнат до мен и да ми навредят,но даже през завивките ги убивам!! Силата на пръднята!!!! Бивши пърдалници са и тия духове и за тва завиждат!!! Пръдльо Пръдлев от село Пръдлево,приятно ми е !!!

ПС: Знам,че в момента четете шибани духове и нека ви е яд !!! ПРЪДНЯТА МИ ЩЕ ВИ СЪСИПЕ !!!

^ Пич, риъли, нещо май си си взел...

Квото пишеш,те могат да го четат и виждат!!! НЯКОЙ ПЪТ МЕ ОБСЕБВАТ И ПИШАТ ЧРЕЗ МЕН!!!!! Но тогава ще се разбере!!!!
    ВНИМАВАЙТЕ МНОГО !!!! ЯЖТЕ БОБ ДА ГИ ГОНИТЕ И УМНАТА!!

Град
    боб + яйца за двоен демидж...

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    боб + яйца за двоен демидж...

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Браво, супер тема ама защо трябваше да я чета през нощта. Сега не мога да отида до тоалетната ;ххх

Да , аз като бях малък се някви странни неща ми се случваха и ме беше страх да вървя по коридора нощем и се тичах от страх и си представях как ме гони някво чудовище
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Прочетох голяма част от историите ви и наистина се убеждавам,че не съм единствената луда
    Аз съм родена в събота и както в началото на темата пише,че хората родени в събота виждат свръхестествени неща.
    Майка ми разказа,че когато баба ми починала аз съм била на 2г.Не съм могла да говоря и ми разказа,че през 40 дни след като е починала аз съм ходила в кухнята където е спала до нейното легло и съм говорила на неразбираем език (бебешки който никой не го разбира).С часове съм киснала там и все едно съм си приказвала с баба ми.Това съм го правила само през 40-те дни след смъртта й.Хваща ме шубе само при мисълта,но съм била малка и не съм разбирала.Също миналата година пра дядо ми почина и си спомням,че точно на 40 ден го сънувах.Беше много странен сън как аз стоя на една пейка точно срещу нашата къща и тъй като улицата е на нагорнище виждам как пра дядо ми се задава от т.н горна улица млад,изтупан с костюм и се приближава към мен и със всяка една изминала секунда той се застарява.И когато вече стигна до пейката на която седях той беше стар и сбръчкан.Все едно го видях през целия му живот.Имам още странни случки,но те вече според мен са плод на моето въображение.

Преди 2 години , когато баща ми почина , той беше в болница и вечерта към 3 часа , се събудих стряскащо и прозореца беше притворен , съвсем леко отворен и точно когато се събудих прозореца се отвори с огромна скорост на вътре и се чу 1 голямо тракане и пердетата се разхвърчаха , когато станах да го затворя ,вън нямаше и помен от вятър.. Веднага след като го затворих телефона на майка ми звънна и тя дойде при мен плачейки и ми каза , че баща ми е починал...
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от miss_selena_ Виж мнението
    Прочетох голяма част от историите ви и наистина се убеждавам,че не съм единствената луда
    Аз съм родена в събота и както в началото на темата пише,че хората родени в събота виждат свръхестествени неща.
    ...
    Заради тебе проверих и се оказа, че и аз съм родена в събота . И на мен са се случвали бая страннотии, но обикновено са знаци и серии от съвпадения. Духове ме посетиха един път в живота ми и се надявам- последен. Може темата да е интересна, но има твърде много недоброжелателни караконджули, които по- добре да не предизвикваме.
    always late but worth the wait!

Аз съм много плашлива и като шавне нещо и аз веднага подскачам иначе се самоубеждавам,че не съществуват,че не вярвам .

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Принципно за духове не знам,не съм виждала ,но понякога го има това ужасно чувство,най-вече като съм си сама у нас или в стаята,че някой ме гледа. Стои ми зад гърба и гледа. Просто е ужасно,сигурно знаете за какво говоря.Има и една история ,ама все си мисля,че се е заблудила нещо :мама минава през стаята и излизам на терасата и нещо се провикна и я питам на кого викаш и тя: ВИкам на баща ти да дойде да ми помогне и аз: Ами той не се е върнал от работа и тя,ама как седеше точно зад теб...малеее умрях си от ужас като ми го каза.След това ми каза,че е била убедена,че е имало някакъв мъж зад гърба ми ,който много е приличал на баща ми. Изтръъъпвам като ви го пиша това.
    maDamn

Голям фен Аватара на supersonic0
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Принципно за духове не знам,не съм виждала ,но понякога го има това ужасно чувство,най-вече като съм си сама у нас или в стаята,че някой ме гледа. Стои ми зад гърба и гледа. Просто е ужасно,сигурно знаете за какво говоря.Има и една история ,ама все си мисля,че се е заблудила нещо :мама минава през стаята и излизам на терасата и нещо се провикна и я питам на кого викаш и тя: ВИкам на баща ти да дойде да ми помогне и аз: Ами той не се е върнал от работа и тя,ама как седеше точно зад теб...малеее умрях си от ужас като ми го каза.След това ми каза,че е била убедена,че е имало някакъв мъж зад гърба ми ,който много е приличал на баща ми. Изтръъъпвам като ви го пиша това.
    О.о Сериозно? Не ми изглежда като да се шегуваш де, но си е доста странно... Страшничко си е като се замислиш за такива странни неща , които се случват понякога

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Майка ми е най-големият скептик ,когото познавам. Точно тя да ми се кълне,че го е видяла...ама си викам - въобразила си е нещо. Не мога все още да го повярвам и си мисля , че минавайни бързо нещо е погледнала друго ,знам ли. Все си мисля ,че не е било така ,щото ме побиват тръпки. А усещането си го имам почти всеки ден,ужасно е...все едно те наблюдава и ми настръхват косъмчетата по врата...
    maDamn

Голям фен Аватара на toad
    Преди 1 седмица отивам до тоалетната в 3 сутринта и след свършване на работата се обръщам рязко и гледам в тъмното некъв човек в непосредствена близост , то се оказа яке оставено на простор в коридора

Отдавна спрях да се филмирам , но понякога си вкарвам мухата заради тръпката сигурно .

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Единственото "свръхестествено" нещо, което да ми се е случило, това са сбъднали се сънища. При това не един или два.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си