- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Първоначално написано от BlackEyedPeas
леле на една приятелка баба и почина .. и имаше една муха която беше я убила и след 1 ден започна да лети да става много студено в стаята .. да се гаси лампата абе страшничко си беше![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Аууу леле....Тва със стъпките ако ми се случи на мене аз ще УМРА от страх....Всъщност квото и такова подобно нещо "свръхестествено" да ми се случи ще си умра...
През първите 40 дени от смъртта на починалия се знае , че той обикаля и "събира стъпките си" . Един вид отива навсякъде ,където е бил през живота си. За това е нормално да чуваме разни неща и тем подобни. Поне аз вярвам в това.
Аз вярвам, че съществуват духове.......Но при тази мисъл, настръхвам...
вяра в извънземни и духове....по-голяма простотия не бях чувал.Щом не е научно доказано значи не съществува![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярвам в духове да,в извънзмни също,защото не може да сме единствената форма на живот в цялата галактика
Тъпо копеле си пич признавам ти го !Първоначално написано от chemist9009
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Хора хвана ме страх да мръдна от тези истори в извънземни вярвам не иска да се повтарям като другите но наистина не може да сме едни в безкарйния космос въпреки че безкрай не мога да си представя( а вие?) иначе преди много ме беше страх от духове но сега не чак толкова просто не съм видяла с очите си но мама ми е разказвала някакви паранормални рабо
1.Една вечер сънувала как нейна приятелка се подстригва късо и си купува нов кожен панталон на другата сутрин приятелката звъннала да се
похвали за същите неща който мама сънувала
2.Чела книга обаче късно след работа и била изморена и заспала обаче дюшеците тогава били парцалени и лампата паднала върху дюшека и тои се запалил мама щяла да се задуши обаче някой звъннал и я събудил така и не разбрала кой е?Пита всички приятели роднини така и не разбрала може и грешка да е било но това я спасило![]()
![]()
![]()
аз също вярвам,но и аз не съм сиг дали са духове или някаква сила...Знам,че духовете(ако ги има)могат да пращат сънища послания а аз в един период сънувах неща които се сбъдваха...за случаи-не съм виждала...
Всъщност,когато казахте за мухата си спомних,че и при
нас имаше такова нещо..И при дядо,и при чичо..
Даже веднъж се опитах да убия една,но без резултат..
После сама изчезна - т.е. или както вие казвате просто изчезва
или е избягала през вратата![]()
Аз не съм чувала такива стъпки или просто не съм обърнала
внимание..Но пък ако ми се случи нещо такова,ще умра
от страх..
Даже като си повисля - изтръпвам....
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Незнам какво е било, но когато съм бил малък (някъде 2001,2002) година точно когато пра баба почина и котката ми изчезна след няколко дни тамън си заспивам нали, но чувам мяукане и женски глас да вика името ми ... стреснах се и станах и нищо нямаше .. след като заспах сънувах кошмар където през прозореца влиза някаква луда и се скрива под леглото ми и после ми дърпа одеалото, а аз немога да се помръдна и виках на баба ми която спеше на другото легно, но не ме чуваше (това е естествено защото е сън) и после тая лудата се появи и от там нататък не си спомням .. след това 1,2 години не съм спал сам и винаги съм чуствал, че има присъствие (чуждо) Но сега 2010 съм голям и вече мисля да го забравя
![]()
А и това с лудата жена има връзка с баба ми защото пра дядо ми е бил винаги пиян и я е заключвал в стаята по седмици .. и тя полудяла и почина от инфаркт .. също така след 1 година когато пра дядо ми беше в болница той беше в безсъзнание и точно преди да умре (бил е в безсъзнание) леля ми го е хванала за ръката и той я е стиснал много силно и когато починал я е пуснал .. това си спомням само
![]()
Ми никога не съм виждала нещо странно, но все пак си ме е шубе.
От историята на MattFTW ме хванаха леки тръпки...не знам дали е истина, но определено си е стресиращо!
Съгласна съм, дори снощи преди да заспя се сетих за нея и ме хвана страх! (Scary Thoughts)Първоначално написано от ignoretheagony
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Абе филма: Паранормал активити много ли е страшен, че искам да го гледам викат, че е бил гаден?
Отидете в Единбургския дворец и прекарайте 1 нощ там.До сега всички,които са спали там са чували или виждали силуети из коридорите.![]()
А иначе,при мен,когато почина кучето ми,няколко дена след това,седях пред колибката му и си спомнях за него.Изведнъж изсъхналите листа,който бяха паднали от дърветата в/у тревата,започната да мърдат ии да пукат,все едно някой ходи в/у тях.Нямаше вятър,беше много спокойно.Ии това продължи около 10 секунди,през които аз замръзнах ии след това избягах.![]()
И по паркет съм чувала стъпки,все едно аз като ходя,съвсем същото ии като ги чух бях легнала с гръб към стаята ми и не смеех да се обърна.
В училище 1 път аз и още 2,3-ма бяхме отишли мн по-рано от другите към 6 и нещо,7.. ии естествено навън тъмно,вътре също и беше само охраната.Влезнахме в стаята и вратата беше отворена,изведнъж видях някой да минава,в бяло,просто мина,нито стъпки се чуваха нито нищо,аз веднага станах и се провесих през вратата,ноо и на двете страни не видях никой..нз.. :Х
http://www.izvanzemni.com/%D0%A1%D1%...0%D0%B5%D1%86/
Вижте това за единбургският дворец и вижте черното съобщение което ще излезне след като натиснете линка горе в ляво![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.izvanzemni.com/%D0%9F%D1%...0%D1%81%D0%B0/
Изобщо не вярвам в "свръхестествени" сили мисля, че е глупаво![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Призраците могат да бъдат различни, зависи кого попитате. Въпреки че 32% от населението вярва в духове според проучване от 2005, има разминаване в мненията относно това, което представляват призраците. Парапсихолози смятат, че по-подходящ е термина привидение, защото е по-точен. Привиденията са смятани за нематериални, но могат да изглеждат истински и плътни.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ох, лично аз не съм виждала духов еи etc, нито мисля, че са ми се привиждали, обаче все пак DAMNT IT, живея на има - няма 100 метра от градските гробища и малко или много това все някак ми действа.Преди 2 месеца почина една съученичка /шибан, НЕЛЕП инцидент
![]()
/ и от тогава насам само 1 нещо странно ми се е случвало, макар че всеки ден си мисля за нея /лека й пръст на Алекс
/.
Живея в къща. Не е на 2 етажа, но е нещо подобно. Просто немога да го обясня. В частта, където е моята стая има 2 стаи - моята и още една, която по принцип не се ползва. В частта, където спят нашите - тяхната спалня и кухнята. Една сутрин, наистина раничко, към 4 и 30 сутринта един приятел /С./ ми звънна по телефона да ми каже как току-що минал покрай къщата на Алекс и двете ромбоидни прозорчета на баща й на гаража присветнали и угаснали амо за секунда. Малко след като ми затвори С. и при мен стана нещо подобно - по принцип по това време рано сутрин майка ми става за работа първа смяна. През моя прозорец видях, че в кухнята свети. Майка ми, ок. Точно тогава чих някакшо дишане пред вратата на стаята си. Бога ми, изтръпнах. Сковах се на мястото си. Секунда-две след това чух как външната чешма вече тече. Това наистина беше майка ми. Дойде после до стаята ми и я питах - идвала ли си тук преди малко, и тя ми каза НЕ !Сега идвам.
Ужас ....
I'm inlove with a criminal...
От много години насам единствено на едно място от апартамента ни усещам, че сякаш има нещо там постоянно . И това място е коридорът , който е доста дълъг. Винаги когато съм там , или като излизам от WC-то , усещам , че просто зад мен има нещо.. и винаги бягам колкото и смешно да ви звучи.. Само там от целия апартамент..го усещам точно тва.. иначе и други неща са ми се случвали.. Бяхме купили вдна вили в едно малко селце. И странно , но както във филмите комшиите ни гледаха някак странно,все едно крият нещо.. Чуваха се слухове ,че преди години са изезвали житони и са намирани кокалите им на покрива на тази къща и всякакви такива слухове.. Единият от собствениците ,които ни я продадоха беше е починал дефакто жена му ни я продаде. Баба ми тогава заколиха петел и там пръскаха с кръв ,за да може ако има нещо да се махне. След това на самият двор от външната страна се случи нещо много странно. Баба ми както си вървяла и паднала на едно точно определено място,след това и сестра ми паднала на същото място,. Ходихме при някаква бабка, която каза да напълним един леген с пепел или пясък не помня вече и да го обърнем точно на мястото , където са паднали баба и сестра ми. Имало две възможности или там да има заровено злато,или под самия двор да е гробище. Естествено бабанта ни предупреди, че този който остави легена трябва да бяга много бързо , защото ако е нещо лошо може да го застигне.. Ние не рискувахме и нищо е направихме по въпроса.. И още много подобни неща са се случвали в нашето семейство.
Щом толкова те е страх от извънземни, провери в нета (Или гледай научния филм) за Зона 51 (Area 51)! После няма да можеш да спиш сигурно седмица! Никой не знае какво точно става там. Едни казват, че е най-мощната военна база в света, други казват, че е и лаборатория за трансплантации на катастрофирали извънземни на Земята, там даже през нощта, над тази база се виждат премигащи НЛО-та. Там се намират всички тайни за извънземните, но не ги показват, защото ще стане пълен хаос с хората. Толкова е забранено да се влиза, че ако направиш още няколко крачки да навлезеш - изчезваш безследно и изтриват всичката информация за теб. Даже тези които работят там, като напуснат, след време получават някаква неизлечима елергия и обрив и след 3 месеца умират!Първоначално написано от kokosety
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
пич спри филмите тръгнал да ми говори за зона 51 като хем е строгосекретно а нашия зел да гадае кфо ставало с хората след като спрат да работят и с тези който влезнат вътре нито има доказателсва нищо нищо всеки прост и див селянин си казва ( те не казват за извънземните защото щяло да настане хаус 1 во никъф хаус няма да стане и 2 ро след като нямаш доказателсва не се вкарвай в филми и не гадай може изобщо да не става на въпрос за извънземни ...........)
дааа и на мен ми се е случвало абсолютно същото доста пъти просто усещам присъствие в коридора и стомаха ми се свива и аз като теб бягам :ДПървоначално написано от anonimchetou