.
Отговор в тема
Страница 30 от 41 ПървиПърви ... 2026272829303132333440 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 1001

Тема: Духовее...

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Майка ми е най-големият скептик ,когото познавам. Точно тя да ми се кълне,че го е видяла...ама си викам - въобразила си е нещо. Не мога все още да го повярвам и си мисля , че минавайни бързо нещо е погледнала друго ,знам ли. Все си мисля ,че не е било така ,щото ме побиват тръпки. А усещането си го имам почти всеки ден,ужасно е...все едно те наблюдава и ми настръхват косъмчетата по врата...
    дори не се сещам за подобаващо логично обяснение ;д аура?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на HolyShit
    Аз съм дух и сега всичките тук ще ви погна !!
    Край с вас!!

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Аз съм дух и сега всичките тук ще ви погна !!
    Край с вас!!
    Донеси сладолед. ;рр

Когато бях малка бяхме на село и къщата беше стара.. и нали вечерта си спим с баба ми и баба ми изведнъж се събужда и чува някакви стъпки.. това не било нито котка, нито орех ( защото имаше един орех до къщата ) и следователно усетила, че може би е дух . и направила кръст там и казала някакви думи и той изчезнал.. когато другата ми баба се върна .. тая баба ми дето си бях с нея тогава разказала на другата какво се е случило и другата ми баба казала, че тя чувала някой да тропа на горния етаж по сред бял ден .. wow. замислих се доста и мисля, че наистина би било възможно да е това ... защото преди ние да купим тази къща имало някакъв турчин, които заровил златото си и с една дума искал да си го върне.. даже вуйчо ми искал да ходи да го копае обаче нашите го спрели, защото може би е било прокълнато..

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    оня ден пък стана нещо "странно" свикнал съм на тея работи и ми стана смешно. Отивам в кухнята, всичко е ок, взимам си една бира за стаята, пих малко и след половин час отивам да я оставя и кво да видя - вратата на кухнята затворена и лампата свети... аз никога не цъкам лампи и помня много добре че вратата беше отворена... наще спят, само аз обикалям. Бахти кефа в нас има призраци... първо хола ся кухнята.

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    оня ден пък стана нещо "странно" свикнал съм на тея работи и ми стана смешно. Отивам в кухнята, всичко е ок, взимам си една бира за стаята, пих малко и след половин час отивам да я оставя и кво да видя - вратата на кухнята затворена и лампата свети... аз никога не цъкам лампи и помня много добре че вратата беше отворена... наще спят, само аз обикалям. Бахти кефа в нас има призраци... първо хола ся кухнята.
    аз у вас няма да идвам
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    ^ аз също...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Супер фен Аватара на Glamour92
    ...на мен пък ми изчезнаха 2 блутуут устройства и един юесби кабел.И съм убедена,че ги оставих на едно определено място :/ на оня свят явно си имат проблеми с трансфера на данни
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на HolyShit
    И на мен ми се случи нещо такова вчера.Затварям вратата гася лампите на кухнята и след към половин час отивам да пия вода и кво да видя ?? Отворена врата,лампата свети.............Дядо станал да яде ..Пух axxahxahhxa

Град
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    аз у вас няма да идвам
    у вас е по яко

Здравейте! От много време ви чета. Прочела съм почти всички истории, и сега и за ще ви разкажа нещо.
    Дядо ми се беше разболял не помня точно от какво, но така и не успяхме да го накараме да отиде на лекар. Много се обвинявам за това, че не го закарахме с майка ако трябва насила, ама да го прегледат и да с оправи. Разболя се, и 10-15 дни пиеше само вода, беше му лошо, не се хранеше, даже имаше дни когато се чувстваше по-добре, други по-зле.. И така докато един ден, когато трябваше да ставам да училище, видях как дядо излиза от кухнята, и светна абсолютно навсякъде, в коридора, в банята. Доста се застоя в банята. Не след дълго , мама и баба отидоха да видят какво става, и дядо започна да се задушава, беше ми ясно какво ще стане. Издъхна в клиниката . Вечерта след като се прибрах, мама и баба ми съобщиха тъжната новина. Аз започнах да се смея и държа абсолютно неадекватно, явно защото не можех да повярвам или не исках. В един момент целият свят се срути, беше ми гадно много дълго време. Та, да се върнем на момента, когато започнах да се смея. Мама и др ми дядо отидоха да купуват уреждат и купуват неща, които ще са нужни за погребението, аз останах с баба вкъщи. Продължих да се държа неадекватно, постоянно се оглеждах, щото ме беше страх ДОКАТО нещо не ме цапна по ГЛАВАТА ама СИЛНО. КАЗВАМ ВИ ЕЙ ТОГАВА НАПРАВО ОСТАНАХ БЕЗ ДЪХ. Както бях станала от самия УДАР по главата седнах на дивана Баба ме пита кво става а аз бях супер уплашена, просто й казах, че дядо ме удари. Нямаше по адекватно обяснение от това.

Миналото лято пък, или по миналото имах някаква сянка в стаята на МЪЖ. Сетих се за дядо, макар,че той не е идвал в този апартамент, в който живея сега. Та тази сянка преди няколко лета беше на друго място, после се премести над главата ми. Не знам как съм спала спокойно в тая стая, дори виках баща ми да я види, а той ми се смее и вика, че си втълпявам. Изобщо не си втълпявам, няма как да се появи сянка на тези две места и да е една и съща нали? Скоро не се е появявала, но ако се появи направо се изнасям .

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    И на мен ми се случи нещо такова вчера.Затварям вратата гася лампите на кухнята и след към половин час отивам да пия вода и кво да видя ?? Отворена врата,лампата свети.............Дядо станал да яде ..Пух axxahxahhxa
    Ужас! Как не си се наакал не знам..

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Единственото странно нещо в живота ми беше когато несъзнателно предсказах как прабаба ми ще почине.Три дни преди да почине сънувах как я погребват и как ми казва да не се притеснявам за нея, че за нея това ще е по-добро място и да не плача за нея.След три дена разбрах, че е мъртва ;( ;( ;(

Вярвам в тези неща......... Веднъж когато си бях на село и лягам да спя в кухнята 6тото е по топло там. Тъкмо се унесох и изведнъж чух нещо да се тропа по тавана, ама точно като стъпки на човек. Първо си помислих че е крадец, защото в тавана може да се влезне от вън ако се покатериш малко по покрива а и сме близо до циганската махла и има много кражби. Ама после ми щракна, че не е възможно да е крадец защото иначе бих го чула още при влизането, щото на покрива има некви ламарини и се чува ако се ходи по тях. Помислих си да не е котка, ама котка така да тропа като стъпки на човек. И само неква тишина и тва тропане по тавана и отгоре на всичко чешмата капеше. След около половин час стъпките спряха и аз заспах. На сутринта питах дядо ми и баба ми дали са 4ули не6то и те казаха 4е не са ( баба и дядо си чуват перфектно и би трябвало да се 4уе и при тях в другата стая) Дядо ми реши да провери на тавана. На тавана бяхме вързали някакви въжета и на тях бяхме окачили празни чували понеже имахме много. И дядо се качи да види и намери белка (това е животно ) някакси се беше заклещило между въжетата понеже те бяха кръстосани и се беше обесила. :O
    егати как ще се обеси само :О и как може да издаде такова тропане
    Последно редактирано от kibagirl : 02-20-2012 на 17:41

Град
    Цитирай Първоначално написано от vikenceto1212 Виж мнението
    Единственото странно нещо в живота ми беше когато несъзнателно предсказах как прабаба ми ще почине.Три дни преди да почине сънувах как я погребват и как ми казва да не се притеснявам за нея, че за нея това ще е по-добро място и да не плача за нея.След три дена разбрах, че е мъртва ;( ;( ;(
    аз пък снощи сънувах съвсем ясно как умира Христо Гърбов ?

Реално никой не може да каже дали наистина съществуват духове. Все пак това, че не можеш да видиш нещо не доказва, че то не съществува. Най-простият пример е въздуха... не го виждаме, но си е там
    Аз лично нито вярвам сляпо, нито пък ги отричам. Е, някой ден всички ще знаем със сигурност

Голям фен Аватара на ♥
    Цитирай Първоначално написано от maider Виж мнението
    Реално никой не може да каже дали наистина съществуват духове. Все пак това, че не можеш да видиш нещо не доказва, че то не съществува. Най-простият пример е въздуха... не го виждаме, но си е там
    Аз лично нито вярвам сляпо, нито пък ги отричам. Е, някой ден всички ще знаем със сигурност
    Колкото това с въздуха ... ела в Перник и ще си промениш мнението!

-------------
    По темата:
    Вчера си легнах и почнах да се унасям и по една време чух как някоя врата в коридора се скръцна, но си казах, че е мама или тате и са тръгнали на тоалетна .. няма след пет минути чух някой да тропа по вратата ми .. ама силно тропане и аз много се стреснах ( завих се през глава ). След няколко минути усетих как вратата се отвори и лампата се светна и мама ми вика какво съм тропала посред нощ ;хххх после цяла нощ не можах да мигна!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Интересна тема..

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Хайде малко да съживим темата. Малко не знам до колко ще се върже, но пак сънувах дядо ми. Беше облечен в неговия си червен работен гащеризон и като го видях го питах: "Дядо, какво правиш?" а той ми отговори: "Опитвам се да ви оправя живота." а родителите ми имат зависимост към алкохола от години и това много ни тормозеше. Просто като каза това много се замислих, а и го сънувах вечерта след задушница, а баба ме помоли да ида да взема нали това дето се раздава, но аз бях болна и не отидох. След като сънувах този сън влязох да се окъпя и посегнах към горният рафт на едно чекмедже за да взема шампоана и ме удари ток. Не знам от къде, но до сега никога не ме удряло. Около 5 пъти посегнах и пак ме удряше ток до толкова, че не можех да си мърдам ръката. Не знам дали има нещо свързано. Понякога когато съм в баба ми усещам присъствието му. Друго нещо по така плашещо не ми се е случвало.

Град
    виждам че тук пишете за сънища, и аз да пиша за много странен сън. Снощи сънувах всички мои починали роднини (които ги сънувам супер рядко) че се качват на един автобус, и накрая баба ми, дето почина 2000 година ми каза - "до сряда" просто все едно го чух наистина, беше супер ясно... и тя е качи и автобуса и тръгна. Супер много се стреснах... какво до сряда ??? Дотогава ще умра ли кво ???

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    виждам че тук пишете за сънища, и аз да пиша за много странен сън. Снощи сънувах всички мои починали роднини (които ги сънувам супер рядко) че се качват на един автобус, и накрая баба ми, дето почина 2000 година ми каза - "до сряда" просто все едно го чух наистина, беше супер ясно... и тя е качи и автобуса и тръгна. Супер много се стреснах... какво до сряда ??? Дотогава ще умра ли кво ???
    Аз мисля, че това че си ги сънувал всички да тръгват с автобус е знак, че вече нямат работа в този свят и са готови да продължат, а това дето баба ти е казала "До сряда." мисля, че ще те навести пак в Сряда или пак ще я сънуваш. Така го разбирам аз.

да спреш да пушиш до сряда ;*
    защо избяга?..❞

Град

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    И аз преди няколко дена имах странен сън. Сънувах,че дядо (почина тази година, януари месец) ми се прибира вкъщи и ми казва, че обувките му са малки и не му стават. После се събудих и на следващия ден разказах на майка ми какво съм сънувала и тя ми каза, че преди да погребат дядо са му сложили обувки, които си е купил, но са му били малки. След това останах с един изумен поглед, защото аз дори не знаех това за обувките.. ;O
    Иначе у нас какво ли не се случва... Чуват се стъпки, вдига се шум незнайно откъде... Луда работа...
    Вчера бях сама с брат ми вкъщи и се карахме (нищо ново ) и по едно време се чу някакъв шум и двамата млъкнахме. След като отидохме да проверим видяхме, че една ваза беше счупена, а няма как да падне сама и да се счупи... Ние предположихме, че е бил дядо ни, защото той много мразеше двамата да се караме... ;x За сега това от мен
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Град
    balgari,ruse
    евала на темата знам много за тях и вярвам духове и извънземни постоянно чета за тях когато бях на 14 години видях дух без майтап беше странно и неописуемо бяхме 4 приятелчета в една гора към 24 вечерта беше страховитоо но видях беше красива женаа на около 30 годинии и така нататък . друго за духовете остават само когато са убити или по насилствен начин умрели абе ако някои иска да знае повече да ми пише на azzimola@abv.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си