- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Аз съм дух и сега всичките тук ще ви погна !!
Край с вас!!
Когато бях малка бяхме на село и къщата беше стара.. и нали вечерта си спим с баба ми и баба ми изведнъж се събужда и чува някакви стъпки.. това не било нито котка, нито орех ( защото имаше един орех до къщата ) и следователно усетила, че може би е дух . и направила кръст там и казала някакви думи и той изчезнал.. когато другата ми баба се върна .. тая баба ми дето си бях с нея тогава разказала на другата какво се е случило и другата ми баба казала, че тя чувала някой да тропа на горния етаж по сред бял ден .. wow. замислих се доста и мисля, че наистина би било възможно да е това ... защото преди ние да купим тази къща имало някакъв турчин, които заровил златото си и с една дума искал да си го върне.. даже вуйчо ми искал да ходи да го копае обаче нашите го спрели, защото може би е било прокълнато..
оня ден пък стана нещо "странно"свикнал съм на тея работи и ми стана смешно. Отивам в кухнята, всичко е ок, взимам си една бира за стаята, пих малко и след половин час отивам да я оставя и кво да видя - вратата на кухнята затворена и лампата свети... аз никога не цъкам лампи и помня много добре че вратата беше отворена... наще спят, само аз обикалям. Бахти кефа в нас има призраци... първо хола ся кухнята.
^ аз също...![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
...на мен пък ми изчезнаха 2 блутуут устройства и един юесби кабел.И съм убедена,че ги оставих на едно определено място :/ на оня свят явно си имат проблеми с трансфера на данни
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
И на мен ми се случи нещо такова вчера.Затварям вратата гася лампите на кухнята и след към половин час отивам да пия вода и кво да видя ?? Отворена врата,лампата свети.............Дядо станал да яде ..Пух axxahxahhxa
Здравейте! От много време ви чета. Прочела съм почти всички истории, и сега и за ще ви разкажа нещо.
Дядо ми се беше разболял не помня точно от какво, но така и не успяхме да го накараме да отиде на лекар. Много се обвинявам за това, че не го закарахме с майка ако трябва насила, ама да го прегледат и да с оправи. Разболя се, и 10-15 дни пиеше само вода, беше му лошо, не се хранеше, даже имаше дни когато се чувстваше по-добре, други по-зле.. И така докато един ден, когато трябваше да ставам да училище, видях как дядо излиза от кухнята, и светна абсолютно навсякъде, в коридора, в банята. Доста се застоя в банята. Не след дълго , мама и баба отидоха да видят какво става, и дядо започна да се задушава, беше ми ясно какво ще стане. Издъхна в клиниката. Вечерта след като се прибрах, мама и баба ми съобщиха тъжната новина. Аз започнах да се смея и държа абсолютно неадекватно, явно защото не можех да повярвам или не исках. В един момент целият свят се срути, беше ми гадно много дълго време. Та, да се върнем на момента, когато започнах да се смея. Мама и др ми дядо отидоха да купуват уреждат и купуват неща, които ще са нужни за погребението, аз останах с баба вкъщи. Продължих да се държа неадекватно, постоянно се оглеждах, щото ме беше страх ДОКАТО нещо не ме цапна по ГЛАВАТА ама СИЛНО. КАЗВАМ ВИ ЕЙ ТОГАВА НАПРАВО ОСТАНАХ БЕЗ ДЪХ. Както бях станала от самия УДАР по главата седнах на дивана
Баба ме пита кво става а аз бях супер уплашена, просто й казах, че дядо ме удари. Нямаше по адекватно обяснение от това.
Миналото лято пък, или по миналото имах някаква сянка в стаята на МЪЖ. Сетих се за дядо, макар,че той не е идвал в този апартамент, в който живея сега. Та тази сянка преди няколко лета беше на друго място, после се премести над главата ми. Не знам как съм спала спокойно в тая стая, дори виках баща ми да я види, а той ми се смее и вика, че си втълпявам. Изобщо не си втълпявам, няма как да се появи сянка на тези две места и да е една и съща нали? Скоро не се е появявала, но ако се появи направо се изнасям.
Единственото странно нещо в живота ми беше когато несъзнателно предсказах как прабаба ми ще почине.Три дни преди да почине сънувах как я погребват и как ми казва да не се притеснявам за нея, че за нея това ще е по-добро място и да не плача за нея.След три дена разбрах, че е мъртва ;( ;( ;(
Вярвам в тези неща......... Веднъж когато си бях на село и лягам да спя в кухнята 6тото е по топло там. Тъкмо се унесох и изведнъж чух нещо да се тропа по тавана, ама точно като стъпки на човек. Първо си помислих че е крадец, защото в тавана може да се влезне от вън ако се покатериш малко по покриваа и сме близо до циганската махла и има много кражби. Ама после ми щракна, че не е възможно да е крадец защото иначе бих го чула още при влизането, щото на покрива има некви ламарини и се чува ако се ходи по тях. Помислих си да не е котка, ама котка така да тропа като стъпки на човек. И само неква тишина и тва тропане по тавана и отгоре на всичко чешмата капеше. След около половин час стъпките спряха и аз заспах. На сутринта питах дядо ми и баба ми дали са 4ули не6то и те казаха 4е не са ( баба и дядо си чуват перфектно и би трябвало да се 4уе и при тях в другата стая) Дядо ми реши да провери на тавана. На тавана бяхме вързали някакви въжета и на тях бяхме окачили празни чували понеже имахме много. И дядо се качи да види и намери белка (това е животно
) някакси се беше заклещило между въжетата понеже те бяха кръстосани и се беше обесила. :O
егати как ще се обеси само :О и как може да издаде такова тропане
Последно редактирано от kibagirl : 02-20-2012 на 17:41
Колкото това с въздуха ... ела в Перник и ще си промениш мнението!
-------------
По темата:
Вчера си легнах и почнах да се унасям и по една време чух как някоя врата в коридора се скръцна, но си казах, че е мама или тате и са тръгнали на тоалетна .. няма след пет минути чух някой да тропа по вратата ми .. ама силно тропане и аз много се стреснах ( завих се през глава ). След няколко минути усетих как вратата се отвори и лампата се светна и мама ми вика какво съм тропала посред нощ ;хххх после цяла нощ не можах да мигна!
Хайде малко да съживим темата. Малко не знам до колко ще се върже, но пак сънувах дядо ми. Беше облечен в неговия си червен работен гащеризон и като го видях го питах: "Дядо, какво правиш?" а той ми отговори: "Опитвам се да ви оправя живота." а родителите ми имат зависимост към алкохола от години и това много ни тормозеше. Просто като каза това много се замислих, а и го сънувах вечерта след задушница, а баба ме помоли да ида да взема нали това дето се раздава, но аз бях болна и не отидох. След като сънувах този сън влязох да се окъпя и посегнах към горният рафт на едно чекмедже за да взема шампоана и ме удари ток. Не знам от къде, но до сега никога не ме удряло. Около 5 пъти посегнах и пак ме удряше ток до толкова, че не можех да си мърдам ръката. Не знам дали има нещо свързано. Понякога когато съм в баба ми усещам присъствието му. Друго нещо по така плашещо не ми се е случвало.
виждам че тук пишете за сънища, и аз да пиша за много странен сън. Снощи сънувах всички мои починали роднини (които ги сънувам супер рядко) че се качват на един автобус, и накрая баба ми, дето почина 2000 година ми каза - "до сряда" просто все едно го чух наистина, беше супер ясно... и тя е качи и автобуса и тръгна. Супер много се стреснах... какво до сряда ??? Дотогава ще умра ли кво ???
И аз преди няколко дена имах странен сън. Сънувах,че дядо (почина тази година, януари месец) ми се прибира вкъщи и ми казва, че обувките му са малки и не му стават. После се събудих и на следващия ден разказах на майка ми какво съм сънувала и тя ми каза, че преди да погребат дядо са му сложили обувки, които си е купил, но са му били малки. След това останах с един изумен поглед, защото аз дори не знаех това за обувките.. ;O
Иначе у нас какво ли не се случва...Чуват се стъпки, вдига се шум незнайно откъде...
Луда работа...
Вчера бях сама с брат ми вкъщи и се карахме (нищо ново) и по едно време се чу някакъв шум и двамата млъкнахме. След като отидохме да проверим видяхме, че една ваза беше счупена, а няма как да падне сама и да се счупи... Ние предположихме, че е бил дядо ни, защото той много мразеше двамата да се караме... ;x За сега това от мен
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
евала на темата знам много за тях и вярвам духове и извънземни постоянно чета за тях когато бях на 14 години видях дух без майтап беше странно и неописуемо бяхме 4 приятелчета в една гора към 24 вечерта беше страховитоо но видях беше красива женаа на около 30 годинии и така нататък . друго за духовете остават само когато са убити или по насилствен начин умрели абе ако някои иска да знае повече да ми пише на azzimola@abv.bg