- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Преди малко стана нещо странно...Прибирах се от училище и съм пред вратата на входа на около 2-3 крачки и нали стъклото отразява като огледало и по навик се погледнах, но тогава видях сякаш някой мъж върви точно зад мен, но приличаше на сянка, когато се обърнах нямаше никой. Помислих, че ми се е привидяло, но после излязох да разходя кучето ми и като се прибирахме стана същото. Същата сянка беше зад мен. Светнах входната лампа, а кучето ми гледаше назад. Когато чакахме асансьора кучето ми пак гледаше натам. Седеше и гледаше и не искаше да тръгне :X
Аз също като granger .. Понякога става толкова ужасно, че няма на къде .. Един път ми се стори, че съм обграден от духове и говорят нещо на главата ми .. Заобиколили са ме и т.н. И понеже Cold_Tearss каза за това със сънищата.. Случвало ми се е около 10 ако не и повече пъти :дд
хах тамън стана нещо и викам да споделя и темата се ъпналапреди минута бях във хола да проверя в секцията има ли един диск, вратата отворена аз седях към 2 минути, обръщам се и гледам вратата бавно се затваря...
навсякъде затворено, няма течение... отворих я пак нарочно обърнах се към секцията да видя пак за тоя диск, обръщам се и бавно бавно се затваря пак... а попринцип винаги е отворена
ахх тоя хол не ме изненадва. Там има зли сили.
^ Ми на духовете не им харесва да е затворена беИ вратата на моята стая си се затваря сама. Не знам защо
Но най-странното нещо което ми се случи преди няколко дена беше: сутринта се събуждам от музика от телевизора в кухнята и първо си мислех, че някой е в къщи. Станах огледах няма никой. Викам то сигурно майка ми без да иска го е нагласила да се включи. Проверявам дали е бил нагласен. Не е бил. Всичко изключено о.О Не знам как става тоя номер ама е много гадно така да те събудят
![]()
Последно редактирано от CherryBell13 : 03-01-2012 на 17:55
^
За това мога да дам поне 3 причини.
1) Някой го е бил включил, ама е забравил да го изключи.
2) Това си била ти
3) Тока се е изключил и пак се е включил.
Мога да ти дам 3 отговора. Говорих с родителите ми и казаха, че изобщо не са го включвали. Щях да помня ако съм била аз и когато тока е спрял и се е пуснал лампичката на климатика мига, а не мигаше. Няма значение, няма да споря просто споделих.![]()
Зачетох се в историите......и тъкмо звънна телефона и се стреснах :X
Снощи пак сънувах дядо ми. Имаше часовник, който отброяваше и дядо каза, че не са му дали много време тук. Реших да му разкажа за сянката която видях вчера и го попитах дали е бил той. Каза, че не е бил той. Ох как ми се искаше да беше той![]()
продължавайте с тия истории че са завладяващи кът' злите сили, разбираш ли?
Понякога имам чувството,че някой ме преследва![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Аз абсолютно вярвам във всичко паранормално. Летящи чинии не съм виждал /и не искам, щото бих умрял от страх/, ама на няколко пъти се ми се случвали странни неща. Един път като си бях на село, помагах на баба в градината /прекопавах с правата лопата/. След като свърших си спомням много ясно, че питах баба ми къде да оставя лопата и тя ми каза да я оставя в бараката. Прибрах я и закачих резето на вратата. После всичко си беше нормално, докато вечерта чух нещо сранно. Уау. Както и да е. Бях останал до късно да чета /аз съм страстен читател/ и чух звуци зад барката с инструменти. Беше все едно някой копае. Станах, отидох до прозореца и огледах цялата градина /аз спя на втория етаж и от прозореца ми се вижда целия двор, че и повече/ ама точно за бараката нищо не можеше да се види. Така да съм седял около пет минути, слушайки как се копае зад бараката, и изведнъж чух че на долния етаж се пуска вода /споко, баба ми спи там/ и си помислих че е будна, затова слязох да й кажа че чувам нещо /де да знам, може да е крадец или нещо/ и слизам, гледам-и тя седи на прозореца. Питам я - кво може да е тва? и тя ми вика- спокойно, нищо не е станало, утре ще видим, сега си лягай. И аз се качих горе, легнах си, обаче още чувах тва странно копаене за бараката. По едно време се усетих че е спряло, ама още не можех да заспя, и затова останах да слушам. Така съм се ослушвал цяла нощ, ама нищо не чух. Като се съмна /да е било към шест без нещо/, излизам и гледам-лопатата подпряна зад бараката, а тревата даже не беше отъпкана /там тревата почти не я косим/! Не знам какво беше станало, ама баба ми също го видя-и тя може да го потвърди. От тогава вярвам в паранормалните неща. Не знам дух ли е било, вие кажете.
аве,брато с баба ти сте се напушили яко и не сте разбрали какво става![]()
![]()
Базикам се,и аз съм имал 2-3 случки,едната под влиянието на алкохол самодиви с един френд на село.А др. случка бях сам в нас,вечерта се прибирам от тренировки,сядам пред компа,но по едно време чувам шум в кухнята,понеже 2 пъти са ме ръшкали цигани си взех бухалката под ръка,след което отидох в кухнята и очаквах да има някой крадец,или пък котки да се опъват,(не знам що,но често котките го правеха до нашата къща),но за моя изненада нямаше никой,чаках известно време да видя дали ще стане нещо.не се минаха 2 мин,и черпаците и лъжиците,които бяха окачени на стената почнаха да се клатят,и това всичко на изгасена лампа,малко се стреснах,тихичко си отидох в стаята,шумът продължи,водата в тоалетната се пускаше по няколко пъти(а си трябва доста сила да дръпнеш въжето за казана),не можах да си обясня станалото,цяла нощ не можах да заспя.
Аз не съм виждала до сега духове, но според мен това си е до психиката на човек. Когато съм с някой в стаята не ме е страх дори и да е изгасена а вечер попринцип лягам на цакната нощна лампа и после я огасям защото докато ида до леглото и имам чувството че в ума си повтарям "дама пика "звучи смешно но това чувствам . Или вечер постоянно бързам в коридора защото имам чувството че има някой зад мен . В нас имаме една стая в която никой не стой и като вляза вътре и се чувствам много страшно незнам и аз защо
И в НЛО вярвам но се моля да не ми се случи да виждам нито дух нито извънземно защото няма да издържа
![]()
![]()
aa и за друго се сетих .. Когато съм във входа на блока ми много ме е страх и имам чувството че ме следят и че има някой след мен
а някъде прочетох якой каза че някой го е бутнал пред релсите ... и на мен ми се случи нещо подобно.На нова година с една фр щяхме да ходим на терасата и тя излезе и аз бях след нея и сякаш нещо ме подтикна да се върна за якето и точно като се отдрапнах и вратата се блъсна и прозореца падна и се счупи. Това значи че ако бях отишла прозореца щеше да ме убие или да ме нареже цялата
![]()
![]()
![]()
Според мен извънземни не съществуват, но духовете са друго нещо!
Не мога да кажа, че съм виждала, но вярвам че ги има.
една случка от снощи, хем ще ъпна темата. След даскало с едно приятелче идваме у нас да цъкаме на компа, щахме да играем dead space 2 пък тя е много страшна, и викам аре на тъмно ще играем, той не не нека лампата да свети. АЗ викам нее на тъмно по-хубаво, той цъкни цъкни. Е добре цъкам и в същия миг крушката изгаря... викам видя ли, на тъмно ще играем![]()
Аз рекох да ъп-на темата, но видях, че сте писали и съм изпуснала няколко страници и сега ги прочетох.
Искам първо да кажа на xXxAngerfisTxXx - за твоя хол. Понеже виждам, че вярваш се надявам да не ти прозвучи супер нелепо, но що не се опиташ да разбереш примерно кой може да е в тоя хол. Примерно някой твой роднина починал е обичал хола или нещо такова. Щото не знам, на теб не ти пречи, ама тва може да са знаци, че този 'някой' в хола иска да се освободи един вид. Трудно е да се изразя. И много се надявам да е дух, а не полтъргайст(надявам се знаеш разликата).
Холишит - хубаво се ебаваш, надявам се да не предизвикаш нещо по закона на Мърфи хаха и да ти се докаже обратното с някоя случка от тези, които се споделят тук.
Аз мойте случки по напред съм ги разказвала. Сега ще кажа за една моя приятелка, която е съботник. Тя ми е разказвала нейни сънища преди и такива, които са се сбъднали. Заради нея се разрових да разбера какво е аджеба съботник. Та имаше един сън, който доста ме стресна. Аз тогава и бях на гости и съм спала. Тя ми разказва как сънува, че сме двете на нещо като скала обаче пред нас има море. В морето имало един много възрастен човек, целият побелял с брада и се облегнал на тояга такава. Не помня много добре, май ставаше на въпрос за някакви обувки, които е изгубил една от нас беше отишла при него, не знам точно вече. Но идеята е, че като се е събудила го е видяла тоя същия старец до вратата пак със същата тояга и се усмихнал и изчезнал. Аз съм била в стаята тогава, но съм спала. Като ми го разказва такива тръпки ме побиха, а не ми беше студено хах. То тва беше в старата квартира, в която бяха. Аз един път като и бях на гости в новата квартира бяхме в кухнята и си говорехме. Аз се бях почти опряла до стената и изведнъж някой ми погали косата. Мога да се закълна, че допира беше плътен, сякаш истинска ръка ми пипа косата. Така се извъртях рязко, щях си строша врата ;д
Тя иначе ми е казвала как вечер постоянно усеща присъствие в нейната стая и ухание на един и същи мъжки парфюм на различни места из стаята.
И бтв гледах наскоро един филм, който ме държа два дена.. The devil inside се казва. За обладаване от демони става на въпрос. Мен ме изплаши, щото не е като да мисля обладаването за невъзможно. Някой ако иска може да го гледа, ама препоръчвам ако и той вярва, да е с по-здрави нерви ;д
И една книга ще препоръчам, тя е за извънземни. 'Среща с непознатото' се казва. Автора е руснак, който в продължение на 10 години е събирал и изследвал из Русия историите, които са вътре.
Едит; леко бях объркала името на книгата. А и Виталий Дячков е автора.
Последно редактирано от StolenBliss : 04-09-2012 на 14:14
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Вие сериозно ли, бе
Вярвате в духове.
Филмари.Аз за къде-къде по-необясними и нелогични случки знам и съм имала, дето нямат нищо общо със сенки, илюзии на мозъка и напълване на гащите, и пак знам че няма духове, ангели, бог и т. н., а вие... Извънземни. Те извънземните с нас ш' се занимават. Вярвайте си.
xXxAngerfisTxXx, да ти завиди човек за преживяванията и чудесата дето ти се случват непрестанно! Ти си уникален, бе. Що не вземеш да напишеш книга някога?
xXxAngerfisTxXx, доста си редовен в тая тема бепостоянно ти се случва нещо в тази твоя къща и най-вече прочутия ти хол. Чудя се как вече не си се изнесал от там или викаш то се свиква;д ;д
Ей пич, мерна ми се в по-предишните страници че вярваш и в горските нимфи, самодиви и т. н., което на мен лично ми се струва готино. И тъй като виждам че все на теб ти се случва да виждаш такива неща, и може би си богоизбран, може пък да имаш някакви пророчески дарби или от сорта, да те попитам - ти виждал ли си/вярваш ли в Летящото спагетено чудовище и розовите еднорози? Учените до ден днешен не могат да докажат, че Пастафарианския бог НЕ съществува, а за еврейския такъв има един куп доказателства че е мит. Така като чета от сайта на БПЦ всичко ми се струва много убедително и логично - http://kurtenkov.blogspot.com/2008/0...-enter-in.html , та ако си Го виждал, моля те сподели, за да се покая и заживея праведно, даже не е нужно да виждам летящи елени у нас, русалки, дядо Мраз и демони някви, разбираш ли. Мисля че преживявам някакъв сериозен преврат в моя живот! Да вярвам на някакви си учени... БРИЛЯНТНИ учени, моля ти се... наука... "факти"... абсолютни глупости са това, нищо не знаят тия! Хайде, разкажи ми, а ЧУПАКАБРА виждал ли си????
И още нещо - ХОРА, РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА, когато крушката ви изгори като пускате лампата и вие си мислите, "А, ма то й дошло времето", НЕ СТЕ ПРАВИ!!! Истината е че имате зъл демон в къщата си, сега ще извикам и npp да ви дръпне една проповед на к'во се дължи това. Тъй че се покайте, викайте свещеници да ви освещават домовете, И НАЙ-ВАЖНОТО - ПРИЕМЕТЕ ИИСУС ХРИСТОС ЗА ВАШ ЛИЧЕН СПАСИТЕЛ, АМИН!
Concussion понеже забелязвам, че говориш така малко...странно... Вярваш ли в Господ ?
хъъхъхъ...хъхъ... Вярвам, бе, вече вярвам... ТО СИ ПРОЛИЧА! В бог Яхве вярвам, и в спагетеното чудовище, и в електрическите демОни, дето изгарят крушките и те карат да се наси**ш от страх... и в самодивите, и в кентаврите... на човек просто тря'а да му се случи, за да повярва, разбираш ли
![]()