.
Отговор в тема
Страница 32 от 41 ПървиПърви ... 22282930313233343536 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 1001

Тема: Духовее...

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Concussion - Ясно е вече, че не вярваш, но надявам се е ясно и че никой не ти поднася под носа собствените си убеждения по въпроса. Защо този дълбок сарказъм в последните няколко поста, никой не се напира да ти променя мнението. И да, много ясно, че трябва да видиш, за да повярваш, нали супер много хора са на тва мнение за супер много неща. Сит на гладен не вярва (и в тоя случай е подходящо тва).
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Духове? ХаХаХаХаХа

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    plamen XAXAXAX

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Понеже видях,че говорите за сънища,моя дядо почина преди 12 години,(сега съм на 19).Помня много добре този ден,бях 1ви клас и беше петък.От тогава не съм сънувала дядо ми.Колко спомени мога да имам с него,след като е починал докато съм била на 7,само аз си знам,но когато почина и ми го казаха,не реагирах.Просто отидох,погледнах негова снимка и толкова.Не съм ходила на гробищата от има няма 10 години поради причината,че когато баба ми ходи не се обажда (не живеем заедно) а аз изпитвам панически страх от такива места и не бих отишла сама.
    Та както казах той почина когато бях на 7 години.Преди около месец го сънувах.Бяхме в някакво кафе,но такова като по селата,малко,и млади и стари се събират там.Аз стоях на една маса с 2 приятелки или 3 не помня,и на отсрещната маса стоеше дядо ми и ме гледаше много странно.Така все едно се чуди от къде съм му позната...Не казах на никой за това,защото ..защото сама се сетих какво иска.Не съм ходила на гроба му от 10 години,не ме е виждал от тогава,пораснала съм,не ме помни такава и не може да ме познае.Казах на баба ми и тя ми каза,че трябва да отидем на гроба му...много ми е гузно защото мина месец,че и повече,а аз още не съм отишла.Надявам се скоро да имам възможност да отида...

Друга история,не е за сънища или духове,другата ми баба ми я разказа на скоро,защото си говорехме за гробища и тн.Та на нея някаква нейна позната й разказвала как в селото в което баба е родена е починало някакво младо момиче.На около 25-26 години.Погребали момичето,и същата вечер,късно някакъв мъж се прибирал от работа,покрай гробищата.Тогава не ги погребвали с ковчег,ами ги овивали в одяло и нареждали дъски от горе.Та този човек чул някакви стенания,качели изпод земята,но очевидно - гробища,вечер,тъмно и сам,изплашил се и избягал до село.Там казал на хората какво е чул,и да отидат да проверят,но хората не му повярвали и не отишли.Оказало се,че момичето просто е било в кома и се е събудило,но тогава както каза баба,селски хора,просто и неуки,не са го знаели...та така си умряло момичето погребани живо..а това лично на мен ми е най-големия страх..
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss Виж мнението
    хаха нз дали има такава тема, но ми е много интересно някой имал ли е някво такова странно преживяване свързано с извънземни, духове ала бала..Е поне хората, които вярват в такива неща И темата е сериозна, не е ебавка !
    АЗ съм същата психаркаа много обичам да слушам такива СТРАННИ неща..Някаква сродна душа си ми :Д
    Много яка тема ! Ще чета с интерес

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    ...
    Това, което ТИ си сънувала, е отражение на това което ти мислиш, чувстваш, желаеш, ВЯРВАШ и т. н., разберете го най-после!

Цитирай Първоначално написано от xdennyx Виж мнението
    Ако си изплашен до смърт и си кажеш има дух пред мен мн ясно,че ще има Мен не ме е страх от такива неща,а и никога не съм ги виждала.Иначе баба ми наскоро ми разказваше,че когато била някаде на 30-40 години,си стояла в стаята вечерта и гледала телевизия,и изведнъж,телефонът звъннал.Е да преди 40 години едва ли телефоните са изписвали кой звъни и затова е нямала как да разбере.Вдигнала и чула нещо като охкане,абее затруднено дишане нещо такова.Познала,че това е гласът на нейната баба,защото преди да почине правила по същия начин.Но все пак баба ми попитала : Кой е на телефонът ? Отговорът бил : Аз съм .. При което моята баба казала : Бабо ?? .. и въпросната жена казала - Боли ме,измъкни ме от тук,не ми е приятно.Тя се стреснала,разплакала се и я питала Къде си Къде си,обаче отговор нямал...Но баба ми била в транс и затворила телефона.След около 30 минути,когато се осъзнала,вдигнала телефона и това с дишането още се чувало.Затворила телефона и на сутринта го дигнала отново,но давало свободно.
    )

Леле като ми го разказваше стоях с отворена уста,но и казах,че не и вярвам.А тя каза,че никога не ме е лъгала и ми казва истината.Пък и няма да е нещо като депресия заради това,че е починала,защото баба и е починала,когато моята баба е била на 7,така че е минало доста време..
    Добре..а не може ли някой да се е базикал с баба ти

История от познат, който сънувал следното, цитирам :

Прибирам се аз късно вечер ( бил е на село ), нали по улиците няма никой, на 10 мин път от нас. И паля си нали цигара ( той е голям комин ) и усещам, че някой ходи зад мен. Обръщам се гледам някаква баба куцука с бастуна на 10-ина метра зад мен, викам баси бабата в 2 часА е тръгнала някаде.... Както и да е угасна ми цигарата, веднага запалих друга обаче усещам тя бабата ме следи и пак на 10-ина метра от мене ходи и ме зяпа. Забързах крачка обръщам се след малко пак на същото разстояние, тичам вече нали тя по мене влизам и затварям вратата на двора зад мене. Много се изплаших хвърлям фаса, паля нова от нерви. Отивам отварям вратата и гледам бабата седи и ме гледа и даже не мига. Викам бабо какво искаш от мене. Тя вика: Ех, бабе, цигарите ти спасиха живота, виждаш ли тая кошница - ако не пушеше главата ти щеше да е вътре.

за*би докато го пиша си представям и ме побиват тръпки пффф

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    извод - пушенето спасява живота

Мега фен Аватара на Зайче..
    И във Влас си имаме една история за духове. Става на въпрос за един хотел. От някаква определена стая и етаж има все еднакви оплаквания всеки път, в който бъдат настанени хора вътре. Ще разкажа конкретно за едната. Били са мъж и жена. Вечерта жената се пробудила и и било студено. Станала от леглото, за да си вземе нещо връхно и пред нея изскочила някаква жена облечена в бяло и започнала да говори, но на незнаен език за въпросната клиентка на хотела. Тя се опитала да събуди мъжа си, но когато той отворил очи момичето облечено в бяло изчезнало. Легендата гласи, че на мястото на този хотел преди много, много години е имало река и там е била удавена жена. Доколко е вярно не знам.. :д

Град
    кой е тоя хотел ?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Не знам, някъде към "Елените" бил.. :д

Град
    някъде там...
    абе деа , само едно се чуда...за к'во винаги чета тая тема вечерта ?

Аз като съм на тая вълна.. сега тегля the devil inside ;d пак ще се гледа с едното очо май

Град
    гледай paranormal activity 3

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5 Виж мнението
    (у) и аз..

Не знам .. ама ми се струва, че в банята ми има дух, призрак, демон или каквото е там

Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от Sexpert Виж мнението
    Аз като съм на тая вълна.. сега тегля the devil inside ;d пак ще се гледа с едното очо май
    Много гаден филм ;хх А аз даже обичам ужаси, ама тоя ..Даже от време на време и с едното очо не можех да гледам ;д

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5 Виж мнението
    честно и аз тва се чудя :х
    : ))

Град
    някъде там...
    the devil inside -кво му е толко на тоя филм бе? Е са ще си го дръпна да го видя, вие така говорите , че.... и аз обичам ужаси....след малко ще видя за кво става на въпрос в него и дали въобще да го гледам. ;д

Град
    ImaginaryWorld.com
    ^Еми аз примерно от обикновените ужаси не се плаша със зомбита, духове(е ако е направен ефектно да) или некви чудовища, ама специално тва с демоните и обладаването не го смятам за толкова невъзможно и за тва ми въздейства и понеже е правен като Паранормал-а тва засилва ефекта. Иначе гледа ли го, кво ше кажеш?

Grave Encounters не е лош. Кат паранормал - ама доста поече 'екшън' (у)

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Вчера намерих един филм за духове. Казва се Paranormal Entity. Ето това пишеше в описанието: "Пригответе се да видите реалните кадри от свръхестествените събития, довели до "убийството" на Саманта Финли през 2008 г. Издадено против волята на властите, това DVD показва, че нищо човешко не е причинило смъртта на Саманта, а оттам и самоубийството на майка й, както и ареста и самоубийството на брат й." Чудя се дали ще е интересен. Някой гледал ли го е?
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Град
    днеска стана нещо странно, не знам дали наистина е станало или съм отвеян сутринта майка ми излезе за малко и аз отидох на терасата да изпуша една цигара, и винаги до кутията има запалка. И отивам аз, гледам няма запалка. Не помня дали наистина е нямало, но търсих наоколо няма запалки. Отидох до стаята ми да взема мойта, отивам пак на терасата и върху кутията имаше запалка... бахти и филма :X

Град
    Цитирай Първоначално написано от an0niimka Виж мнението
    Вчера намерих един филм за духове. Казва се Paranormal Entity. Ето това пишеше в описанието: "Пригответе се да видите реалните кадри от свръхестествените събития, довели до "убийството" на Саманта Финли през 2008 г. Издадено против волята на властите, това DVD показва, че нищо човешко не е причинило смъртта на Саманта, а оттам и самоубийството на майка й, както и ареста и самоубийството на брат й." Чудя се дали ще е интересен. Някой гледал ли го е?
    гледал съм всички Paranormal-и... не са 1,2 и 3. Има Paranormal Entity, и Paranormal Activity: Tokio нещо си... и във всичките стаа въпрос не за призраци ми за демони ;d

И аз не вярвам в духове но се интересувам от тях и може би точно това че не вярвам в тях ме кара да бъда по-смела и дръзка относно тази тема! Викала съм Дама Пика, Кървавата Мери и т.н. но нищо, самата аз не съм ги виждала, но съм се разминавала на косъм и то защото една групичка ученици ми помогна:
    Значи тази зима всички я знаем каква поледица беше. Веднъж се прибирам аз от училище и като слизам от автобуса, не пресякох на пп ами тръгнах нагоре по булеварда и на една пресечка тъкмо ще пресичам и един решава да завие. Аз и останалите (от групичката) се дръпнахме за да му направим място и той като видя това, тръгна да свива. Обаче аз се хлъзнах и паднах точно пред колата, точно на сантиметри от нея.Добре, че едно от момичетата ме хвана за ръката и ме ИЗДЪРПА на тротоара а пък и шофьора спря на време.... още сънувам кошмари с тази страшна сцена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си