.
Отговор в тема
Страница 33 от 41 ПървиПърви ... 23293031323334353637 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1001

Тема: Духовее...

Виждам духове от малка до сега, но по-рядко. Постоянно някакви умрели хора, разпрани блаблабла..понякога не са хора ами просто някакви черни фигури и паяци също, няма да изпадам в подробности, защото хептен ще ме помислите за психо

Град
    ...Не...Казвам...
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy Виж мнението
    Не мога да кажа, дали вярвам или не, защото такива неща, нито са ми интересни, нито ме вълнуват.
    на твоето мнение съм

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Искам да споделя с вас ето този невероятен клип ;д http://vbox7.com/play:052eca502b

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ММмммне... тия видиа могат да се направят от човек по много начини.Трудно ще намериш нещо риъл .

Ъпче на темата!Туко що когато си бях в стаята си сестра ми дойде за една играчка и аз станах да и я дам а зад мен на около 2-3 метра от мен е етажерката ми на която има едно несесерче на Хана Монтана което седи там от много време и то падна само в стаята нямаше никой а аз бях далеч за да съм го бутнала!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Вярвам с някаква сила или не знам как да го нарека, енергия може би, а не в духчета, наподобяващи човек с чаршаф. Вярвам в паралелната вселена и във времето. В извънземни 100% (естествено не си ги представям като малки зелени човечета). Веднъж бяхме на един строеж с едно момиче и викахме духове в една от стаите. Бяхме седнали по средата. Стаята беше вече с прозорци и измазана. Та, викахме духове и нищо не се случи. При което станахме и тръгнахме да вървим и като започнахме да слизаме по стълбите се чу звук от падане на нещо. Върнахме се в стаята и точно където бяхме стояли имаше паднала тухла. При което моята приятелка каза, че е нормално все пак сме на строеж. Обаче стаята беше измазана и нямаше дупка от тухла на тавана. Беше много странно
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Вярвам ве .. дори съм виждал

Kpuckoo!!, разкажи за срещата ти с духовете?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    За духовете не ме е*е много обаче след като гледах 4тия вид малко се филмирах за извънземните :/

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    mir4eto93, може тухлата да си е била там и първия път да не сте я видели и друго да е паднало.
    Аз вярвам че има разумно обяснение за всичко, но въпреки това вярвам и в духове.
    <3 d(ˆˆ)b

Цитирай Първоначално написано от kpuckoo!! Виж мнението
    Вярвам ве .. дори съм виждал
    Чакаме разказ за срещата с духове!

Ъп.

Значи на телефона си имам едно приложение със страшни звуци от филми като скърцане на врата от зловеща къща,зловещ смях и т.н. Днес както се ровех из форума изведнъж една от тези мелодии почна сама да пее .. викам си „Като съм ги разглеждала съм оставила нещо и само се е пуснало“,ама не. Приложението си беше изключено а телефона на началната му страница..егаси много се наплаших и го изтрих !
    Последно редактирано от slivergold : 08-06-2012 на 15:59

и на мен ми се е случвало!

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Като ви четох историите, се сетих за още нещо. Беше отдавна някъде преди 5-6 месеца да речем. Бяхме аз и баща ми в коридора, той тъкмо излизаше до магазина май и нещо си говорихме, ама не беше късно някъде 7-8 вечерта и по едно време от стената срещу мене се чу някакво такова като дращене на нокти, ама адски гадно. Все едно някоя с 5см нокти си ги дере по стената и беше забързано някакси. И аз понеже точно преди това бях гледала пак някаква психарийка и се бях филмирала леко и се уплаших ама яката, щях да си изпусна и чашата дето я държах. Aдски се уплаших и стоя ококорена и викам на баща ми 'Какво е това, чу ли го?' Ама супер стресирана такава и той ме скъса от подигравки. -.- Само ми се смееше и ми вика 'Абе ти се насра, нормална ли си?' ... Сега ми е смешно де, ама тогава... И после като излезе и като останах сама, не ме питайте какви неща си представях, едвам оцелях.
    Дух силно казано да е било, не знам и аз какво беше, но попринцип си вярвам в тия неща и доста се плаша понякога.

Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    Като ви четох историите, се сетих за още нещо. Беше отдавна някъде преди 5-6 месеца да речем. Бяхме аз и баща ми в коридора, той тъкмо излизаше до магазина май и нещо си говорихме, ама не беше късно някъде 7-8 вечерта и по едно време от стената срещу мене се чу някакво такова като дращене на нокти, ама адски гадно. Все едно някоя с 5см нокти си ги дере по стената и беше забързано някакси. И аз понеже точно преди това бях гледала пак някаква психарийка и се бях филмирала леко и се уплаших ама яката, щях да си изпусна и чашата дето я държах. Aдски се уплаших и стоя ококорена и викам на баща ми 'Какво е това, чу ли го?' Ама супер стресирана такава и той ме скъса от подигравки. -.- Само ми се смееше и ми вика 'Абе ти се насра, нормална ли си?' ... Сега ми е смешно де, ама тогава... И после като излезе и като останах сама, не ме питайте какви неща си представях, едвам оцелях.
    Дух силно казано да е било, не знам и аз какво беше, но попринцип си вярвам в тия неща и доста се плаша понякога.
    ,Леле аз ако бях останала сама след подобно нещо .. леле не знам напраоо не си представям ;ддд

Не съм виждала, обаче вярвам много в тези неща.

Не вярвам в духове или в каквото и да било.

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от cannibal.angie Виж мнението
    Виждам духове от малка до сега, но по-рядко. Постоянно някакви умрели хора, разпрани блаблабла..понякога не са хора ами просто някакви черни фигури и паяци също, няма да изпадам в подробности, защото хептен ще ме помислите за психо
    Ти май си излязла от "Шепот от отвъдното"
    Иначе аз имах духче в общежитието. Вярвам донякъде в тези неща

^ loooooooooool, толкова съм зарибена по тия неща,че изтеглих на телефона на тате „детектор за духове“

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Мдаа темата е много интересна! Не съм прочел всичко, но голяма част от мненията. Най-ме издразни как Holy Shit и там оня другия се изгавриха с това... Аз в момента не се сещам за много такива случки, но преди няколко дни стаам посред нощ и отивам към кенефа. И нали отивам пред вратата и натискам ключа за светкане на лампата и глеаш вътре свети... Много странно. Или пък вчера тръгвам да си пускам музика и нали отварям Уинампа, пускам 1 песен и глеаш се чува музика брат. Много се стреснах. Пък най-странното е, че преди малко пих вода, а са ми се пикае. Май имам полтъргайст в стаята. Ше ида до кенефа па, ако видя некой демон по пътя ше кажа.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

тея ваще "превиждания" се наричат ВНУШЕНИЕ

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Мдаа темата е много интересна! Не съм прочел всичко, но голяма част от мненията. Най-ме издразни как Holy Shit и там оня другия се изгавриха с това... Аз в момента не се сещам за много такива случки, но преди няколко дни стаам посред нощ и отивам към кенефа. И нали отивам пред вратата и натискам ключа за светкане на лампата и глеаш вътре свети... Много странно. Или пък вчера тръгвам да си пускам музика и нали отварям Уинампа, пускам 1 песен и глеаш се чува музика брат. Много се стреснах. Пък най-странното е, че преди малко пих вода, а са ми се пикае. Май имам полтъргайст в стаята. Ше ида до кенефа па, ако видя некой демон по пътя ше кажа.
    В следващите 2 дни след като написах тоя коментар ми изгореха колоните и изгоре крушката у кенефа. И все пак си оставам скептично настроен
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Дълбоко в себе си смятам, че наистина има някакви енергии или духове, или каквото е там, но по принцип не се замислям много за това. Когато обаче се случи да се заговорим с някой за духове или ми разказват истории, много ми се набива в главата и се филмирам прекалено.
    Вкъщи също от време на време през нощта се чува скърцане на пода и все едно някой ходи и аз понеже си падам малко страхлив не проверявам дали има нещо и си налягам парцалите в леглото, но сутрин съвсем небрежно подпитвам дали някой от нашите е ставал и т.н. :Д Веднъж една братовчедка дойде да спи у нас и тя също чу скърцането и веднага психяса, но майка ми я успокои, че през деня като се ходи дъските си скърцат също (пода ни е от дъски) и вечер като настане спокойствие...тц, не мога да го обясня, идеята е, че един вид като ходим по тях те се натискат и се разместват и като спрем да ходим все едно се връщат на мястото си. Глупаво ми звучи, но понякога действа успокояващо. Дядо ми почина пред 3год почти и когато чуя някакъв шум се замислям дали не е той, щото не знам за друго ама тези неща с починали мноооооооооооого ме плашат! :Х Имам голям черен котарак и той понякога откача и като се вторачи в мен с огромните си жълти очи и умирам Изчетох цялата тема и другите неща, за които сте споменавали като пукането на тв-то са се случвали и при мен, но не съм обръщал внимание ДОСЕГА... Снощи започнах да чета историите ви и доста зор видях със заспиването.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си