.
Отговор в тема
Страница 35 от 41 ПървиПърви ... 25313233343536373839 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1001

Тема: Духовее...

Голям фен Аватара на supersonic0
    Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    И твойте бая ме стреснаха :Д

Душата? Мисля, че някой потребител го беше обяснил преди мен, но тъй като ме мързи да търся ще се опитам да го кажа по подобен начин. Цялата вселена е енергия, следователно и ние хората. След като човек почине, неговата енергия не се губи, защото няма как. Вярвам, че именно това е "душата" - някакъв сноп енергия вътре в нас.
    От там нататък всеки си вярва в различни неща, свързани с душата, които му се струват най-логични.
    Не знам дали ще разберете моята теория, но ще ви я кажа, какво пък.

Не съм религиозна, но вярвам в прераждането. Теорията ми е, че след като един човек почине, душата му може да се задържи колкото си поиска време на земята, ако е привлечена от нещо на нея и още повече, ако живота и е бил отнет насилствено. След това не отива в никакви Ад или Рай, а се ражда отново в друго тяло. Не случайно има хора, които имат някакви мътни спомени за нещо от предишния си живот или знаят чужди езици, могат да свирят на някой инструмент от много малки, без да са се учили на това...
    Аз самата съм преживяла нещо подобно, което ме е карало да вярвам в това, но не знам дали ми се иска да го споделям тук.
    Айдее моля те разкажи това, което си преживяла, за което говориш в края на поста ти, стана ми наистина интересно, а междувременно продължавам да чета предишните страници!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    На мен още нищо свръхестествено не ми се е случвало. Абе скучен си е моя живот, какво да ви кажа

Може да е самолет..

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    По пътя на логиката просто НЯМА как да сме сами във Вселената..
    Вярвам в извънземни,а за духове по-скоро не..
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

kak se kazva tazi igra da napisha v google i da q namerq

kak se kazva tazi igra warerlilly

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Аз съм напринципа докато не видя не вярвам .

Бяхме на село (малка съм била на 8г.) и там с приятелките бяхме в една от тях сами , и решихме че ще викаме дама пика и викахме викахме и НИЩО и нали прибрахме сичко и си легнахме . Минаваше 2 и някой хвърли една тухла в прозореца . Все още се чудим дали беше съвпадение или някой нарочно я хвърли...
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

На мен не са ми се случвали чак такива страшни неща ( и по-добре, че може и да не доживея да ви разкажа после :Д ), но имаме вила на балкана. Бях там с майка ми и братовчедката ( тя е колкото мене) и с нея решихме,че не ни се спи. Излязохме на двора, ама това се случва някъде към 1 през нощта. Говорихме си, но да си призная мен мн ме беше страх. По едно време майка ми излезе да види какво правим и остана при нас и каза, че ще ни разкаже някаква история. След като приключи с разказа бяхме толкова стреснати, че на бегом до горе :Д После разбрах, че майка ми ни е разказала филма " Четвъртият вид". Няколко дена след това близо до къщата е изчезнало някакво момиче и то по доста мистериозен начин. След това не съм се връщала там и не възнамерявам :Д

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Ами.. вчера, докато бях във банята, срах си аз и ИЗВЕДНЪЖ... нищо, абсолютно нищо, защото водя скучен и самотен живот. ):
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    На мен ми се е случвало да легна да спя и да си затворя очите и уж в същия момент ги отварям и вече станало време за даскало и се чувствам супер изморена и недоспала!
    Е това вече си е странно
    awerw

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    не вярвам в такива неща.......

Оуу миналата седмица ... Прибирам се вкъщи, бях у едни приятели да си побъбрим. Стана 22:00 часа и решх да се прибера и минавам пкай един парк обаче там уличната лапа май беше развалена незнам... и по едно време чувам дращене върху сухи листа, мен ме побиха тръпки, а после люлките започнаха да се луюлеят силно без никакъв вятър. Щчх да се напишкам направо. Такова бягане ако бях пшравил по ФВС даскала сщеше да ми пише 6 за 3 години напред.

no

Abe kat umrem togava 6te razberem dali naisitna ne6to stava s nas

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl Виж мнението
    Ами.. вчера, докато бях във банята, срах си аз и ИЗВЕДНЪЖ... нищо, абсолютно нищо, защото водя скучен и самотен живот. ):
    srah si az .. ubi me

Вярвам и в духове и в извънземни. В нас никога не съм виждал духове, но съм имал усещането за тях, но си мисля че е просто от въображението. Много мразя да съм единственият буден късно вечер. Дори будна котка да има до мене, по-спокоен се чувствам Не знам и аз защо. Имам страх от тъмното, от хелоуин, от датата 29 октомври, от часовете 00:00, 03:15 (заради филми) и периода 04:00 - 06:00
    Преди време, няколко нощи подред се събуждах в периода 04:00 - 05:30 и се чувствах ужасно, сякаш съм болен и изпитвах страх от нещо и аз не знаех какво, сякаш някой ми крадеше енергията, сърцето ми биеше много силно и не можех да го успокоя, но всеки път по едно време всичко това спираше и се чувствах нормално, поглеждах часовника и всеки път беше станало 06:00. А не бях сънувал кошмар.
    След една нощ с гръмотевици се опитвах да заспя, но не можех. Беше някъде около 5 часа и беше 5 септември 2009. Едва се съмваше и вече можех да различавам плакатите на стената. Обаче като се заглеждах в плакатите на тази мижава светлина, изглеждаха странно, някак, ЗЛОВЕЩО. Сякаш някои бяха намръщени, а други сякаш имаха демонски лица. Обърнах се на другата страна, но ме беше страх.
    Една нощ реших, тоест въображението ми реши да си помисли, че около стаята ми обикалят някакви страшни същества и си мислех, че ако помръдна ще ме видят и ще ме убият Реших, че партито е свършило и веднага се успокоих и се обърнах на другата страна. Въображението е голямо нещо И все пак въпреки че знам че е въображението, трудно ми е да го контролирам.
    Една сутрин се събуждам, мисля си че е 6:30, време за училище и ставам, приготвям си сандвич, чудя се защо наще не са станали и гледам часа е 03:12. Направо се ужасих. Бързо си легнах преди да стане 03:15 и все пак не знам какво ме накара да си помисля, че е време за училище.
    Една вечер четох за сънната парализа, направо се ужасих от прочетеното и ме беше страх да заспя, да не се събудя със сънна парализа Две нощи подред не спах, след това се изнервих и си казах, че и да видя стара гробарка на сутринта да идва към мене, а аз да не мога да помръдна, поне ще съм се наспал
    А иначе се сещам за случаи, при които може и да съм видял дух. Една вечер бях на лагер със цялото училище. Всички се бяха разпиляли наоколо, едни играеха волейбол, други играеха на гоненица, криеница и такива, по-големите се разхождаха и нещо правеха и си говореха в тъмното в гората и бунгалата бяха празни. Е освен в гората, навсякъде другаде все нещо се виждаше, не беше чак такава тъмница. Децата от моята стая играеха волейбол. Вратата на нашето бунгало номер 4 беше отворена и се виждаше, че лампата беше запалена. Видах през вратата някой все едно разтърси някаква жълта дреха, както бабите тупат килимите на терасите. Чудех се кой какво търси в нашето бунгало. Влязох вътре и нямаше никого. Бях втрещен. Изтичах с бясна скорост навън, но не знам как не съм се разкрещял.
    Бях първи клас. Беше понеделник. Беше 29 октомври 2007 година. Бяхме в къщата на баба ми и дядо ми. Не знам си по каква причина не бяхме на училище този ден. Вечерта по БиТиВи даваха Survivor. Беше запалена печката в стаята и беше АД от топлина. От време на време излизахме в студения коридор. Искахме да оставим вратата отворена, ама на някого му беше студено... И със сестра ми решихме да чупим орехи в съседната стая. Тя почна да ме разсмива. Спуках се от смях. Тя влезе обратно в стаята. Часът беше 21:10. Реших сам да чупя орехи. Счупих един с чукът и по някаква причина подпряната в стената дъска за гладене падна и веднага след това чух нещо като глас или шепот, но не можах да го разбера. Изкарах си акъла. Търчах до стаята в която бяха другите. Никога не съм бил по-уплашен. Мучах (сериозно) пред баща ми, помислих си, че се превръщам в крава. Звучи смешно ама... Тате нещо ми направи на устата и спрях да муча и почнах да говоря. Оказа се, че съм си бил глътнал езика от страх. Баба ми ми баеше. След това... знаете какво се прави, когато човек се уплаши, нещо с дърпане на уши надолу... и тя ми ги дръпна и дори тя ме уплаши. Дълго време от всичко се плашех. Дълго време ме беше страх да стоя сам, дори през деня.
    Един ден бях забравил да събера дрехите през деня от простора и вечерта майка ми се прибира и ме кара да ги събера. Излизам на южната ни тераса на втория етаж. Гробището не е особено близо до нас, но е на юг от къщата. Погледнах към луната. Имаше пълнолуние. Тогава видях покрай луната да минава нещо като облак, мъгла или пушек но бързо. Не беше облак, защото беше много по-близо към мен и се издигаше към небето, когато изведнъж изчезна. И винаги на тази тераса вечер виждам такива неща. Смятам, че са духове от гробището.
    Това е.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Аз мисля,че наскоро видях НЛО.Може да звучи смешно ама е така.Бяхме в Гърция и си бях седнала на терасата и по едно време нещо вдигнах поглед към небето и видях една много ярка точка да се движи супер бързо.Убедена съм ,че не беше самолет, нито падаща звезда или нещо такова(знам,защото често наблюдавам планетите и звездите).Някой виждал ли е подобно нещо?

BuBy

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia

Post Една случка ..

Ще ви разкажа една случка ! Аз вярвам в извънземни все пак не може да сме единствените обитатели на тази вселена infinity Та така не е по - темата но да разкажа Значи на скоро с баща отиваме към лекарката ми и сме в маршрутка 14-ка както си пътуваме и аз нали гледам си и по едно време забелязвам че в небето има няколко сивкави като кръгове нещица дни до други аз го показах на тате и му казвам тате тва енело ли е кво е ? :Д:Д:Д и той каза че вероятно ??!! незнам ...

Така в духове ,извънземни вярвам ! Преди 2-3 години дядо ми почина много ми беше мъчно а и бях малка ! предложиха ми да отида на погребението му ама аз не исакх за да не се натъжа още повече .... Почти всеки ден ми се привиждаха някакви работи ...След 1 година сънувах сън а може и да не е 1 година незнам Аз на село във коридора вратите затворени виждам дядо... почнах да бягам към стаята Той ми казва не се страхувай от мен няма да ти сторя нищо и сънят ми приключи сега незнам !... но Просто вярваммм

съжалявам ако имам правописни грешки!

По принцип обичам да чета такива истории, но ме е страх и все пак продължавам да ги чета Така.. Бях на около 9 и с една приятелка бяхме в нас и си играехме, но трябваше да почистим, носих играчките към хола и как си ходя все едно нещо се блъсна в мен, не беше приятелката ми или стената Много ясно се уплаших, но добре, че не бях сама .. Баба ми е разказвала, че на погребението на нейна приятелка са отишли до къщата й, за да вземат някаква сгъваема маса .. Та тя е била с още една баба, влезнали в къщата и изведнъж лампата почнала да се клатушка, на тях им е станало студено и се видяла светлина в стъклото и изчезнала .. И други неща ми е разказвала, но не ги помня .. Аз седя вечер до късно и ми се е случвало да ми се причува нещо, но запазвам спокойствие Една приятелка ми разказа, че вечерта е била с нейна фр. и са минавали зад едни блокове и видели човек, който стоял във входа, държал свещ и ги гледал, те почнали да ходят бързо и когато се обърнали, него го нямал .. И последната за която се сещам - Бях в една приятелка и бяхме сами в къщата, слезнахме в кухнята, защото бяхме гладни, седнахме на масата и се чу звук от падане на чиния, ние си изкарахме акъла, обърнахме се и нямаше паднала чиния или нещо подобно, обиколихме цялата къща и нищо.. Бяхме много наплашени и после отидохме на вън, за да не сме сами в къщата ...А за извънземните - вярвам, защото има безброй галактики, не може да сме единствените!
    Последно редактирано от crazy_mofo : 10-05-2013 на 20:09

Град
    Sofia

Никога няма да го забравя!

Веднъж с една моя приятелка решихме да отидеме на гробищата в Обеля ... Понеже сме много луди Та така първия ден отидохме и имаше некви птици които летяха във въздуха на едно място , ходихме и се чуваше некъв мъжки глас не лъжа ще ме помислите за луда но не лъжа !!!!!!!!! тръгнахме си аз спах у тях решихме и на другия ден да отидем (пак спах у тях) Отидохме и решихме да влезем по - навътре ..Влязохме. Ходиме... Ходиме И по едно време на един гроб нещо помръдна чу се некво шумолене и почнахме да бягаме ..... После отиваме натам после още нещо стана ама вече не помня ... :O

А имам и още един случай значи на скоро бях на село и с баба решихме да отидем на гробища с леля ми и братовчетка ми отидохме и на тръгване братовчетка ми понеже е малка и каза аз ще остави пари на дядо аз и се исмях ... и след 10 минути буквално ники братовчетка ми каза дадо си взе паричките май изровихме никви пари нямаше нищооо!

А малко по отдавна преди 3-4 годинки на село със сестра ми сме.. Значи аз кака и братовчед ми сме в една стая и по едно време кака ми искрещя много силно и ляля ми дойде и вика кво стана и тя имаше някъкви очи на прозореца и незнам са Съжалявам за дългия роман който ви написах ама ... Са ако щете вярвайте ама казвам истината

Мега фен Аватара на draid
    Случвали ми са се някакви неща, но не мога да кажа, че съм привърженик на темата за духове. По-скоро може би има неща които не може да си обясним. Иначе за извънземни няма какво да се коментира. Ако някой мисли че в тая огромна вселена, само ние съществуваме, значи изобщо няма представа колко огромна е нашата галактика на фона на земята и колко мизерна е галактиката на фона на всичко около нея.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Обикновено съм много реалистичен човек, но преди няколко дни сутринта както си лежа, усещам как някой наистина силно и бързо ме потупва между рамото и врата. Обръщам се, мислейки че е брат ми, а там нямаше никой. И беше точно 7 часа, времето ми за ставане. Уплаших се страшно много, защото няма начин просто това да съм го сънувала. Беше прекалено силно, реалистично, натрапчиво и каквото друго се сетите. Беше истинско.

Град
    Sofia

Така вече май прекалено много писах но просто има доста за разказване .... Така преди няколко години бях на село сяка нощ гледах Щучите съседи по комеди бяха 2 епизода тъкво 2-рия почваше беше към 12:30 и като почне и си танцувам на песента и по едно време отивам на прозореца и гледам си и по едно време мина нещо много бързо много много бързо като светкавица през един завой чудех се какво е това дори и до днес немога да си го обясня ....

Веднъж с една фр викахме Bloody mary нищо не стана беше тъпо и беше през деня само си треснах ръката ...
    Аз наистина вярвам във вашите истории вярвам в духове и извънземни и аз така като излизам от WC - то имам чувството че някой е зад мен но когато съм сама у нас винаги е така Венъж съм си легнала да спя обаче още не съм заспала и по едно време се чукна силно 2 пъти не бяха съседите от горе нито отдоло силно и ясно се чу че е на моята врята баща ми беше на работа сестра ми още не се беше прибрала от вън а с мама спим в една стая и тя беше заспала незнам но определено вярвам в Духоре и Извънземни
    Последно редактирано от crazyfenka : 10-06-2013 на 13:06 Причина: Збърках някои букви

Преди около година може би, се прибираме с тати,бях на урок и то е вече тъмно,но си се виждаше доста добре и нали сме в колата и вече сме си близо до блока и виждам някакъв човек върви по тротоара на около 10м от завоя и аз си мисля,че докато стигнем до завоя с колата,човекът или ще пресече пред нас или зад нас и тати си завива и аз оглеждам на ляво да видя,защо човекът не пресече,обаче него го няма :O викам си тоя е минал пред нас явно и поглеждам на дясно обаче и там го няма, а няма как да е продължил по улицата където ние свихме защото щеше да е пред колата. Много добре го видях и съвсем ясно си го спомням, но още не мога да си го обясня. Направо все едно си изчезна.

Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Така вече май прекалено много писах но просто има доста за разказване .... Така преди няколко години бях на село сяка нощ гледах Щучите съседи по комеди бяха 2 епизода тъкво 2-рия почваше беше към 12:30 и като почне и си танцувам на песента и по едно време отивам на прозореца и гледам си и по едно време мина нещо много бързо много много бързо като светкавица през един завой чудех се какво е това дори и до днес немога да си го обясня ....

Веднъж с една фр викахме Bloody mary нищо не стана беше тъпо и беше през деня само си треснах ръката ...
    Аз наистина вярвам във вашите истории вярвам в духове и извънземни и аз така като излизам от WC - то имам чувството че някой е зад мен но когато съм сама у нас винаги е така Венъж съм си легнала да спя обаче още не съм заспала и по едно време се чукна силно 2 пъти не бяха съседите от горе нито отдоло силно и ясно се чу че е на моята врята баща ми беше на работа сестра ми още не се беше прибрала от вън а с мама спим в една стая и тя беше заспала незнам но определено вярвам в Духоре и Извънземни

Виждам,че ти харесва темата , но нека ти кажа че и аз като бях някъде 5,6 години по малък ( сега съм на 20 ) като бях по малък , и аз имах чувството че като съм сам в къщи някой върви зад мен или ме следи .. същото е и с тропането някоя котка скочи и се тропне и си мисля кво ли не :Д .. да не говорим когато беше тъмно или спреше тока докато съм в кухнята или се къпя :Д .. тогава се насирах с дама пика , а тва за кървавата мери е още по голяма измислица :Д .. истории много но според мен човешкото въображение няма край за доста неща :Д

пишете още интересни истории :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си